Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Karanfilde pek tercih edilmiyor canım onun da söktrücü özelliği var. Ama işte papatya ıhlamur gibi çaylar nadir olarak tüketilebiliyor. Bende ıhlamuru ballı içmeyi severim ama öyle olmaz tabiii
yoo olur bence. ama ıhlamur kaynamışken koyma demlensin, birazcık ılıt. 1 tatlı kaşığı bal koy ne olacak :)

Şimdi benim boyum 1.60 kilo da yuvarlak 68 yani benim 44 beden olmam normal, aa iyi 42 bedenim ben
magickk koş koşş normaliz
fatoş sen n'apmışsın öyle nasıl spor yapmışsın sen
Ya çok sevindim şimdi bende gayet normalmisim canım yani biz normalizde blonde ambition uçmuş resmen senin gibi asla olamam canım gerçekten böyle spor yapan takımda hiç görmedim

Ya çok sevindim şimdi bende gayet normalmisim canım yani biz normalizde blonde ambition uçmuş resmen senin gibi asla olamam canım gerçekten böyle spor yapan takımda hiç görmedim
dur durr biz de öyle olacağız takımcanak uçacağız hepimiz bir düzene girelim fatos'un izinde gidelim

Son düzenleme:
Sağol canım kendime çektiğim fotograflar ise yaradı motivasyonum geldi :))

canm ya bu mantk dışı bir kere herkes zayiflayinca 47-50 kiloda olsa 90-60-90 olmuyor sonucta kimisi bütün kiloyu basene almis kimisi nin cok kiloluda olsa bacaklari manken gibi ama tamamini gobek ve goguse almış vucut tipi denilen şey var ve yağ kas orani kemik yapisi denilen sey var kimsenin kilosundan bedeni anlasilamaz

Şimdi benim boyum 1.60 kilo da yuvarlak 68 yani benim 44 beden olmam normal, aa iyi 42 bedenim ben
magickk koş koşş normaliz
fatoş sen n'apmışsın öyle nasıl spor yapmışsın sen
ca ikimozin vucut tipi çok farkli zaten ben bacaklarimin basenimin belli oldugu bir kaç foylta ataym sana canm ben daha once de dedim benim kilom eşit dahilmis durumda canm mesela senin ust beden küçük bildgm kadar ama benim gogusler baya büyük mesela

Maşallah harikasın canım

kızlar bende 160 boyundayım hedef kılom 47.sızın kac hedef kılonuz.

Canım bende 160 ım 47 kiloyken hortlak gebiydim 34 bedendim 47 çk az değil mi ya? Benim hedefim 55 di tabii şimdi o hedef geçersiz bebiştan dolayı ama 57 de bile 36 beden oluyorum şu an 38 bedenim bence hedefini yeniden değerlendir canım yaa 55 olup sıkı olsan harika olursun

canım bende 160 boyundayım o markalara bakıyor.genelıkle 55 kılo 38 beden oluyor.36 beden 52 51de oluyor.

Evet kotonun bedenleri geniş mesela ben onda 36 giyiyorum şu an

blonde ambition senin boy 1.60 kilo 70 normalde 44-46 beden olman gerekirken 38 sin sen insan mısın fatoş nasıl bir sıkılık bu böyle
dur maşallah da diyeliim amaan
evet canm aramizda 2-3 kilo bisey var bedenimiz ayni olmasi lazsim ama mesele sadece sikilikta degil sen kiloyu basenine aliyordun bildigim kadaryla canm onun icin ayni kiloda ben kas yapmasam da bedenimiz ayni olmiycakti zatn

Günaydın canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…