1 tane günlük yemek takımı mı?

Pinokyo kimse 3-5 demedi ki .En fazka 2-3 diyen oldu.Düşünsenize 4 yada 5 tane yemek takımı olduğunu.İsraf ve kalabalıktan başka bir şey değil.Şahsen ben maddiyatı çok düşünüyorum.Ona göre bir şeyler yapacağım.

kızlar bende zamannda çok takılmıstm bu konuya ama söyle hallettm,
misafirlk takım zaten 12 kişilik oluo ve her gün kullanlmıo
günlk olarak bernardodan 6 kişilk yemek takımı alıp onun kahvaltıllık parçalarını da alıpaynı zmanda kahvaltı takımı olrak kullanmayı düşünüorm ayrıca 6 kişlk az gelir hem bulaşık mak kullanıcamız için devamlı makineden yerleştirme olmasn die kendimc tepe homedan bi 6 kişilk takım daha oluşturdk bu takımları hem günlk hem kahvaltı hemde pasta seti olarak kullanabilicem
bunlarda resmleri;

lafın gelişi 3-5 dedim zaten :) 1 misafir 1 de günlük takım.yeterli gibi geliyor :))

Evet bazen ben de bernardodan beğendiğim takımı alıp,onun da küçük parçalarını alıp kahvaltı seti oluşturmayı düşünüyorum.Her ne ise ne ama ben şunda karar kıldım 6 kişilik yemek takımı çok az.Bu bulaşık makinesine az gelme lafından sonra kararım kesinleşti.

tatlım benım bır mısafır ıcın yemek takımım var 12 kısılık bırde gunluk alıcam 12 kısılık daha almadım oyle pahalı bısey olmasada olur dıye beklıyorum bırde yıne mısafır ıcın kahvaltı setım var gunluk ıcınde var ama oyle detaylı degıl 6 tabak 6 amerıkan servısı seklınde kıı yeterlıı bence dıye dusunuyorum bulasık makınasını dusununce az gelıyor ewet ama kalkıp 3 takım almaya gerek yok evımıze cook kalabalık mısafır kac kere gelıcek kı hem baska tabak canağımız mı yok allasen dımıı tatlım

canım bence her ikisndende 12 kişilik al ben bimden almıştım güral porselenin 6 kişilik yemek takımı gelmişti ondan iki tane aldım günlük kullanım için hem çok uygun hemde çok kaliteli günlük kullanmak için öyle çok pahalı bi takıma gerek yok bence

kocişinle sana yeter ama çok yakın arkadaşların geldiğinde misafir takımı çıkarmayacağın için 2 tane günlük yemek takımı alman gerekecek:)

Buradaki hanımlarımız sayesinde 2 tane günlük yemek takımı almaya karar verdim Ve birini de aldım.1 tanesini de bernardodan almayı düşünüyorum.Bu yemek takımı gerçekten çok güzel ve fiyatı çok uygun 98 lira ben 90 a aldım.

Tatlım 2 tane al bence.

Ama elinden geldiğince çok tabak çanağın olsun.

Tecrübeyle sabit.

Bulaşık makinesi kullandıgım için herşey o kadar çok lazım oluyo ki. Gün geliyo 24 er tane çatal kaşık yetmiyo. Kaseler, tabaklar vs...

Benim dolap tıka basa çanak çömlek dolu.

Ama şimdi makineyi çalıştırdım dolapta dogru dürüst tabak kalmadı.

Herşeyden çok al. Mutfak en önemli yer.

günaydın bu konuyu iyi ki açmışsın:) benim 12 kişilik misafirlik takımım var karacadan aldığım
6 kişilik kahvaltı setim o da karaca
6 kişilik kütahya
annemin verdiği pasta seti
2 kase takımı
2 yemek takımı
ayrıca ben kahvaltı setini çay seti olarakta kullanıcam bununda pasta servis takımlarıyla tamamladım

bunlara ek olarak bir takımda kendim yapıcam ben siyah kırmızı takımların hastasıyım onlardanda bir takım yaptım mı tamamdır bence
ayrıca annem antika türü tabaklar verdi onlarıda misaifir çin kullanıcam

Sizin tabak çanak mevzunuz bitmiş bence :) Tamamlamışsınız.

Teşekkürler.Evet 2 takım günlük alacağım.1 takım aldım inşallah 2. takımı da alırım.Aslında nişanlım aldı benim için.Ben zavallı bir öğrenciyim.Offf yaaa 25 olacağım temmuz sonu hala okuyorum.

ben misafir için karacadan 12 kişilik yemek takımı aldım. ayrıca kütahya porselenden de aynı tasarım ürünü 12 kişiliğe tamamladım. hem çok kaliteli hem de bana ucuz geldi. kütahya porselenin satış mağazasından 12 kişiliği 130 TL ye aldım. nişanlımla ikimize özel olsun diye de porland'ın kaya&maya serisinden iki kişilik yemek takımı düzdüm. iki servis tabağı, iki çukur tabak, iki kase, bir salata kasesi, bir küçük kayık-bir büyük kayık tabak, iki su bardağı, iki kahve kupası, tuzluk ve karabiberlik, bir küçük-bir büyük tepsi. ayrıca bu seriden iki kişilik kahvaltı seti de düzdüm. misafir için kahvaltı setini de karacadan aldım. bir de bernardo'dan düz beyaz kabartmalı pasta takımı aldım. yeter diye düşünüyorum. arkadaşların da dediği gibi hediye de çok gelir. beğendiklerimi mutfağıma alırım.

bana kalırsada bir takım yetmez canım ki bulaşık makinesi kullanacaksan heleki üç takımın rahat olmalı çünkü her yediğini makineye koyacaksın ve dolapta fazldan olan takımlarıda kullanacaksın .en azından makinen dolar sende kafana göre makineni çalıştırırsın .

Diğer takımı da aldım.2 tane günlük yemek takımım olmuş oldu.Bulaşık makinesi kullanacağım evet ama artık 3. takımı da almam vallahi.6 tane tabak daha alırım tamamdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…