Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaarrr:dance:
umarım hepiniz iyisinizdir. sabah geldik işbaşı yaptık bakalım...
NEŞEMEŞE hoşgeldin canım bu aralar sık gelmiyorsun özledik seni. sınavlarda da kolaylıklar diliyoruma.s.
BHKcım sen de burdasın sabah sabah... sana da kocamaaann öpücükler :1hug:
Hoşbulduk cocostar, sınav olmuyorum yapıyorum ama gene de kopya çektirmemek için başarılı bir savunma gerek:)) teşekkürler canım. Cocostar senin ismin abna hindistancevizli bir çikolatayı hatırlatıyor:))
biz mesaimizie 6 da başlıyoruz kızla..
ben burda olmayayyım da napiyim cococum :1hug:
:)) benim de canım çekiyor...
BHKcım bu arada biz de erken mesai yapanlardanız beyefendi sayesindesırnaşık şey
genelde 6:30 gibi ayaktayız. güne erken başlamak çook güzel. ah bir de erken yatmayı becerebilsem iyi olacak. gerçi sabah erken kalkmanın tek bir sıkıntısı oluyor. öğlen yemeğine kadar acıkıyor insan naniknanik
Günaydın takımcımm
Dün yediklerim
aç karnına : cevizli su
10,00 : 1 elma
12,00 : 2 tane etimek,3 kaşık yoğurt,1 kk peynir
15,00 : 4-5 tane kuru erik
17,30 : ufak bir porsiyon fırında balık buğlama,salata,bi kase erik hoşafı (az şekerli)
20,30 : 1 kase erik hoşafı
su : 2,5 lt
spor : 120dk (60+60) hızlı yürüyüş (ayrıca 2 saat kadar annemle çarşıda dolandık)
Not :Kaçamak olarak çarşıda 1 meyveli soda içtim ve minik bi şeker yedim
Gelelim maddelere kaydirigubbakcemile2
Madde 1 : 2 kupa yeşilçay
Madde 2 : 2,5 lt su
Madde 3 : 3 kaşıktan biraz fazla light yoğurt
Madde 4 : 60 adet mekik
Madde 5 : sağlıklı olduğum için çok şükür
Madde 6 : aklıma geldikce yaptım
bence de iyi olmuş turuncu canım ama sabah gec mi kalkıyorsun,
kahvaltı daha iyi olabilir bence...
Canım benim kahvaltım normalde 8,30da olur hafta içi ama dün işe gelmediğim için geciktirdim biraz.Düne özel bişiydi anlıyacağın yerimseniben
canım yaa menü çok güzel. ama özellikle senin şu 120 dk lık yürüyüşlerine bayılıyorum. çoook tebriklerrr...:lepi:
sabah 7-8 arası ile akşam 7-8 arası yürüyüş yapıyorum ama kilom değişmiyor ne hikmetse.![]()
günaydın ben geldimmmmmhihoyyyt
o zaman hemen dünün hesabını ver bakiim :1hug:
yarın şu analiz işini de toparlayaım canlarımm
yulafcım daha önce yazmıştı, onun mesajını aldım kaydettim..
bend e gün içerisinde düşneyim bakalım...
neşemeşe, turuncu ve yasmine 83 bizler sınıfta kaldık analzilerde canlarıma.s
aşağıdaki konuları düşünüp 1 mesaj yazmanızı istiyorum sizdena.s
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği bu konu tamammmm :)
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri yeni hedefleri belirleyelima.s
günaydın ben geldimmmmmhihoyyyt