• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltı: rafadan yumurta,tel peynir, domates,salatalık,çay

ara: mini yerli muzun yarısı

öğle:biliyorsunuz arkadaşda idim :KK43:
1 dilim börek ispanakliydi, 5kaşık kısır

ara: kahvenin yanında malasef cikolata

Akşam: yemek yemedim sadece meyve ile gecistirdim 10 tane kiraz ,bir salatalık

40 dakika yürüyüş yaptm :KK66:
canım bence akşam çook güzel toplamışsın. tebrik ederim harika bir kriz yönetimi :KK39:
Aksam yemeyince mideniz kazinmiyor mu ya ben ölüyorum valla
canım sen beni ilk hafta görecektin. ki ilk hafta diyetisyen bana dolu dolu bir menü yazmıştı 4 dilim ekmek, makarna falan. ama midemi nasıl genişlettiysem doymuyordum :oha: şimdi 3. haftadayım benim bile midem küçüldü biraz sabret sadece:KK48:
kızlar bu sabah kahvaltiyi ekmeksiz yapmistm ve akşam yemegide yemedim hatta yürüyüşte yaptm ama genede hala 1 dilim böreği yedim diye içim rahat etmiyor :KK43: yok yok ben kalkıp bisiklet yapicam yoksa rahat olamicam anladm yani onun için ben hemen bisiklete biniyorum en az 40 dakika yapicam :KK66:
omg :KK76:

ShellShock ShellShock aynen canım ayda 1 kere sadece.

canım yarın sabah verecek misin öyleyse? ona göre tablo oluşturuyorum seni de ekleyeyim :')

vicdan çorbası mı :KK70: adına bayıldım :KK70:
üstelik veganmış ben de yapayım bunu canım. yalnız tadı güzel mi benim lahana çorbama benzemesin :KK70:
Valla ben tadını çok beğendim zaten dereotu kabak çok yakışıyor mesela bur gün kaçamak yaptın ertesi günü yapiyosun vicdanında midende rahat oluyor kendisi ismini vicdan çorbası koymuş bende çok güldüm :KK70:

-bugünkü menüm-

sabah
çörek otlu domates,salatalık,yeşil biber
2 dilim tb ekmek
5 siyah zeytin
3 yk badem peyniri

öğle
1 kupa badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu minik

akşam
1o yk beyaz kinoa
9 yk kuru fasulye
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

ara
15 çilek
2 fincan türk kahvesi- hep sade içerim
1 kupa yeşil çay

2 litre su, 1.5 saat yürüyüş

Valla ben tadını çok beğendim zaten dereotu kabak çok yakışıyor mesela bur gün kaçamak yaptın ertesi günü yapiyosun vicdanında midende rahat oluyor kendisi ismini vicdan çorbası koymuş bende çok güldüm :KK70:
adı cuk olmuş :deli: tamam canım ben de deneyeceğim çok sağ ol :KK50:

-bugünkü menüm-

sabah
çörek otlu domates,salatalık,yeşil biber
2 dilim tb ekmek
5 siyah zeytin
3 yk badem peyniri

öğle
1 kupa badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu minik

akşam
1o yk beyaz kinoa
9 yk kuru fasulye
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

ara
15 çilek
2 fincan türk kahvesi- hep sade içerim
1 kupa yeşil çay

2 litre su, 1.5 saat yürüyüş
Menun çok iyi canım yürüyüş de yapmışsın oh :KK49:

veeee akşam jubilesi benden gelsin:KK76:
1 saat kondisyon bisikleti :KK55:
oofff çok güzel kalori yakym :21: şimdi rahatm işte artk rahat uyurum:-)
Vay be yiyiyosun ama yakıyosun canım süpersin yediğin börek fazlasıyla gitti :halay:

canım bence akşam çook güzel toplamışsın. tebrik ederim harika bir kriz yönetimi :KK39:

canım sen beni ilk hafta görecektin. ki ilk hafta diyetisyen bana dolu dolu bir menü yazmıştı 4 dilim ekmek, makarna falan. ama midemi nasıl genişlettiysem doymuyordum :oha: şimdi 3. haftadayım benim bile midem küçüldü biraz sabret sadece:KK48:

omg :KK76:
:KK60: canm sen iyiki geldin yaaa:KK68: vallaha benim iştahı sen kestin:KK74: beni hiç bir şey gaza getiremiyordu:KK70: spor hep tam dı ama şu diyet konusun da hiç hırs yapamadm ta kiii sen gelene kadar:KK70: çok iyi geldin bana sen ya:KK19:

Vay be yiyiyosun ama yakıyosun canım süpersin yediğin börek fazlasıyla gitti :halay:
inslh canm bugun bide 40dakk da yurus yapmistm ya artk kesin gitmisdr heralde :-) ay rahatladm ya insan vicdan azabı duyuyor yasak bisey yiyince:KK70:

:KK60: canm sen iyiki geldin yaaa:KK68: vallaha benim iştahı sen kestin:KK74: beni hiç bir şey gaza getiremiyordu:KK70: spor hep tam dı ama şu diyet konusun da hiç hırs yapamadm ta kiii sen gelene kadar:KK70: çok iyi geldin bana sen ya:KK19:
ayy çok sevindim yupppiiii :spor::spor:
ben de tekrar takıma gelsem mi diye tereddüt ediyordum başlarda ama sonra baktım ki çok tatlış hanımlar var iyi ki geldim dedim :KK45: sen de beni spor konusunda çok motive ediyorsun, evle ilgili küçük işlerim var biter bitmez yanındayım bak o ölçü listesinde her ay cm cm incelmiş görmek istiyorum hepimizi :skandal:

inslh canm bugun bide 40dakk da yurus yapmistm ya artk kesin gitmisdr heralde :-) ay rahatladm ya insan vicdan azabı duyuyor yasak bisey yiyince:KK70:
ilk yazdığın menü ve sporda kilonu sabit tutmuştun yediklerini yakmakla,sonraki sporda da eksiye bile geçtin :KK53:

ayy çok sevindim yupppiiii :spor::spor:
ben de tekrar takıma gelsem mi diye tereddüt ediyordum başlarda ama sonra baktım ki çok tatlış hanımlar var iyi ki geldim dedim :KK45: sen de beni spor konusunda çok motive ediyorsun, evle ilgili küçük işlerim var biter bitmez yanındayım bak o ölçü listesinde her ay cm cm incelmiş görmek istiyorum hepimizi :skandal:
canm benim cm leri görünce gazlanrsn iyice zatn ;) aayy tabi inslh incelmem aynı hızla devam edrse:dua: normalde de ben inceldilce kizlara zaten soyluyordum canm ve 5 kilo da gobekden 10cl gittim mesala:halay: göbek deliği benim başladığımda 103 dü canm şimdi 93 net 10cm:halay::nazar:

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 2.jpg
    2.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 26
  • 3.jpg
    3.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 25
canm benim cm leri görünce gazlanrsn iyice zatn :KK66: aayy tabi inslh incelmem aynı hızla devam edrse:dua: normalde de ben inceldilce kizlara zaten soyluyordum canm ve 5 kilo da gobekden 10cl gittim mesala:halay: göbek deliği benim başladığımda 103 dü canm şimdi 93 net 10cm:halay::nazar:
canım hep diyorum zaten önemli olan incelmek daralmak. tabii bu yarışmada ölçüler bir ölçüt olamaz çok fazla seçenek var kilo en basiti. ama önemli olan tartı değil şu cmlerdir her zaman. o yüzden bence takım içinde böyle bir şey yapmamız çok iyi oldu . inşallah hepimiz senin gibi inceliriz fatoş :-)

canım hep diyorum zaten önemli olan incelmek daralmak. tabii bu yarışmada ölçüler bir ölçüt olamaz çok fazla seçenek var kilo en basiti. ama önemli olan tartı değil şu cmlerdir her zaman. o yüzden bence takım içinde böyle bir şey yapmamız çok iyi oldu . inşallah hepimiz senin gibi inceliriz fatoş :-)
evet ya ben soruyordum hiç ölçen yoktu bi yeşil olcuyorm diyodu baska da duymadım kimse gerek duymuyordu ilginç gelmisti bana hatta ama iyiki sen geldin çok istiyordum ben böyle bir şey:KK36: bide arada gaz veriyosun bize yüzümüze yüzümüze vuruyosun kilomuzu ya bayılıyorum:-) valla beni çok gaza getoriyo tam böyle biseye ihtiyacm varmış:-) sen tüm hepsini giderdin :KK200: zaten iki tanede hep morel motivasyon veren melegim vardi hatta onlarla 3lu grupduk uzun zaman bide gaz verenim oldu ooohhhh daha nasl zayiflamayayim ben ya :halay:takım şimdi bence tam şahane oldu:KK200: :nazar:

Back