- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta 66
Bu hafta 65.400
Fark 600 gram
Bugun hava guzel olursa bi cikarim aslinda benimde isime yarar bazen elbise siparis ederken falan olculerimi bilmiyorum cogu zaman geri yolluyorum :)Canım bi kırtasiye felan yok mu mezura alabilir misin? 600 gr çok iyi
Hahah evet ya ne guzel sadece kilo fark yuzde var diyordukKızzzzz fitblack ölçüm işini çıkardın nerdesin bakıyım sen çabuk gel buraya
Bazen kilo verme durabiliyormus sıkmayın caninizi. Yuzme cok guzel kalori yaktiriyor hemde cok eglenceli :)deadline
Gecen hafta: 60
Hafta: 60
% degisim: 0 (kiloyu korumak da bi basari bence :)
Sifira sifir elde var sifir
Yuzme kursunu daha ciddi dusunmeye basladim
Senin iki hafta oldu mu acaba ben bir bakayım da listeye girebilirsin belkiGecen hafta 66
Bu hafta 65.400
Fark 600 gram
Maalesef 1 hafta olduSenin iki hafta oldu mu acaba ben bir bakayım da listeye girebilirsin belki
Kacamak yaptiniz diye moralinizi bozmayin mesela gecen hafta odul haftasi yapmis oldunuz onumuzdeki haftada ceza haftasi olsun :)herkese merhabalar kilom 64.9 200 gram fazlam var bu hafta çok kaçamak yaptım herhalde ondan oldu ne güzel veriyordum
geçen hafta:64.7
bu hafta: 64.9
fark +200 gr
yüzde+0.30
Görmemişim ya izne ayırdım artıkHiç yoktan iyidir canım
Spuatgirl mü
Gayet iyi canım
Canım ya gunayfur yazdı sen görmedin sanırım ben erken dönmüşüm sanırım kaptanım memlekete felan gittik çok yoğunum kusura bakmayın en iyisi ben izne devam edeyim demişti
Kızlr ben beklemeyim çünkü elektrikler gitti şarjım biterse yazamam sıkıntı olmasın alıştım zaten her cuma aynı sorunu yaşamaya
Geçen hafta 63.800
Bu hafta 63.300
Fark -500 gr
Yüzde 0.78
deadline @bluegreeneyes
Gelelim ölçülere şimdi lütfen daha doğumun üzerinden 9 ay geçtiğini ve hiç sıkılaşamadan yeniden hamile olduğumu hesaba katarak insaflı davranın
Sağ kol 27.5
Sol kol 27.5
Göğüs 94
Bel ovuğu 77
Göbel deliği 88
Simit 95
Popo 100
Basen 98
fitblack
Y YesilinBuyusu bebem doncem ben sana doncem akşam ben sana doncem şimd göreve çıkıyorum opuyorum kilo bildiriminde etiket yapın
Geçen hafta: 64.1
Bu hafta: 63.5
Fark: -600
Yüzde: 0.93
kızlar merhaba ben koyverdım gıttı vallahı . yamzka ıstemedım açıkçası tartılmıyorum artık kendımı kontrol edemıyorum.o yuzden motıve düşmesın dıye yazmıyorum.kılom halandaha aynı .spor falan bıraktım temılık işine grdım çok aşırı yorgun hıssedıyorum.
Geçen hafta: 71.5
Bu hafta: 70.7
Fark: 800 gram
yuzde: 1.11
geçen hafta: 71.3
bu hafta: 70.5
fark: 800grm
dun akşam ki bulgur beni sisirdi tabi yoksa daha iyi sonuc bekliyordm ama genede mutlu odum çünkü reglemede az kaldı ona rabmen gene fena değil ölçülere geçelm
kol = 28
göğüs= 106
bel= 78
göbek deligi=93
simit blg=99
popo=106
basen= 99
[/QUOTE]deadline
Gecen hafta: 60
Hafta: 60
% degisim: 0 (kiloyu korumak da bi basari bence :)
Sifira sifir elde var sifir
Yuzme kursunu daha ciddi dusunmeye basladim
evet canm kol bacak ve bel olcumuz ayni canm kalca da yakn ama fark karin ve goguste direk zaten hep diyordum ya benim sikinti alt karinda diye yani direk simit orasida en zor gidiyor işteCanım 800 gr harikasınnnnnnn sporun güzelliğine bak aramızda kaç kilo var ama bacak kalça aynı benimle maşallah. üst bedene biraz daha ağırlık verirsen harika olacaksın canım. pardon kalça aynı değilmiş ama yakın yine de çok çok iyi
canm basenimiz ayni gibi benim de 99 ondan pantolan bedenm boyle demekki daha oncede dedigm gibi benim gogusler agir basiyor galibaÖlçümü düzelterek yazıyorum kızlar
Göğüs 82
Sağ kol 32
Sol kol 30
Popo 96
Basen 97
Bel en ince 72
Göbek deliği 88
Simit 94
Çok iyi vermişsin canım 800 gr harika az kaldı 6 laraevet canm kol bacak ve bel olcumuz ayni canm kalca da yakn ama fark karin ve goguste direk zaten hep diyordum ya benim sikinti alt karinda diye yani direk simit orasida en zor gidiyor işte
Senin göğüs benim basen kol en iyisi senin yaptığını ben yapayım benim yaptığım sporuda sen yap bu gidişle eve bisiklet alicamcanm basenimiz ayni gibi benim de 99 ondan pantolan bedenm boyle demekki daha oncede dedigm gibi benim gogusler agir basiyor galiba
canm gogusten memnunun çünkü göğüs ve popo oranım tam tam orantili vucudum 106-78-106 direk esit canm eşit gidince baksan ojadar incebilsem 90-60-90 a denk gelebiliyorum zor bulunan ölçü ama göbek gerçekten zor gidiyor ya simit ozellikle benim mekiklere baya arttirmam lazmblonde ambition canım şu anlaşılıyor ki sen basenden harika incelmişsin bak magickk ile aranda sadece 2 cm var ve benden 1 cm incesin basende. Göğüs göbek simit kalmış onları da halledersin sen
ca ben size hep diyordum basen sorunu olan varsa direk bisiklet tavsiye ederim her olcdugunde direk basenden daraliyorum diye canm kesinlikle bisikletin sonucu buSenin göğüs benim basen kol en iyisi senin yaptığını ben yapayım benim yaptığım sporuda sen yap bu gidişle eve bisiklet alicam
54 olsa o basene o popo hayal edemedim füze gibi dururEvet ya demekki öyle yaptım düşünsene 54 olduğunu
göğüs diklestirme videolar filan var youtubede canm aklima geldikce yapiyorum bide sınav cekiyor ya hep o direk göğüs ve kolu çalıştırıyor ama zaten bu kiloya bu göğüs bana çok gelmiyo popoyla göğsüm de oranti birebir aynı geliyo bu kiloda yüzler 60lara inince de doksanlara düşer tam olur gibi dusunuyorm ben biraz balık hatli sevdi için ama kesinlikle karn yani ozellikle simitten çok mutsuzumAynen canım blonde ambition ben senden kaç kilo zayıfım ama sen çok güzel sıkılasmissin daha ne olsun göğüs simit bunlara çalışman lazım Benimde basenlere ve göbek