Allah rahmet eylesin canım sizlere de sabır versin inşallah başınız sagolsunHanimlar cok ozur dilerim buraya giremedim malesef babaannemi kaybettik bir sure ara vermek istiyorum izninizle
Geçen hafta listeye girmişti ya ne yapacağımı bilemedim o yuzden seni bekliyordum tesekkur ederim yine yetistin
Bir iki haftaya listeye gireceksin benceBu arada bende tartildim bugün 67.9 geldim 100 gr daha inmişim yaşasın 67 lere geldim
Kahvaltı
Kaşarlı tost 1 tane patatesli poaça domates çok açık çay
Ara
1 küçük kase dalından minik erikler ve 1 avuç dalından kayısı çağlası
Ara
2 büyük bardak az nescafeli süt
Akşam
Havuç ve kabak kavurması bool miktarda sarımsaklı yoğurt ile 3 ceviz 10 fındık
Spor
1 saat hamiş platesi, yarım saat yürüyüş.
Ben bitti zannediyordum yemekleri meğer eşim dolaba koymuş aferin ona ohh hazır ve hafif yemek yedim. Kızlar bugün telafi olarak kuru meyve hurma felan yemedim. Akşam acıkırsam ananas ile sade maden suyunu robottan geçirip içmeyi planlıyorum. Ananasın ödem söktrücü etkisinden faydalanmak için.
Basin sagolsun canmHanimlar cok ozur dilerim buraya giremedim malesef babaannemi kaybettik bir sure ara vermek istiyorum izninizle
Bu arada bende tartildim bugün 67.9 geldim 100 gr daha inmişim yaşasın 67 lere geldim
canım başın sağ olsunHanimlar cok ozur dilerim buraya giremedim malesef babaannemi kaybettik bir sure ara vermek istiyorum izninizle
ayyy uçtu bu kızBu arada bende tartildim bugün 67.9 geldim 100 gr daha inmişim yaşasın 67 lere geldim
sabahı es geçiyorum açıkladığın için menün gayet iyi bir tek nescafe hoşuma gitmiyorAlıntı yaparak yazıyorum kızlar eşim çiğköfte almış 2 küçük sıkım çiğköfte yedim 10 çilek ve 1.5 dilim ananas
Kahvalto: 70grm peynir,3ceri domates ,3zeytin,1dilim tambugday,cay
Ara:turk kahvesi,1gunkurusu
Oglen:300grm cilekli yogurt
Ara:7çilek,1kayisi
Aksm: kuzu sac kavurma 200gr,bolca coban salata,1servis kasigi pirinc pilavi
Ara:kakaolu sut
1 saat kondisyon bisikleti
50mekik
120 ic bacak (cember ile)
120 gogus (cember ile)
simdi disardaym kizlar
Kahvalto: 70grm peynir,3ceri domates ,3zeytin,1dilim tambugday,cay
Ara:turk kahvesi,1gunkurusu
Oglen:300grm cilekli yogurt
Ara:7çilek,1kayisi
Aksm: kuzu sac kavurma 200gr,bolca coban salata,1servis kasigi pirinc pilavi
Ara:kakaolu sut
1 saat kondisyon bisikleti
50mekik
120 ic bacak (cember ile)
120 gogus (cember ile)
simdi disardaym kizlar
Hadi bakalım düzenli hayata geçince güzel menüler bekliyorum sendenbugünkü menüm
sabah öncesi
1 bardak bol kakaolu badem sütü
2 hurma
sabah
14 yk soya kıyması
5 yk tb makarna-sade
salata
ara
1 maden suyu
1 fincan türk kahvesi
öğle
çiğ bezelye- yapmaya üşendim ayıklayıp yedim poşetin içinden
1 armut
7 çiğ kaju
ara
1 kupa yeşil çay
akşam
domates,salatalık,biber
2 yk badem peyniri
5 zeytin
3 yk avokado ezmesi
3 dilim tb ekmek
2 litre su
gececi olunca gecem gündüzüm birbirine karıştı kızlar ondan sabah akşam yer değiştirmiş gibi olduneyse bu hafta düzenli olacağım
yarın vurduracağım canım sana da sormuştum cumartesi acilde vurdursam olur di mi?
Hadi bakalım düzenli hayata geçince güzel menüler bekliyorum sendenayrıca spor
Ne yaptın D viti yaptırdın mi ?
Olur canm yaptırabilirsin yalnız biz buralarda reçetesiz yapmıyoruz belki orda da yapmazlar yanında reçeten varsa götüryarın vurduracağım canım sana da sormuştum cumartesi acilde vurdursam olur di mi?
evet yapmıyorsunuz biliyorumOlur canm yaptırabilirsin yalnız biz buralarda reçetesiz yapmıyoruz belki orda da yapmazlar yanında reçeten varsa götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?