Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gun once tartıldım hala 63 um cok sınırlerım bozuldu halbukı yemegı tamamen azalttım seker 2ydı 1 e dustu ekmek kesınllıkle yok tuz yok .. hala neden 63de kaldım anlamıorum sirkemıde aksatmıorumkızlar cumartesi günü tartıldım..75,5 dum...73 olmuşum....
yani bir haftada 2 kilo....bence süper :))))))))))))))))))))
kızlar cumartesi günü tartıldım..75,5 dum...73 olmuşum....
çok acıkmıştım dayanamadım ( sabahtan akşama kadar hiçbişey yok..çok dikkat ediyorum..işyerinde olmamında avantajı tabi..atıştıracak birşey yok..ama eve gidince sabrediyorum sabrediyorum tam yatacak zaman olanlar oluyor ..
Ya buna bir an önce bi çare bulmam lazım..napmam lazım ((((((( pöfffffff
kızlar cumartesi günü tartıldım..75,5 dum...73 olmuşum....
çok acıkmıştım dayanamadım ( sabahtan akşama kadar hiçbişey yok..çok dikkat ediyorum..işyerinde olmamında avantajı tabi..atıştıracak birşey yok..ama eve gidince sabrediyorum sabrediyorum tam yatacak zaman olanlar oluyor ..
Ya buna bir an önce bi çare bulmam lazım..napmam lazım ((((((( pöfffffff
Sağol canım benim,sende katıl dicem ama maşallah sen fıstık gibisin zaten....
canım maşallah çok iyi gidiyosun
bende 64ten 55.5ğa kadar düşmüştüm, ama şimdi yine aldım 59 olmuşum yine dikkat etmeye çalışıcam artık.
inşallah hedefine ulaşırsın canım başarılar
sağol canım..sen nasıl vermiştin okadar kiloyu..ben tartıldım hala 73üm
Of kızlarr bugün sabah 2 tane börek yedim öğlen onun pişmanlığıyla bişey yemedim akşam 1 tane börek salata ve çorba içtim off yürüryüş de yapamıcam bugünn napçam ben yaaa
bende cuma günü tartılım 86,8 kiloyum acaba yaza kadar 70 olablirmiyim :Sevet bende 1 temmuzda 85 olarak yazacagım inşallah...şuan mı 119 dan 1 ayda 113 oldum 6 kilo inşallah........