Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşbulduk cocostar, sınav olmuyorum yapıyorum ama gene de kopya çektirmemek için başarılı bir savunma gerek:)) teşekkürler canım. Cocostar senin ismin abna hindistancevizli bir çikolatayı hatırlatıyor:))

günaydın kızlaaarrr:dance:

umarım hepiniz iyisinizdir. sabah geldik işbaşı yaptık bakalım...

NEŞEMEŞE hoşgeldin canım bu aralar sık gelmiyorsun özledik seni. sınavlarda da kolaylıklar diliyoruma.s.

BHKcım sen de burdasın sabah sabah... sana da kocamaaann öpücükler :1hug:

biz mesaimizie 6 da başlıyoruz kızla..

ben burda olmayayyım da napiyim cococum :1hug:

Hoşbulduk cocostar, sınav olmuyorum yapıyorum ama gene de kopya çektirmemek için başarılı bir savunma gerek:)) teşekkürler canım. Cocostar senin ismin abna hindistancevizli bir çikolatayı hatırlatıyor:))

caım yaa hiç sorma bend e siteye giriş yaparken o çikolatayı düşünerek bu rumuzu koyuştum:roflol: ne bileyim gün gelip de diyet bölümüne gireceğimi:roflol: 1 ay kadar oldu oya_cell in topiğinde arkadaşın biri bna gülerek rumuzunu değiştir bence dedi :roflol:canı çekiyrmuşsırnaşık şey

biz mesaimizie 6 da başlıyoruz kızla..

ben burda olmayayyım da napiyim cococum :1hug:

:)) benim de canım çekiyor...

tüh yaa napsak kilaelaelaelaelae

sen benim adıma bakma en iyisi sadece yorumlarıma bak canım :jeyyar:sengözlerimebaksanab

bu arada sabah kahvaltısı :

minik bir ekmek arası peynir yedim

şimdi de milupa çay içiyorum :kahve:

BHKcım bu arada biz de erken mesai yapanlardanız beyefendi sayesindesırnaşık şey

genelde 6:30 gibi ayaktayız. güne erken başlamak çook güzel. ah bir de erken yatmayı becerebilsem iyi olacak. gerçi sabah erken kalkmanın tek bir sıkıntısı oluyor. öğlen yemeğine kadar acıkıyor insan naniknanik

BHKcım bu arada biz de erken mesai yapanlardanız beyefendi sayesindesırnaşık şey

genelde 6:30 gibi ayaktayız. güne erken başlamak çook güzel. ah bir de erken yatmayı becerebilsem iyi olacak. gerçi sabah erken kalkmanın tek bir sıkıntısı oluyor. öğlen yemeğine kadar acıkıyor insan naniknanik

erken kalkmayı ben de cok seviyorum.
önceden böle olunca bir sürü de iş yetiştiridim iyi olurdu,
ama şimdi kızı oyalamaktan başka hiç bişey yapılmıyor.

bu arda ben de cok acıkıyorum ama metabolizma daha cok calışıyor erken kalkınca..
zor ama kardayız yani :))

Günaydın takımcımm

Dün yediklerim

aç karnına : cevizli su

10,00 : 1 elma

12,00 : 2 tane etimek,3 kaşık yoğurt,1 kk peynir

15,00 : 4-5 tane kuru erik

17,30 : ufak bir porsiyon fırında balık buğlama,salata,bi kase erik hoşafı (az şekerli)

20,30 : 1 kase erik hoşafı

su : 2,5 lt

spor : 120dk (60+60) hızlı yürüyüş (ayrıca 2 saat kadar annemle çarşıda dolandık)

Not :Kaçamak olarak çarşıda 1 meyveli soda içtim ve minik bi şeker yedim

Gelelim maddelere kaydirigubbakcemile2

Madde 1 : 2 kupa yeşilçay
Madde 2 : 2,5 lt su
Madde 3 : 3 kaşıktan biraz fazla light yoğurt
Madde 4 : 60 adet mekik
Madde 5 : sağlıklı olduğum için çok şükür
Madde 6 : aklıma geldikce yaptım

Günaydın takımcımm

Dün yediklerim

aç karnına : cevizli su

10,00 : 1 elma

12,00 : 2 tane etimek,3 kaşık yoğurt,1 kk peynir

15,00 : 4-5 tane kuru erik

17,30 : ufak bir porsiyon fırında balık buğlama,salata,bi kase erik hoşafı (az şekerli)

20,30 : 1 kase erik hoşafı

su : 2,5 lt

spor : 120dk (60+60) hızlı yürüyüş (ayrıca 2 saat kadar annemle çarşıda dolandık)

Not :Kaçamak olarak çarşıda 1 meyveli soda içtim ve minik bi şeker yedim

Gelelim maddelere kaydirigubbakcemile2

Madde 1 : 2 kupa yeşilçay
Madde 2 : 2,5 lt su
Madde 3 : 3 kaşıktan biraz fazla light yoğurt
Madde 4 : 60 adet mekik
Madde 5 : sağlıklı olduğum için çok şükür
Madde 6 : aklıma geldikce yaptım

canım yaa menü çok güzel. ama özellikle senin şu 120 dk lık yürüyüşlerine bayılıyorum. çoook tebriklerrr...:lepi:

bence de iyi olmuş turuncu canım ama sabah gec mi kalkıyorsun,
kahvaltı daha iyi olabilir bence...

bence de iyi olmuş turuncu canım ama sabah gec mi kalkıyorsun,
kahvaltı daha iyi olabilir bence...

Canım benim kahvaltım normalde 8,30da olur hafta içi ama dün işe gelmediğim için geciktirdim biraz.Düne özel bişiydi anlıyacağın yerimseniben

sabah 7-8 arası ile akşam 7-8 arası yürüyüş yapıyorum ama kilom değişmiyor ne hikmetse.:kızgın:

benim de değişmiyor şimdilik. hatta geçen hafta o kadar spora rağmen 200 gr fazla çıktım kafamçokkarıştı ama bence fetret döneminde kilom benim. ben öyle nitelendiriyorusırnaşık şey bir gidecek pir gidecek İnşaAllah:lepi:

senin de öyle olacağına eminim canım spora devam:lepi:

o zaman hemen dünün hesabını ver bakiim :1hug:

08;00; elma-nesfit
09,30;çay
13,30; çorba, patates oturtma(az), salata
16;50; grissini
19;30; bulgur pilavı, bol yoğurt
20,30; bir avuç çerez
spor yok biraz hastaydım mide bulantısı vardı tuzlu bişiler yedim işte

yarın şu analiz işini de toparlayaım canlarımm
yulafcım daha önce yazmıştı, onun mesajını aldım kaydettim..
bend e gün içerisinde düşneyim bakalım...
neşemeşe, turuncu ve yasmine 83 bizler sınıfta kaldık analzilerde canlarıma.s
aşağıdaki konuları düşünüp 1 mesaj yazmanızı istiyorum sizdena.s

1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği bu konu tamammmm :)
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri yeni hedefleri belirleyelima.s

Şimdi kaptancım ben kilo vermede sınıfta kaldım belki ama kendimce sınıfı geçtiğimi düşünüyorum:1closedeyes:.
Malum daha öncede yulafla bi hesaplama yaptık.Yarışmadan 9 ay ayrı kalmışım ve buda kısa bi zaman sayılmaz.Ayrı kaldığım dönemdede kullandığım ilaçlar nedeniyle kg aldım.

Şimdiii bu açıklamayı yaptıktan sonra kağıt üzerinde sınıfta kaldığım için sorunun cevabını vereyim naniknanik

1) Neden bu kadar uzun sürede hala kilo veremediğim konusuna yukarıda açıklık getirdim.a.s

2) Şimdilik kilo vermem biraz yavaş gidiyor olsada bunun en büyük suçlusu benim.Birgün az yiyip sonraki gün kıtlıktan çıkmışcasına yemeklere saldırınca bünye bu şekilde şaşırıyor ve toparlaması haftalar sürüyor maalesef.ıkinci neden ise tatlıya olan düşkünlüğüm.Cuma günü gelsede tatlı bişeyler yesem diye iple çekiyorum cumaları laelaelaelaelae

3) Son olarak aldığım karar günde 120dk yürüyüş yapmaktı,onuda bu aralar çok güzel bi şekilde yapıyorum.Bi ikinci karar ise kilo veremedim diye kendimi yıpratmak yerine bi sonraki haftaya umutla bakıp bi sonraki hafta daha güzel kg verebilmek için çaba sarfetmek.:Saruboceq:

NOT : Kaptancım benim hedef kilom 52 değilde 54 olsun.Malum haziran sonu işten çıkacağım için takıma giremem.Zaten son ayda koşuşturmacayla geçecektir eminim.O yüzden stres ve yoğunluktan dolayı zaten kg verebileceğime inanıyorum.Ama takımdan mezun olmak için kilom 54 olsun yerimseniben

Son düzenleme:
Kızlar ben çarşamba ve perşembe lapa yapmayı düşünüyorum.hihoyyyt
Cuma günü 57li kiloları göreyim artık Çok üzgünüm çoook

Back
X