1 temmuzda buraya yazıcam...

kızlar cumartesi günü tartıldım..75,5 dum...73 olmuşum....

yani bir haftada 2 kilo....bence süper :))))))))))))))))))))

2 gun once tartıldım hala 63 um cok sınırlerım bozuldu halbukı yemegı tamamen azalttım seker 2ydı 1 e dustu ekmek kesınllıkle yok tuz yok .. hala neden 63de kaldım anlamıorum sirkemıde aksatmıorum

Tebrikler arkadasim..

Darisi basimiza insallah:)

Ama vazgecmek yok... Diyetteyim demiyorum artik bilincalyimi da kandirmak icin... Saglikli besleniyorum diyorum ve zayifliyorum...

Bu olumlamayi hergun defalarca tekrar ediyorum....

Tebrik.ederim canimm :) bende dun tartildim 53 kiloyumm 2 haftada 2 kiloo :))) ama bakinca bi fark goremiyorum bacaklarimda helee biberiye yqgini kullancam bu hafta insallah kullanan var mi canlarimm ?

kızlar iyi gidiyoruz maşallah bize...kilo vermeye başlamışız hepimiz.. siz neler yapıyorsunuz zayıflamak için..

Akşam bir dilim kek ve bir bardak kola içtim...yatacak zamanda bir dilim ekmek ve peynir yedeim üffffffffff ((((

çok acıkmıştım dayanamadım ( sabahtan akşama kadar hiçbişey yok..çok dikkat ediyorum..işyerinde olmamında avantajı tabi..atıştıracak birşey yok..ama eve gidince sabrediyorum sabrediyorum tam yatacak zaman olanlar oluyor ..

Ya buna bir an önce bi çare bulmam lazım..napmam lazım ((((((( pöfffffff

Canım yatacağın zaman çok istiyorsan meyve ye, yoğurt ye, kuru meyvelerde olabilir.
Ya da o isteği bastıracak kadar su iç ve hemen yat.

bence kesınlkle dayan bak ben aksamları hıc bırsey yemıyorm kesınlkle sen o kadar sırkelı su ıc spor yap ezıyet cek o bı kolayla mahvet olcak ıs degıl butun gun cektıgın ezıyetı dusun ınsanlrn senı goreck oldgnda verdıgı tepkıyı dusun

canım maşallah çok iyi gidiyosun
bende 64ten 55.5ğa kadar düşmüştüm, ama şimdi yine aldım 59 olmuşum yine dikkat etmeye çalışıcam artık.
inşallah hedefine ulaşırsın canım başarılar

sağol canım..sen nasıl vermiştin okadar kiloyu..ben tartıldım hala 73üm

sağol canım..sen nasıl vermiştin okadar kiloyu..ben tartıldım hala 73üm

sabahları spor yaptım,gün boyu hareket içindeydim yine müzik açıp oynadım,
leslıyle yürüyüş yaptım,ip atladım falan,her sabahta ebrulıyle plates yaptım,
ekmek yemedim yediysem sabah 1.2dilim yedim,bol bol hareket ettim
ve burdaki kızlarla yarışa girdim oda beni çok motive etti ve gitmişti
ama şimdi yine 59u görüyorum şuan çokta sallamıyorum yıne bunalıma girdim galiba geç saatte kalkıyorum ve çok az hareket ediyorum

Of kızlarr bugün sabah 2 tane börek yedim öğlen onun pişmanlığıyla bişey yemedim akşam 1 tane börek salata ve çorba içtim off yürüryüş de yapamıcam bugünn napçam ben yaaa

Of kızlarr bugün sabah 2 tane börek yedim öğlen onun pişmanlığıyla bişey yemedim akşam 1 tane börek salata ve çorba içtim off yürüryüş de yapamıcam bugünn napçam ben yaaa

Pistt borek yok borek yok:)

Saka bir yana borekle gunu bitirmissin anlasilan..

Onun yerine yulaf kepegi unundan krep yap kendine arasina doldur peynir ve yesilligi borek gibi istegini bastirsin en azindan:)

evet bende 1 temmuzda 85 olarak yazacagım inşallah...şuan mı 119 dan 1 ayda 113 oldum 6 kilo inşallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…