allaaah yandık deseneKız valla puykurarak güldüm yaa spuat girl var youtube da öyle önümüzdeki ay felan diye kaçmk yok hemen açıyosun onun basen kalça videolarına başlıyosun. Geçip karşısına aynısını yapıyosun hadi bakıyım. Bu ölçüleri yazdırırken iyiydi hadi hadi hadiiii süren başladı
kızlar adet soktrucu bılıyormusunuz.ben adacayı demlıhorum şuan onu ıcecem.
allaaah yandık desene
başıma iş açtım görüyor musuntamam tamam, direnç lastiklerim falan da vardı. en yumuşak yerlerle başlayayım bari. yani kollar ve iç bacak. peki her gün mü yapacağım
bence tam hamiş menüsü. ben kötü hiçbir şey göremedim, ki o kadar aç hissediyorsan da vücut istiyordur canımYa kızlar bi halsizlik var bende asyada hiç böyle olmamıştım kii asyada bu dönemler bulantıdan hiçbişey yiyemiyordum bile. İşte gerçekten her hamilelik farklı dedikleri bu olsa gerek.
Uyanınca kahve
Kahvaltım
1 büyük muz 1 büyük bardak süt 4 ceviz 10 zeytin domates salatalık beyaz peynir.
Buraya kadar sıkıntı yok. Asya uyudu yanına kıvrılayım dedim 1 saat uyumuşum ay ber uyandım deli gibi açlk hissediyorum. Sabah kahve içtiğim için tekrar kahvi de içemedim. Ara öğün yaptım pek ara gibi olmadı ama neyse.
Ara
1 büyük muz 4 tane yeni dünya.
Akşam
Dışarda yiycez muhtemelen bu sefer lavaş yerim kızlar gerisi zaten sıkıntı olmaz. Yedikten sonra yazarım yinede sizlere. @Mirafatos canım uyku sersemi sana söylediğim hareketin videosunu çekip attım faceden bakmayı unutma.
tamam canım çok teşekkürlerCanım o kızın hareketleri çok güzel bak her gün başka bir bölge çalışabilirsin ama bacak ve kol sıkıntılı diyorsun hergün aynı bölgeyi de çalıştırabilirsin. Yalnız benim tavsiyem muhakkak en azından 1 gün kasları dinlendir hatta perşembe günü olsun tartıdan önceki gün.
bence tam hamiş menüsü. ben kötü hiçbir şey göremedim, ki o kadar aç hissediyorsan da vücut istiyordur canımhani tokken yeme 2 canlıyım diye ama açsan halsizsen de kısma.
evet canım kötü denk geldi o taşınma işi o kadar yorucu ki nefret ederim taşınmalardan bu yüzdenYa canm çok ilginç bişey bu ama hamile değilkende ben gündüz uyursam uyandığımda deli gibi aç uyanıyorum niye böyle oluyor anlamıyorum. Yani sabah böyle aç uyanmıyorum ya. Ama halsizlik hamişlik nedeniyle sanıım. Birde gerçekten çok yoruldum artık ev beni bitirdi hala tam olarak yerleşmedi her akşam eşim gelince iş yapıyoruz.
hanımlar ayrıca katılım zorunlu değil. ben de gönüllü yapıyorum zaten, takım kuralı falan değil yani. o yüzden katılmak istemeyen ben yokum yazsın ben de hatırlatmak zorunda hissetmeyeyim
hanımlar ayrıca katılım zorunlu değil. ben de gönüllü yapıyorum zaten, takım kuralı falan değil yani. o yüzden katılmak istemeyen ben yokum yazsın ben de hatırlatmak zorunda hissetmeyeyim
yaz tabii hem bebiş ne kadar büyüyecek onu da ölçmüş oluyoruz işte ne eğlenceliO göbeğim 200 cm olduğunda bile yazıcam
yaz tabii hem bebiş ne kadar büyüyecek onu da ölçmüş oluyoruz işte ne eğlenceli
canm doğum sonrası göbeği vermekte daha zorlaniyorum daha doğrusu sikilastirmak zor oluyor doğum da karin çok gerilip içi birden bosaliyor çocuk cikinca tabicanım göbek hamilelikten sonra mı oluştu yoksa yapı olarak hep var mıydı? benim de belim ince ama göbeğim var maalesef. ama diyet yaptığımda kolay eriyor orası işte basenlere sıra pek gelmiyor
fatoş ama diyeyimgöbeği düşün madem takıyorsun o kadar aman,tadımlık al bırak. keşke hiç almasan hatta
fit supersin arkadasim
hayır canım emınım bebek deıl bende oluyor bazen boyle.sen yazsana.
canim ya ben sade bel ve baseni paylassam olur mu? Otrkilerde sıkıntı yok
sen Leslie yi nasil buluyorsun?Hahah tipki benim leslieye baslama hikayem gibi aynen plates topumun tipasi kayip diye basladim su tipalari su toplarindaki gibi hemen yaninda yapisik olsa ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?