Kızlar ben oruç tutmayacağım, belki soranınız olur diye yazmak istedim :) Müslüman değilim çünkü, ama hepinizin ramazan ayı hayırlı olsunArkadaşlar şimdiden Ramazan ayınız ve ilk sahurunuz hayırlı olsun. Allah kolaylık versin. İbadetlerinizi kat kat kabul etsin. Sofranız bereketli olsun. Oruçla birlikte vücudunuz sağlığa kavuşsun inşallah. ohhh bide hamile duası aldınız tamamdır
o zaman çıkarıyorum seni de listedenOy canım ya ben kendi kendimi ölçü almada eledim sanirim çok özür dilerim acayip unutkanlık ver bende yaaa
olsun canım menün çok hafifti zaten, sporun da çok iyiydi. hastasın zaten vücut direncin daha önemli şu durumda. onun sesini dinle :)kızlar benim migdem çok kazindi canm biseyler atistirmak istedi gözüme en masum süt göründü bir koca bardak süt içtim haberiniz olsun
Afiyet olsun canımkızlar benim migdem çok kazindi canm biseyler atistirmak istedi gözüme en masum süt göründü bir koca bardak süt içtim haberiniz olsun
Canım callenetics harika bence bir ara biraz yaptım bütün kasları çalıştırıyor ama zor geldi bıraktım yapabilirsen yap super olurIyi akşamlar arkadaşlar yine ihmal ettim buraları kusura bakmayın iki gün cok yoğun çalıştım dairede ve arazide neyse yarından itibaren izinliyim 10 gün
Gece sahurda yulaf kepekli omlet yemeyi dusundüşünüyorum ramazanda kilo almam istemiyorum
Kızlar callanetics halkında ne düşünüyorsunuz ben 3 sene evvel yapmistim cardio ile birlikte herkes çok zayıfladın demişti be hic o spora yormadim incelmemi tekrar denemeyi düşünüyorum ramazanda nasıl olur bilemem ama
canım neden 50 kilo bacak çalıştığın halde incelemedin biliyor musun
çünkü az ağırlık + sık tekrar = sıkılaşma demek. pilatesin mantığı da budur zaten, direnç lastikleri vs ufak ağırlık gibidir. ya da pilateste 1 kiloluk dumbellar kullanılır mesela.
amaaa yüksek ağırlık + az tekrar = şişmek demek. erkek tipi kaslanmak demek.
yani diyeceğim o ki kızlar, amacınız sıkılaşmasaysa küçük ağırlıklarla sık tekrarlar yapınyok ben biraz kaslarım da oluşsun diyorsanız ağırlık miktarını arttırmanız lazım, tekrar sayısını değil
-bugünkü menüm-
sabah
domates,salatalık,maydanoz,yeşil ve kapya biber
1 tk tahin-pekmez
2 dilim tb ekmek
3 yk badem peyniri
5 zeytin
ara
7 çilek
1 yeni dünya
öğle
4 kepçe mercimek çorba
3 yk tb makarna
akşam
3 yk yulaf
1 bardak badem sütü
1 yk pekmez
2 ceviz
1/2 muz
2 yk tb makarna
4 kepçe mercimek çorba
ara
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
1 rezene
off ne çok yemişim, yerken değil yazarken anladım resmen
2 litre su, 1 saat yürüyüş
Selam kızlar
Kahvaltı klasik karatay avuç içi kadar peynir 7 zeytin 2 ceviz
Ara türk kahvesi 6 badem 1 elma
Akşam dışarıdaydım 1 porsiyon köfte salata ayran
Bugün yürüyüş yaptım 8 bin adıma yakın yürümüşüm
Iyi akşamlar arkadaşlar yine ihmal ettim buraları kusura bakmayın iki gün cok yoğun çalıştım dairede ve arazide neyse yarından itibaren izinliyim 10 gün
Gece sahurda yulaf kepekli omlet yemeyi dusundüşünüyorum ramazanda kilo almam istemiyorum
Kızlar callanetics halkında ne düşünüyorsunuz ben 3 sene evvel yapmistim cardio ile birlikte herkes çok zayıfladın demişti be hic o spora yormadim incelmemi tekrar denemeyi düşünüyorum ramazanda nasıl olur bilemem ama
canm bende bunu yeşile anlatmaya çalıştım ama dinlemedi yani tam tersine o tarz fitnes yapanlar kilo aliyor o agirlikla calisan erkekler genislemek için calisiyor zaten açıklamaya çalıştım ama o kendimi guclendircem filan gibi israrlarda bulununca bende bisey diyemedim zaten tam hamilelik planına 1 ay kala yapilmasinin da uygun olmadi onuda ama neyse yasyarak oldu artk doğum sonrasına direk gene plates yapar orası kesincanım neden 50 kilo bacak çalıştığın halde incelemedin biliyor musun
çünkü az ağırlık + sık tekrar = sıkılaşma demek. pilatesin mantığı da budur zaten, direnç lastikleri vs ufak ağırlık gibidir. ya da pilateste 1 kiloluk dumbellar kullanılır mesela.
amaaa yüksek ağırlık + az tekrar = şişmek demek. erkek tipi kaslanmak demek.
yani diyeceğim o ki kızlar, amacınız sıkılaşmasaysa küçük ağırlıklarla sık tekrarlar yapınyok ben biraz kaslarım da oluşsun diyorsanız ağırlık miktarını arttırmanız lazım, tekrar sayısını değil
Y YesilinBuyusu tesekkur ederim canm birkaç kez sordun dönemedim bi fırsat bulup özür dilerim.. canm pazar akşamı biraz ateşlendi sonra geçti çok şükür pazartesi buradaki hastanedeydik akşama kadar muayene ultrason derken orda geçti akşam da kosturmayla geçti dün de Samsun'a gittik orda ultrason cektirecegimiz zaman sabah 5 gibi yola cikmamiz gerekiyor o yuzden memlekette halledip gidiyoruz... Dün de orda muayene kan tahlilleri yapıldı çok şükür şimdilik taş ile ilgili problem yok büyüme de olmamış Eylül sonu için tekrar gideceğiz... Bir de bilmiyorum sizlerin çocuklarda oluyor mu biz bir senedir sürekli gidip geliyoruz benim paşa stres yapiyor bir iki gün öncesinden sessizlesiyor bulantı kusma oluyor ama orayı atlatinca geçiyor. Allah'tan doktorumuz çok iyi onu seviyor o yüzden gidiyor bir de sevmese yedik ayvayi
canm bende bunu yeşile anlatmaya çalıştım ama dinlemedi yani tam tersine o tarz fitnes yapanlar kilo aliyor o agirlikla calisan erkekler genislemek için calisiyor zaten açıklamaya çalıştım ama o kendimi guclendircem filan gibi israrlarda bulununca bende bisey diyemedim zaten tam hamilelik planına 1 ay kala yapilmasinin da uygun olmadi onuda ama neyse yasyarak oldu artk doğum sonrasına direk gene plates yapar orası kesin
bluegreeneyes canım çocuk nasıl oldu gelmedin merak ettim. Selnurr canım sen menünü yazdın mı ben mi görmedim? sevilay80 canım ya sanki sen kaç gündar menü yazmıyor gibisin? M minemelek2015 canım menü? M merkerdemus canım senin de menünü göremedim. deadline sen de yazmamışsın canım. Kızlar yine gevşedik mi nerdesiniz? Sakın ramazan da geldi rehavete kapılmak yok.
saat 4 olmuş hala uyumadim ya işte yoğun spor yapinca ne güzeluyuyordum 2 gün bile ara versem uyuyamiyorum enerjiyi vücut atamiyor demek ki spor şart
Burdayım canım tabi ki Ramazanda bırakmak yok Ramazan sonuna 60 ları görmem lazım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?