canım ben de dışarıda yemeyi daha çok seviyorum evde yaptığım biraz tatsız oluyor çünküAaaaa enginar çok severim ama hiç yapmadım ne tezatlık ama di mimenü güzel spor da iyi afiyet olsun canım
off aynen al benden de o kadar.Ben önceden dilara koçak ın ödem atan çay tarifi var onu yapıyordum net en az 1 kilo iniyordu bir günde youtube da var tarif bi bak istersen. Neyseki ben listede değilim yoksa artı olduğum zamanlar vicdan azabı çekiyodumgruba karşı sorumlu hissediyorum kendimi.
ben de geçen 19 bin küsür adım atmıştım kendimi bir şey sanıyordum ki 21 bini görene kadarMaşallah
canım ben de dışarıda yemeyi daha çok seviyorum evde yaptığım biraz tatsız oluyor çünküdışarıda yediğimizde içinde şeker,bol yağ falan oluyor ya tadı daha lezzetli oluyor. başka şeyler de katıyorlardır belki bilmiyorum. ben evde yağı az koyuyorum, şeker asla koymam yemeklere zaten. daha sağlıklı yapmaya çalışıyorum ama dene bak çok lezzetli hem bebişe de faydalı
kızlar bu gece aşırı mide bulantım vardı iki lokma bir şey yiyip full çıkardım maalesef.
sonra sabah tansiyonu düşük bir şekilde uyandım ve 1 ananası yedimmenüde görünce şok olmayın şimdiden yazayım dedim 1 ananas derken 1 dilim değil 1 tüm ananas. 1 bütün komple böyle 6-7 dilim ediyor sanırım
Sabah doktora girmeden önce bir porsiyon kıymalı börek açık çay eve gelince yaklaşık 40 tane kiraz az tabak kısır 5 tane erik 1 tane muz. Kızlar bunları ara ara yiyorum yani. Hepsini tek seferde yemedim. Börek yine kötü oldu ama hastaneye gidince mecbur işte. Akşama ne yiycez hiç bilmiyorum. Kalkıp yemek yapıcak halim yok.üzerimden tır geçmiş gibiyim.
Ara ara 5 kiraz 4 erik 2 hurma 3 ceviz 2 kuru incir
2 tabak cacık
Yesilim serbest dedik de sen de meyveyi costurdun gülüm yaaaKarpuz peynir bi lokma pide birazcık tavada peynirli yufka
Noluyo bizeeeeben de aranıza katıldım+1 'im şu an geçen haftanın nazarı değdi bütün takım civcivlerine bence
Güzel canmbugünkü menüm
gece
1 yeşil elma
2 kaju
2 ceviz
2 fıstık
sabah
ılık limonlu su
domates,salatalık,biber
5 zyetin
3 yk badem peyniri
1.5 dilim tb ekmek
ara
2 kupa tarçınlı adaçayı
1 fincan türk kahvesi
5 kaju
öğle
3 kepçe mercimek çorba
2 yk tb makarna
kırmızı lahana salatası
1.5 çanak zeytinyağlı bol garnitürlü enginar
1 maden suyu
akşam
1 bardak smoothie
içinde; badem sütü,muz,keçiboynuzu unu,kakao ve chia tohumu
ara
1 bardak tarçınlı adaçayı
7 bin adım attım
1.5 litre su
Hemen menumu paylasayim da bir daha bir sey yemeyeyim.
Sabah: Yulafli omlet, domates, salatalik
Ogle: Yulafli omlet, domates, salatalik
Aksam: Yarim simit (arkadas israr etti kiramadim, sabah da canim cok cekmisti ama almamistim) 1 cay
Aralarda kayisi cayi ictim ama hala odem atamadim. Aksine ictigim butun suyu bedenim hala topluyor. Parmaklarim nasil sisti anlatamam
Spor on numara ben 10bini bile bulamıyorumAyrica 21,000 adim attim bugun. Ne kadar su ictim bilmiyorum ama epey oldu. Keske ictigim o sular vucudumda toplanmasaydi. Neyse bakacagiz artik 2 gun elimden geleni yapmaya devam edecegim
Ben yulaf lapasini yiyemiyorum midem bulanıyorMerhaba bugünkü menüm
Kahvaltı yulaf lapası üzerine iki küçük kuru kayısı bir iki dilim muz bir dilim elma
Ara sade türk kahvesi 1 küçük fit kurabiye içinde hindistan cevizi unu hurma keçiboynuzu tozu portakal kabuğu rendesi bir tanede biscoti
Akşam etli türlü yoğurt
Spor 1 saat ve ev temizliği
3 lt su icmisimdir
Onları eklesen zaten diğer öğünler azalıyor bu ara ben de ihmal ettim ama bu akşam güzel şeyler yaparım diye düşünüyorum :) su çok çok azIftar davetteydik
Hurma
2 ,3 zeytin hatırlamıyorum tam sayı
Karnıyarık küçük boy
Bulgur pilavı bi servis kaşığı
Bol Salata
Karpuz saymadım daldım :)
1 tane lokma tatlısı ısrat üzerine
Karpuz bana kafi geliyor tatlı niyetine
Sahur
Yağda kırma 2.5 yumurta ( 5 tane kırdıö eşimle paylaştık :d )
2 tane domates
1 tane Salatalık
4 tane zeytin
4 dal taze soğan ( canım istedi gece gece)
Acı biber turşusu
Karpuz
4 ç ba Şekersiz çay
1 ltr su
Bu hafta sabitteyim dün göre ama regl haftası inş çok ödem olmaz menülerimi
Beğenmiyorum kuruyemiş meyve hiç
Ekleyemiyorum.
İki gün kaldı hatta oruç tutanlar için bu gün var sadece akşamı hafif tutalım sahura da dikkat edelimGünaydın kızlar nasılsınız dünkü menümü çok beğenmedim bugün daha güzel olacak inşallah :)
Boyacılar akşam 6 buçuk gibi gittiler canm henüz temizlik yapamadım bu gün öğleden sonra izin almayı düşünüyorum alabilirsembluegreeneyes canım ev işi bitti mi boya temizlik felan
Yesilim serbest dedik de sen de meyveyi costurdun gülüm yaaa
Noluyo bizeeeebı kurşun mu döktürsek
Güzel canm
Spor on numara ben 10bini bile bulamıyorumbu gün biraz sebze ve protein ekle menüye hatta yarın da saf protein yapabilirsen güzel olur
Ben yulaf lapasini yiyemiyorum midem bulanıyordiyetisyen de pek önermemisti akşam güzel olmuş
Onları eklesen zaten diğer öğünler azalıyor bu ara ben de ihmal ettim ama bu akşam güzel şeyler yaparım diye düşünüyorum :) su çok çok az
İki gün kaldı hatta oruç tutanlar için bu gün var sadece akşamı hafif tutalım sahura da dikkat edelimsenin sahurlar zaten güzel oluyor maasallah...
Boyacılar akşam 6 buçuk gibi gittiler canm henüz temizlik yapamadım bu gün öğleden sonra izin almayı düşünüyorum alabilirsemakşam eşim nöbete giderken bizi annemlere bıraktı boya kokusunda kalmayalim diye bu gün beraber yaparız artık ama çok güzel oldu çocuğun odasını da mavi yaptırdık artık dekorasyon işi kaldı
Çocuğun bazasi dolabı var ama korsan odası istiyorum diyor biz de olanların üzerine oynama yapalım diyoruz bakalım nasıl olacak....
Kızlar fikirlere açığım akşam da odanın fotosunu atmaya çalışırım önerileri bekliyorum
Canım bende lapa olarak sevdim içinede kakao koyuyorum sanki tatlı yemiş gibi oluyorum öbur türlü yiyemiyorum hele ki soğuk sütle asla ama çok yulaf tüketmem böyle arada yaniYesilim serbest dedik de sen de meyveyi costurdun gülüm yaaa
Noluyo bizeeeebı kurşun mu döktürsek
Güzel canm
Spor on numara ben 10bini bile bulamıyorumbu gün biraz sebze ve protein ekle menüye hatta yarın da saf protein yapabilirsen güzel olur
Ben yulaf lapasini yiyemiyorum midem bulanıyordiyetisyen de pek önermemisti akşam güzel olmuş
Onları eklesen zaten diğer öğünler azalıyor bu ara ben de ihmal ettim ama bu akşam güzel şeyler yaparım diye düşünüyorum :) su çok çok az
İki gün kaldı hatta oruç tutanlar için bu gün var sadece akşamı hafif tutalım sahura da dikkat edelimsenin sahurlar zaten güzel oluyor maasallah...
Boyacılar akşam 6 buçuk gibi gittiler canm henüz temizlik yapamadım bu gün öğleden sonra izin almayı düşünüyorum alabilirsemakşam eşim nöbete giderken bizi annemlere bıraktı boya kokusunda kalmayalim diye bu gün beraber yaparız artık ama çok güzel oldu çocuğun odasını da mavi yaptırdık artık dekorasyon işi kaldı
Çocuğun bazasi dolabı var ama korsan odası istiyorum diyor biz de olanların üzerine oynama yapalım diyoruz bakalım nasıl olacak....
Kızlar fikirlere açığım akşam da odanın fotosunu atmaya çalışırım önerileri bekliyorum
ben de geçen 19 bin küsür adım atmıştım kendimi bir şey sanıyordum ki 21 bini görene kadar
Evet canım menün pek iç açıcı değil bugün düzeltmeye çalış
Geçmiş olsun canım 1 ananasi yersin tabi hiçbirşey yememissinki ben bir kilo muz yemiştim sen yine iyisinkızlar bu gece aşırı mide bulantım vardı iki lokma bir şey yiyip full çıkardım maalesef.
sonra sabah tansiyonu düşük bir şekilde uyandım ve 1 ananası yedimmenüde görünce şok olmayın şimdiden yazayım dedim 1 ananas derken 1 dilim değil 1 tüm ananas. 1 bütün komple böyle 6-7 dilim ediyor sanırım
Çok iyi yapmışsın eğitmen eşliğinde daha güzel verirsin
Kıyamam canm yaaa unuttumYa canım ben hep diyorum ya yazın ben yemek yiyemiyorum sadece meyve dondurma yoğurt ile geçiyo günlerim. Valla napıcam bilmiyorum zaten o kadar halsizim ki kalkıp bişey yapamıyorum bugün yatağa düştüm o haldeyim valla kalkıp ne bulursam atıyorum ağzıma. Korsan odası çok güzel olur. Geri dönüşüm projeleri diye bir site vardı oraya bi bak istersen canım. Ya da görselleri inceleyerek bi bakarsın eldeki malzemelerden olur mu diye.
Ben de tam tersi oldu :) yulafın o yumuşak halini sevemedim omlette felan yaptım ama diğeri cıkCanım bende lapa olarak sevdim içinede kakao koyuyorum sanki tatlı yemiş gibi oluyorum öbur türlü yiyemiyorum hele ki soğuk sütle asla ama çok yulaf tüketmem böyle arada yani
Evet canım menün pek iç açıcı değil bugün düzeltmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?