Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geçmiş olsun canım çok kötü olmuş cidden üst üste binmiş

Canım benim geçmiş olsun. Ay oruç oruç diş ağrısı ne zor olur. Ama arayı uzatma canım olur mu?

Deadim sahur olmamasına rağmen güzel toparliyorsun suyu iftardan sonra şişeye koyup yanına alsan gözünün önünde olunca içersin spor da bekliyorum bu gün
Gecmis olsun canm..
Civcivler günaydın
erkenciyim çünkü gece uyudum
Gunaydin canm gece uykusunu ozlemissindir sefan olsun
Günaydın kızlaaaar benim bu hafta sonu 2. Üni sınavlarım var. Sırf sınavları bekledim ama çalıştın mı dersenizzz ehhhh diyeyim. Neyse bakalım mutlu haftasonları olsun kızlar
Sana da günaydın fıstık hadi bakalım kolay gelsin inşallah güzel geçer

Teşekkürler canım

Kızlar şu an ilk dondurmamı yaptım yiyorum çok klay ve güzel oldu. Dün geceden çilek ve muz dondurdum. Bugün robottan geçirdim ikisini sonra da kaşıkla iyice ezdim bittiiii. Kıvamı tam dondurma kıvam tadı da çilekli dondurma. Ama tavsiyem çileği tadına bakarak ekleyin benim çilekler azcık fazla olmuş.

Ya canm bak dedigm gibi kaslari calistirdigni direk hisseddiriyor 30×3 ile baslamistim ben simdi 40×3 yapiyorum canm sende 15x3 yada 20×3 gibi yapabilirsin aralarda bir kac saniye dinlenip 3 set olarak dene istersen canm baslamana cok sevindim istersen kol bacak olcunu al canm bir kac haftada farki kiyaslarsn menunde cok iyi

Cok gecmis olsun canm biran once hersey yoluna girer inslh.

Afiyet olsun canm

Gecen haftada benim disim cok agrimisti zor oluyor gercekten gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…