- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canm bas agrisi icin mecburiyetten aliyor agri kesici yani psikolojik bir sey almiyorum canm psikologa sordum gerek yok dedi sen sinirli degilsinki cok sakin pozitif bir insansin bu anlattigin sinir degil olaylara tepki diyor canmkavga gürültü beni de çok etkiliyor seni çok iyi anlıyorumtakmamanın bir yolunu bulmalıyız ama çok zor. bir de regl stresi vardı bende, çok zor geçti bu sefer ki. canım sana bir şey önereyim bak passiflora şurup var sakinleştirici. tamamen bitkisel. o kadar ilaç alacağına bundan 2 yk alsan çok iyi gelir,sinirlerin yatışır. herhangi bir yan etkisi yok ama eczaneye bir sor istersen?
Kizlar ya aranizda isten cikinca eve gelmeyen ve gelmez iken arayip da gelmiyorum yada su saatte gelirim diye haber bile vermeyen kocasi olan var mi? Merek ettim tek bendemi ? kafasina gore gidiyor aklina esince geliyor ben aradg da da acmiyo cogu zaman ve madem haber niye vermiyosun deyince de aklima gelmiyor diyor bu normal miaklina nasl gelmiyor evli oldugundan haberi yok galiba cocuktanda oyle ve geldiginde ben kapiyi acinca be yapmaliyim? Siz olsabiz be yaparsiniz? Yardmci olursanz sevinirm disardan da bi bakis acisi aliyim
Canm ilac kesin icmeli diyor bu psikologda ama kime ikna etcen iste daha once biara ikna olur gibi oldu ilac icin psikiyatriye goturdum adam zaten iki soru sordu ucuncude ben size ilac yazicam dedi basladi benimki bagirmaya canm doktora bana neler diye bir vaktm etraf karanlik bana bisey oluyor dedim tansiyonum cikmis yaturip serum taktilarCanım benim eşim de öyleydi ama şu an değil. Biz çok badireler atlattık ayrıldık ayrı kaldık. Eşim ilaç kullanmayı kabul etti kullandı felan ayrı da yapamayınca öyle düzeldi. Hatta şöyle söyleyiyim kendi haksız olduğu tartışmada bile çıkar anasının evine gider 15 gün gelmezdi bu kadın aç mı tok mu eve hırsız mı girer uğursuz mu umrunda olmazdı. O anası da alırdı evine ay neyse eskilere hatırlayıp canımı sıkmıycam. Böyleydi yani durumlar canım ama işte en son ben bi terk ettim. O zaman biraz aklı başına geldi. O ayrılıktan sonra çoğu şey düzeldi. İlaç da tabii çok iyi geldi. Ama ilacı bırakalı baya oluyo bak öyle uzun dönem kullanmadı yani.
ayyy
evet bayağı tatlı ağırlıklı bir liste olmuş ama farkındasın en azından 100 gr versen canım çok iyi olur şu 2 gün dikkat et bakalım
benim de regl öncesinde canım çok tatlı istiyor ama olduğum zaman tamamen kesiliyor. ilk gün 3 tk tahin-pekmez yedim ben de
Kizlar ya aranizda isten cikinca eve gelmeyen ve gelmez iken arayip da gelmiyorum yada su saatte gelirim diye haber bile vermeyen kocasi olan var mi? Merek ettim tek bendemi ? kafasina gore gidiyor aklina esince geliyor ben aradg da da acmiyo cogu zaman ve madem haber niye vermiyosun deyince de aklima gelmiyor diyor bu normal miaklina nasl gelmiyor evli oldugundan haberi yok galiba cocuktanda oyle ve geldiginde ben kapiyi acinca be yapmaliyim? Siz olsabiz be yaparsiniz? Yardmci olursanz sevinirm disardan da bi bakis acisi aliyim
ben eşine çok yüz verdiğini düşünüyorum, hani bekarım ama empati kuruyorum ne yapardım diye. mesela bir gün güzelcene kapıda bırakırdımKizlar ya aranizda isten cikinca eve gelmeyen ve gelmez iken arayip da gelmiyorum yada su saatte gelirim diye haber bile vermeyen kocasi olan var mi? Merek ettim tek bendemi ? kafasina gore gidiyor aklina esince geliyor ben aradg da da acmiyo cogu zaman ve madem haber niye vermiyosun deyince de aklima gelmiyor diyor bu normal miaklina nasl gelmiyor evli oldugundan haberi yok galiba cocuktanda oyle ve geldiginde ben kapiyi acinca be yapmaliyim? Siz olsabiz be yaparsiniz? Yardmci olursanz sevinirm disardan da bi bakis acisi aliyim
ayneeen öyle. valla fatoş üzülmesin arada da çocuk var diye demiyorum, büyük de konuşmak istemiyorum ama konuşuyorum. ben bu adama 3 gün dayanamazdım boşardım. hani çocuk için katlanayım desem, adamın çocukla alakası yok. zaten bekar gibi, bekar bir anne gibi yaşıyorsam boşa niye stres çekeyim. bence fatoş çok sabırlı. ben olsam fıttırmıştımNormal bir evlilikte eşlerin birbirine karşı sorumluluğu gereği haber vermesi şart canım bunu içinde hiç normalleştirmek için uğraşma kesinlikle sonuna kadar haklusın senin herşeyi düşünmek zorunda kalman seni yormaktan yıpratmaktan öteye götürmüyor. İşin ciddiyetini anlaması için sert bir uyarıya ihtiyacı var gibi görünüyor yani seni net bir şekilde kaybedebileceğinin bilincine varmalı bunu ona hissettirmelisin diye düşünüyorum. Nasılsa her defasında affediliyorum rahatlığı ile alışkanlıklarından vazgeçmiyor sorumluluklarını yerine getirmiyorsa yürümeyeceğini bilmeli hele kızınızı üzmeyede hiç hakkı yok. Gerçekten okudukça çok üzülüyorum nefir bu rahatlık sevgiye sırtını dayayıp umursamazlık söz veriyorsa tutmasını artık bilmeli tutamıyorsa da yolumuzu çizelim bem tükendim de ciddiyetini anlat canım iyice yoksa bu durum çok yoracak seni. İyi taraflarını da anlat bu yönlerini seviyorum benimde hatalarım olabilir ama orta yolu bulmak zorundayız yoksa ben yolumu tek başıma bulacağım de anlasın şakan olmadığını
Günaydın canımGünaydınnnnnn Günaydın kızlarkeyifler iyidir inşallah. Bende biraz bulantı var geçici olduğunu ümit ediyorum. Hepinize mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah.
Canm diyorum dun de gelince bunlari dedim diyoki ben evlilik sorumlulugu almiyorum kardesim bana agir geliyor ben buyum boyle mutlu olmiyosan sabah goder bosaniriz diye tahrik edici konustu bende iyi bosanalm ozamn ama bosansakta sen cocugla vakit gecirmek zorundasn cocuguna niye boyle yaptgini git acikla dedim kalkti aynaya yumuruk atti bende ciktm odadan canm psikologda da dedim benim hatalarm olabilir desin ne ise bende duzelteyim iliski tarapisi alalim ben ustume duseni yaparm hatam vars duzeltirim istemediklerini oda soylesin dedim benimki ne isteyebilirim ki ne istesem fazlaca var sorun bende diyor buyur burdan yak iki uctada cikis bulamiyorm bide bazi insanlar normallestirmeye calistigi icin bende sordum sana tesekkur ederim canm bende normlallestirmuyorm hic bir zamn kabul etmicem duzelmezse biter zaten gercek dusuncemde bu psikolgdada boyle duaunuyo bigun birakir biliyorum zaten farkindaym diyo bana agir geliyo kardesim ben yapamiyorum falan filan ya neyi yapamiyo anlayamadm ki ben canm psikolog senin dediklerini dedi olmaz sen tek bukadar seyi yuklenemezsin senin mutlulugun ne olacak diyor boyle bisey olamaz bunlar istek degil ki evli ise evliligin sarti bu yapmak zorunda boyle bisey olamaz diyor psikologda ama benim ki ya psikologdaki gibi ben de butun suc ben boyleym diyor yada dunki gibi uste cikiyor cikmazda birakiyor mahkemeye de basvurmustum yalvardi yakardi araya aileler girdi baristik ama bir sure sonra gene ayni hale donuyorNormal bir evlilikte eşlerin birbirine karşı sorumluluğu gereği haber vermesi şart canım bunu içinde hiç normalleştirmek için uğraşma kesinlikle sonuna kadar haklusın senin herşeyi düşünmek zorunda kalman seni yormaktan yıpratmaktan öteye götürmüyor. İşin ciddiyetini anlaması için sert bir uyarıya ihtiyacı var gibi görünüyor yani seni net bir şekilde kaybedebileceğinin bilincine varmalı bunu ona hissettirmelisin diye düşünüyorum. Nasılsa her defasında affediliyorum rahatlığı ile alışkanlıklarından vazgeçmiyor sorumluluklarını yerine getirmiyorsa yürümeyeceğini bilmeli hele kızınızı üzmeyede hiç hakkı yok. Gerçekten okudukça çok üzülüyorum nefir bu rahatlık sevgiye sırtını dayayıp umursamazlık söz veriyorsa tutmasını artık bilmeli tutamıyorsa da yolumuzu çizelim bem tükendim de ciddiyetini anlat canım iyice yoksa bu durum çok yoracak seni. İyi taraflarını da anlat bu yönlerini seviyorum benimde hatalarım olabilir ama orta yolu bulmak zorundayız yoksa ben yolumu tek başıma bulacağım de anlasın şakan olmadığını
Evet, 60 kilodayım. eşleşebilirim
Naptın canım senEki Görüntüle 2149267 Eki Görüntüle 2149267 Eki Görüntüle 2149268 Kızlar 3 günlük saçma menümü bırakıyorum buraya tamamen regl etkisinden böyle oldu hurmalar tatlı krizini bastırmak içindi o bile yetmedi:)) Bugün ve yarın süper menülerlegelip en azından kilo almadan haftayı kapatmak istiyorum. Yürüyüş hergün 45 dk devam:)
ay çok zorCanm diyorum dun de gelince bunlari dedim diyoki ben evlilik sorumlulugu almiyorum kardesim bana agir geliyor ben buyum boyle mutlu olmiyosan sabah goder bosaniriz diye tahrik edici konustu bende iyi bosanalm ozamn ama bosansakta sen cocugla vakit gecirmek zorundasn cocuguna niye boyle yaptgini git acikla dedim kalkti aynaya yumuruk atti bende ciktm odadan canm psikologda da dedim benim hatalarm olabilir desin ne ise bende duzelteyim iliski tarapisi alalim ben ustume duseni yaparm hatam vars duzeltirim istemediklerini oda soylesin dedim benimki ne isteyebilirim ki ne istesem fazlaca var sorun bende diyor buyur burdan yak iki uctada cikis bulamiyorm bide bazi insanlar normallestirmeye calistigi icin bende sordum sana tesekkur ederim canm bende normlallestirmuyorm hic bir zamn kabul etmicem duzelmezse biter zaten gercek dusuncemde bu psikolgdada boyle duaunuyo bigun birakir biliyorum zaten farkindaym diyo bana agir geliyo kardesim ben yapamiyorum falan filan ya neyi yapamiyo anlayamadm ki ben canm psikolog senin dediklerini dedi olmaz sen tek bukadar seyi yuklenemezsin senin mutlulugun ne olacak diyor boyle bisey olamaz bunlar istek degil ki evli ise evliligin sarti bu yapmak zorunda boyle bisey olamaz diyor psikologda ama benim ki ya psikologdaki gibi ben de butun suc ben boyleym diyor yada dunki gibi uste cikiyor cikmazda birakiyor mahkemeye de basvurmustum yalvardi yakardi araya aileler girdi baristik ama bir sure sonra gene ayni hale donuyor
canım alıntıyı kesmişsin kiminle eşleştirmiştik unuttumEvet, 60 kilodayım. eşleşebilirim
Canm ben de tam bu laflari diyorum iste psikologa bana fatoscum sen ne hissediyorsun bunlar karsisinda dedi bende dedimki ben kendimi dul bosanmis bir kadin gibi hissediyorum sanki esim hayatmda yok madem yok aksmalr bu stresi niye yasiyorum ama ozmanda duzelcem gorcen soyle yapcam boyle yapcam diyor ama bakiyoruz bi fark yok psikolog yemin ederim son telefon konusmamda dediki fatos sana bisey soyliyimmi sana bakiyorum ve diyorum ki bir erkek daha ne iateye bilir isteye bilecegi hersey var bana gelen erkekler tam tersi problemlerde ya adamlar eslerinden cinsel konuda reddediyor en buyuk sikinti bu ya kendine bakmiyo ya baska sorunlar siz de hic biri yok ben ne isteyebilir daha anliyamadm dedi kadin ya dusun ben nasl anlicam ozamnayneeen öyle. valla fatoş üzülmesin arada da çocuk var diye demiyorum, büyük de konuşmak istemiyorum ama konuşuyorum. ben bu adama 3 gün dayanamazdım boşardım. hani çocuk için katlanayım desem, adamın çocukla alakası yok. zaten bekar gibi, bekar bir anne gibi yaşıyorsam boşa niye stres çekeyim. bence fatoş çok sabırlı. ben olsam fıttırmıştım
ben eşine çok yüz verdiğini düşünüyorum, hani bekarım ama empati kuruyorum ne yapardım diye. mesela bir gün güzelcene kapıda bırakırdımöyle canı istediğinde gelecek canı istemediğinde gelmeyecek, bir haber bile vermeyecek yok öyle bir dünya. bence sen aşırı yumuşak başlısın. iyice yüz bulmuş senden. bir de çocuk için adamın peşinden koşuyorsun afedersin kasesi baya kalkmış. çocuk için bile olsa aramıyorsa arama, sormuyorsa sorma. ciddi bir duruş sergile. o kapıda kalır diye düşünmeyecektin, çıkıp gidecektin işte. bir süre görmezden gel onu bence, gelmiyor mu eve kızınla çık, sen de geç gel. hesap bile verme. ben çok inadımdır, hani bunların daha beterlerini yapardım ama en azından bunları yap. o kasesi insin biraz, çok gıcık oldum. senin her an avucunda olduğunu düşünüyor, ben naparsam yapayım iki ağlayınca fatoş affediyor diyor. senden ciddi bir duruş görmesi şart. o değişmiyorsa sen yöntemini değiştir.
Kesinlikle haklısın canım sen nasıl anneliğini yapıyorsan o da babalığını yapacak sen ne kadar uğraşıyorsun tek baba değil ki sorumsuz annelerde var tek kişinin üstünde olmaz ki bütün sorumluluk evlilik bu değildir zaten gerçekten okuyunca yazdıklarını canım evliliğin için çaba sarfediyorsun ama sadece sen hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ne diyeyim boşanmada iyi bişey değil ama çare kalmayınca yapacak bişey yok inşallah bir çıkış yolu bulursun çocukta daha fazla etkilenmezCanm bas agrisi icin mecburiyetten aliyor agri kesici yani psikolojik bir sey almiyorum canm psikologa sordum gerek yok dedi sen sinirli degilsinki cok sakin pozitif bir insansin bu anlattigin sinir degil olaylara tepki diyor canmzaten psikolog bana bu manyakmi bu adami cekiyor demedigi kaldi yani bukadar da tepki vermem sart canm cunki isten cikinca eve gelme geregi duymuyor arama geregi de duymuyor ve burda cocuk uzuldugu icin bende cocuga uzuluyorum ve saygisizligina kiziyorum o yuzden telefonumda orda kaldi ya bu kadin vir kez aramdi ben arayincada acmadi biseymi oldu acaba dememis gene 3 de cikip saat 10 a kadar gezmis cocugada soz vermisti gelip fezdircam diye telde yok arayamiyorum ciksak kapida kalir anahtarini almamis benim telfn bazada tellede ulasamaz diye ben evden cikmadan bekliyorm bendeki ve ondaki sorumluluk farkina bakarmisin tatlm gelincede bunlari onada soylemem normal diil mi ? Bu durum da iyi yapmissin cocuga sadece anne yeter zaten mi diyeyeim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?