• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de çok şaşırdımm niye kimse yuokk
herkes oturmalara mı gitti benim gibii
ortaokul arkadaşlarımla buluştum bugün, ev oturması yaptıkk :))
çok kaçırmadım merak etmeyin
ama yine de bir düzensizlik oldu yanii
onu da telafi etmem lazım hemen bugün daha çok mekik daha çok bisiklettttt

hayırlı kandiller, dualarda buluşmak temennisi ile...

günaydın kızlar..

aslında ben dün ara ara girdim ama hep kızımı emzirirken girdiğim için yazamadım.
okuyup okuyup çıktım :delphin:

dün ankarada süper bir hava vardı.
sanırım artık bahar geliyor.
kızımı da alıp ilk kez dışarı çıktık.
bisikleti de aldık.
15 sene sonra ilk kez bisiklete bindim,yaşıma başıma halime bakmadan ..
süperdi walla.
hem sporda oldu bana.
Laie_84.gif

ben tartıldım kızlar ama değişiklik yok bende.
kaçamak da yapmadım haftasonu bir kaç kurabiye dışında.
malum ben elektronik tartı alana kadar pazartesi tartılmaları manasız benim için..

umarım güzel bir hafta olur.
kızım uyanana kadar ben de biraz daha yatayım.
su içip uyumaya kaçıyorum
pleasantry.gif

öptüm sizi de...

Günaydın kızlarr mirmirmirmir

Hemen pazar günü gelsede tatil yapsak :kahve:

Dün yediklerim :

aç karnına :cevizli su
11,30: 2 dilim kepekli ekmek,1 kaşık menemen,1 kk peynir,1 çay kaşığı reçel,çay
14,00: 8-10 tane çubuk kraker
16,00: 1 tane havuç,1 parça çikolata
18,00: fırında balık buğlama,1 dilim kepekli ekmek
19,00: 60 dakika yürüyüş
20,30: 1 fincan şekersiz,sütsüz neskafe,yanında minik bir kurabiye

not : bugün itibari ile kilom 60,4.Yani 700gr gitmiş
.

Günaydın kızlarrrr..
Valla takım sonuncularından olma başarımı ilerleyen haftalarda göstermemek üzere yeni bir haftaya merhaba diyorummm...
o kadar çok yazmışsınızki oku oku bitmiyoo valla çok zor olduu..:sm_confused:

Hadi takim, p.tesi ye kadar rakibiz ona gore. ya celik de olsaydi canim benim. celik yaptirin su bilgisayari ya. ozledik seni kuzucum.

P.tesi yarismasi
herbal
nrymn
yulaf
hayat
bhk
?

bu arada bu yarışmaya bende katılmak istiyorum hatta bu sabahki kilom 65.7 not alın lütfennn

bide bişide ben önermek istiyorum ya şu kilo bildirimini hep beraber cumaya alsak diyorum. benim hafta sonu diyet yalan oluyor. gerçi bu içimizdeki yarışmayla yalan olmayacak inşallah. ama hafta içi çok iyi başlıyorum sonra perşembe bildirimi yapınca cuma dahil bide hafta sonu ipin ucu kaçıyor.. ondan yani hafta içinden 1 gün daha yararlanmak istiyorum. bide her hafta hedef kilolar bildirelim. benimki 64,9 olsun yani 64 ü görmek istiyorum..

Hayat hikayeme gelinceee..
:CüvCüv: 1984 yılının güneşli bir temmuz günü saat 13.00 da dünyaya Bremen de gözlerimi açmışım. sonra annem ve babam ayrılığa dayanamayıp istanbula dönmüşler.Şeniz Tabbi ben bunları hatırlamıyorum.:ecrin_bebek::emir_bebek: Anlatılanlar böyle. kafamçokkarıştıondan sonracımaaa ben burada büyümüş serpilmişim. -tatlicadiarzu-ilk okul , orta okul, lise, iş hayatı, dışardan üniv bitirme derken. muhasebe dünyasında kendimi bulmuşum. :kahve: pişmanmıyımmm hayır değilimm delikafadulden..
sonra bir gün aşık olmuşumm kavga gürültü derken 7 yılın bitmiş olduğunu ve evlenme yaşının geldiğini farkettim kaydirigubbakcemile doğrumu yaptım bilmiyorum ama önümde düşünmek için 3,5 ayım olduğunu biliyorum. bide aynı süre zayıflamak içinde geçerli bir süree cokacimcoook

işte böyleee :roflol:

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Back