• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

göğüs diklestirme videolar filan var youtubede canm aklima geldikce yapiyorum bide sınav cekiyor ya hep o direk göğüs ve kolu çalıştırıyor ama zaten bu kiloya bu göğüs bana çok gelmiyo popoyla göğsüm de oranti birebir aynı geliyo:KK70: bu kiloda yüzler 60lara inince de doksanlara düşer tam olur gibi dusunuyorm:-) ben biraz balık hatli sevdi için :-) ama kesinlikle karn yani ozellikle simitten çok mutsuzum:KK61:
Kesinlkle canım senin kiloda göğsün normal 60 larda baya düşersin tam 90 60 90 super olur

canm basenimiz ayni gibi benim de 99 ondan pantolan bedenm boyle demekki daha oncede dedigm gibi benim gogusler agir basiyor galiba:KK70:
Bu arada canım benim göğüs normalde büyüktü çok küçülmüş onu farkettim :KK70:yalnız sırtta yağlanma çoktu benim sırttan çok verdim bunu herkes anlayabiliyor aslında üstümdeki emanet gibi duruyor resmen ama göğüs diklestirmeye çalışırsam fena olmayacak :KK66:

kizlar ben yine disardaym :-) bak erkenden ölçülerimi bildiripde öyle cikiyorm aferin bana:-)hadi bakiim berkes yazsn öyle kilo verdim demekle olmuyor yazn ölçüleri yağdan veriyormusun ortaya çıksın :-) bidahaki olcude pek de incelme yasamazsanz bilinki verdiginiz yağ değil sumu attnz yoksa yanlış yapipda kaslar mi eride ortaya ciksin:sopa: kas eridiyse tartida yüksek dusus oluyor ama mezurede daralma gormessiniz yağ da ise daha az verseniz bile çok daralma olur çünkü 1 kilo yağ 1 kilo kasin kapladigindan 4 kat büyük yer kaplıyor :oha: ona göre olcumlerle bu ortaya cikacak hadi herkes ölçüme:mapus:

Bu arada canım benim göğüs normalde büyüktü çok küçülmüş onu farkettim :KK70:yalnız sırtta yağlanma çoktu benim sırttan çok verdim bunu herkes anlayabiliyor aslında üstümdeki emanet gibi duruyor resmen ama göğüs diklestirmeye çalışırsam fena olmayacak :KK66:
benim sirtim da dar canm direk göğüsün büyükluğu bu zaten bel olcumden belli belim hep çok incedir bu kiloda yesille senle filan belim aynı doğru hatrlyorsam öyle gördüm ordan analamssndr baya dar sirtliyim canm ;) direk göğüs popo var ;) ama tabiki bana sorun yapan şey bu durumda direk göbek olmuş oluyor :( naptn gobek için ya ben dümdüz bir göbek istiyorum :(

***1. TAKIM 569. ETAP***

berceste_(84.6/0/%0)
izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (60//%) kilosu sabit
hicmakam(55.4/%0)
izne ayrılmak istiyor
Sevilay80 (74.8//% )
Mirafatos (71.3/70.5/0.8/%1.14 )
nil u mihr(71.5/70.7/0.8/%1.11 )
YeşilinBuyusu (63.8/63.3/0.5/%0.78)
merkerdemus (64.7/64.9/+0.2/%-0.30)
minemelek2015 (54.8/54.7/0.1/%0.18)
Saglikliyasamgunlugumm(64.1/63.5/0.6/%0.93)
Zensim(69.1/68.7/0.4/%0.58 )
Gunayfur(59.2//%0)
kilosu sabit

1. takım ortalaması :

Kızlar ben yarın yani bugün diyelim 16.00 dan sonra siteye giremeyeceğim muhtemelen bildirimleri o saate kadar yaparsanız sevinirim :KK66: herkese bol eksiler :KK66:

bluegreeneyes bluegreeneyes son liste bu şekilde yetisirsen ben geç kalırsam el atarsın ;) bitek sevilay80 sevilay80 kaldı zaten;)

O zaman sabit yazayım mı seni en azından kilo bildirimi yaparsan gelene kadar idare ederiz
Kaptanım Siz beni sabit yazın..
Ne kadar zaman kalacağımız belli değil. Inş haftaya cuma evde olurum bende koşturmacadan yoruldum
.

kızlar dışarda işlerim bitti şimdi arkadaşım çağırdı oraya gidiyorum ve kötü baber kendisi çok hamarat :KK43: beni neler bekliyor korkuyorum :KK43: bana dua edin çok iradeli durmaliyim :KK43: orası ciss doludur şimdi
Ya böyle davetlerden nefret ediyorum nerde yasaklı şeyler var hepsini yaparlar insanda dayanamiyorki canım ye ama az az tadımlık yani napcan hep yeme yeme millet uzaylı gibi bakıyor

blonde ambition blonde ambition canım simit ve karın için çok etkili bi hareket var ama burdan nasıl anlatıcam bilmiyorum sana video çekip atıcam faceden ben normalde mesela 50 mekiği soluksuz çekiyorsam bunda 20 yi sürünerek çekiyorum ve her yerim simit alt orta üst karın cayır cayır yanıyo faceine bakarak ol cısss yemeeeee

kızlar dışarda işlerim bitti şimdi arkadaşım çağırdı oraya gidiyorum ve kötü baber kendisi çok hamarat :KK43: beni neler bekliyor korkuyorum :KK43: bana dua edin çok iradeli durmaliyim :KK43: orası ciss doludur şimdi
Yenezseniz alinabilir diyette oldugunuzu ama onu kirmamak icin tadimlik yiyeceginizi soyleyin bence . Bende dun ananemde oyle oldum kirmamak icin yedim :(

Bende bi motivasyon dusuklugu var neden bilmiyorum ama spor yapasim yok :KK43: ilk dort gun cok guzel spor yaptim sonra saldim gitti :KK43:
Sporsuz olmuyor malesef şöyle enerjik müzikler ac mesela dans et o da çok güzel kalori yaktırıyor bazen zumba yapıyorum bende spor canım istemediğinde

Bende mezura yok ama metreyle olur mu ya o_O
olmaz canım, sen yarın da verebilirsin sonuçları bir metre al istersen her yerde var hep lazım olacak :KK39: yarın aç karna ölç ama olur mu göbüş de ölçüyoruz ya:-)
Haklisiniz o yuzden diyet takibimde hep karbonhidrati asmis goruyorum ve nedense 66 da takilip kaldim. Acaba diyetisyen kontrolunde mi yapsam diyorum yarinn gitmeyi dusunuyorum
olabilir canım,ben de diyetisyene gidiyorum. çok listeye uyamasam da sorumluluk oluyor insanda:KK19:
Esim almis cok canim cekti ama cok pismann oldumm :KK43:((
ben 5 seneden fazladır kola içmiyorum, gram canım çekmiyor. annem bağımlısıydı çok zor bıraktı. birden kesmen lazım canım o kadar zararlı ki
Sabah

İlik limonlu su

Maydanoz suyu

1 adet yumurtayla peynirli omlet

3-4 dilim salatalik

3-4 dilim domates

2,5 kepek ekmek

Sekersiz cay

Tel peynir

Ara yapamadim

Öğlen

Yarim porsiyon kuru fasulye

2 adet icli kofte (annanemi ziyaret ettim kirmamak icin yedim)

Ara

2 adet eti form

Aksam

misir gevregi sut

İki uc kasik salata

Ara

Muz

Egzersiz yapmadim

Su

1 litre
deadline deadline
su çok az olmuş

Bulgur sana yaramıyordu canım evet inşallah tartıya yansımaz ama bulgursuz bi hayat da düşünemiyorum ya ben bulgurla yapılan herşeyin hastasıyım zor yani vazgeçmek Allah kolaylık versin canım

Ay ben 40 kaşık yazsamda azaltamam sanırım :KK70: ama yazalım 1 hafta fitblack fitblack açık ara sen kazanırsın bende sonuncuyum o kesin :KK70:
bulgurun ben de hastasıyım, kızlar abartmayın 40 kaşık yiyemezsiniz isteseniz de yapmayın :D 40 kaşık kuru fasulye nasıl yenir sebze bile imkansız :D tamam yazıyoruz bundan sonra, hodri meydan :D
gecen hafta 54 80
bu hafta 54 70
fark 100gr
canım farkında mısın sen o kadar aç kalıyorsun ama ya sabitsin ya da 100 gr vermiş oluyorsun. yaptığın yanlış maalesef, dukan mı yapıyorsun?
Sabahalri 30 dk eliptik 8 dk karin
Akşamları önce bölgesel spor you tube da takip ettigim bir bayan var onun incelme programini hergun degisik kasları çalıştırıyor hemen sonrasında da 30 dk eliptik yapıyorum canim
kim o bayan ayy ben de yapabilsem keşke ya tek eksiğim sporum :(
Geçen hafta 69.1
Bu hafta 68.7 kilom aldığım 400 gr vermisim
tebrikler canım demiştim sana bu cuma güzel bir sonuç bekliyorum senden diye:)

Kızlar ben şimdi diyetisyene başladım ciddi bir diyete girdim baya detokslu bir menü siyah çay kahve soda yasak sadece en fazla 5 fincan bitki çayı var 2 Yeşilçay ve 1 beyaz çay kesin içiliyor birde günde 3 lt ye yakın su birde probiyotik kullaniyorum:-)

Dünkü menum fitblack fitblack sen beni kontrol ediyordun ama yazamadım :-)
Kahvaltı 8.00 1 haşlanmış yumurta 1 kırmızı biber 1 kk peynir 15 tuzsuz zeytin yesilcay
Öğlen 12.00 3 köfte zeytinyağlı kabak yemeği 2 yk yoğurt
Ara 15.30 5 çiğ kaju 15 kabuklu fıstık 1 küçük tarcinli yeşil elma
Akşam 19.00 200 gr yoğurt içine 1 dilim ananas 10 çiğ badem cigfındık 2 ceviz tarçın
Aksamda 1 fincan beyaz çay
40 dk tempolu yuruyus 3 lt su

Ölçülerini alamadım Black beni boş bırak bugün Ankara gideceğim orda ölçülürum soylerim:KK66:
diyetisyen kilom 71.9

diyetisyen kardeşliğine hoş geldiiiin :D
valla kontrol ediyordum dead ama 1 kere yazdın kaçtın, ben de çok sıkmayayım dedim çok dolu olduğunu düşündüğüm için. kahve soda niye yasak peki, bu arada 15 zeytini hangi diyetisyen yazıyor benimki mi pinti :KK45:
ölçüleri de 2 gün içinde yazmış ol bak :KK31:
Kızlr ben beklemeyim çünkü elektrikler gitti şarjım biterse yazamam sıkıntı olmasın alıştım zaten her cuma aynı sorunu yaşamaya

Geçen hafta 63.800
Bu hafta 63.300
Fark -500 gr
Yüzde 0.78

deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes

Gelelim ölçülere şimdi lütfen daha doğumun üzerinden 9 ay geçtiğini ve hiç sıkılaşamadan yeniden hamile olduğumu hesaba katarak insaflı davranın

Sağ kol 27.5
Sol kol 27.5
Göğüs 94
Bel ovuğu 77
Göbel deliği 88
Simit 95
Popo 100
Basen 98

fitblack fitblack
canım hiç sıkılaşamamış halin buysa:-) umarım 63 kiloda senin kadar incelmiş olurum - ki imkansız duruyor- ama olsundu hayaller
ayrıca kilo :super:

Geçen hafta: 64.1
Bu hafta: 63.5
Fark: -600
Yüzde: 0.93
tebrik ediyorum canım :anneadayı: yarın sabah ölçüyü kesin bekliyorum
Kızlar günaydın ben hiç yazmayayım kilomu noldu bilmiyorum fazla çıkıyorum :olamaz: zaten listede değilim
ödem olabilir mi ben de dün çok artıda çıkıyordum indim ödemi atmışım,daha da var gibi hissediyorum diyetisyene son 2 gün ödem atmaya çalışacağım

magickk magickk ayrıca ölçüleri de bekliyorum canım hadi bana bu hamile halimle yazdırdınız hiçbiriniz kaçamazsınız o ölçüleri görücem muhakkak :KK70::KK70:
ay öldüm :D :D
Geçen hafta: 71.5
Bu hafta: 70.7
Fark: 800 gram
yuzde: 1.11
canım çok iyi. :KK9:ölçüler?
Ha birde çiğköfte yedim dün onuda yazmıştım hep bulgur etkiliyor beni inşallah haftaya ekşi çıkarım
Ölçülerimde şöyle
Göğüs 82
Sağ kol 32
Sol kol 30
Popo 96
Basen 54
Bel en ince 72
Göbek deliği 88
Simit 94
Kilom ah yeşil yazdirdin bana :eek:61.7 bravo bana azıcık kaçamak yaptım öleyim en iyisi ben ya:cry: yakında havlu aticam of ya ölçülerime gelince kol çok kalın benim kızlar erimiyor bir türlü :-)
canım kollar benim de aynı yakın birbirine. kalın kollarımız biraz :( baseni tek mi ölçtün canım iki bacağı birleştirip en kalın yerden ölçmen gerekiyordu
geçen hafta: 71.3
bu hafta: 70.5
fark: 800grm

dun akşam ki bulgur beni sisirdi tabi yoksa daha iyi sonuc bekliyordm ama genede mutlu odum çünkü reglemede az kaldı ona rabmen gene fena değil :KK66: ölçülere geçelm

kol = 28
göğüs= 106
bel= 78
göbek deligi=93
simit blg=99
popo=106
basen= 99
kilo süper canım :super: ayrıca göğüse diyecek bir şey bulamadım :confused::KK31:

Back