Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşgeldin canım:))

canm sorma ya çok fenaym geceyi acilde geçirdim zehirlenme galiba canm tam bilmiyorum sürekli kusma,ishal,kramp çok fenaym gece 2 tane serum yedim ama hala iyi olmadm canm

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Canım sahura kalkmaya zorlarsan çok çok iyi olur. Yiyebileyorsan haşlanmış yumurta süt ve muz ramazanda sahurda çok iyi kurtarıcı. Sen daha önce yapmışsın tavsiyeye ihtiyacın yok ama fikir olarak söylemek istedim. Burda düzenli yazarsan ve yazılanları düzenli takip edersen iyi motive olursun canım biz birbirimizi güzel takip ediyoruz ve motive ediyoruz. Bu sefer sıkılaşırsın da inşallah tek yapman gereken biran evvel nasıl bi yöntemle spor yapacağını belirleyip düzenli şekilde programına uyman.

canm sorma ya çok fenaym geceyi acilde geçirdim zehirlenme galiba canm tam bilmiyorum sürekli kusma,ishal,kramp çok fenaym gece 2 tane serum yedim ama hala iyi olmadm canm

Ay noldu canım sana ya bi ishaldir gidiyor. Peki gebelik testi de yaptırın mı? Çok geçmiş olsun arkadaşım dinlen sen.

Geçmiş olsun canım ya noldu sana

Kızlar merhabalar cinsiyeti öğrendim bugün Y YesilinBuyusu canım merak ediyordun erkekmiş bizim bıcırık. Darısı tüm isteyenlerin başına öpüyorum hepinizi.

Ayyy yerim ben onu Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Teşekkür ederim haber verdiğin için.

Kizlar ramazanda spor falan nasıl olacak ben ramazanda hiç diyet ve spor yapmadım orucken spor yapılmaz sanırım benim kafa zaten zor kalkıyor birde spor zor yani siz ne düşünüyorsunuz sporsuzda kilo verilmez

Canım ben yapardım gündüz spor ama şöyle niyeyse ben ramazanda hiç susamam acıkırım ama susamam. Susamadığım için yapardım. Şöyle yapabilirsin iftardan 2 saat sonra çıkıp bi yürüyüş yapabilirsin veya yine evde leslie squat ne yapıyorsan onu yapabilirsin. Ama en az 2 saat geçsin canım.

Evet canım doğru ancak iftardan sonra olur yapabilirsem tabi teravih namazinada gidiyorum bazen o da iyi geliyor aslında olmazsa evde spor yapmaya çalışırım hemde arada kaçamakta yapsam tatlı vs gibi kiloda almamış olurum

Yani ben tutumıycam ama niyetim eşimle dışarı çıkıp yürüyüş yapmak van sahura kadar çok canlı oluyor hem yürüyüş yapmış oluruz hem hava alırız diye düşünüyorum

Yani ben tutumıycam ama niyetim eşimle dışarı çıkıp yürüyüş yapmak van sahura kadar çok canlı oluyor hem yürüyüş yapmış oluruz hem hava alırız diye düşünüyorum
Oh ne güzel en iyisi bende yürümek istiyorum inşallah en iyi spor yürüyüş zaten canım

ya çok geçmiş olsun canım neden öyle oldun ki inşallah toparlanirsin hemen

Kızlar merhabalar cinsiyeti öğrendim bugün Y YesilinBuyusu canım merak ediyordun erkekmiş bizim bıcırık. Darısı tüm isteyenlerin başına öpüyorum hepinizi.
Hayırlı olsun canım
Kizlar ramazanda spor falan nasıl olacak ben ramazanda hiç diyet ve spor yapmadım orucken spor yapılmaz sanırım benim kafa zaten zor kalkıyor birde spor zor yani siz ne düşünüyorsunuz sporsuzda kilo verilmez
En iyisi yürüyüş ramazanda iftardan 1.5 saat sonra ben yürümeyi planlıyorum zaten insanlar her yerde sokaklarda oluyor artık 40 dk 1 saat arasi yürümeyi planlıyorum haftada 4 gün en az daha önce ramazanda kilo vermiştim boyle

Ramazan da kilo vermek harika genelde herkes alır bende dediğin gibi haftanın 4 günü bile yurusem zararsız atlatırım inşallah canım

Kızlar menümü yazayım ay bu hamilelik bende halsizlik ve uyku yaptı gece de tabii asya için kalkıyorum o yüzden erken yatıyorum biraz

Uyanınca su kahve

Kahvaltı
Kavurmalı yumurta 5 siyah 5 yeşil zeytin 3 ceviz 10 fıstık kaşar peynir beyaz peynir yarım bardak süt (sütüm bitmişti o yüzden az oldu)

Ara
Salatalıklı yoğurt büyük kase

Akşam
2.5 ızgara köfte bulgur pilavı büyük kase yoğurt avuç içi kadar kuru üzüm

Suyu bol içiyorum artık malum sorumluluk meselesi öpüyorum sizleri ben yatarrrr

Menun çok güzel bende çok uyurdum canım hamileyken böyle saçma sapan zamanlarda akşam 6 da falan uykum gelirdi ha bire uyurdum yani sonra serem bir şekilde kalkardım ay o günler aklıma geldi

sağol kaptanm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…