1 tane günlük yemek takımı mı?

nurnurzinha

OL IZ VEL OL IZ VEL
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
556
16
68
Bursa
Merhaba arkadaşlar.Sizlere ama özelliklede bu konuda deneyimli kk üyelerine bir şey sormak istiyorum.Çeyiz için 1 tane günlük yemek takımı yeterli mi? Bana yeterli değil gibi geliyor ama tabiki sizler daha iyi bilirsiniz.Akıl almak istiyorum.Teşekkür ederim. :3:

mesela bizim evde 6 dan fazla tabak var.Ben bu yüzden düşünüyorum 1 takım yetmez diye.Misafir takımımı aldım.

ben de bu konuda gelicek yorumları merakla bekliyorum
bir tane
günlük yemek takımıbir tane misafir takımıbir tane kahvaltı takımı alıcam bunlar yeterli olurmu ki?

arkadaşım henüz evim yok fakat çeyizime misafir takımlarımıda günlük takımıda 6 kişilik diil 12 kişilik aldım yani aynı takımdan ikişer ikişer aldım düşün şimdi 12 kişilik misafir takımı 12 kişilik günlük takım 6 kişilik kahvaltı takımı pasta seti de aldım 6 kişilik artı günlük kullanmaya 12 tane düz beyaz tabak aldım bu şekilde yapabilirsin tecrübesi annemin evinde böleydi ordan sabittir:) yok hala yetmez diosan bide 6 tane çukur tabak alırsın oh mis gibi:)

tabi ki yetmez bence 12 kişilik misafir takımı haricinde bir de 6şar kişilik takımlar halinde 2-3 takım olmalı:34:

günlük yemek takımı dediğiniz şey 6 kişilikse tabii ki yetmez ama normal bi yemek takımını alıp (12 kişilik) günlük yemek takımı olarak kullanacaksanız ki ben öyle yaptım yeteceğini düşünüyorum. zaten bunun haricinde evinizde hiç tabak olmayacak mı illa ki olacaktır tanesi 1 liraya tabaklar var hiç bi şeyiniz yoksa onlardan alın çeşitli boylarda nebleyim salata yaparken vs için kullanırsınız. benim bir 12 kişilik yemek takımım günlük bir 12 kişilik ise misafir için onun dışında arcopallar varmış nişanlımda iyi kullanırız dedim onu da kullanıcaz bir de 6 kişilik kahvaltı takımımın tabakları var hatta çay takımı alırsam onun da pasta tabakları olucak.

bence takım sayısı değil tabak sayısı önemli yani :)

1 TAKIM GÜNLÜK
1 TAKIM MİSAFİR
1 TAKIM KAHVALTI

Ayrıca benım şuan hoşuma giderek alıdğım kase takımlarım pasta takımlarım var onlarla tamamlanmış oluyor

Daha fazla alıp tabak curcunasına gerek yok bence

süper bir konu olmuş bende bu konuda çok kararsızdım, cevap veren kızlar teşekkürler sayenizde kararsızlıklarımızdan kurtuluyoruzzz:34::34::34::54:

ben şöyle yapacağım kızlar 1 tane 12 kişilik davet yemek takımı aldım (ağır misafirler özel günler için) 2 tane 6 kişilik yemek takımı alıp 12 kişiliğe tamamladım (günlük gelen misafirler için kendimizde kullanırız) 6 tane de şu güral porselenin falan oluyor ya beyaz yemek tabakları ondan 6 tane servis,kase, yemek, pasta,makarna, balık tabağı kahve ve çay fincanı şeklinde tamamlayacağım hergün kullanalım elimin altında olsun kırılsa bile hemen her yerden alabileyim diye. toplam 100 lira tutmuyor yani bu da benim fikrim:)

günlük kullanacaklarınız en az 12 kişilik olmalı veya 6 kişilikten 2-3 takım olmalı.çünkü bulaşıklar makineye atılıp biriktirildiği için 6 kişilik günlük alırsanız yetmez.makineden iki de bir de tabak çanak çıkarmak zorunda kalırsınız.

günlük kullanacaklarınız en az 12 kişilik olmalı veya 6 kişilikten 2-3 takım olmalı.çünkü bulaşıklar makineye atılıp biriktirildiği için 6 kişilik günlük alırsanız yetmez.makineden iki de bir de tabak çanak çıkarmak zorunda kalırsınız.

Aaaaa çok haklısınız.Ben hiç olaya bu şekilde bakmamıştım.İşin o tarafını hiç düşünmemiştim.Güzel günlük yemek takımı istiyorum.Birde ucuzundan başka bir takım istiyorum.Şuanda migroslarda kütahya porselen günlük yemek takımları 50 lira civarında.

Aaaaa çok haklısınız.Ben hiç olaya bu şekilde bakmamıştım.İşin o tarafını hiç düşünmemiştim.Güzel günlük yemek takımı istiyorum.Birde ucuzundan başka bir takım istiyorum.Şuanda migroslarda kütahya porselen günlük yemek takımları 50 lira civarında.

evet onlar çok güzel.ben de bi arkadaşıma hediye olarak almıştım.siz de alabilirsiniz.sağlıkl mutlu günlerinizde kullanın inşallah.

yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler vallahi ben bu konuda çok kararsızdım, en azından şuan fikir oluştu kafamda uygulamaya koyması kolay zaten :8:

arkadaşlar günlük yemek takımı sayısında 3-5 tane olsun diyorsunuzda hediye olarak gelme ihtimalide düşünmeniz gerek bence. şu dar zamanda hem maddi hem de aceleye gelmesi durumunu göz ardı etmeyin derim. gelenler sizin zevkinize uygun olmayabilir ama işinizi uzun bir süre görebilir. Malum düğün zamanı hesap zamanı oluyor :(

misafir için alacağın yemek takımın 12 parçalı olsun, günlük kullanım için alacağın 8 parçalı olsun. genelde 6 parçalı oluyor fakat bazı markalarda kendi takımını oluşturabiliyorsun. örneğin ben porland dan aldım günlük takımımı ve tüm parçaları 8 e tamamladım. 6 parçalı az geliyor çünkü. bulaşık makinası dolmadan tabaklar bitiyor ve çıkarıp yıkamak zorunda kalıyorsun. günlük kullanacağın çatal kaşık takımını da 12 parçalı al derim. benim 6 parçalı idi ve sonradan tamamladım dışardan alarak

Back
X