istediği her şeyi yapmayacaksın. biraz taktik yapmak zorundasın. stratejik bir insan değilsin belli ama bazen bu gerekiyor işte.Canm ben de tam bu laflari diyorum iste psikologa bana fatoscum sen ne hissediyorsun bunlar karsisinda dedi bende dedimki ben kendimi dul bosanmis bir kadin gibi hissediyorum sanki esim hayatmda yok madem yok aksmalr bu stresi niye yasiyorum ama ozmanda duzelcem gorcen soyle yapcam boyle yapcam diyor ama bakiyoruz bi fark yok psikolog yemin ederim son telefon konusmamda dediki fatos sana bisey soyliyimmi sana bakiyorum ve diyorum ki bir erkek daha ne iateye bilir isteye bilecegi hersey var bana gelen erkekler tam tersi problemlerde ya adamlar eslerinden cinsel konuda reddediyor en buyuk sikinti bu ya kendine bakmiyo ya baska sorunlar siz de hic biri yok ben ne isteyebilir daha anliyamadm dedi kadin ya dusun ben nasl anlicam ozamngercekten dis gorunusume bakimliyim evime duskunum hani ne iatese pisiririm ama daha neler neler ama hic bisey ifade etmiyo ya cok ilginc vide sorunca askindan oluyo senin gibi birini bulamam zatn asigim sana diyo bu nasl sevgi ya cocuga bugunde sordum mira sece kendimize baska bir ev alsak senin istedigin gibi bir ev sadece baban gevcleri yatmaya gelmese ikimiz kalsak dedim hair olmaz aileler bir arada durur yoksa birbirini ozlerler diyo
Valla canım deli olurum heralde yani bu kadar da olmaz normal davranmak için melek olmak gerekiyor ki bu sabır yani ne yapardım bilmiyorum ama iyi şeyler yapmazdım ne demek telefona bakmamak eve gelmemek başına bişey gelir amenna ama sırf keyfindense gerçekten iyi bir cezayı hakeder migrenin tutması gayet normal olan sana olmuşKizlar ya aranizda isten cikinca eve gelmeyen ve gelmez iken arayip da gelmiyorum yada su saatte gelirim diye haber bile vermeyen kocasi olan var mi? Merek ettim tek bendemi ? kafasina gore gidiyor aklina esince geliyor ben aradg da da acmiyo cogu zaman ve madem haber niye vermiyosun deyince de aklima gelmiyor diyor bu normal miaklina nasl gelmiyor evli oldugundan haberi yok galiba cocuktanda oyle ve geldiginde ben kapiyi acinca be yapmaliyim? Siz olsabiz be yaparsiniz? Yardmci olursanz sevinirm disardan da bi bakis acisi aliyim
Psikolog da dedi sen neyi duzeltmeye caliaiyon senin sorunun yok oratada iliaki sorunu bile yok ortada sadece esinin tek basina kendi sorunu var oda duzelmeyi istemedikce ne yaparsan yap duzelmeyecek kendi istemesi lazim diyor heralde duzelmiycek galiba ya bugunfe psikologumla telde konusiym bi bakiim canm sokakta biraktim 3 gun kapida arabada yatti yalvardi yakardi bir sure sonra ayni oldu baska seferde valizi attim annelerine esyalarini bile gormek istemiyorm senin dedim cocugu gormek isteyince haber ver kapidan al yuzunu gormicem dedim gunlerce surdurdum gelip ayaklarimi opuyo paspas olurum ne yapsan haklisin diyo yalvario yakirio sozler veriyo vaadler veriyo barisinca bir kac hafta iyi sonra gene ayni canm kase kalkmasina katiliyorum ve tepkiyi de bazen diger tarz koyuyorum ozamn gecici bir kac haftalik cozum oluyor iki hafta cok mutluyuz sonra gene boyle ben basiyim mi bunu yablonde ambition canım bu mesajımı gördün mü?
işte sorun burada zaten istediği her şeyi yapıyorsun, aşırı vericisin.
canım ben zaten asabi bir insanım, bir de şu an regliyim. şu anlattıkların bile bana yetiyor bence sen benden akıl alma, bekarım zaten bekara karı boşamak kolay derler sana Y YesilinBuyusu akıl versin. ben seni yanlış yönlendirmeyeyimPsikolog da dedi sen neyi duzeltmeye caliaiyon senin sorunun yok oratada iliaki sorunu bile yok ortada sadece esinin tek basina kendi sorunu var oda duzelmeyi istemedikce ne yaparsan yap duzelmeyecek kendi istemesi lazim diyor heralde duzelmiycek galiba ya bugunfe psikologumla telde konusiym bi bakiim canm sokakta biraktim 3 gun kapida arabada yatti yalvardi yakardi bir sure sonra ayni oldu baska seferde valizi attim annelerine esyalarini bile gormek istemiyorm senin dedim cocugu gormek isteyince haber ver kapidan al yuzunu gormicem dedim gunlerce surdurdum gelip ayaklarimi opuyo paspas olurum ne yapsan haklisin diyo yalvario yakirio sozler veriyo vaadler veriyo barisinca bir kac hafta iyi sonra gene ayni canm kase kalkmasina katiliyorum ve tepkiyi de bazen diger tarz koyuyorum ozamn gecici bir kac haftalik cozum oluyor iki hafta cok mutluyuz sonra gene boyle ben basiyim mi bunu ya
Canm cocuk olunca gercekten elini ayagini bagliyor zile basti ya acmadm mira kostu balkonda bas bas variyo baba baba diye ac diye bana kiziyo hadi actm yukarda dedim ne oldu gezmeden gwlio giremezsin dedim mira ayakkabilarini tufuyor bir gorcen simsiki yakalamis gitme gitme simdi o anda almasm asil cezayi cocuk yasamis olcak cocugu oyle gorunce gir icerde mira ile obur odada oturun cocukla vakit gecir kac saatfir bekliyo dsdim cunki gitse adamn zatn umru diil iyice gezip gelcek ama cocugun o an yasadiklari ne olcak isteblonde ambition sadece kendine odaklan, o zaten hayatında yok. sen de ciddi ciddi yok say adamı. geldiğinde niye kapıyı açıyorsun ki 10'da gelen adama kapı mı açılır, alsın anahtarını. ha almıyor mu unutmuş mu kapıda kalsın bir gece de görsün. sen de uyudum dersin, ki uyuyabilirdin de. saatlerce senden haber alamayınca merak etmeyen adamı sen niye bu kadar düşünüyorsun annen olsam çok kızardım sana. senin de kızın var ona böyle muamele yapan bir adam olsa ne yaparsın, alttan alma artık. boşan da demiyorum, dize getir. gelmezse de zaten olmuyordur
çocuğu da mı hiç düşünmez bir insan ayyy fatoş sen niye hamile kalırsam diye ödünün koptuğunu anladım çok haklısın bu adama sakın 2. çocuğu yapma sakıııınCanm cocuk olunca gercekten elini ayagini bagliyor zile basti ya acmadm mira kostu balkonda bas bas variyo baba baba diye ac diye bana kiziyo hadi actm yukarda dedim ne oldu gezmeden gwlio giremezsin dedim mira ayakkabilarini tufuyor bir gorcen simsiki yakalamis gitme gitme simdi o anda almasm asil cezayi cocuk yasamis olcak cocugu oyle gorunce gir icerde mira ile obur odada oturun cocukla vakit gecir kac saatfir bekliyo dsdim cunki gitse adamn zatn umru diil iyice gezip gelcek ama cocugun o an yasadiklari ne olcak iste
O zaten benden cok yuz vermiscanım ben zaten asabi bir insanım, bir de şu an regliyim. şu anlattıkların bile bana yetiyor bence sen benden akıl alma, bekarım zaten bekara karı boşamak kolay derler sana Y YesilinBuyusu akıl versin. ben seni yanlış yönlendirmeyeyim
senin ve kızın için hakkında en hayırlısı olsunO zaten benden cok yuz vermisyok ben oyle gormezden gelemem kabul edemem hala etmedim mucafe ediyorum cunki benim icin iki yol var ya duzelir ya biter ortasi olamaz benim de bir hayatim var
Ay Allahm korusun asla asla diyorum ya o konularda asla oyle sacma salk yasiyan kadinlara ben kendim kiziyorum zaten adam dusunmuyor madem bu ne rahatlik sirf dogurmus olmak icin cocuk yapiyorlar cok iyi yetistiremiycegin cocugu niye yaparsn heleki sorunlu ilski varsa ikinci ucuncu niye yapilir cehalet bence ben asla yapmam boyle bir adama hep diyorum yaniçocuğu da mı hiç düşünmez bir insan ayyy fatoş sen niye hamile kalırsam diye ödünün koptuğunu anladım çok haklısın bu adama sakın 2. çocuğu yapma sakıııın
Sagol canm konusmak cok iyi geldi vallasenin ve kızın için hakkında en hayırlısı olsunsiz mutlu olun.
Canm iste ben avide ayirdim mahkemelerede verdim yapmadgm diger anlam da da kalmadi burnu zurtuyor agliyor yalvariyor gel gor ki bur kac ay hepsi benim kararli oldugumu gorunce cicekler hedyeler gezmeler ilgiler alakalar herseyi yagdiriyor tam cok mutluyum hersey harika iken birden gene boyle oluyor iki uc ta yasiyoz bir kaybetme korkusu ile film gibi hayat yastiyo bana sonra birden gene boyle ben bide sunu da yaptm bir ara hazirlanmis bekliyodum bende o gelince ben cikiyordum napiyosun diyemeden firliyodum girdigi gibi arayidu sen gezdin simdi ben geziom cocuga sen bak budaha da arama acamam diyip kapiyodum acmiyodum aramalarinida tek eve gel kacta felirsen gel herseyi kabul ediom yeterki geri gel die yalvario canm zaten merkezdym ya bura sabaha kadar hareketli ordan avantaj ile bu taktigi cok yaptm ama hep gecici cozum o an tufusuyo ne bu suslenip ciktin zaten cok dikkat cekicisin cok guzelsin asilmayan kalmamistr disarda bilmeme ne diyi eeee eve gel sahip cik sen benle vakit gecir ozman demi ama yok hep gecici cozum oluyor kiskandirma , kaybetme korkus,sert tavir ,iyi yumusak davranma tek tek hepsini deniyorum ve bir kac ay sonra ayni noktaya geliyoruz bu arad a sana da cok cok uzuldum canm elleri kirilsaymis vuramasaymis ay cok kizdm ya vicdansizlarblonde ambition canım kötüyüm biraz bugün uyuyakalmışım kusura bakma yoksa seni canın sıkkınken bırakmazdım biliyosun ki kızlar bırkmamış. Şimdi fatoş bizde şöyleydi canım eşim yapar eder birde söyleyeyim sana alkol felan etkisiyle döverdi üzerine çeker giderdi ki düşünüşorum olayları hiç suçum yok yani 10 gün yok sonra ben gidip alıyorum bak bak bak benim aptallıklara bak roller tam tersi sanki o kadın ben erkek e anası da niye geliyon oğlum elin kızını niye evde bırkıyon demiyo tabii canına millet karının. Neyse bu 2 yıl bu şekilde devam etti bende utancımdan aileme söyleyemiyorum o gitsede bem öyleee evde kalmaya devam. Bu en son işte kurum deıiştirdiği zaman yerimiz belli olacak yine ottan boktan bi sebepten gitti evden bende bu sefer en büyük ablama söylemiş bulundum ablam bildiğin ağzıma sıçtı sen alıştırmışsın dedi ne demek gidip almak cehennemin dibine gitsin dedi eğer bu sefer bir ara bir sor seni sokak ortasında oklavayla döverim dedi hemen annemlere babama söyledi ki zaten onlarda bin beterini saydılar. Ama o gittiğinde zehirli ishal oluyorum hasta oluyorum o derece üzülüyorum yani nasıl gitmeyeyim peşinden. Neyse ben bi silkindim napıyorum ya dedim ben bu adam için neyi yapmıyorum? Neden hep ben çabalıyorum? Neyim eksik? Ben peşinden koşulmasını hakedecek bir kadın değilmiyim? Nice insünlar küpımda köle olmuştu evlenmeden evini alayım üzerine yeter ki evet de diyenleri mi ararsın kamyonla çiçek dökenleri mi işte gittik boka konduk. Neyse ben aramadım bunu anası arıyo gel al diye bakar mısın? Peki neden borç varya benim paama ihtiyacı var. Borcunuz var kızım nasıl olacak diyo ey Allahım onu Allaha havale ediyorum. Banane ben bitirdim artık dedi. Atama van a yapılmış arayıp anası haber veriyo banane gitsin cehennemin dibine dedim. Ki garçekten de bitirdim yani bi büktım gide gide alışmış beni onsuz yaşamaya hasta olmadım nefes de alıyorum hatta geziyorum gülüyorum. Bu şokkkk neden çünkü benim bitirdiğimi anladı. Almış anasını ayaklarıma kapanıyo o gün varya yani şu 5 yıllık evlilikte yaptığım tek gndü ikisinin de ağzına ettim herşeyi saydım herşeyii istemiyom al oğlunu git dedim gidin başka enayı bulun dedim. Neyse kovdum bunları avukat buldum gönderdim protokolü. İmzalamamış ki imzalasaydı da ben göze almıştım yani blörf olsun diye yapmadım. Tekrar geldi tüm sülalesini getirmiş ki düyılürı teyzeleri beni çok sever. Herkes buna bağırıyo kızıyo felan tek şartla geri eve alırım dedil ilac kullanacak. Uzatmayayım iki şey bize iyi geldi canım. 1. Bu olüyın arkasından van a geltik o yüzden burayı siviyorum 2. İlaç kullandı. Benim kuzenim gizlice çayına ekledi valla napsın kız çaresiz öyle düzeldi adam biraz. Canım bu adam böyyi düzelmez sen kararını verip kesin bi yol çizeceksin. Gerçekten boşanmayı düşünüyosan eğer ben öyle de mutlu dlurum diyorsan yollürını ayıracksın düzelmeten de kabul etmeyeceksin. Ya da birdaha açık kapı da bırakamayacaksın. Devam diyorsan da ya kendi isteğiyle içecek bu ilacı ya da valla bunu söylediğime kızabilirsiniz ama sen çayına felan katıp vereceksin. Malesef bunları tepemize biz çıkardığımız için şöyle yere sert bi şekilde çarpmamız gerekiyo.
Canm iste ben avide ayirdim mahkemelerede verdim yapmadgm diger anlam da da kalmadi burnu zurtuyor agliyor yalvariyor gel gor ki bur kac ay hepsi benim kararli oldugumu gorunce cicekler hedyeler gezmeler ilgiler alakalar herseyi yagdiriyor tam cok mutluyum hersey harika iken birden gene boyle oluyor iki uc ta yasiyoz bir kaybetme korkusu ile film gibi hayat yastiyo bana sonra birden gene boyle ben bide sunu da yaptm bir ara hazirlanmis bekliyodum bende o gelince ben cikiyordum napiyosun diyemeden firliyodum girdigi gibi arayidu sen gezdin simdi ben geziom cocuga sen bak budaha da arama acamam diyip kapiyodum acmiyodum aramalarinida tek eve gel kacta felirsen gel herseyi kabul ediom yeterki geri gel die yalvario canm zaten merkezdym ya bura sabaha kadar hareketli ordan avantaj ile bu taktigi cok yaptm ama hep gecici cozum o an tufusuyo ne bu suslenip ciktin zaten cok dikkat cekicisin cok guzelsin asilmayan kalmamistr disarda bilmeme ne diyi eeee eve gel sahip cik sen benle vakit gecir ozman demi ama yok hep gecici cozum oluyor kiskandirma , kaybetme korkus,sert tavir ,iyi yumusak davranma tek tek hepsini deniyorum ve bir kac ay sonra ayni noktaya geliyoruz bu arad a sana da cok cok uzuldum canm elleri kirilsaymis vuramasaymis ay cok kizdm ya vicdansizlar
Aaayyy canm ya resmen icim kan agladi anne den vicdan merhemet iyilik ogrenenememis insanlar nasl cocuk yetistiriyor ruhlarina bir guzellik koymadan vicdan merhamet ogretmeden ya elleri kirilsin boylelerinin nasl kiyar nasl kiyarHe birde söylemeyi unutmuşum işte bu eve yardım olsun alkol konusu olsun eve vaktinde gelmek olsun evin sorumluluğunu üstlenmek olsun çoğu şey bu olaydan sonra düzeldi. Tabiki görüyorsun ara ara halen sıkıntılar oluyor ama normal bir ailedeki kadar. Hele ki bir daha şiddet asla asla olmadı. Zaten bir kere bu beni döverken bana bir deli gücü geldi karşılık vermiyordum ben elime bunun kemeri geçti kemerle bir dövdüm bunu bir dövdüm heryeri kanadı morardı eli yüzü kolları bacakları sırtı valla gözüm dönmüş artık öyle divmüşüm yani o gün tüm dayakların intikamını da almış oldum. 3 yıldır şükür iyiyz artık alkolü ayda bir veya 2 ayda bir içiyo çok şükür. Eve yardım ediyo ben şu ün çalışmıyorum diye biraz cozuttu ama çalışırken düzenli yardım eder hee beceremiyo ayağına gelip kaytaıyo felan ama işte erkek o kadar yapıyor. Yani normal standartlardaki bir aile düzenine geldik şükür. Ama işte o 2 yıl nasıl hayatta kaldım bilmiyorum. Bi gün sokak ortasında tekmeyle dövmüştü hatta bi baktım bi güvenlikçi bizi telefona çekiyo gelip yardım etmiyo mal. Ayy kız içim fena oldu be ben bunları sildim hiç hatırlamk bile istemediğim şeyler.blonde ambition
Canm kendi kabul etmeden veremem dedigi bizim doktor da illa her sey etik olacak yani ama ilac sart dedi oda normal degil diyo herseyden kacma psikolojisi yasiyo ondan diyo bide gorsen gulersin psikolog boyle sey yamamistr benimki seans da 3-4 kez cikiyor ben bi hava alyim geleyim deyipİşte diyorum ya canım ilaç şart. Bir dahaki barışma şartın kesinlikle ilaç olmalı veya doktrla konuş at çayına gitsin ya. Zehir değil nihayetinde. Bana kızmayın valla yuva kurtarmak için her yol mubah. Yaşamayan bilemez.
Aaayyy canm ya resmen icim kan agladi anne den vicdan merhemet iyilik ogrenenememis insanlar nasl cocuk yetistiriyor ruhlarina bir guzellik koymadan vicdan merhamet ogretmeden ya elleri kirilsin boylelerinin nasl kiyar nasl kiyaray cok sinirlendim ya cok uzuldum canm benin nasl katlandn hakketen cok zor ama dovmen etki etmistr el kadrmasan hep doverdi bi kez oda aynini yemezi lazm ozman anlar histetdgni oh iyi yapmissin
Asik olmasan cekilmez ona katiliyorum ama dogru olan zaten cekmemek canm cekmek hata ve sana ve bana bakinca askin olup evlenmek bence resmen hata insna goremiyor bazi seyleri cunki ve bize layik degiller keske ahlaksiz esleri olsaymis boyle erkeklere oyle kadin yakisir biz durust oldugumuz icin bukadar uzuluyor yipraniyor cabaliyoruz yoksa bizde yaparz oh derz banane bizde yapiyoz derz ama biz herseyin en iyisini yapmaya clisipda bunu yasiyoruz ya o insanin zoruna gidiyorAyy bak kız neler geliyo insanın aklına bunun anası hala oğlunun içki içtiğini kabul etmiyo biliyo musun? Ben iftira atıyomuşum oğluna. Ulan oğlun inkar etmiyo içtiğini sen nasıl bir körsün ya? Bu sevgi felan değil saplantı. Zaten işte mesele burda kadın bi türlü kabul edemedi benim onun karısı olmamı.blonde ambition ben hayatımda dürüst olmamla tanınnırım bazıları bu yüzden hiç sevmez bazıları da bu yüzden cok siver beni ama ben yalan söylemem yaptıysam yaptım derim yaptıysa yaptı derim. Benim gibi bir insanı yalancılıkla suçluyo. Neler oldu fatoş bizim kuzenler kardeş gibi büyüdk biz çoğu benden büyük hatta hepsi büyük. Abimler öğrendi bunun beni dövdüğünü delirmişler toplanıp eve gelmişler dövmeye. Zor ikna ettim abi haklıyken haksız oluruz yapmayın diye. Hala pek sevmezler eşimi onca şeyi duyduktan sonra kabul edemediler. Biz sürekli toplanırız ama eşim gittiken sonra gelirler beni görmeye. Yine de benim hatrıma karşılaşıklarında asla saygısızlk yapmazlar konu felan açmazlar ama ben onların içinden geçeni biliyorum. Ben annemlerin yanına giderken fondotenle kapatıp da giderdim morlarımı. Hiçbiri istememişti peşinden van a gitmemi ne gidiyosun kendi gitsin sürünsün demişti. Çok sıkıntı yaşadım çok emek verdim ama yine de pişman değilim. Sanırım bende biraz mallık var. Sevmediğim birisi bana off dese varya 1 dk katlanamam ben o yüzden diyorum ya aşık olmasam asla çekmezdim ve aşık olmadan evlenmezdim. Şükür şimdi iyiyiz geçmişi hiç konuşmuyoruz hatırlamıyoruz o konular kapandı. Tabiki bende tedavi gördüm. Kolay atlatılmıyo bunlar. İnşallah canım seninkide birün evvel aklını başına alır. Zaten çok bişey isteyen insanlar değiliz ya normal standartlar olsun bize yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?