Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok canm o degismiyo ya masayi 2 saatte anca topladm hasta diye mizmiz kizim baban baksn diyorm baban yapsin diyofum yokkk ama ben senin bakmani istiyorum ben senin tutmani istiyorum diye her dakka geri cagiriyor hala yapisik bana canm babayi yaninda dursun istiyor ama herseyle ben ilgileniyim istiyor

Kizlar menumu yazsam sok gecirirsiniz utaniyorum nasl yazaym yaaa psikolojim cöktu arkasindanda diyet çöktu

Canım yaz ki hem sen kendi yediklrinden kaçma hem biz bir daha böyle bir durum olduğunda sana baştan uyarılarımızı yapalım hemde yediklerine göre bi ceza verelim.

Benim kız yiğenlerde öyle her ihtiyaçta anne ama babayla aşk yaşıyolar

Olur tatlım 8 Haziranda bende katilayim

Herkese merhaba arkadaşlar
Sahur menüme başlayayım hemen deadline eşim
İki yumurtalı yulaf kepekli krep zeytin peynir domates bol su
Iftarda iki hurma yoğurt çorbası bir tabak da kuru fasulye ve bulgur pilavı beraber bol salata sonrasi cay ve bol su
Simdi kahvemi içiyorum sonra vaktim olursa yarim saat eliptik yapicam
Iftar öncesi bir saat yürüdüm iyi geliyor bana kilo kontrolünü sağlayabiliyorum çok şükür

deadline canım sen kaç beden pantolon giyiyorsun? ikimizde de basen belası var
Ben 40 giyiyorum şu an canım 42 büyük geliyor 40 ta tam oturuyor biraz daha verirsem rahat olacak tan ikisinin aradığını bişey yani
seninle2benziyoruz Black benim d vitamini 8.26 çıktı doktor soka girdi 2 aykullandim ampulü içtim bıraktım şu anda hala düşüktür kesin geçen hafta kan verdim baska2 bir Dr a tahlili gösterdim garipnkadin ya ben d vitamjnj5icin gitmişim zaten düşük yani bende istememiş onu sinir oldum gitmedim daha
selam canım eşim kusura bakma giremedim sana da yazamadım bundan sonra takipteyim

Son düzenleme:
zensim dünkü menim
Sahur 1 bardak süt 5 çilek 2 yk yulaf ezmesi 2 ceviz 10 fındık tarçın
İftar 1 kaşe ezogelin çorbası balık salata
2 hurma 2 ceviz
Ara 1 bardak yesilcay 1 avuç leblebi 5 kaju 1 kayısı
1. 5lt su 1 saat 20 dk yürüyüş

Bu gün menusu
Sahura kalkamadim
İftar 2 hurma 2 ceviz bol yeşillik salata 200 gr yoğurt 1 kase ezogelin çorbası
Ara 7 kaju 1 fincan yesilcay bir yarım kare bitter sırf tek ısırık tadına baktım canım çekti sonra attım kalani bugün yurumeyecegim suda daha çok az

Menüler güzel sahursuz oruç zor olmuştur Allah kabul etsin canım

bugünkü menüm

sabah
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık
2 kuru incir
1 kupa yeşil çay
1 kupa karışık bitki çayı

öğle
1 avokado
5 zeytin
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya

ara
1 türk kahvesi
4 ceviz
1 gün kurusu
1 kuru incir

akşam
1 demet semizotu
12 yk yeşil mercimek
1 maden suyu

2 litre su

Tmm canım @chihiro79 da kabul ederse benim için uyar :) ölçü bedenimizi ölçüyoruz
evet canım, ama zorunlu değil. isteyenler yazdı ay ay takip edeceğiz katılmak istersen her 4 haftada bir ölçüleri muhakkak isterim yani katılım zorunlu değil ama devam zorunluluğu var ona göre eğer istersen seni de listeye ekleyeyim canım

ne? 2 mi nasıl yani 22 olmasın o
bugün mükemmel olmuş
Olur tatlım 8 Haziranda bende katilayim
tamam çok peşinde koşturma bu sefer ama

2 ayda kaç kutu kullandın dead diyetisyen de şoka girdi bende, bu şekilde kilo veremezsin dedi. iğne ol hatta vücut hemen alsın dedi, 4 kutuyu da iğne yazdı.
zaten yine artıda çıktım kızlar +300 gördüm bu sabah, ama belki ödem falandır, en azından sabit çıksam neyse d vitaminim düzelirse daha rahat spor yapacağım artık hıh

O kadar spordan sonra mısır gevreği yakışmamış fatosum

Kizlar bugun spor yok mebude berbat tum ogunlerim de full disardan siparis verdim tatlisi tuzlusu be ararsan var psikolojimi boyle duzeltim ama diyetimi ziyan ettim kizlar aksam da sahile indik birde sahilde dondurma yedim tam oldu tam deprosyon menusu kizlar kalori ler de tavan yapti sahil serin ya kizin atesi baya gitmisdi guzel de eylendi yiyip icip sahilide gezince bana da cok iyi geldi ama eve girince gene ates viraz cikmaya basladi inslh yarina komple iyilesir hem sizden utanip hemxe korkuyorum ama yazacagim sok olacaksiniz menume full siparis

Kahvalti: bir kase sutlu misir gevregi

Oglen: bir porsiyon manti (kimasi yogurdu ve tereyagi ile tam bir pirsiyon yedim)

Ara: bir porsiyon frambuazli chess kek

Aksam:3dilim pizza

Ara: magnum bademli

Kizlar cezami kesin

Selam kızlar
Sahur yulaflı peynirli omlet çok güzel tok tutuyor 5 zeytin domates çay 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba ızgara balık bol salata
40 dk yürüyüş 1 lt su 1 şişe madensuyu türk kahvesi

canim cok guzel masaallah tebrik ederim..
Davetler size ugramamis bugun ne guzel))
Canm evde tatlılar vardı ama günlerdir ben yemiyorum eşim yavaş yavaş eritiyor sağolsun
iftar
1 kase corba
3 yk firinda tava
3-4 yk pirinc oilavi
1 hurma
az salata
yarm bardak ev yapimi(sekeri az) limonata

ve tatli
su toplamda 2 yi gecer ins sahura kadar
Diğer günlere göre daha güzel canm

Ya ben esimi kaybettim adinida bulamiyorum kustu heralde bana
Küsmedim de yazamadım canm bı turlu burdayım
Kuzum yavaştan asermeler kendini aşıyor mu ne
Su az geldi
Canm az önce menüye yorum yaptıktan sonra okudum geçmişi bu kadar stresle mücadele ederken yine iyi kurtarmsn Allah'ım yardımcın olsun inan kimse senin kadar sabırlı olamaz
Sizin menülerde şekerli kahveler dikkatimi cekiyor şekeri biraksaniz daha güzel olur sanki
Bir Hamise göre toparlama menüsü olmuş bence
Aman üzerine koymayalim ama verirsek de güzel olur
Kaptanim menüler güzel bu gün sahurda yememis olmana rağmen akşam güzel geçmiş

Afiyet olsun canım spor ??? Yeşilin ceza vermesi lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…