Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecen hafta 54 80
bu hafta 54 70
fark 100gr
Sabahalri 30 dk eliptik 8 dk karin
Akşamları önce bölgesel spor you tube da takip ettigim bir bayan var onun incelme programini hergun degisik kasları çalıştırıyor hemen sonrasında da 30 dk eliptik yapıyorum canim
Geçen hafta 69.1
Bu hafta 68.7 kilom aldığım 400 gr vermisim
Kızlar ben şimdi diyetisyene başladım ciddi bir diyete girdim baya detokslu bir menü siyah çay kahve soda yasak sadece en fazla 5 fincan bitki çayı var 2 Yeşilçay ve 1 beyaz çay kesin içiliyor birde günde 3 lt ye yakın su birde probiyotik kullaniyorum
Dünkü menum fitblack sen beni kontrol ediyordun ama yazamadım
Kahvaltı 8.00 1 haşlanmış yumurta 1 kırmızı biber 1 kk peynir 15 tuzsuz zeytin yesilcay
Öğlen 12.00 3 köfte zeytinyağlı kabak yemeği 2 yk yoğurt
Ara 15.30 5 çiğ kaju 15 kabuklu fıstık 1 küçük tarcinli yeşil elma
Akşam 19.00 200 gr yoğurt içine 1 dilim ananas 10 çiğ badem cigfındık 2 ceviz tarçın
Aksamda 1 fincan beyaz çay
40 dk tempolu yuruyus 3 lt su
Ölçülerini alamadım Black beni boş bırak bugün Ankara gideceğim orda ölçülürum soylerim
diyetisyen kilom 71.9
Kızlr ben beklemeyim çünkü elektrikler gitti şarjım biterse yazamam sıkıntı olmasın alıştım zaten her cuma aynı sorunu yaşamaya
Geçen hafta 63.800
Bu hafta 63.300
Fark -500 gr
Yüzde 0.78
deadline bluegreeneyes
Gelelim ölçülere şimdi lütfen daha doğumun üzerinden 9 ay geçtiğini ve hiç sıkılaşamadan yeniden hamile olduğumu hesaba katarak insaflı davranın
Sağ kol 27.5
Sol kol 27.5
Göğüs 94
Bel ovuğu 77
Göbel deliği 88
Simit 95
Popo 100
Basen 98
fitblack
Y YesilinBuyusu bebem doncem ben sana doncem akşam ben sana doncem şimd göreve çıkıyorum opuyorum kilo bildiriminde etiket yapın
Diyet listen çok güzelmiş canım kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum:)
Bence ölçülerin çok iyi canım ben sabah aceleyle çıkınca unuttum ölçüleri sabah bildireyim:)
Geçen hafta: 64.1
Bu hafta: 63.5
Fark: -600
Yüzde: 0.93
Dön bana dönnnnnn
Ya hiç sıkılaşmaya yönelik bişey yapamadım canım yoksa bu kiloya çok daha iyi olmalıydı ama tam spora başladım 2. çocuğu yapıcaz sıkılaşıcam boşa gidecek diye düşündüm ve 2. çocuğu yapmaya karar verdim artık inşallah ondan sonra şöyle güzelce zayıflar ve sıkılaşırım artık eldeki malzeme bu idare edin
Aaaaaaa aynı kiloya gelmişiz bak şimdi merak ettim senin ölçülerini.
canm metre mezure gibi tam sarmaz ki krilip bukulup sarimca net ölçü vermezBende mezura yok ama metreyle olur mu ya
kızlar merhaba ben koyverdım gıttı vallahı . yamzka ıstemedım açıkçası tartılmıyorum artık kendımı kontrol edemıyorum.o yuzden motıve düşmesın dıye yazmıyorum.kılom halandaha aynı .spor falan bıraktım temılık işine grdım çok aşırı yorgun hıssedıyorum.
Benim yürüyüşten başka sporum yok canım birde vücudum sıkı değildir yumuşak yumuşakdır etlerim seninki kadar iyi çıkmaz ölçülerim senin maşallahın var gerçekten öğle arası ölçeyim bakalım:)
Kızlar günaydın ben hiç yazmayayım kilomu noldu bilmiyorum fazla çıkıyorum zaten listede değilim
Canım burayada yazmıştım çarşamba günü kaçamak yaptım ama bu kadar kiloyu etkilemez ki dün tamamen saglikliydi yalnız turşu yedim o da küçüktü ve tuvalet problemi var tabi bunların hepsini toplarsak sanırım ödem varCanım kaçmak yok yaz muhakkak. Şişlik vardır sıkma canını. Bende geçen hagta 800 gr birden artı çıktım ama bak bu hafta 500 ü geri gitti. Regl mi yaklaştı? Ödem yapacak bişey mi yedin? Düşünelim birlikte bi.