Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İnşallah hem kendin hem kızın için en hayırlı yolu seçersin canım tabiki böyle durumlarda insan ancak kendi yaşadığını biliyor. Ne diyebilirim ki diğer konuştuklarımız başka bunlar bambaşka sorunlar Allah yardımcın olsun çok içine atma bende öyleyimdir üzülünce hemen hasta olurum insan içten çöküyor o da kötü. Hadi başka konu açalım da kafan dağılsın iyice bunalma burda da. Perşembe doktor platese bi izin versin hepinizi geçicem görürsün bak tabii sadece tek bölgede

geç bakalm uygun bölgelerde seninle konuşmak herzamanki gibi iyi geldi canm bende kaç çeşit ticari işler yapmıyor olsam şimdi bizde kirada ve bir ton kredi borcundaydik yani ablanin duru tain edebiliyorm daha da zor tabiki canm Allahtan suan herşeyim var çok iyi de bir yaşantım var ama eşimin başımıza açıp durduklari olmasa bunun on katı iyi halde olacaktk yani düşün 3 tane araba kumar borcuna gitti canm suan ki araba benim üstüme evde benim üstüme Allahtan yoksa risk olurdu bakalm daha öncede bahsetmistim benim hayalim bodrum da yasamak diye oranin o beyaz evleri o meshur çiçekleri manzarasi beni çok rahatlatiyor izmir de yasiyor olmayi cok seviyorum burdaki evin yeride cok guzel tam merkezde sahilin caarsinin icinde cok iyi bir yerde oturuyorum ama bodrum icin birakirim yani izmirden başka yasayabilecegim tek yer orası canm bu sefer daha ciddi kafaya koydum esime de dedim oda bende geleyim hersey duzelir şehirden uzakta kalsam mecbur ortamdan kopmuş olurum oynamam unuturum diyorbakalm belki bide öyle deneriz belki öyle unutur bide eşim de motor tutkusu vardı eskiden motor suruyordu psikologumuz onuda tavsiye etti adranalin düşkünlüğü var onun yerine tekrar motoru koymayi denesin adranalini onda yasasn diyor bende ok dedim motor al tekrar dedim bakalm artk bu yaz bide bunları denicez zaten benim çok sevdiğim şeyler dedim mirayi bodrum da krese verir bizde motorlara atlar gezeriz

inslah seninkide kurtulur canm belki yeni bebis size şans getirir inslah uğurlu gelsin evinize sende çok güçlü bir kadınsın canm güzel şeyler hakediyorsun insallh Allah onuda bu bağımlılıktan kurtarsn

Canım her zaman diyet konuşacak değiliz ya bana da iyi geldi arkadaşım iyiki varsın. Bak sende kolay olanı değil zor olanı seçmişsin güçlü kadınsın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın da eşin düzelir canım. Bodruma gitmedim hiç ama sen güzel diyorsan güzeldir muhakkak. Ablamlar da şehir değiştirdi onlara da iyi gelmişti ama abim gittikleri yerde de ortam bulunca babası tekrar ankaraya getirtti. İnşallah gitmek ya da kalmak hangisi hayırlıysa o olsun ve size çok çok iyi gelsin canım.

kızlar bugün cemberim geldi heveslendim deneyim dedim azda kendimi iyi hissedince ufaktan bir spor yapaym dedim

30 dakika kdsyn bisikleti
çember ile 100 tane iç bacak
çember ile 100 tane kol,göğüs harekti

Ohhh daha gelir gelmez böyleyse ay iyileştiğinde ne yapacksın bilemiyorum.

inslah seninkide kurtulur canm belki yeni bebis size şans getirir inslah uğurlu gelsin evinize sende çok güçlü bir kadınsın canm güzel şeyler hakediyorsun insallh Allah onuda bu bağımlılıktan kurtarsn

Canım bekarken daha beterdi. Diyorum ya bütün arkadaşlarımız ailem olmaz dedi yani. Benim hiçbir kriterime uymuyor eşim oldum bittim sigaradan nefret ederim tiksinirim sigara içiyor alkol kullanmam kullanılan ortamları tercih etmem. Kullananlara saygım var ama eşimin içmesini istemezdim malesef bağımlılık noktasındaydı şu hale getirdiğime şükrediyorum. Ben daha evcimen daha doğa yeşillik eş dosk akrabacıyımdır. Eşime kaç dayın var diye sorduğumda dur bi sayayım demiş insan. Çünkü ev akraba ile işi olan biri değil o anca içmiş gezmiş. Heee bu arada bi evlilik yapmış. Düğüne 1 hafta kala ayrılmış. Tabii dünyanın borcuna girmiş ve ben hala o borçları ödüyorum. Üstelik karşılığı olmayan bi borç millet ev araba borcu öder ben gezmesinin tozmasının bide araya sıkıştırdığı evliliğin borcunu ödüyorum ayyy şimdi yazınca fark ettim yav bu adamın beni el üstünde tutması lazım be dur ben biraz buna hayatı zindan edeyim ayyy hamileyim ya bu gece canım ne istese acaba asyada yapmadım ama bu sefer 1 kere olsun yapıcam bunu

Kızlar menümü yazayım

Uyanınca su kahve

Kahvaltı
Roka yeşil soğan az maydanoz sapları hariç az nane sapları hariç domates salatalık kapya biber bol beyaz peynir az kaşar peynir 7 siyah 3 yeşil zeytin 2 ceviz 5 badem 5 fındık 1 muz ayyy yaz yaz bitmedi

Ara
3 gün kurusu 1 ceviz c vit sandoz demir emilimi artması için c vitamini ile birlikte yemeye içmeye çalışıyorum

Akşam
Evet kızlar ben inanın cok masumum aslında ben taze fasülye yaptım ama bir türlü pişmek bilmedi bende hata bu mevsimde taze fasülye mi olur artık açlıktan öldüm mecbur dışardan söyledik tavuk dürüm yedim doymadım bile ya valla nasıl sinir oldum anlatamam doymak için arkasından 1 fincan kahve içtim birazda badem ve fındık yedim 20 tane ortalama

canm bence oralarda en zor ne bulunuyorsa onu iste benim de hiç bir kriterime uymuyor ama suda var tabi biz sevgiliyken aşk filmi gibi şeyler yasadm inkar edemem yaptığı sürprizler romantikler anlatmakla bitmez evlendikten sonrada çocuk olana kadar da bana işten gelirlengelirlen süpriz süslü masa kurmalar çiçekler bocekler gece gunduz gezmelr aşk ve romantizm dolu 7 yıla çocuk damgayi vurdu canm benim ki hamileyim duyunca soluğu kumarda almış nasl bir babalık korkusu ise bütün o hiylarda kumar sonrası oluştu esimde yoksa normalde bana ev işlerine bile yardmci olurdu dusun oyle birinden boyle birine kumar onu taninmaz birine çevirdi tabi normal o stresler o ortamlar

Son düzenleme:
canm hamilesin arada okadar olur biz bile yapiyoruz ki senin menunde diger ogunlerde ekmek oladigi icin bir tane durum lavasindan birşey olmaz meraketme sen

Ben iyi yönlerine bakıyorum dediğim bu işte canım ya. Yani mutlu olduğum yönlerini görmeye çalışıyorum. İnşallah kurtulur Allah yardım etsin size canım eskisinden daha iyiye döner inşallah.

canm hamilesin arada okadar olur biz bile yapiyoruz ki senin menunde diger ogunlerde ekmek oladigi icin bir tane durum lavasindan birşey olmaz meraketme sen

Ay taze fasülye yiyeyim hafif olur sağlıklı olur derken bunu yemek sinir etti valla ne yapayım ben masumum hakim bey

Ben iyi yönlerine bakıyorum dediğim bu işte canım ya. Yani mutlu olduğum yönlerini görmeye çalışıyorum. İnşallah kurtulur Allah yardım etsin size canım eskisinden daha iyiye döner inşallah.
canm öyle olmasa zatn çoktan kacardk ama iste ben iki serum yiyip eve gelmisim duzelmedim demisim gecmesse akşam tekrar acile götür demisim adam akşam ben o halde iken teli kapatp kumara gitmiş tam o noktada iyi yönlerini goremiyorum ışte gözüme bir den şeytan gibi görünüyor ama ne var ki bende senin gibi bir gün sonra herseyi unutuyorum yoksa katil olucam

yesilcim platesde gorunum olark 1 ayda belirvin bir fark olurmu canm merak ettim hazirana kadar ne kadar sikilastiri goruntuyu duzeltir diye artk 70lere veda ediyorum ya ben diyorum ki haftaya reglede bitince artk platese de basliyim diyorum

Canım kesinlikle 1 ayda çok güzel sonuç verir. Ben asyaya hamile kalmadan önce bir arkadaşımı başlatmıştım hareketleri felen nasıl yapılması gerektiğini gösterdim ebru şallının cd lerinden de ona uygun olanını seçtim sonra o evde kendi devam etti ve ilk ayda bile çok iyi sonuç almıştı 1 beden incelmişti. Bende ne zaman yapsam hemen 1 beden fark ediyor. Hatta spora başladığım zaman söylemiştim hatırlıyo musun şimdiye plates yapsam fayda ederdi diye. Sıkılaşma konusunda gerçekten şahsi görüş olarak platesin üzerine tanımıyorum canım. Bak hatta ben canlı örneğim 50 kilo ile bacak çalıştım biliyosun 1 cm bile incelemedim 15 gün o tempoda plates yapsaydım en azzzz 1 cm incelirdim o da en azz yani.

İşte Allah bi şekilde unutturuyo yoksa nasıl devam edelim

Iyi akşamlar arkadaşlar yine ihmal ettim buraları kusura bakmayın iki gün cok yoğun çalıştım dairede ve arazide neyse yarından itibaren izinliyim 10 gün
Gece sahurda yulaf kepekli omlet yemeyi dusundüşünüyorum ramazanda kilo almam istemiyorum
Kızlar callanetics halkında ne düşünüyorsunuz ben 3 sene evvel yapmistim cardio ile birlikte herkes çok zayıfladın demişti be hic o spora yormadim incelmemi tekrar denemeyi düşünüyorum ramazanda nasıl olur bilemem ama

Oy canım ya ben kendi kendimi ölçü almada eledim sanirim çok özür dilerim acayip unutkanlık ver bende yaaa

Inşallah canım amin herkesin ramazan ayı mübarek olsun

canım neden 50 kilo bacak çalıştığın halde incelemedin biliyor musun
çünkü az ağırlık + sık tekrar = sıkılaşma demek. pilatesin mantığı da budur zaten, direnç lastikleri vs ufak ağırlık gibidir. ya da pilateste 1 kiloluk dumbellar kullanılır mesela.
amaaa yüksek ağırlık + az tekrar = şişmek demek. erkek tipi kaslanmak demek.
yani diyeceğim o ki kızlar, amacınız sıkılaşmasaysa küçük ağırlıklarla sık tekrarlar yapın yok ben biraz kaslarım da oluşsun diyorsanız ağırlık miktarını arttırmanız lazım, tekrar sayısını değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…