tamam kızlar hadi bakalım herkes kaşıkla yazsın bundan sonracanm yesilin dediği gibi normalde bizim tabaklar 30kasik filansenin en az yedigin tescillenir ama süper fikir bunu yaparsak mecbur azaltiriz vuraya 25 kasik 30 kaşık yazmaya utanırız sonuçta
Bende mezura yok ama metreyle olur mu yaHanımlar yarın aynı zamanda ölçü günümüz unutmayalım
Her hafta değil dört haftada bir isterim, not alacağım. Aç karna cuma sabahları yapılacak ölçümler.
Ölçülecek yerler;
1-Sağ ve sol kol (pazı yapmadan ölçelim ki inceldiğini anlayalım :') )
2-Göğüs (sütyensiz)
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri)
4-Göbek deliği (tam göbek deliği)
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı)
6-Popo (poponun tam ortası)
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer)
deadline
@caroline84
@bluegreeneyes
Y YesilinBuyusu
chihiro79
@sevilay80
@magickk
@Mirafatos
@nil u mihr
@Saglikliyasamgunlugumm
M minemelek2015
ShellShock
Haklisiniz o yuzden diyet takibimde hep karbonhidrati asmis goruyorum ve nedense 66 da takilip kaldim. Acaba diyetisyen kontrolunde mi yapsam diyorum yarinn gitmeyi dusunuyorumCnım bu konuda bende kesinlikle fatoşa katılıyorum hatta bende sormuştum hatırlarsan özellikle mi tercih ediyorsun diye diyet ürünlerin bir faydası olduğunu sanmıyorum ki bir çok doktor ve diyetisyende aynı şeyi söylüyor farklı ara öğünler bulsan olmaz mı?ShellShock
Cok haklisiniz sanirim bu yuzden de 66 ya takildigimi dusunuyorum birde bu ara sporu bosladim regl donemine girecegim icin buhran basiyor birsey gelmiyor icindencanm kola gerçekten olmamış bugunluk iissin onu ama ben genel yaptgn biseye deginicem Ara öğün olarak mısır gevregi 2.ara öğün eti form iki ara öğün de de karbonhodrat aliyorsun bence bunun yerine ara ogunlerini meyve ile gecirmen daha saglikli ve daha iyi sonuc verdirir yani 1 adet meyve yanında süt yada 8çilek yanında yogurt gibi yada kuruyisde saglikli bir seçim
Esim almis cok canim cekti ama cok pismann oldummKola olmamış
Hahah tipki benim leslieye baslama hikayem gibi aynen plates topumun tipasi kayip diye basladim su tipalari su toplarindaki gibi hemen yaninda yapisik olsa ya :)canim ben bu seferki diyetimde sadec tempolu yuruyordum gunluk bir saat. dun hem az yurudum hem de cis vardi diye evde spor yapayim dedim. pilates toplarimin tipalari kayip. en masrafsizi leslie)). ben begeniyorum. 30 dk da 2 mile yurumek cok iyi)) 3.4 km yapiyor
Ah o sabahki borekler ben de gecen hafta baya ceza vermistim kendime :)deadline 09.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
2 parmak borek (evde ekmek kalmamisti. Pasta mi yeseydim yani :)
1 fincan surlu sekerli kahve
3 zeytin
2-3 catal peynir
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
1 kase bezelye yemegi
1/2 kase sote sebze (patates de vardi)
Ayran
Ara:
3-4 biskuvi
Sekersiz sutsuz kahve
Aksam:
2 kase sebzeli acili mantar corbasi
Ara mara yok artik. Sabahki boregin diyetini odedim
Normal bence ekmekler beyaz mi kepek misabah
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1.5 tk kahvaltlk sos
2 dilim ekmek
cok olmus sabah degil mi
Spor olarak ne yapiyorsunuz ?Günaydın arkadaşlar yarın büyük gün bugün sıkı tutalım eksiyi görelim insaAllah
Bugün spor yok kaslari dinlendirme günüymüş spor yaptığım videodaki hanim hocamız öyle dedi bende o zamanımı evi temizlemekle gecirmeyi planlıyorum umarım yarın hepimiz eksi goruruz
canm bende sebzeleri doyana kadar yiyorum ama akşam o bulguru yiyiynce tıkadı ondan semizotunu okadar yiyebildm.son gün bulgur yemem kötü olduinslb sabah fazla etkilemez
canm yesilin dediği gibi normalde bizim tabaklar 30kasik filansenin en az yedigin tescillenir ama süper fikir bunu yaparsak mecbur azaltiriz vuraya 25 kasik 30 kaşık yazmaya utanırız sonuçta
iyi geceler canm aman dikkatet tansiyon düşmüş olabilir az yiyorsun ya ben de çok oluyordu ilk aylar hep tansiyon düştü hep serum yedimaman dikkat et canm iyigeceler
Haklisiniz o yuzden diyet takibimde hep karbonhidrati asmis goruyorum ve nedense 66 da takilip kaldim. Acaba diyetisyen kontrolunde mi yapsam diyorum yarinn gitmeyi dusunuyorum
Sabahalri 30 dk eliptik 8 dk karinSpor olarak ne yapiyorsunuz ?
Sağol canım çok sevindim ben sizlerin menüleri tam takip edemiyorum telefondan sayfaları açmak zor oluyor ama hepiniz gayet iyi gidiyorsunuz benceAyyy düşünceli arkadaşım ya Allaha şükür artık heryerde herşey var canım bişey isterse de çıkar yerim nolcak rahat olun siz afiyet olsun. Ama muhakkak bi yer bulup içicem çok merak ediyorum artık.
Ayyy benim için imkansız gibi geliyor ama insan isteyince herşeyi yapabiliyor aslında . İnşallah başarrsın ve bu konuda bizleri de azmettirirsin.
Çok güzel menü canım genel olarak menülerini çok beğeniyorum ben zaten.
Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum en azından şu 3 aylık dönemde 59 olsam harika olur. Birde sorumluluk var tabii asyadayken de sağlıksız hiçbişey yememiştim diyebilirim.
Çok az canım ya kaşıkla mı yiyosunuz sebze yemeklerini kızlar valla benim akşam yediğim bezelye böyle koca bi tabak dolusuydu bi dahakine sayıcam bakalım kaç kaşığa denk geliyo sanırım 30 felanfatoş bence grubun en çok yiyeni sen değilsin canım bence benim hani bende miktar sıkıntısı yok ya ben doyana kadar yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?