Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

zaten esinle ilgili anlattigin o dondurma durumlari, walla dedim helal olsun bhk ya..

durum cok seker yalniz.. cok duygulandim.. ne iyi bi agabey.. tabi diger yandan, satilan dondurma olunca aliskanlik yapmis olmasin bhk cim.. cokacimcoook aman dikkat et hep oyle giderse sonra esin de cuma yarismasina aday olabilir..yerimseniben

ömrüm boyunca sadece bir kere tartıda 55in üstünde bi rakam gördüm.
o da 61..

şimdi asla kabul edemiyorum ve istemiyorum bu kiloları..
sanırım motive buradan kaynaklanıyor..

neyse bacilar, ben bir p.tesi sabahina baslayayim sizleri operekten, tek tek basaraktan, bade suzerekten kacayim da, biraz kalori de harcamis olayim.. naniknanik

canim ya is yerinin yeri de iyi ya.
kanyonun hemen yaninda.
servis yemek veriyorlar. satis basina prim, ssk, ozel saglik sigortasi, 1 yili dolduranlara bireysel emeklilik.

ama ama en uzucu olani ne soylelim mi?

2009 basina kadar metrocity'deki essporto ile anlasmaliymis. calisanlar oraya gidip spor yapabiliyorlarmis rahatlikla. 2009 basinda krizden dolayi İK olarak oyle bir yol izlemeyi tercih etmisler, mudurleri uyelikleri devam ettirin demesine ragmen. 2010da tekrar baslayacakmis sanirim uyelik.

olanaklarıda iyiymiş valla.. olsun canım sen zaten atabildiğin kadar kilo attın çalışınca daha dikkatli olursun hem.. 2010 dada formunu korumak için gidersinnn alkisalkisalkis

ya bhk cim bu arada, ben de omrum boyunca bir kez 90'in uzerine ciktim, bi daha da inemedim. kaydirigubbakcemile3 bu kabullenme meselesi cok onemli.. benim hayatimda hep daha on planda seyler oldu, kilo verme hic first one olmamisti. ama artik ilk uce girdi.. kaydirigubbakcemile4

zaten esinle ilgili anlattigin o dondurma durumlari, walla dedim helal olsun bhk ya..

durum cok seker yalniz.. cok duygulandim.. ne iyi bi agabey.. tabi diger yandan, satilan dondurma olunca aliskanlik yapmis olmasin bhk cim.. cokacimcoook aman dikkat et hep oyle giderse sonra esin de cuma yarismasina aday olabilir..yerimseniben

olabilir walla,
alışkanlık da var kesin..

ay sorma benim de buzlukta bi tane vanilyalı çikolata kaplamasız bi dondırma bekliyor.
64.9 u görünce hüpleticem :jeyyar:

canim ya is yerinin yeri de iyi ya.
kanyonun hemen yaninda.
servis yemek veriyorlar. satis basina prim, ssk, ozel saglik sigortasi, 1 yili dolduranlara bireysel emeklilik.

ama ama en uzucu olani ne soylelim mi?

2009 basina kadar metrocity'deki essporto ile anlasmaliymis. calisanlar oraya gidip spor yapabiliyorlarmis rahatlikla. 2009 basinda krizden dolayi İK olarak oyle bir yol izlemeyi tercih etmisler, mudurleri uyelikleri devam ettirin demesine ragmen. 2010da tekrar baslayacakmis sanirim uyelik.

wow..
cok iyimiş yulafcım ya..
inş gönlüne göre versin Allah..

yulafcim, egitim duruma bakilirsa, ben baska pozisyonlara da bakmaya devam ederdim senin yerinde olsam.. potansiyelini daha iyi kullanip, kariyerini daha iyi gelistirecebilecegin..
tabii piyasa da malum, issizlik vs. en iyi karari sen verirsin neticede.. Allah hakkinda hayirli olana eristirsin diyelim.. a.s :1hug:

canim bitti benim yuksek.

mba yaptim. konusu da kuresel isletmecilik ve pazarlama.
tezim de satis faaliyetlerinden olan promosyon turlerinin etkisi uzerine =)

ya bhk cim bu arada, ben de omrum boyunca bir kez 90'in uzerine ciktim, bi daha da inemedim. kaydirigubbakcemile3 bu kabullenme meselesi cok onemli.. benim hayatimda hep daha on planda seyler oldu, kilo verme hic first one olmamisti. ama artik ilk uce girdi.. kaydirigubbakcemile4

doğru diyosun..
walla benim de cok önceliklerim var aslında ama,
diyet yaptığımı düşünmeden yapıyorum ben..
yani öncelik olarak değil sanki..
normal yeme düzeni gibi oldu.
hayatımda ilk kez bu kadar uzun sürüyor diyetim.
3. ay dolmak üzere..

diyet diye düşünseydim mümkün değil bu kadar sürmezdi..

hehe yanlı zbu kadar diyetle ilgili lak lak yap,
sonra da önceliğim değil de yok diyet yaptığımı düşünmüyorum da vs de di mi bhk..
hiç inandırıcı gelmedi kesin kaydirigubbakcemile3

wow..
cok iyimiş yulafcım ya..
inş gönlüne göre versin Allah..

sagol canim. amin.

yulafcim, egitim duruma bakilirsa, ben baska pozisyonlara da bakmaya devam ederdim senin yerinde olsam.. potansiyelini daha iyi kullanip, kariyerini daha iyi gelistirecebilecegin..
tabii piyasa da malum, issizlik vs. en iyi karari sen verirsin neticede.. Allah hakkinda hayirli olana eristirsin diyelim.. a.s :1hug:

canim benim oncelikli istegim satis-pazarlama uzerine ve kurumsal bir sirkette calismak.
bu dedigim yer ciddi kurumsal ve iyi bir yer. hatta o telefon markasi 2007 yilinda dunyadaki en iyi distributoru secmis.
daha once is tecrubem olmadigi icin bir yerlerden de baslamam gerekiyor.
tecrubem olmasi gerekiyor ki 2-3 yillik, daha sonra tam olarak istedigim pozisyonlara basvurarak kariyerime devam edebilirim.

doğru diyosun..
3. ay dolmak üzere..

sonra da önceliğim değil de yok diyet yaptığımı düşünmüyorum da vs de di mi bhk..

merhaba kızlar..

bhk düşüncen çok güzel diyet diye düşünmemiz lazım
öyle düşününlüğünde olmuyor zaten
zaten ne kadar güzel yiyecekler varsa hepsi bizim için zararlı
10dakikalık keyif için neden bir ömrü şişko geçirelim demi ama

başarılar dilerim size 1.ci takım..

merhaba kızlar..

bhk düşüncen çok güzel diyet diye düşünmemiz lazım
öyle düşününlüğünde olmuyor zaten
zaten ne kadar güzel yiyecekler varsa hepsi bizim için zararlı
10dakikalık keyif için neden bir ömrü şişko geçirelim demi ama

başarılar dilerim size 1.ci takım..

ŞenizŞeniz

Hayırlı akşamlar takımcım.

Bugün bütün gün dışarda olduğum için topice pek uğama fırsatım olmadı.

Malum bugün 27 nisan yani kuğu gelinlerin hedef günü.
Maalesef önceden de belli olduğu gibi hedefime ulaşamadım.
Bugün itibari ile regl oldum ve kilom 58.5.Tabi şimdi topu regl olmamın üzerinede atmak istemiyorum.
Eğer dikkat etseydim şuan hedefime ulaşmış olurdum ama neyse....
Henüz hiçbir şey için geç değil.Bu pazartesi ulaşamadıysam haftaya pazartesi ulaşırım inşl hedefime.Umudumu kaybetmiyorum anlıyacağınız.Tam gaz diyete devam Çok üzgünüm çoook

Şimdi yürüyüş yapmaya gidiyorum,daha sonra gelip haftasonumun hesabını vereceğim naniknanik

bu arada ben dün yediklerimi yazmayı unutmuşum :

sabah:bir kase sütlü tarçınlı yulaf ezmesi,yarım dilim kepekli ekmek, 1 zeytin,1 haşlanmış yumurta

ara:yeşil çay

öğle: 1 tabak tavuk sote,yoğurt

akşam:çorba,havuçlu salatalıklı yoğurt, ıspanak salatası

1 lt su:bbo:

bak şincik seni bi kamçıliiim ben...
kahvaltı süpermiş valla ağzım sulandı,
yannıııııs 1 litre su işi bozmuş yavriiim, saaaa bi yöntem deyiverim bakalım yapabülcen mi..

evde kendine bi su şişesi ayarla, 2,5 litrelik kola şişeleri bu iş için ideal, ya da 1 litrelik 2, 3 adet kola şişesine suları doldur, o şişeleri her zaman elinin altında tut, mesela bilgisayar masasının üzerinde dursunlar ve bilgisayarın başına geldiğinde sürekli su iç, bunu alışkanlık haline getirene kadar devam et. bu şekilde gün içinde en az 2, 3 litre su tüketirsin..

not canum: bardak yerine kafana dikleyerek içmeni öneririm. çünkü bardaktaki suyu her zaman tüketemez sağda solda unutursun..

evet canım yaa bir süredir öyle oldu malesef fisfisfis

ÇELİİİİKKK nerdesin hadi sen beni ben seni sıkıştırcaktık haniii...

üstelik 3. kişiyi bulamadık bile:çok üzgünüm:

3. kişi için adaylığımı koyduydum emme kimse piişt dimedi :dilcikar:

dün 4 litre su içmişim

zabattan: kuru üzümlü mısır gevreği

öğle: bi parça ekmek arası beyaz beynir bi minik domates bi adet biberden oluşan sandviç

akşam: yine mısır gevreği :çok üzgünüm: oğluşla ilgilencem diye yimek yapamadım, kocacım da nöbetciydi, evde de kimsecikler yoktu..

böön de hep sandeviçle geçti, okul çok yoğundu, bugün gitmesi gereken bi raporun son günüydü ve yetiştirmekte zorlanınca 2 saat fazla mesai yaptım..

aman iyi yapiyosun bhkcim. demek istedigim insan sonra bu kilolara alisiyor, cok da rahatsiz etmiyor acikcasi, kabulleniyorsun.. o yuzden en bastan, rahatsiz olup, onlemini almak en iyisi.. baksana benim kizimin yarin 6. dogum gunu. ben haala dogum kilolarini veremedim. dogum oncesi 68-72 arasi bi seydim. ama bana cok ideal oluyordu o kilo..
sincik 91.300 gr. ama buna da sukur , onceden 97'ye cikmisim demek ki..

yani 20 kilo vermem var gereken. daha bi sure takimdayim anlayacaginiz.. kaydirigubbakcemile4

yaza kadar 79 olsam cok iyi olur.. dur bi hesapliyim koc, bakalim olabulur mu..??fisfisfis

doğru diyosun..
3. ay dolmak üzere..

Back
X