tebrikler canımGecen hafta 66
Bu hafta 65.400
Fark 600 gram
yettim yettim
valla her ay isterim ona göre katılınBugun hava guzel olursa bi cikarim aslinda benimde isime yarar bazen elbise siparis ederken falan olculerimi bilmiyorum cogu zaman geri yolluyorum :)
Hahah evet ya ne guzel sadece kilo fark yuzde var diyorduk
aynen benim de basen kol, oralar da çok zor inceliyor kızlar bakmayın vallaSenin göğüs benim basen kol en iyisi senin yaptığını ben yapayım benim yaptığım sporuda sen yapbu gidişle eve bisiklet alicam
ohh konuş fatoşkizlar ben yine disardaymbak erkenden ölçülerimi bildiripde öyle cikiyorm aferin bana hadi bakiim berkes yazsn öyle kilo verdim demekle olmuyor yazn ölçüleri yağdan veriyormusun ortaya çıksın bidahaki olcude pek de incelme yasamazsanz bilinki verdiginiz yağ değil sumu attnz yoksa yanlış yapipda kaslar mi eride ortaya ciksin kas eridiyse tartida yüksek dusus oluyor ama mezurede daralma gormessiniz yağ da ise daha az verseniz bile çok daralma olur çünkü 1 kilo yağ 1 kilo kasin kapladigindan 4 kat büyük yer kaplıyor ona göre olcumlerle bu ortaya cikacak hadi herkes ölçüme
canım göbek hamilelikten sonra mı oluştu yoksa yapı olarak hep var mıydı? benim de belim ince ama göbeğim var maalesef. ama diyet yaptığımda kolay eriyor orası işte basenlere sıra pek gelmiyorbenim sirtim da dar canm direk göğüsün büyükluğu bu zaten bel olcumden belli belim hep çok incedir bu kiloda yesille senle filan belim aynı doğru hatrlyorsam öyle gördüm ordan analamssndr baya dar sirtliyim canmdirek göğüs popo var ama tabiki bana sorun yapan şey bu durumda direk göbek olmuş oluyor naptn gobek için ya ben dümdüz bir göbek istiyorum
fatoş ama diyeyimkızlar dışarda işlerim bitti şimdi arkadaşım çağırdı oraya gidiyorum ve kötü baber kendisi çok hamaratbeni neler bekliyor korkuyorum bana dua edin çok iradeli durmaliyim orası ciss doludur şimdi
Sonuç süpermiş canım boşuna hayıflandın bak vermişsin işte ben halime yanayımgeçen hafta: 67.700
bu hafta: 66.900
fark: 800 gr
yüzde: 1.18
haftaya hedef: 66.00
vee listeye girdiiiim
boşuna ağlayıp sızlandım, çaylar da işe yaradı
deadline
bluegreeneyes
Sende bendensin kalça basen maşallah napcaz bu basenleri yaölçülerim
göğüs: 88
bel ovuğu: 73
göbek: 89
simit: 93
sol kol: 30.5
sağ kol: 29.5
kalça: 109
basen: 102.5
Yanlış ölçmüşüm canım basen 96 mi neydi unuttumay öldüm
canım çok iyi.ölçüler?
canım kollar benim de aynı yakın birbirine. kalın kollarımız birazbaseni tek mi ölçtün canım iki bacağı birleştirip en kalın yerden ölçmen gerekiyordu
kilo süper canımayrıca göğüse diyecek bir şey bulamadım
haftaya giriyorsun artık sen de bu hafta sıfır kaçamak bak ona göre :)Sonuç süpermiş canım boşuna hayıflandın bak vermişsin işte ben halime yanayım
spor. tek yolu buSende bendensin kalça basen maşallah napcaz bu basenleri ya
yeşil yıllarca bildiğimiz hareket dediğini bile bilmiyorum düşün spor geçmişimimagickk fitblack kızlar önce sizin şu basen için hemen bi fekir vereyim aynı zamanda simit eritmeye de yardımcı bu hareket yıllardır bildiğimiz bi hareket aslında hani bir elimizi duvara dayıyoruz diğer tarafta kalan bacağımızı açıp kapatıyoruz yere değdiymiyoruz buraya kadar bişey yok eee farkı ne diyeceksiniz hemen yazıyorum bunu yaparken tam baseniniz üzirine en az 2.5 kiloluk bir ağırlık tutacksınız yani elinizde olacatk ama tam o kalın olan yere koyacaksınz ve hareketi öyle yapacaksınız ayrğca dinlenmeden burası önemli dinlenmedennn diğer bacağa geçeceksiniz 12 şer tane en az 4 set yapılacak bacaklar arasında 3 snden fazla dinlenmek yok ayrıca indirip kaldırırken bi yere yetişiyormuş gibi yapmayacaksınıç yaveş yavaş yapacaksınız orası cayır cayır yanack
yeşil yıllarca bildiğimiz hareket dediğini bile bilmiyorum düşün spor geçmişimi
benim salona yazılmam şart sanırım, en geç önümüzdeki ay salon yolları beni bekler. o zamana kadar yürüyüş yapayım ama en azından
kızlaar adetım bugun du hala olmadı.acaba o yuzdenmı 100gr gıttı ya acaıp odem hıss edıyorum.bu arada mezuram yok ılk fırsatta alayım.
canım sen ölçü vermeyecek misin?deadline
Gecen hafta: 60
Hafta: 60
% degisim: 0 (kiloyu korumak da bi basari bence :)
Sifira sifir elde var sifir
Yuzme kursunu daha ciddi dusunmeye basladim
hayır canım az görunuyır ama ben doyana kadar yıyıorum mıktarnı yzmıyorum.bırde yagdan hıc kıssmam mesele.oyuzden ac kalmıyorum acıkmıyorum.Canım tabiki öncesinde şişlik oluyor ama gerçekten.sen çok az yiyorsun banada biraz sağlıksız geliyor diyetisyan listasi feyan mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?