Güzel canım çok teşekkürler yapicam bunu yapiyodum önceden ama ağırlık koymuyordum tabimagickk fitblack kızlar önce sizin şu basen için hemen bi fekir vereyim aynı zamanda simit eritmeye de yardımcı bu hareket yıllardır bildiğimiz bi hareket aslında hani bir elimizi duvara dayıyoruz diğer tarafta kalan bacağımızı açıp kapatıyoruz yere değdiymiyoruz buraya kadar bişey yok eee farkı ne diyeceksiniz hemen yazıyorum bunu yaparken tam baseniniz üzirine en az 2.5 kiloluk bir ağırlık tutacksınız yani elinizde olacatk ama tam o kalın olan yere koyacaksınz ve hareketi öyle yapacaksınız ayrğca dinlenmeden burası önemli dinlenmedennn diğer bacağa geçeceksiniz 12 şer tane en az 4 set yapılacak bacaklar arasında 3 snden fazla dinlenmek yok ayrıca indirip kaldırırken bi yere yetişiyormuş gibi yapmayacaksınıç yaveş yavaş yapacaksınız orası cayır cayır yanack
Aynen canımKız valla puykurarak güldüm yaa spuat girl var youtube da öyle önümüzdeki ay felan diye kaçmk yok hemen açıyosun onun basen kalça videolarına başlıyosun. Geçip karşısına aynısını yapıyosun hadi bakıyım. Bu ölçüleri yazdırırken iyiydi hadi hadi hadiiii süren başladı
Rica ederim canım tam tarif ettiğim şekilde yaparsan farklı bir yanma hissedeceksin canım benimGüzel canım çok teşekkürler yapicam bunu yapiyodum önceden ama ağırlık koymuyordum tabi
Yansın da yağlar gitsinRica ederim canım tam tarif ettiğim şekilde yaparsan farklı bir yanma hissedeceksin canım benim
teşekurrCanım 1 tane kahverengi soğanı soy 4 e böl kaynayan suya at 5 dk demle sıcak şekilde iç . Ayrıca bunu adet döneminde yaptığında sancıyı da keser
Evet haklisiniz spor olmadan malesef beden incelmiyor ve diyette bosa gidiyor. Ya isin asli ben kizim uyur uyumaz ev isi yapiyorum yetisemiyorum bile spora vakit ayirana kadar gun bitiyorSporsuz olmuyor malesef şöyle enerjik müzikler ac mesela dans et o da çok güzel kalori yaktırıyor bazen zumba yapıyorum bende spor canım istemediğinde
Bugun cikip aldim mezurami bakalim olculerim nasil cikacak en cok bel ve basen cikar kesin :)olmaz canım, sen yarın da verebilirsin sonuçları bir metre al istersen her yerde var hep lazım olacakyarın aç karna ölç ama olur mu göbüş de ölçüyoruz ya
Bende iyimi bu topigi bulmusum yoksa bende uymazdim kesin buraya karsi sorumluluk hissediyorumolabilir canım,ben de diyetisyene gidiyorum. çok listeye uyamasam da sorumluluk oluyor insanda
Bende biraksam iyi olacak dediginiz gibi hic saglikli bir yani yokben 5 seneden fazladır kola içmiyorum, gram canım çekmiyor. annem bağımlısıydı çok zor bıraktı. birden kesmen lazım canım o kadar zararlı ki
Evet dun suyu az tukettimsu çok az olmuş
Yarin sabah bildirecegim :)tebrikler canımölçüleri de muhakkak istiyorum
Aylik mi veriyoruzvalla her ay isterim ona göre katılın
Aslinda cok yormadigi icin seviyorum hatta bayagida ter attiriyor ama sanki sadece bacaga calisiyor gibime geliyorsen Leslie yi nasil buluyorsun?
Unittummmm
sağol canmYa kızlar bi halsizlik var bende asyada hiç böyle olmamıştım kii asyada bu dönemler bulantıdan hiçbişey yiyemiyordum bile. İşte gerçekten her hamilelik farklı dedikleri bu olsa gerek.
Uyanınca kahve
Kahvaltım
1 büyük muz 1 büyük bardak süt 4 ceviz 10 zeytin domates salatalık beyaz peynir.
Buraya kadar sıkıntı yok. Asya uyudu yanına kıvrılayım dedim 1 saat uyumuşum ay ber uyandım deli gibi açlk hissediyorum. Sabah kahve içtiğim için tekrar kahvi de içemedim. Ara öğün yaptım pek ara gibi olmadı ama neyse.
Ara
1 büyük muz 4 tane yeni dünya.
Akşam
Dışarda yiycez muhtemelen bu sefer lavaş yerim kızlar gerisi zaten sıkıntı olmaz. Yedikten sonra yazarım yinede sizlere.blonde ambition canım uyku sersemi sana söylediğim hareketin videosunu çekip attım faceden bakmayı unutma.
sağol canm
Olacak o kadar canım hamilesin sonuçta tadımlık yiyiyorsun sonuçta bunda bir sıkıntı yok insaniz sonuçtaKızlar akşamı da yazayım sac tava ezmeler salata vs çiğköfte az miktr bal tereyağı 1 çay kaşığından daha azdı bal sıkıntı şu lavaşı ve çiğ köfteyi kaçırdım birazbu haftanın ödülü olmuş olsun napıyım
Ölçüde mi alacaktık ben bilmiyordumUnittummmm
Canim yeni gördüm mesajı yarın alayim ben ölçülerimihanımlar ayrıca katılım zorunlu değil. ben de gönüllü yapıyorum zaten, takım kuralı falan değil yani. o yüzden katılmak istemeyen ben yokum yazsın ben de hatırlatmak zorunda hissetmeyeyim
Yok canım didem fitnessSpuatgirl mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?