• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

valla umarım. ama güvenim sıfır. ben anlamayayım diye naneli sakızlar falan çiğniyordu bir ara, sanki çocuk kandırıyor. rolleri değiştik resmen artık ben ebeveyn gibi hissediyorum. annemin iş arkadaşlarını falan arayıp haber ettim en son sakın izin vermeyin diye
Cok gecmis olsun canm ;)

İşte bende onu diyorum canım en başından sigara yerine abur cuburu koyarsa sonra onu bırakamaz o yüzden en başından başka bişey tercih etmesi lazım maden suyu mesela ya da sakız kitap okumak bile oluyor aslında küçük cep kitapları alıp üklına sigara geldiğinde okuyabilir ben ona bir sürü seçenek sunuyorum çünkü sadece türkiyede değil avrupa ülkelerinde sigrayı bırakma konusunda yapılan çalışmaları baya detaylı şekilde inceledim tez için işe yarayan yöntemler yaramayanlar uygulanabilecek metodlar hepsini biliyorum ama işte söz dinlemesi lazım. Dün biraz konuştum ben uygun fiyatlı diye aldım felan dedi dur bakalım inşallah uygun olan bişeyi seçer canım.
Canm ama demek istedigim asil nokta su sigara onun icin buyuk bir zevk sen karsiliginda maden suyu diyodun bunun neresi zevk daha cok sigarayi arar olmaz yani yerine koyacagi sey onun icin cok zeck alacagi sey olmali artk esin nelerden coj zevk alir nelere ilgizi var sen daha iyi bilirsin irasinida ona gore yoneltirsen basarili olur ;) aaahhhh aahhhh keske sporcu olsalardi bu dertler olmazdi zaten serotonin adrenalin hersey sporda var ondan onlari kotu aliskanliklarda bulma cabasina girmeyeceklerdi ondan bana hep benimkisi spor salonuna bir yazilsa bir cok konuda gelisme olur gibi geliyor ;) evde hersey var ama yok xambili eline goturup verince tek yaptigi sey damvili goturup yerine birakmak oluyor:KK70: iste salonda diger erkekleri gorup gaza falan gelirse anca oyle olur anladm evde imkansz

Canm ama demek istedigim asil nokta su sigara onun icin buyuk bir zevk sen karsiliginda maden suyu diyodun bunun neresi zevk daha cok sigarayi arar olmaz yani yerine koyacagi sey onun icin cok zeck alacagi sey olmali artk esin nelerden coj zevk alir nelere ilgizi var sen daha iyi bilirsin irasinida ona gore yoneltirsen basarili olur :KK66: aaahhhh aahhhh keske sporcu olsalardi bu dertler olmazdi zaten serotonin adrenalin hersey sporda var ondan onlari kotu aliskanliklarda bulma cabasina girmeyeceklerdi ondan bana hep benimkisi spor salonuna bir yazilsa bir cok konuda gelisme olur gibi geliyor :KK66: evde hersey var ama yok xambili eline goturup verince tek yaptigi sey damvili goturup yerine birakmak oluyor:KK70: iste salonda diger erkekleri gorup gaza falan gelirse anca oyle olur anladm evde imkansz

Fatoşcum ben buraya örnek olarak yazıyorum sadece maden suyu demiyorum zaten benim eşim eski sporcu spor da yap diyorum basket de oyna diyorum kitap okumayı çok sevdiği için kitap da oku diyorum şimdi tek tek buraya yazmayayım canım. O kadar araştırma okumuş insanım bu konuda tez hazırladım yüzlerce insanın tezi içinden birinci olacak kadar kapsamlı ve iyi bir tezdi hani bu benim iyi bildiğim bir konu. İşte gel gör ki karşıdaki insanın faydalanmaya açık olması burnunun dikine gitmemesi lazım. Siz gidince spora başlıycam diyo hadi inşallah bakalım.

Bu cuma da listeye giremiycem zaten off ya tatliyla başım belada malesef hele pms döneminde cuvalliyorum :KK43:
Bu günden pes etmek yok daha cumaya 3 gün var ;)
kac gundur menuleri caninkz cekmesin, bi de site surekli error verdi diye yazamadim. sonunda dunki ifyarda normale yakin seyler yedik(( paylasayim..
sahur
2-3 yk patts salatasi
1 yk melemen
1 dilim ekmek

iftar
1 kase yayla corbasi
2 yk bulgur
2 yk patlican tava
1 dilim ekmek
tatli:KK43:

bugun sahur
1 haslnmis yumurtayi az teragi az zeytinyagyla kavurdum. ustune yumurta kirdim
ve 1 kk peynir
Canm buraya yazmamak kacmaklar için bahane deil canımiz da çekmez ayrıca ;) hem yanlışları görünce uyarıyoruz daha dikkatli oluyoruz... Yeşil birkaç gün önce makarna konusunda beni uyarmıştı çok yediğim şey değil ama artık makarna yaparsam yeşil aklıma gelecek yemeyecem ;)
Bir de daha önce de sen menü paylaşmayı kimse fark etmiyor diye yazmamıştın o hafta sonuncu olmustun ben sana onu hatirlatayim yazıp yazmamaya sen karar ver sonuçta herkes kendinden sorumlu ama yazarsan da burda yorumlanır sen de kendine çeki düzen verirsin ;)

Günaydınnn 1. takım civcivleri :KK37:
ben tabii ki sabahladım :KK48:
Gunaydin canm :KK200: bu çalışmalarının karşılığı gelecek :KK36:
Menun , suyun ve sporun hepsi kusursuz harika olmus canm:KK200:
Tesekkur ederim canm senin sayende sporu bırakmak istemiyorum:KK37: akşam biraz halsizim sen aklıma geldin bisikletin üzerinde buldum kendimi :KK6: sonra zaten enerjinin geldi 1.5saat ütü yaptım :KK70:
:KK48: ayni ben :KK66: bende bobreklere fazla yuk binmesin diye 3un ustune cikmamaya calisiyorm cok susuyorum bende:nazar::KK200:hatta sasarm hep insan nasl susamaz:KK57: susuz olamam
Aynen canm susuz aslaaa diyorum :KK28: gece uyanıp lavaboya gitmeyi bile göze aliyorum :KK70:
Günaydın kızlaaaaaaar :KK71: yaşadığı şehirde şöyle güzel havası olanlar benim yerime derinnnn bir nefes çeksin :KK68: burda yağmur var peki şikayetçi miyim hayırrr neden çünkü polenleri temizliyor :KK70: fena alerjim başladı ilaç da kullanamıyorum maske ile geziyorum o da inanılmaz zor oluyor kızlar. Ankarada da yağmur yağıyor bende ben gelene kadar bol bol yağsında polenler temizlensin diyorum :KK48: doğayı yeşili bu kadar severken onlardan uzak kalmak zor :işsiz: yine de Allah başka dert vermesin şu halime binlerce şükür. Seviyorum sizleri kızlarrr. İyiki varsnız :KK200:
Günaydın canm ben senin yerine alırım havayı :D:KK200::KK200: işin kötüsü bende de allerjim astım var Hoppa ama çok şükür bu sene iyiyim dışarı cikabiliyorum geçen sene dışarı çıksam akşam acilde nefes alıyordum :KK16:

fitblack fitblack canm annene çok cok geçmiş olsun... Maalesef herkes bizim kadar iradeli değil canları pahasına olsa da :( benim babam da yıllardır içiyor sigarayı :( annem abime hamileyken bırakmaya çalışmış çocuklar doğmadan bırakayım diye ama geri başlamış aynı şekilde bana hamileyken kardeşime hamileyken hep bı çabası olmuş ama iradesine sahip çıkamayıp geri baslamis şimdi de benim oğlum ısrar ediyor dedecigim lütfen bırak çok zararlı diyor yine cabaliyor umarım bu sefer başarılı olur... Benim sıpa da bu ara içmiyor diye seviniyor malum ramazanda gündüz içemiyor akşam ama içiyor galiba :(

Y YesilinBuyusu canm biz her ne kadar egtimlerini aldigimiz çok çok iyi olduğumuz konuda bildiklerimizi söylesek de koca kişileri başkasinin dediklerini daha iyi benimsiyorlar sen de aynısını söylersin ama bi sigara bırakma polikliniği çalışanı söylese o daha çok aklında kalır öyle de bı yapıları var beyefendilerin ;)
Bak ben hemsireyim bebekler üzerine bir çok eğitim sertifika aldım ben beslenme üzerine bişey desem pek umursamiyordu eşim doktora gittiğimizde aynı şeyi doktor da söylüyordu ondan sonra gelip ' bak aşkım su şöyle oluyormuş' diye bana anlatmaya çalışıyordu :D oysa gitmeden önce aynı şeyleri ben anlatıyordum :(

Bu günden pes etmek yok daha cumaya 3 gün var :KK66:

Canm buraya yazmamak kacmaklar için bahane deil canımiz da çekmez ayrıca :KK66: hem yanlışları görünce uyarıyoruz daha dikkatli oluyoruz... Yeşil birkaç gün önce makarna konusunda beni uyarmıştı çok yediğim şey değil ama artık makarna yaparsam yeşil aklıma gelecek yemeyecem :KK66:
Bir de daha önce de sen menü paylaşmayı kimse fark etmiyor diye yazmamıştın o hafta sonuncu olmustun ben sana onu hatirlatayim yazıp yazmamaya sen karar ver sonuçta herkes kendinden sorumlu ama yazarsan da burda yorumlanır sen de kendine çeki düzen verirsin :KK66:

Tesekkur ederim canm senin sayende sporu bırakmak istemiyorum:KK37: akşam biraz halsizim sen aklıma geldin bisikletin üzerinde buldum kendimi :KK6: sonra zaten enerjinin geldi 1.5saat ütü yaptım :KK70:

Aynen canm susuz aslaaa diyorum :KK28: gece uyanıp lavaboya gitmeyi bile göze aliyorum :KK70:

Günaydın canm ben senin yerine alırım havayı :KK70::KK200::KK200: işin kötüsü bende de allerjim astım var Hoppa ama çok şükür bu sene iyiyim dışarı cikabiliyorum geçen sene dışarı çıksam akşam acilde nefes alıyordum :KK16:

Al canım ohhh sefan olsun. Benimde hem alerji hem astım var ama buna şükür. Valla blonde ambition blonde ambition spor konusunda grubun ilham kaynağı pardon gaz kaynağı oldu. O yaptıkça bizlerin de yapası geliyo. Maşallah ona yetişmek pek mümkün değil ama olsun. Sende bisikleti çok güzel yapıyosun canım kaçırmıyorsun yani farkındayım :KK66:

fitblack fitblack canm annene çok cok geçmiş olsun... Maalesef herkes bizim kadar iradeli değil canları pahasına olsa da :KK43: benim babam da yıllardır içiyor sigarayı :KK43: annem abime hamileyken bırakmaya çalışmış çocuklar doğmadan bırakayım diye ama geri başlamış aynı şekilde bana hamileyken kardeşime hamileyken hep bı çabası olmuş ama iradesine sahip çıkamayıp geri baslamis şimdi de benim oğlum ısrar ediyor dedecigim lütfen bırak çok zararlı diyor yine cabaliyor umarım bu sefer başarılı olur... Benim sıpa da bu ara içmiyor diye seviniyor malum ramazanda gündüz içemiyor akşam ama içiyor galiba :KK43:

Bende eşime hep şunu söylüyorum. Bi çocuğun önünden kola içip ona içme zararlı diyemezsin. Desen de seni ciddiye almaz. Aynı şekilde sigara içip de iki çocuğuna sigaranın zararlarını anlatamazsın. Yani bence bu her konuda geçerli çünkü çocuk senin söylediklerini değil yaptıklarını dikkate alır. Herşeyi geçtim insan önce kendi için sağlıklı olanı seçmeli. İki ablam da içiyo çok üzülüyorum valla. Ne annem ne babam içmez. Küçük ablamda içmez. İşte ters düzen bizim eşler içiyo içen ablamların eşleri içmiyo yani kokusunun verdiği rahatsızlığı anlatmaya bile gerek yok valla çekilecek dert değil. İnşallah tüm sevdiklerimiz kurtulsun bu illetten.

Y YesilinBuyusu canm biz her ne kadar egtimlerini aldigimiz çok çok iyi olduğumuz konuda bildiklerimizi söylesek de koca kişileri başkasinin dediklerini daha iyi benimsiyorlar sen de aynısını söylersin ama bi sigara bırakma polikliniği çalışanı söylese o daha çok aklında kalır öyle de bı yapıları var beyefendilerin :KK66:
Bak ben hemsireyim bebekler üzerine bir çok eğitim sertifika aldım ben beslenme üzerine bişey desem pek umursamiyordu eşim doktora gittiğimizde aynı şeyi doktor da söylüyordu ondan sonra gelip ' bak aşkım su şöyle oluyormuş' diye bana anlatmaya çalışıyordu :KK70: oysa gitmeden önce aynı şeyleri ben anlatıyordum :KK43:

Ay ne güzel söyledin canım ya ayneeeen ayneeeen yani. Niyeyse artık zoruna mı gidiyor ne anlamıyorum. Ama işte asla öyle kliniğe felan gitmez o ille kendi bildiğini yapacak ama yanlış yolda olduğunu bir türlü anlamıyor. Hatta youtube da bir psikolog var kendisi bırakmış çok da güzel anlatmış dedim hani onu izle aşkım yok onu bile izletemiyorum. Çok dik başlı eşim ya ak dediğine kara dedirtemezsin. Göbeği gördün di mi? Ki bu adam sporcu geçmişi olan ve kilodan nefret eden bi adam. Aslında benim söylediıim herşeyi kendisi de biliyor yani. Hayır beni sinirlendiren birde arsızlığı aldı eline yani daha aşkım niye alıyosun şunları demeden bağırmaya başlıyo nefret ederim bağıran insanlardan. Türkçe konuşuyosun bende anlıyorum niye bağırıyosun. İlle karşısında sende bağıracaksın trtışacaksın ama yapamam valla kusura bakmasın geçti o zamanlar hiç kendimi yoramam tartışmakla felan geçer odama yatarım ohh mis :KK70:

Al canım ohhh sefan olsun. Benimde hem alerji hem astım var ama buna şükür. Valla blonde ambition blonde ambition spor konusunda grubun ilham kaynağı pardon gaz kaynağı oldu. O yaptıkça bizlerin de yapası geliyo. Maşallah ona yetişmek pek mümkün değil ama olsun. Sende bisikleti çok güzel yapıyosun canım kaçırmıyorsun yani farkındayım :KK66:

Bende eşime hep şunu söylüyorum. Bi çocuğun önünden kola içip ona içme zararlı diyemezsin. Desen de seni ciddiye almaz. Aynı şekilde sigara içip de iki çocuğuna sigaranın zararlarını anlatamazsın. Yani bence bu her konuda geçerli çünkü çocuk senin söylediklerini değil yaptıklarını dikkate alır. Herşeyi geçtim insan önce kendi için sağlıklı olanı seçmeli. İki ablam da içiyo çok üzülüyorum valla. Ne annem ne babam içmez. Küçük ablamda içmez. İşte ters düzen bizim eşler içiyo içen ablamların eşleri içmiyo yani kokusunun verdiği rahatsızlığı anlatmaya bile gerek yok valla çekilecek dert değil. İnşallah tüm sevdiklerimiz kurtulsun bu illetten.
Teşekkür ederim canm ben de elimden geldiğince sporumu yapmaya çalışıyorum ;) ama gerçekten hemen fark ediyor spor yapınca sikilastigimi hissediyorum :spor:

Aynen canm çocuklar söyleneni değil gördüklerini doğru sanıyorlar anlatmak daha zor hale geliyor :( kokusunu ben de hiç sevmem lisede ergenlik aklıyla birkaç defa içtim daha ağzıma surmedim... İnşallah tüm içenler su zehirden vazgeçer :dua: sizinkiler de gerçekten çok zor olmuş hemen hemen her evde içmeyen yok gibi :KK43::KK14:

Ay ne güzel söyledin canım ya ayneeeen ayneeeen yani. Niyeyse artık zoruna mı gidiyor ne anlamıyorum. Ama işte asla öyle kliniğe felan gitmez o ille kendi bildiğini yapacak ama yanlış yolda olduğunu bir türlü anlamıyor. Hatta youtube da bir psikolog var kendisi bırakmış çok da güzel anlatmış dedim hani onu izle aşkım yok onu bile izletemiyorum. Çok dik başlı eşim ya ak dediğine kara dedirtemezsin. Göbeği gördün di mi? Ki bu adam sporcu geçmişi olan ve kilodan nefret eden bi adam. Aslında benim söylediıim herşeyi kendisi de biliyor yani. Hayır beni sinirlendiren birde arsızlığı aldı eline yani daha aşkım niye alıyosun şunları demeden bağırmaya başlıyo nefret ederim bağıran insanlardan. Türkçe konuşuyosun bende anlıyorum niye bağırıyosun. İlle karşısında sende bağıracaksın trtışacaksın ama yapamam valla kusura bakmasın geçti o zamanlar hiç kendimi yoramam tartışmakla felan geçer odama yatarım ohh mis :KK70:
Çok gıcık oluyorum ya kendi bildiğinden vazgecmeyenlere bı tane de bende var :D bı kez bizim dediğimizi deneselr ne var sanki :( gördüm canm göbeği :)
Bazen fazla inatlasmamak lazım kendi hallerine bırakınca daha iyi düşünebiliyorlar ama biz sürekli söyleyince inatlasabiliyorlar tecrübeyle sabit :KK48: ama ipin ucu yine de bizde olsun ki kaçmasın :KK48:
Bağıran insanları ben de hiç anlamış değilim sanki karşıdaki duymuyor oysa bağırınca zaten duymak istemiyor ki karşıdaki :( benim eşim çok bağırmas ama normalde sesi boru gibi ve yüksek sesle konusuyor rahmetli kayınvalidem hep derdi'''' kızım bunun konuşması böyle sen takma diye' ben de artık alıştım yüksek sesle konuşmasına tartışırsak biraz daha volum artiyor ben de sesiyle onu başbaşa bırakıyorum çocuğu alıp oynamaya geçiyoruz :D :D

Çok gıcık oluyorum ya kendi bildiğinden vazgecmeyenlere bı tane de bende var :KK70: bı kez bizim dediğimizi deneselr ne var sanki :KK43: gördüm canm göbeği :)
Bazen fazla inatlasmamak lazım kendi hallerine bırakınca daha iyi düşünebiliyorlar ama biz sürekli söyleyince inatlasabiliyorlar tecrübeyle sabit :KK48: ama ipin ucu yine de bizde olsun ki kaçmasın :KK48:
Bağıran insanları ben de hiç anlamış değilim sanki karşıdaki duymuyor oysa bağırınca zaten duymak istemiyor ki karşıdaki :KK43: benim eşim çok bağırmas ama normalde sesi boru gibi ve yüksek sesle konusuyor rahmetli kayınvalidem hep derdi'''' kızım bunun konuşması böyle sen takma diye' ben de artık alıştım yüksek sesle konuşmasına tartışırsak biraz daha volum artiyor ben de sesiyle onu başbaşa bırakıyorum çocuğu alıp oynamaya geçiyoruz :KK70: :KK70:

Bende senin küçük harflerin yok mu aşkım biraz küçük harflerle konuş diyorum :KK70: ay yok ne inatlaşıcam zaten canım diyorum ya o eskidendi yani şimdi hiç anlatmaya tartışmaya ugraşamam baktım ki konuşulacak durumda değil konuşmuyorum da direk gidip yatıyorum dinlenmiş oluyorum :KK70: akşam kendisi geldi ben kampanya var diye aldım felan dedi iyi dedim yani ne diyeyim ben ona onlarca yol gösterdim çocuk da değil artık kendisi bilir heee ama ben 10 kilo alınca sürekli kilo muhabbeti yapan biri kilo alırsa başına gelecekleri de tahmin etmeli bence :sopa::KK70:

Fatoşcum ben buraya örnek olarak yazıyorum sadece maden suyu demiyorum zaten benim eşim eski sporcu spor da yap diyorum basket de oyna diyorum kitap okumayı çok sevdiği için kitap da oku diyorum şimdi tek tek buraya yazmayayım canım. O kadar araştırma okumuş insanım bu konuda tez hazırladım yüzlerce insanın tezi içinden birinci olacak kadar kapsamlı ve iyi bir tezdi hani bu benim iyi bildiğim bir konu. İşte gel gör ki karşıdaki insanın faydalanmaya açık olması burnunun dikine gitmemesi lazım. Siz gidince spora başlıycam diyo hadi inşallah bakalım.
Tez icin tebrk ederim canm seni:KK200: canm iyi cok iyi anladm ayni durumu yasadgm icin bende yullardr arstryorum ve son calismalar uzerinden gidiyodum ama bu konu uzerinde uzman kisilerlede birlikte ilerliyorum ama iste her sey ayni konuya cikiyo kesinlikle kendinin cok istemesi lazm yoksa hicbir cozum yok diyorlar canm yoksa hipnoz bile cozum diil malesef ben en cok mdr den umitliydim bir cok bagimlilik uzerinde kesin etkili oluyor ama mdr de bize simdilik cozum olmadi ama bir kac kez daha mdr yaptrmak icin ikna edicem iyi gelirse haber veririrm canm alkol icin senin ki mdr yaptrmayi dusunurmu sicak bakarmi bukonuya onu bilmiyorum ama iste bende ayni seylerle mucadele ettigim icin kimse yasamasn herkes kurtulsun istiyorum cok zor gercekten benimde en buyuk umidim den biri spor insalh baslarlar bira once :KK66:

Son düzenleme:

Canm buraya yazmamak kacmaklar için bahane deil canımiz da çekmez ayrıca :KK66: hem yanlışları görünce uyarıyoruz daha dikkatli oluyoruz... Yeşil birkaç gün önce makarna konusunda beni uyarmıştı çok yediğim şey değil ama artık makarna yaparsam yeşil aklıma gelecek yemeyecem :KK66:
Bir de daha önce de sen menü paylaşmayı kimse fark etmiyor diye yazmamıştın o hafta sonuncu olmustun ben sana onu hatirlatayim yazıp yazmamaya sen karar ver sonuçta herkes kendinden sorumlu ama yazarsan da burda yorumlanır sen de kendine çeki düzen verirsin :KK66:

Günaydın canm ben senin yerine alırım havayı :KK70::KK200::KK200: işin kötüsü bende de allerjim astım var Hoppa ama çok şükür bu sene iyiyim dışarı cikabiliyorum geçen sene dışarı çıksam akşam acilde nefes alıyordum :KK16:
Ay cok sevindim sana faydali oldysam ne mutlu banaa:KK36: burdan spor aski vermeye calisip duruyorum ne mutlu birilerine ulasmis:KK74: :KK200: sende zaten benim gibi hep bisikletcisin:KK55:

Dun o suyun yaninda sporuda abartnca gece 3 kez tuvalete kalktm bide olu gibi olmusum.heryerim agrimis gozumu acamiyorum gozum kapali tuvalete gidip geliyorum:KK70:

Tebrk ederim canm seni canm iyi cok iyi anladm ayni durumu yasadgm icin bende yullardr arstryorum bu konu uzerinde uzman kisilerlede birlikte ilerliyorum ama iste her sey ayni konuya cikiyo kesinlikle kendinin cok istemesi lazm yoksa hicbir cozum yok diyorlar canm yoksa hipnoz bile cozum diil malesef ben en cok mdr den umitliydim bir cok bagimlilik uzerinde kesin etkili oluyor ama mdr de bize simdilik cozum olmadi ama bir kac kez daha mdr yaptrmak icin ikna edicem iyi gelirse haber veririrm canm alkol icin senin ki mdr yaptrmayi dusunurmu sicak bakarmi bukonuya onu bilmiyorum ama iste bende ayni seylerle mucadele ettigim icin kimse yasamasn herkes kurtulsun istiyorum cok zor gercekten benimde en buyuk umidim den biri spor insalh baslarlar bira once :KK66:

Fatoş ne anlatayım sana da azcık gül. Kız bu bi ara iddia oynamaya da başladı. Tabii artık benimkiler geldi. Dedim bütün kötü alışkanlıklara sahip olmak zorunda mısın? Yemin mi ettin her pisliği yapıcam diye? Bi insan ya sigara içer ya içki içer ya kumar oynar. Herşey sende olmak zorunda mı? Bu kadar alışkanlık içerisinde bana yer yok valla ben gidiyom artık dedim :KK70: hangi bağımlılık olursa olsun biraz iradesini kullanacak canım yoksa bütün yöntemler çöpe gidiyor. İnşallah kurtulurlar ne diyeyim. Alkolü baya baya azalttı o yüzden şu an o konuda hiç sesimi çıkarmıyorum. Tekrar gündeme bile getirmiyorum. Yani şu haline bin şükür. Gençlerbirliğinin alt yapı sporcularından eşim eskiden tabii yani. Sporu sever siz ankradayken yapıcam diyo bakalım ondan ümitliyim. Bende salona git istersen daha düzenli yaparsın felan dedim.

Fatoş ne anlatayım sana da azcık gül. Kız bu bi ara iddia oynamaya da başladı. Tabii artık benimkiler geldi. Dedim bütün kötü alışkanlıklara sahip olmak zorunda mısın? Yemin mi ettin her pisliği yapıcam diye? Bi insan ya sigara içer ya içki içer ya kumar oynar. Herşey sende olmak zorunda mı? Bu kadar alışkanlık içerisinde bana yer yok valla ben gidiyom artık dedim :KK70: hangi bağımlılık olursa olsun biraz iradesini kullanacak canım yoksa bütün yöntemler çöpe gidiyor. İnşallah kurtulurlar ne diyeyim. Alkolü baya baya azalttı o yüzden şu an o konuda hiç sesimi çıkarmıyorum. Tekrar gündeme bile getirmiyorum. Yani şu haline bin şükür. Gençlerbirliğinin alt yapı sporcularından eşim eskiden tabii yani. Sporu sever siz ankradayken yapıcam diyo bakalım ondan ümitliyim. Bende salona git istersen daha düzenli yaparsın felan dedim.
O irade yonunde benim umit yok canm cok seyler denedik ondan artk sadece bilimden meded umuyorum:KK70: bilinc altina inip duruyorz bakalm neler bulucaz:KK70: hahaha bende hep ne diyorum biliyomusun hani diyorum kiz istemeye giderler derler ya oglumuzun ickisi yok kumari yok sigarasi yok sen de de masallah kotu aliskanliklarn hepsi eksiksiz hepsi birdeb :KK70: icki,kumar,karikiz :KK70: ne karisi kizi diyo e oda var ya diyorum kari ben kizda mira hahaha:KK70: sizinde ole

Back