• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar karbonatlı su deneyen var mı aranızda.. benim görümcem almış İngiliz karbonat.. bana da önerdi ..
şimd kk da araştırıyorum
hiç bir fikrim yok canım ama mide problemi olanlara önermiyorlar benim gibi onu duyduktan sonra gerisini sallamadım:KK55:
ispanyol ispanyol alinti yapamadim ama ben hic kullanmadim ve hatta hic duymadim. Nasilmis?

April April 'a katiliyorum saatli menu bildirimi daha guzel oluyor.
benim saatler nerdeyse aynı oluyor ama yazayım sabah 10 öğle 14 akşam 18 :oops:

nanenin iştah kapatıcı özelliğini biliyor muydunuz kızlar :KK66:
evet canım ben özellikle tazesini çok severim.. ama şimdi emzirdiğim için yiyemiyorum.
yemeklerden 15 dk önce bir mitar taze nane yenirse iştahı kapatıyor..
bu arada karbonatlı suya baktım zayıflamakdan çok sağlık için öneriliyor..görümcem , kv ve kp de içiyorlarmış sağlık nedeniyle.. bir deneyeyim bakalım

evet canım ben özellikle tazesini çok severim.. ama şimdi emzirdiğim için yiyemiyorum.
yemeklerden 15 dk önce bir mitar taze nane yenirse iştahı kapatıyor..
bu arada karbonatlı suya baktım zayıflamakdan çok sağlık için öneriliyor..görümcem , kv ve kp de içiyorlarmış sağlık nedeniyle.. bir deneyeyim bakalım

nasıl içeceksn ve ingiliz karbonatı ayrı bişey mi bildigimiz karbonattan

kızlar dün burda kar kalkmıştı.. bu sabah da baya yağmur yağdı hava da sıcaktı 15 derece .. saat 1 den beri bir kar yağmaya başladı sormayın diz boyu nerdeyse..

nasıl içeceksn ve ingiliz karbonatı ayrı bişey mi bildigimiz karbonattan
İngiliz karbonatı daha farklı eczanede satılıyormuş..günlük 1 çay kaşığı öneriliyor.. kimisi mesela benim görümcem sabah 1 bardak suya katıp aç karnına içiyor.. kimisi de suyuna katıyor gün içinde içiyor..
ben günde 4 lt su içiyorum ..şişelerden birine 1 çay kaşığı atıcam yemeklerden yarım saat önce 1-2 bardak içicem..

kızlar dün burda kar kalkmıştı.. bu sabah da baya yağmur yağdı hava da sıcaktı 15 derece .. saat 1 den beri bir kar yağmaya başladı sormayın diz boyu nerdeyse..

burası da buz gibi. ayaz (bknz burası : Ankara)

İngiliz karbonatı daha farklı eczanede satılıyormuş..günlük 1 çay kaşığı öneriliyor.. kimisi mesela benim görümcem sabah 1 bardak suya katıp aç karnına içiyor.. kimisi de suyuna katıyor gün içinde içiyor..
ben günde 4 lt su içiyorum ..şişelerden birine 1 çay kaşığı atıcam yemeklerden yarım saat önce 1-2 bardak içicem..

hmm ilk kez dydum. emzirirken bir sakıncası yok demi

Kızlar neredeyse tüm gün buralardaydım. ara ara hep bakmaya calıstım. ya hep burada oldugumdan bana öyle geldi ya da cidden öyle. karar veremedim. buralar coook sessiz ama yaaa!!! yeni gelen bir sürü arkadas vardı hani neredeler demek istiyorum . yakında kendi kendime konusacak gibiyim:KK47:

kaptan ben bugün bunu yaptım bazen tam yapamadım ama seviyorum bunu:KK50: 260 kalori yaktırıyormuş yaklaşık kişiden kişye değişsede daha fazla da olabilirimiş :KK19:

ay bugun bunu denedim deadline'cıgım. hiç sevmedim ya!! zor dayandım. kızın saclarının ucusması arkadaki ışıklar fln. sanki gece kulubundeyim gibi hissettim. bir de seslendirme sonradan yapılmıs ya o da cok itici geldi nedense. ama kızların fizik bir harika.

ay bugun bunu denedim deadline'cıgım. hiç sevmedim ya!! zor dayandım. kızın saclarının ucusması arkadaki ışıklar fln. sanki gece kulubundeyim gibi hissettim. bir de seslendirme sonradan yapılmıs ya o da cok itici geldi nedense. ama kızların fizik bir harika.
valla ben kızların fiziğe kandım galiba ama hepsi ayrı hoş böyle çöp gibi değiller bildiğin fitler ya ben her zaman yapmıyorum arada yapıyorum sıkılıyorum aynı video olunca kafama hangisi eserse yani değişiklik açısından takılıyorum:KK49: birde kız hintli bunlar süse püse düşkün ya disco gibi ortamlarda takılıyorlar filmleride böyle bunların:KK70:

deadline deadline ben de bunu cok severdim. şimdi dizimden dolayı yapamıyorum ama cok güzel terletiyor forma sokuyor. tavsiye ederim ;) oynayan cocuk cok güzel oynuyor (kıvırtıyor mu desem yoksa :D ) 20-21. ve 35.-36. dakikalara özellikle bakarsan ya da söyle ara ara bak. Ben eskiden sabah güne bununla baslardım. tüm gün enerjim devam ederdi. kıpır kıpır oynayasım gelirdi hep ;) hoş arkasındaki kızlar vakit gectikte birer birer dökülüyorlar ama bası ceken bir dakika bile yorulmaz mı ya :D

valla ben kızların fiziğe kandım galiba ama hepsi ayrı hoş böyle çöp gibi değiller bildiğin fitler ya ben her zaman yapmıyorum arada yapıyorum sıkılıyorum aynı video olunca kafama hangisi eserse yani değişiklik açısından takılıyorum:KK49: birde kız hintli bunlar süse püse düşkün ya disco gibi ortamlarda takılıyorlar filmleride böyle bunların:KK70:

ya süslüler zaten spor ayakkabının üstündeki coraplar fln :D bana komik geldi :D fiziklerine hiiç lafım yok :D ama ucusan saclardan pek inceleyemedim :D:D::D:D:D:D:D:D:D

deadline deadline ben de bunu cok severdim. şimdi dizimden dolayı yapamıyorum ama cok güzel terletiyor forma sokuyor. tavsiye ederim :KK66: oynayan cocuk cok güzel oynuyor (kıvırtıyor mu desem yoksa :D ) 20-21. ve 35.-36. dakikalara özellikle bakarsan ya da söyle ara ara bak. Ben eskiden sabah güne bununla baslardım. tüm gün enerjim devam ederdi. kıpır kıpır oynayasım gelirdi hep :KK66: hoş arkasındaki kızlar vakit gectikte birer birer dökülüyorlar ama bası ceken bir dakika bile yorulmaz mı ya :D

bu videoya hiç bakamadım ya 50 dk görünce gözüm korkmuştu hepsini yapmak zorundaymışım gibi ama çok seveni var bir ara deneyim o zaman bende :KK66:

ya süslüler zaten spor ayakkabının üstündeki coraplar fln :D bana komik geldi :D fiziklerine hiiç lafım yok :D ama ucusan saclardan pek inceleyemedim :D:D::D:D:D:D:D:D:D
ya birde rüzgar estiriyorlar ondan uçuşuyor o saçlar fazlaca sanki spor dvdsi değilde film çekiyorlar gibi:KK70:

bu videoya hiç bakamadım ya 50 dk görünce gözüm korkmuştu hepsini yapmak zorundaymışım gibi ama çok seveni var bir ara deneyim o zaman bende :KK66:

bence dene bir. epey kilo vermiştim sayesinde ;) hepsini yapamıyordum ilk baslarda. dagılıyordum 20. dakikadan sonra :) dediğim dakikalara bak seversen hepsini seversin bence ;)

ya birde rüzgar estiriyorlar ondan uçuşuyor o saçlar fazlaca sanki spor dvdsi değilde film çekiyorlar gibi:KK70:

ben söyle düşündüm. bunlar bir sarkıcının arka plan oyun ekibi. hareketler vs de benzer cünkü. hatunlar klip ceker gibi cekmişler derken arkadaki iki erkegi farkettim :D ama söyle gece alemlerine akmak istesem kesin her gün yapar takip ederdim :D gec kaldılar yaslandık artık :D

ben tango seviyorum! onun yarım saati de yaklasık 200 kalori. aynı yani ;) eşimi ikna ettiğim aksamlarda evde youtube esliğinde yapıyorz ;)

bence dene bir. epey kilo vermiştim sayesinde :KK66: hepsini yapamıyordum ilk baslarda. dagılıyordum 20. dakikadan sonra :) dediğim dakikalara bak seversen hepsini seversin bence :KK66:

ben söyle düşündüm. bunlar bir sarkıcının arka plan oyun ekibi. hareketler vs de benzer cünkü. hatunlar klip ceker gibi cekmişler derken arkadaki iki erkegi farkettim :D ama söyle gece alemlerine akmak istesem kesin her gün yapar takip ederdim :D gec kaldılar yaslandık artık :D

ben tango seviyorum! onun yarım saati de yaklasık 200 kalori. aynı yani :KK66: eşimi ikna ettiğim aksamlarda evde youtube esliğinde yapıyorz :KK66:
olabilir o klip falan:KK28: tango iyiymiş bak ben bilmiyorum zaten eşlik edecek biride olmadığından bilsemde yapamazdım tek başıma evde öğrenmek istiyorum belki birgün denerim kaloriside de iyi bu dansların falan bayılıyorum çıkıp hergün dans etsek incecik oluruz dansçılar hep ondan incecik ya bazen diyorum böyle bir mesleğim olsaydı dans eğitmeni falan çok zevkli :KK19: yetenek yok gerçide kimse bana gelmezdi işsiz kalırdım ama ben fit olurdum:oops:

olabilir o klip falan:KK28: tango iyiymiş bak ben bilmiyorum zaten eşlik edecek biride olmadığından bilsemde yapamazdım tek başıma evde öğrenmek istiyorum belki birgün denerim kaloriside de iyi bu dansların falan bayılıyorum çıkıp hergün dans etsek incecik oluruz dansçılar hep ondan incecik ya bazen diyorum böyle bir mesleğim olsaydı dans eğitmeni falan çok zevkli :KK19: yetenek yok gerçide kimse bana gelmezdi işsiz kalırdım ama ben fit olurdum:oops:

hahah bak simdi sen deyince hatırladım o kızlar kadar estetik yapamadım hareketleri. hani kadınsı hareketler oldu odunsu hareketler :D tango da ayak hareketlerini karıstırmazsam süper. ya eglencesine yapıyoruz. hem esimle güzel vakit gecirmiş oluyoruz hem de hareket etmiş oluyoruz. bence evlenince mutlaka yap! youtube zaten bir derya. istediğin hemen elinin altında. adım adım acıklayan videolar var. komik anlar, tatlı anlar oluyor ;)

hahah bak simdi sen deyince hatırladım o kızlar kadar estetik yapamadım hareketleri. hani kadınsı hareketler oldu odunsu hareketler :D tango da ayak hareketlerini karıstırmazsam süper. ya eglencesine yapıyoruz. hem esimle güzel vakit gecirmiş oluyoruz hem de hareket etmiş oluyoruz. bence evlenince mutlaka yap! youtube zaten bir derya. istediğin hemen elinin altında. adım adım acıklayan videolar var. komik anlar, tatlı anlar oluyor :KK66:
evet şimdi düşündümde anı biriktirmiş oluyorsunuz:KK70: çok eğlenceli ya hemde romantik beğendim bu fikri :KK19:

Back
X