Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kesinlkle canım senin kiloda göğsün normal 60 larda baya düşersin tam 90 60 90 super olur

canm basenimiz ayni gibi benim de 99 ondan pantolan bedenm boyle demekki daha oncede dedigm gibi benim gogusler agir basiyor galiba
Bu arada canım benim göğüs normalde büyüktü çok küçülmüş onu farkettim yalnız sırtta yağlanma çoktu benim sırttan çok verdim bunu herkes anlayabiliyor aslında üstümdeki emanet gibi duruyor resmen ama göğüs diklestirmeye çalışırsam fena olmayacak

kizlar ben yine disardaym bak erkenden ölçülerimi bildiripde öyle cikiyorm aferin banahadi bakiim berkes yazsn öyle kilo verdim demekle olmuyor yazn ölçüleri yağdan veriyormusun ortaya çıksın bidahaki olcude pek de incelme yasamazsanz bilinki verdiginiz yağ değil sumu attnz yoksa yanlış yapipda kaslar mi eride ortaya ciksin kas eridiyse tartida yüksek dusus oluyor ama mezurede daralma gormessiniz yağ da ise daha az verseniz bile çok daralma olur çünkü 1 kilo yağ 1 kilo kasin kapladigindan 4 kat büyük yer kaplıyor ona göre olcumlerle bu ortaya cikacak hadi herkes ölçüme

benim sirtim da dar canm direk göğüsün büyükluğu bu zaten bel olcumden belli belim hep çok incedir bu kiloda yesille senle filan belim aynı doğru hatrlyorsam öyle gördüm ordan analamssndr baya dar sirtliyim canm direk göğüs popo var ama tabiki bana sorun yapan şey bu durumda direk göbek olmuş oluyor naptn gobek için ya ben dümdüz bir göbek istiyorum

***1. TAKIM 569. ETAP***

berceste_(84.6/0/%0)
izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (60//%) kilosu sabit
hicmakam(55.4/%0)
izne ayrılmak istiyor
Sevilay80 (74.8//% )
Mirafatos (71.3/70.5/0.8/%1.14 )
nil u mihr(71.5/70.7/0.8/%1.11 )
YeşilinBuyusu (63.8/63.3/0.5/%0.78)
merkerdemus (64.7/64.9/+0.2/%-0.30)
minemelek2015 (54.8/54.7/0.1/%0.18)
Saglikliyasamgunlugumm(64.1/63.5/0.6/%0.93)
Zensim(69.1/68.7/0.4/%0.58 )
Gunayfur(59.2//%0)
kilosu sabit

1. takım ortalaması :

Kızlar ben yarın yani bugün diyelim 16.00 dan sonra siteye giremeyeceğim muhtemelen bildirimleri o saate kadar yaparsanız sevinirim herkese bol eksiler

bluegreeneyes son liste bu şekilde yetisirsen ben geç kalırsam el atarsın bitek sevilay80 kaldı zaten

O zaman sabit yazayım mı seni en azından kilo bildirimi yaparsan gelene kadar idare ederiz
Kaptanım Siz beni sabit yazın..
Ne kadar zaman kalacağımız belli değil. Inş haftaya cuma evde olurum bende koşturmacadan yoruldum
.

kızlar dışarda işlerim bitti şimdi arkadaşım çağırdı oraya gidiyorum ve kötü baber kendisi çok hamarat beni neler bekliyor korkuyorum bana dua edin çok iradeli durmaliyim orası ciss doludur şimdi
Ya böyle davetlerden nefret ediyorum nerde yasaklı şeyler var hepsini yaparlar insanda dayanamiyorki canım ye ama az az tadımlık yani napcan hep yeme yeme millet uzaylı gibi bakıyor

blonde ambition canım simit ve karın için çok etkili bi hareket var ama burdan nasıl anlatıcam bilmiyorum sana video çekip atıcam faceden ben normalde mesela 50 mekiği soluksuz çekiyorsam bunda 20 yi sürünerek çekiyorum ve her yerim simit alt orta üst karın cayır cayır yanıyo faceine bakarak ol cısss yemeeeee

kızlar dışarda işlerim bitti şimdi arkadaşım çağırdı oraya gidiyorum ve kötü baber kendisi çok hamarat beni neler bekliyor korkuyorum bana dua edin çok iradeli durmaliyim orası ciss doludur şimdi
Yenezseniz alinabilir diyette oldugunuzu ama onu kirmamak icin tadimlik yiyeceginizi soyleyin bence . Bende dun ananemde oyle oldum kirmamak icin yedim

Bende bi motivasyon dusuklugu var neden bilmiyorum ama spor yapasim yok ilk dort gun cok guzel spor yaptim sonra saldim gitti
Sporsuz olmuyor malesef şöyle enerjik müzikler ac mesela dans et o da çok güzel kalori yaktırıyor bazen zumba yapıyorum bende spor canım istemediğinde

Bende mezura yok ama metreyle olur mu ya
olmaz canım, sen yarın da verebilirsin sonuçları bir metre al istersen her yerde var hep lazım olacak yarın aç karna ölç ama olur mu göbüş de ölçüyoruz ya
Haklisiniz o yuzden diyet takibimde hep karbonhidrati asmis goruyorum ve nedense 66 da takilip kaldim. Acaba diyetisyen kontrolunde mi yapsam diyorum yarinn gitmeyi dusunuyorum
olabilir canım,ben de diyetisyene gidiyorum. çok listeye uyamasam da sorumluluk oluyor insanda
Esim almis cok canim cekti ama cok pismann oldumm ((
ben 5 seneden fazladır kola içmiyorum, gram canım çekmiyor. annem bağımlısıydı çok zor bıraktı. birden kesmen lazım canım o kadar zararlı ki
su çok az olmuş

bulgurun ben de hastasıyım, kızlar abartmayın 40 kaşık yiyemezsiniz isteseniz de yapmayın 40 kaşık kuru fasulye nasıl yenir sebze bile imkansız tamam yazıyoruz bundan sonra, hodri meydan
gecen hafta 54 80
bu hafta 54 70
fark 100gr
canım farkında mısın sen o kadar aç kalıyorsun ama ya sabitsin ya da 100 gr vermiş oluyorsun. yaptığın yanlış maalesef, dukan mı yapıyorsun?
kim o bayan ayy ben de yapabilsem keşke ya tek eksiğim sporum
Geçen hafta 69.1
Bu hafta 68.7 kilom aldığım 400 gr vermisim
tebrikler canım demiştim sana bu cuma güzel bir sonuç bekliyorum senden diye:)

diyetisyen kardeşliğine hoş geldiiiin
valla kontrol ediyordum dead ama 1 kere yazdın kaçtın, ben de çok sıkmayayım dedim çok dolu olduğunu düşündüğüm için. kahve soda niye yasak peki, bu arada 15 zeytini hangi diyetisyen yazıyor benimki mi pinti
ölçüleri de 2 gün içinde yazmış ol bak
canım hiç sıkılaşamamış halin buysa umarım 63 kiloda senin kadar incelmiş olurum - ki imkansız duruyor- ama olsundu hayaller
ayrıca kilo

Geçen hafta: 64.1
Bu hafta: 63.5
Fark: -600
Yüzde: 0.93
tebrik ediyorum canım yarın sabah ölçüyü kesin bekliyorum
Kızlar günaydın ben hiç yazmayayım kilomu noldu bilmiyorum fazla çıkıyorum zaten listede değilim
ödem olabilir mi ben de dün çok artıda çıkıyordum indim ödemi atmışım,daha da var gibi hissediyorum diyetisyene son 2 gün ödem atmaya çalışacağım

magickk ayrıca ölçüleri de bekliyorum canım hadi bana bu hamile halimle yazdırdınız hiçbiriniz kaçamazsınız o ölçüleri görücem muhakkak
ay öldüm
Geçen hafta: 71.5
Bu hafta: 70.7
Fark: 800 gram
yuzde: 1.11
canım çok iyi. ölçüler?
canım kollar benim de aynı yakın birbirine. kalın kollarımız biraz baseni tek mi ölçtün canım iki bacağı birleştirip en kalın yerden ölçmen gerekiyordu
kilo süper canım ayrıca göğüse diyecek bir şey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…