Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaaaa enginar çok severim ama hiç yapmadım ne tezatlık ama di mi menü güzel spor da iyi afiyet olsun canım
canım ben de dışarıda yemeyi daha çok seviyorum evde yaptığım biraz tatsız oluyor çünkü dışarıda yediğimizde içinde şeker,bol yağ falan oluyor ya tadı daha lezzetli oluyor. başka şeyler de katıyorlardır belki bilmiyorum. ben evde yağı az koyuyorum, şeker asla koymam yemeklere zaten. daha sağlıklı yapmaya çalışıyorum ama dene bak çok lezzetli hem bebişe de faydalı

off aynen al benden de o kadar.

kızlar bu gece aşırı mide bulantım vardı iki lokma bir şey yiyip full çıkardım maalesef.
sonra sabah tansiyonu düşük bir şekilde uyandım ve 1 ananası yedim menüde görünce şok olmayın şimdiden yazayım dedim 1 ananas derken 1 dilim değil 1 tüm ananas. 1 bütün komple böyle 6-7 dilim ediyor sanırım

Magnolia hiç yemedim. Evde mi yaptın canım?

Ben bazı şeyleri kendm yapmaya hiç cesaret edemiyorum. Niye diyeceksin komik gelecek belki ama çok hassasım yemek konusunda böyle bi kokusu olur ya da hani böyle beceremem sündürürüm ye da tadını tuttaramazsam felan tiksinirim diye yapmıyorum. Mesela bakla, bamya, enginar gibi...

Benim tansiyon düşüklüğüne ihtiyacım yok bir oturuşta bir ananası cok rahat yerim valla.

Y YesilinBuyusu @Mirafatos bu arada spor salonuna yazıldım grup arkadaşlarıııım

Hayırlı olsun canım. Kaç gün kaç saat gideceksin sana özel program hazırladılar mı? Grup derslerine felan gidecek misin?

Ara ara 5 kiraz 4 erik 2 hurma 3 ceviz 2 kuru incir

Karpuz peynir bi lokma pide birazcık tavada peynirli yufka
Yesilim serbest dedik de sen de meyveyi costurdun gülüm yaaa
ben de aranıza katıldım +1 'im şu an geçen haftanın nazarı değdi bütün takım civcivlerine bence
Noluyo bizeeee bı kurşun mu döktürsek
Güzel canm

Ayrica 21,000 adim attim bugun. Ne kadar su ictim bilmiyorum ama epey oldu. Keske ictigim o sular vucudumda toplanmasaydi. Neyse bakacagiz artik 2 gun elimden geleni yapmaya devam edecegim
Spor on numara ben 10bini bile bulamıyorum bu gün biraz sebze ve protein ekle menüye hatta yarın da saf protein yapabilirsen güzel olur
Ben yulaf lapasini yiyemiyorum midem bulanıyordiyetisyen de pek önermemisti akşam güzel olmuş
Onları eklesen zaten diğer öğünler azalıyor bu ara ben de ihmal ettim ama bu akşam güzel şeyler yaparım diye düşünüyorum :) su çok çok az

Günaydın kızlar nasılsınız dünkü menümü çok beğenmedim bugün daha güzel olacak inşallah :)
İki gün kaldı hatta oruç tutanlar için bu gün var sadece akşamı hafif tutalım sahura da dikkat edelim senin sahurlar zaten güzel oluyor maasallah...
bluegreeneyes canım ev işi bitti mi boya temizlik felan
Boyacılar akşam 6 buçuk gibi gittiler canm henüz temizlik yapamadım bu gün öğleden sonra izin almayı düşünüyorum alabilirsem akşam eşim nöbete giderken bizi annemlere bıraktı boya kokusunda kalmayalim diye bu gün beraber yaparız artık ama çok güzel oldu çocuğun odasını da mavi yaptırdık artık dekorasyon işi kaldı
Çocuğun bazasi dolabı var ama korsan odası istiyorum diyor biz de olanların üzerine oynama yapalım diyoruz bakalım nasıl olacak....

Kızlar fikirlere açığım akşam da odanın fotosunu atmaya çalışırım önerileri bekliyorum

Ya canım ben hep diyorum ya yazın ben yemek yiyemiyorum sadece meyve dondurma yoğurt ile geçiyo günlerim. Valla napıcam bilmiyorum zaten o kadar halsizim ki kalkıp bişey yapamıyorum bugün yatağa düştüm o haldeyim valla kalkıp ne bulursam atıyorum ağzıma. Korsan odası çok güzel olur. Geri dönüşüm projeleri diye bir site vardı oraya bi bak istersen canım. Ya da görselleri inceleyerek bi bakarsın eldeki malzemelerden olur mu diye.

Canım bende lapa olarak sevdim içinede kakao koyuyorum sanki tatlı yemiş gibi oluyorum öbur türlü yiyemiyorum hele ki soğuk sütle asla ama çok yulaf tüketmem böyle arada yani

ben de geçen 19 bin küsür adım atmıştım kendimi bir şey sanıyordum ki 21 bini görene kadar
Ben hiç hayatımda 20 bin adım attığını hatırlamıyorum tek seferde mi bu kadar yürüdünüz ve o bacaklar nasıl dayandı kafamda deli sorular

Geçmiş olsun canım 1 ananasi yersin tabi hiçbirşey yememissinki ben bir kilo muz yemiştim sen yine iyisin

Kıyamam canm yaaa unuttum Ankara'ya gidince belki yiyebilirsin soğuk mezeler iyi gelir belki

Dolap kulplarıni felan degistirsem diye düşünüyorum ufak değişiklikler bile çok farklı hale getirebiliyor odayi... Senin dediğin siteye de bakacağım...
Canım bende lapa olarak sevdim içinede kakao koyuyorum sanki tatlı yemiş gibi oluyorum öbur türlü yiyemiyorum hele ki soğuk sütle asla ama çok yulaf tüketmem böyle arada yani
Ben de tam tersi oldu :) yulafın o yumuşak halini sevemedim omlette felan yaptım ama diğeri cık ama herkes senin gibi diyor tatlı niyetine güzel seçenek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…