- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
günaydın canmGünaydın canımmmmmmmm
47 mikızlar bende 160 boyundayım hedef kılom 47.sızın kac hedef kılonuz.
aslında mıktarlar fazla ve ben yagdan hıc kısmam.ve de bunu duzelmem lazımtatlm nasl olur ya çok az yiyorsun
Benim hedef kilom da 50kızlar bende 160 boyundayım hedef kılom 47.sızın kac hedef kılonuz.
Canım çok ac birakirsan kendini vücut kıtlık var sanıp depo ediyor yazikzaten uyandım bu menulerle 200 gr almşm offf yaaaaeeeeaaaaa
yağ çok önemli canm kesin ondandr bende yağ nornal kullaniyordum ve bundan daha az yedigimde bile baya takılı kalmıştım sonra yağ biraktm tekrar düşmeye başladım benim diyetisyen yağa karşı zaten ben dinlemiyordum ama son haftalar yağ konusuna direk uydum canm çok etkiliyor kesinlikle yağı kıs bak takır takır gidecekaslında mıktarlar fazla ve ben yagdan hıc kısmam.ve de bunu duzelmem lazım
Kimseye uymadı canım zaten bu bedenler sanırım en standart halini yazmışlarcanm ya bu mantk dışı bir kere herkes zayiflayinca 47-50 kiloda olsa 90-60-90 olmuyor sonucta kimisi bütün kiloyu basene almis kimisi nin cok kiloluda olsa bacaklari manken gibi ama tamamini gobek ve goguse almış vucut tipi denilen şey var ve yağ kas orani kemik yapisi denilen sey var kimsenin kilosundan bedeni anlasilamaz
Aynen benim üst beden küçük. Göğüsler ve bel göbek vs ustum 38 zaten zorlasam 36. Altım 42ca ikimozin vucut tipi çok farkli zaten ben bacaklarimin basenimin belli oldugu bir kaç foylta ataym sana canm ben daha once de dedim benim kilom eşit dahilmis durumda canm mesela senin ust beden küçük bildgm kadar ama benim gogusler baya büyük mesela
Çok haklısın fatoşevet canm aramizda 2-3 kilo bisey var bedenimiz ayni olmasi lazsim ama mesele sadece sikilikta degil sen kiloyu basenine aliyordun bildigim kadaryla canm onun icin ayni kiloda ben kas yapmasam da bedenimiz ayni olmiycakti zatn
canm üstü saymassanAynen benim üst beden küçük. Göğüsler ve bel göbek vs ustum 38 zaten zorlasam 36. Altım 42ben üstü saymıyorum o zaten eriyor. Alt bedenime göre düşünüyorum hep
Canım evet senin vücut kesinlikle eşit dağılmış maşallah diyelim nazar değmesinyaz Eki Görüntüle 2144626 yazın buda canm bu yaz basi tatildeyken yine basenim kalcam net fotoda ama dünde denedim tam odu canm bide bak beyaz renk yani her şey ortada beden bu
Eki Görüntüle 2144626
Evet kas daha ağır basıyor işte şöyle olacağımı bilsem tartıda 80 bile olabilirimcanm o bedenlwri kiloya göre yazan liste bunu nasl acikliycakEki Görüntüle 2144631
44 bedene denk düşüyorcanm üstü saymassanaltı nasl oluyor diye şaşırırsn tabi sonucta benim üst bedenimde senden büyük nasl olcak ozaman senin ust bedenin de o listede kaça tekabul ediyor ozaman
canm bende ilk goruntuler boyle bide mezure beden gitgide daraliyor ama tarti 70 lerin üstüne çıkmıştı kafayi yedim bu nasl dieC
Canım evet senin vücut kesinlikle eşit dağılmış maşallah diyelim nazar değmesin
Evet kas daha ağır basıyor işte şöyle olacağımı bilsem tartıda 80 bile olabilirim
bende cuma fazla çıkmıştım ya canm acaba dedim geçen cumaya dönüşmüyümdür bir bakaym dedim veeTartıda +200 çıktım yinebu nasıl iş regl de yok
sağol canm benimC
Canım evet senin vücut kesinlikle eşit dağılmış maşallah diyelim nazar değmesin
Evet kas daha ağır basıyor işte şöyle olacağımı bilsem tartıda 80 bile olabilirim
ooohhh ne güzel ya44 bedene denk düşüyorsadece alta o kadar odaklandım ki üst umrumda değil o zaten eriyor
Gayet sıkısın canım seni 55 kiloda düşünemiyorum bile mankenden farkın kalmaz bu yaptığın sporun faydası işte spor bu kadar önemli ben senin kadar yapamasamda yapmayanlar ve benden zayıf olanlardan daha iyiyim hem enerji veriyor hemde fit oluyorsunyaz Eki Görüntüle 2144626 yazın buda canm bu yaz basi tatildeyken yine basenim kalcam net fotoda ama dünde denedim tam odu canm bide bak beyaz renk yani her şey ortada beden bu
Eki Görüntüle 2144626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?