Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

allaaah yandık desene
başıma iş açtım görüyor musun tamam tamam, direnç lastiklerim falan da vardı. en yumuşak yerlerle başlayayım bari. yani kollar ve iç bacak. peki her gün mü yapacağım

allaaah yandık desene
başıma iş açtım görüyor musun tamam tamam, direnç lastiklerim falan da vardı. en yumuşak yerlerle başlayayım bari. yani kollar ve iç bacak. peki her gün mü yapacağım

Canım o kızın hareketleri çok güzel bak her gün başka bir bölge çalışabilirsin ama bacak ve kol sıkıntılı diyorsun hergün aynı bölgeyi de çalıştırabilirsin. Yalnız benim tavsiyem muhakkak en azından 1 gün kasları dinlendir hatta perşembe günü olsun tartıdan önceki gün.

bence tam hamiş menüsü. ben kötü hiçbir şey göremedim, ki o kadar aç hissediyorsan da vücut istiyordur canım hani tokken yeme 2 canlıyım diye ama açsan halsizsen de kısma.

tamam canım çok teşekkürler

bence tam hamiş menüsü. ben kötü hiçbir şey göremedim, ki o kadar aç hissediyorsan da vücut istiyordur canım hani tokken yeme 2 canlıyım diye ama açsan halsizsen de kısma.

Ya canm çok ilginç bişey bu ama hamile değilkende ben gündüz uyursam uyandığımda deli gibi aç uyanıyorum niye böyle oluyor anlamıyorum. Yani sabah böyle aç uyanmıyorum ya. Ama halsizlik hamişlik nedeniyle sanıım. Birde gerçekten çok yoruldum artık ev beni bitirdi hala tam olarak yerleşmedi her akşam eşim gelince iş yapıyoruz.

evet canım kötü denk geldi o taşınma işi o kadar yorucu ki nefret ederim taşınmalardan bu yüzden kolay gelsin kendini çok yorma

hanımlar ayrıca katılım zorunlu değil. ben de gönüllü yapıyorum zaten, takım kuralı falan değil yani. o yüzden katılmak istemeyen ben yokum yazsın ben de hatırlatmak zorunda hissetmeyeyim

O göbeğim 200 cm olduğunda bile yazıcam

canm doğum sonrası göbeği vermekte daha zorlaniyorum daha doğrusu sikilastirmak zor oluyor doğum da karin çok gerilip içi birden bosaliyor çocuk cikinca tabi ama şöyle bir dur da var ben kilo alirken ilk ve en çok göbekten alirim kilo verirkende en çok göbekten veririm

hayır canım emınım bebek deıl bende oluyor bazen boyle.sen yazsana.

Canım 1 tane kahverengi soğanı soy 4 e böl kaynayan suya at 5 dk demle sıcak şekilde iç . Ayrıca bunu adet döneminde yaptığında sancıyı da keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…