geçmiş olsun canımSelam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi
Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi
Civcivler günaydın
erkenciyim çünkü gece uyudum
Deadim sahur olmamasına rağmen güzel toparliyorsun@zensim dünkü menüm
Sahur kalamadim yok yani
İftar 1 hurma 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı 1 kase çorba 3 köfte salata 4 yk yoğurt
Ara 4 çilek yesilcay 2 yk sütlaç kendim yaptım da bir tadına bakayım dedim
Spor yok su 1 lt oldu gece de icemedim
Gecmis olsun canm..Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi
Gunaydin canm gece uykusunu ozlemissindir sefan olsunCivcivler günaydın
erkenciyim çünkü gece uyudum
Sana da günaydın fıstıkGünaydın kızlaaaarbenim bu hafta sonu 2. Üni sınavlarım var. Sırf sınavları bekledim ama çalıştın mı dersenizzz ehhhh diyeyim. Neyse bakalım mutlu haftasonları olsun kızlar
Teşekkürler canımDeadim sahur olmamasına rağmen güzel toparliyorsunsuyu iftardan sonra şişeye koyup yanına alsan gözünün önünde olunca içersin spor da bekliyorum bu gün
Gecmis olsun canm..
Gunaydin canm gece uykusunu ozlemissindir sefan olsun
Sana da günaydın fıstıkhadi bakalım kolay gelsin inşallah güzel geçer
Çok zor ya sorma canım yok uzatmiycam tabi bana zararCanım benim geçmiş olsun. Ay oruç oruç diş ağrısı ne zor olur. Ama arayı uzatma canım olur mu?
Aynen canım ya sorma çok teşekkürlergeçmiş olsun canımçok kötü olmuş cidden üst üste binmiş
Ya canm bak dedigm gibi kaslari calistirdigni direk hisseddiriyorBu günkü menü
Sahur 2 dilim bayat ekmek pizzacı(daha tobe sahurda yapmam), yarım dilim peynir, domates salatalık, 1 kayısı, 1 hurma
İftar 3-4 kaşık zeytinyağli kabak yarım kase yoğurt ( midem bulandı daha fazla yiyemedim)
Yarım saat sonra bir kupa kahve 2 kuru kayısı 1 hurma 5-6 beyaz leblebi
Ara 1 fincan ananasli yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 30 dk bisiklet
Plates çemberi ile 50 kol 50 bacak ilk yapınca 30lardan sonra kaslarda alevler hissettim
Cok gecmis olsun canm biran once hersey yoluna girer inslh.Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi
Afiyet olsun canmKızlar şu an ilk dondurmamı yaptım yiyorumçok klay ve güzel oldu. Dün geceden çilek ve muz dondurdum. Bugün robottan geçirdim ikisini sonra da kaşıkla iyice ezdim bittiiii. Kıvamı tam dondurma kıvam tadı da çilekli dondurma. Ama tavsiyem çileği tadına bakarak ekleyin benim çilekler azcık fazla olmuş.
Inşallah canımCok gecmis olsun canm biran once hersey yoluna girer inslh.
Gecen haftada benim disim cok agrimisti zor oluyor gercekten gecmis olsunSelam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi
Sağol canım dış ağrısı beter bişeyGecen haftada benim disim cok agrimisti zor oluyor gercekten gecmis olsun
ayy biraz öyle olmadı evin işinden gücündenGünaydın canım o zaman bugün kendine güzel güzel yemekler hazırlarsın ve spor da yaparsın
20 kaşık bile yerim ben 14 kaşık ne kifitblack kiz 14 yk nasil yedin bir ogunde)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?