• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar ben şimdi diyetisyene başladım ciddi bir diyete girdim baya detokslu bir menü siyah çay kahve soda yasak sadece en fazla 5 fincan bitki çayı var 2 Yeşilçay ve 1 beyaz çay kesin içiliyor birde günde 3 lt ye yakın su birde probiyotik kullaniyorum:-)

Dünkü menum fitblack fitblack sen beni kontrol ediyordun ama yazamadım :-)
Kahvaltı 8.00 1 haşlanmış yumurta 1 kırmızı biber 1 kk peynir 15 tuzsuz zeytin yesilcay
Öğlen 12.00 3 köfte zeytinyağlı kabak yemeği 2 yk yoğurt
Ara 15.30 5 çiğ kaju 15 kabuklu fıstık 1 küçük tarcinli yeşil elma
Akşam 19.00 200 gr yoğurt içine 1 dilim ananas 10 çiğ badem cigfındık 2 ceviz tarçın
Aksamda 1 fincan beyaz çay
40 dk tempolu yuruyus 3 lt su

Ölçülerini alamadım Black beni boş bırak bugün Ankara gideceğim orda ölçülürum soylerim;)
diyetisyen kilom 71.9

gecen hafta 54 80
bu hafta 54 70
fark 100gr

Hiç yoktan iyidir canım

Sabahalri 30 dk eliptik 8 dk karin
Akşamları önce bölgesel spor you tube da takip ettigim bir bayan var onun incelme programini hergun degisik kasları çalıştırıyor hemen sonrasında da 30 dk eliptik yapıyorum canim

Spuatgirl mü

Geçen hafta 69.1
Bu hafta 68.7 kilom aldığım 400 gr vermisim

Gayet iyi canım

G Gunayfur hicmakam hicmakam bana haber vermediniz kilo bildirimi yapmazsanız takımda yoksunuz diyorum ona göre

Canım ya gunayfur yazdı sen görmedin sanırım ben erken dönmüşüm sanırım kaptanım memlekete felan gittik çok yoğunum kusura bakmayın en iyisi ben izne devam edeyim demişti

Günaydın kızlar sonuç bilirmek için tuvalete gitmeyi beklişorum ölçülerimle ikisini bir yüzücağım bu arada zensim zensim M minemelek2015 kızlar ölçüm de bildirecektik siz katılmayacak mısınız? fitblack fitblack dün liste paylaştı ona göre bildirim yapıcaktık kilo ile birlikte

Kızlr ben beklemeyim çünkü elektrikler gitti şarjım biterse yazamam sıkıntı olmasın alıştım zaten her cuma aynı sorunu yaşamaya

Geçen hafta 63.800
Bu hafta 63.300
Fark -500 gr
Yüzde 0.78

deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes

Gelelim ölçülere şimdi lütfen daha doğumun üzerinden 9 ay geçtiğini ve hiç sıkılaşamadan yeniden hamile olduğumu hesaba katarak insaflı davranın

Sağ kol 27.5
Sol kol 27.5
Göğüs 94
Bel ovuğu 77
Göbel deliği 88
Simit 95
Popo 100
Basen 98

fitblack fitblack

Kızlar ben şimdi diyetisyene başladım ciddi bir diyete girdim baya detokslu bir menü siyah çay kahve soda yasak sadece en fazla 5 fincan bitki çayı var 2 Yeşilçay ve 1 beyaz çay kesin içiliyor birde günde 3 lt ye yakın su birde probiyotik kullaniyorum:-)

Dünkü menum fitblack fitblack sen beni kontrol ediyordun ama yazamadım :-)
Kahvaltı 8.00 1 haşlanmış yumurta 1 kırmızı biber 1 kk peynir 15 tuzsuz zeytin yesilcay
Öğlen 12.00 3 köfte zeytinyağlı kabak yemeği 2 yk yoğurt
Ara 15.30 5 çiğ kaju 15 kabuklu fıstık 1 küçük tarcinli yeşil elma
Akşam 19.00 200 gr yoğurt içine 1 dilim ananas 10 çiğ badem cigfındık 2 ceviz tarçın
Aksamda 1 fincan beyaz çay
40 dk tempolu yuruyus 3 lt su

Ölçülerini alamadım Black beni boş bırak bugün Ankara gideceğim orda ölçülürum soylerim:KK66:
diyetisyen kilom 71.9

Diyet listen çok güzelmiş canım kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum:)

Kızlr ben beklemeyim çünkü elektrikler gitti şarjım biterse yazamam sıkıntı olmasın alıştım zaten her cuma aynı sorunu yaşamaya

Geçen hafta 63.800
Bu hafta 63.300
Fark -500 gr
Yüzde 0.78

deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes

Gelelim ölçülere şimdi lütfen daha doğumun üzerinden 9 ay geçtiğini ve hiç sıkılaşamadan yeniden hamile olduğumu hesaba katarak insaflı davranın

Sağ kol 27.5
Sol kol 27.5
Göğüs 94
Bel ovuğu 77
Göbel deliği 88
Simit 95
Popo 100
Basen 98

fitblack fitblack

Bence ölçülerin çok iyi canım ben sabah aceleyle çıkınca unuttum ölçüleri sabah bildireyim:)

Y YesilinBuyusu bebem doncem ben sana doncem akşam ben sana doncem :KK70: şimd göreve çıkıyorum opuyorum kilo bildiriminde etiket yapın :KK200:

Dön bana dönnnnnn :KK70:

Diyet listen çok güzelmiş canım kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum:)

Bence ölçülerin çok iyi canım ben sabah aceleyle çıkınca unuttum ölçüleri sabah bildireyim:)

Ya hiç sıkılaşmaya yönelik bişey yapamadım canım yoksa bu kiloya çok daha iyi olmalıydı ama tam spora başladım 2. çocuğu yapıcaz sıkılaşıcam boşa gidecek diye düşündüm ve 2. çocuğu yapmaya karar verdim artık inşallah ondan sonra şöyle güzelce zayıflar ve sıkılaşırım artık eldeki malzeme bu idare edin :KK66:

Geçen hafta: 64.1
Bu hafta: 63.5
Fark: -600
Yüzde: 0.93

Aaaaaaa aynı kiloya gelmişiz bak şimdi merak ettim senin ölçülerini.

Dön bana dönnnnnn :KK70:

Ya hiç sıkılaşmaya yönelik bişey yapamadım canım yoksa bu kiloya çok daha iyi olmalıydı ama tam spora başladım 2. çocuğu yapıcaz sıkılaşıcam boşa gidecek diye düşündüm ve 2. çocuğu yapmaya karar verdim artık inşallah ondan sonra şöyle güzelce zayıflar ve sıkılaşırım artık eldeki malzeme bu idare edin :KK66:

Aaaaaaa aynı kiloya gelmişiz bak şimdi merak ettim senin ölçülerini.

Benim yürüyüşten başka sporum yok canım birde vücudum sıkı değildir yumuşak yumuşakdır etlerim seninki kadar iyi çıkmaz ölçülerim senin maşallahın var gerçekten öğle arası ölçeyim bakalım:)

kızlar merhaba ben koyverdım gıttı vallahı . yamzka ıstemedım açıkçası tartılmıyorum artık kendımı kontrol edemıyorum.o yuzden motıve düşmesın dıye yazmıyorum.kılom halandaha aynı .spor falan bıraktım temılık işine grdım çok aşırı yorgun hıssedıyorum.

kızlar merhaba ben koyverdım gıttı vallahı . yamzka ıstemedım açıkçası tartılmıyorum artık kendımı kontrol edemıyorum.o yuzden motıve düşmesın dıye yazmıyorum.kılom halandaha aynı .spor falan bıraktım temılık işine grdım çok aşırı yorgun hıssedıyorum.

Canım neden böyle yaptın? Kaptan izne mi ayırsın seni? Bildirim yapmıyosun bak diskalifiye olursan birdaha gruplara giremezsin. Aynı kiloda olmak seni rahatlatmasın böyle devam edersen hızla kilo alırsın. Bence hemen kendini toparla ve aramıza dön. Ya da en azından kaptana bir bilgi ver bak gerçekten zor durumda kalıyor. Sizleri sıkıntıya sokmak istemiyor ama kendisi sıkıntıya giriyor. Bence bizimle devam et hadi. Bugün yeni bi başlangıç yap.

Benim yürüyüşten başka sporum yok canım birde vücudum sıkı değildir yumuşak yumuşakdır etlerim seninki kadar iyi çıkmaz ölçülerim senin maşallahın var gerçekten öğle arası ölçeyim bakalım:)

Ayyy hadi merakla bekliyorum

Kızlar günaydın ben hiç yazmayayım kilomu noldu bilmiyorum fazla çıkıyorum :olamaz: zaten listede değilim

Canım kaçmak yok yaz muhakkak. Şişlik vardır sıkma canını. Bende geçen hagta 800 gr birden artı çıktım ama bak bu hafta 500 ü geri gitti. Regl mi yaklaştı? Ödem yapacak bişey mi yedin? Düşünelim birlikte bi.

Canım kaçmak yok yaz muhakkak. Şişlik vardır sıkma canını. Bende geçen hagta 800 gr birden artı çıktım ama bak bu hafta 500 ü geri gitti. Regl mi yaklaştı? Ödem yapacak bişey mi yedin? Düşünelim birlikte bi.
Canım burayada yazmıştım çarşamba günü kaçamak yaptım ama bu kadar kiloyu etkilemez ki dün tamamen saglikliydi yalnız turşu yedim o da küçüktü ve tuvalet problemi var tabi bunların hepsini toplarsak sanırım ödem var

Back