- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
ay insalh canm ya bide izmir çabuk isiniyor bize bi sicak basti hele ki bu hafta ben hep incecik geceliklerle incecik çarşafla bide camlar açık sekilde yatm onun için havaya aldanp usutmus olma ihtimalim de çok yuksek soylemistm domdua filan da yedim diye hepsi bir ben migdemi üşüttüm çok büyük ihtimallecanim regline bir hafta varsa hamilelikten oturuyse bile bulanti yapmaz ki)) ins yani))
canım tahin pekmez mikrarı çok önemli, ne kadar?sabah
1 dilim ekmek
2.5 yk kadar yumurtali melemen
2 zeytin
1 kk peynir
oglen
tahin pekmez((
2 dilime yakin ekmek
melemen 2 yk kadar
ve kizimn pogacasindan isirdim
aksam
5-6 yk türlü(kizartmasiz)
yarim kase corba
su: 1.5 lt
Oyu akşamlar arkadaşlar menümü yazayım hemen
Sabah sade kahve sonra 30 dk eliptik ve 8 dk karin egzersizi
Kahvaltım omlet bol yeşillik zeytin peynir
Ara kahve
Öğle yemeği bir tabak türlü bir dilim tam buğday ekmek bir kase yoğurt
Ara su ictim bol bol acikmadim
Akşam yoğurtlu kabak bir dilim tam buğday ekmek
Akşam sporum 40 dk bölgesel 30 dk eliptik
Suyumu bol içiyorum spor yapınca istiyor vücut
göndeririz tabiçıkarma olayı durdu canm ama bulantı az az devam ediyo hala acaba diyorum sokturu etkili olan seylerden yani bolbol maydanoz bitki çayı filan gibi tuketip olayı cozsem ne olur?
yaa di mi, diyetisyenim yüzünden çok yedim hissine kapılıyorum ben
o sebzeyi mesela 5-6 kaşık verdi
kinoayı sadece 4 kaşık verdi ben 7 yedim vs vs ondan çok yedim gibi his oluşuyor ama bamya yani ne yapacak sonuçta di mibu gittiğimde söyleyeceğim zaten, şu sebze yemekleri 2 tabak olsun diyeceğim
bir de saymış diyo oooo sen beni daha önce olduğumda görecektin, yediğim kabak çekirdeklerini bile sayıyordum mesela yazıyordum 17 kabak çekirdeği4 ayda 20 kiloyu nasıl verdim sanıyorsun
çok güzel canmsabah
1 dilim ekmek
2.5 yk kadar yumurtali melemen
2 zeytin
1 kk peynir
oglen
tahin pekmez((
2 dilime yakin ekmek
melemen 2 yk kadar
ve kizimn pogacasindan isirdim
aksam
5-6 yk türlü(kizartmasiz)
yarim kase corba
su: 1.5 lt
bende top bile var düşün büyüklü küçüklü hem deayy güldürdün beni ama ben bütün gereken ne varsa alicam topum var diğerleri yok alayım başlıycam
kız baban sana şok oluyordurdead ben hayatımda hiç adana'da yaşamadım
ankara'daydım istanbul'a taşındım, ama baba tarafım adanalı. adanalı bir veganım diye dalga geçiyordum kendimle acaba oradan mı aklında kaldı
+ 1 kupa yeşil çay-bugünkü menüm-
sabah
domates, salatalık,kapya,acı yeşil biber
9 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek
ara
1 muz
2 fincan türk kahvesi
akşam
8 yk bamya ( aşırı seviyorum n'apim)
7 yk beyaz kinoa
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu
günü böyle kapadım daha da yemeyeyim artık.
2 litre su
@deadline
bende top bile var düşün büyüklü küçüklü hem deben en iyisi bir salona yazılayım önce spor yapmayı öğreneyim sonra blonde ambition gibi bilgi birikimimle evde devam ederim idol
woow yani hamile halinle bide süper menu ca harikasın
dead ben hayatımda hiç adana'da yaşamadım
ankara'daydım istanbul'a taşındım, ama baba tarafım adanalı. adanalı bir veganım diye dalga geçiyordum kendimle acaba oradan mı aklında kaldı
bende de cd'ler falan var hatta da mat var direnç lastikleri var vs ama işte yer egzersizlerini ben beceremiyorum, aynı ters dönmüş böcek gibi çırpınıyorum hareketleri yaparken
olsun göbeği saymayız sende zaten o ay ay büyüyeceksen diğer kısımlara odaklan,cuma günü yazalım hepimiz, boy-güncel kilo ve ölçüler diye.
canım o nasıl oldu ben sana anlatayım, annem sebzeci. beni asimile ettikız baban sana şok oluyorduren sevdillerim adana kebablar salgamlar lahmacunlar oofff oofff sende kalk vegan ol babası adanali kendi vegan bidaha da göremeyiz böylesini
+ 1 kupa yeşil çay
1 kupa rezene
çok haklısın.Çok sağol canım daha ev tam yerleşmedi bide o hallola daha düzenli olacak inşallah
O kebaplara nasıl dayanılır yaaaaa
Canım ya hep söylediğim bişey plates ya eğitmen eşliğinde yapılmalı ya da en azından daha önce eğitmenle yapılmış olmalı çünkü ters bi harekette ciddi sakatlanmalara yok açar kas yırtılır bi anda fıtık sahibi olursun yan bağlar kopar vs. Tamamen kaslara odaklı olduğu için hareketleri doğru yapmak çok önemli imkanın varsa salona git hem disipline de olursun.
Göbek iptaltamam canım bende hamile platesine başlıycam yarın şu kanlarım yenilenicek sonuç bi çıksın inşallah doktoruma sorucam
hamişlere bitki çayları yasak oluyor di miİçin siz için ödem çaylarını ohhh cumaya eksi çıkın bu kız ne yapsın burda
bende acılı şeylere bayiliyorum evdede herseyi zeytin yağı ile yaparim egeliyiz zaten malum annemin de canakkalede zeytinlikleri var tam bir orjinal zeytin yagcilar ailesinden geliyorum yanicanım o nasıl oldu ben sana anlatayım, annem sebzeci. beni asimile ettietten balıktan tavuktan nefret eder. zeytinyağlılarla büyüdüm ben hep. zaten şu an sadece annemle yaşıyorum o da vegan. şanslıyım o açıdan yani ama acı çok severim bak acılı şalgam olsun,acı biberler olsun. menülerimde de görmüşsündür acı biber diye. kahvaltıda bile yerim bir ton, acı eşiğim çok yüksek
hamişlere bitki çayları yasak oluyor di mihiç serbest yok mu?
bende acılı şeylere bayiliyorum evdede herseyi zeytin yağı ile yaparim egeliyiz zaten malum annemin de canakkalede zeytinlikleri var tam bir orjinal zeytin yagcilar ailesinden geliyorum yanizeytin yağlı favorimiz ama ben kebab da çok severim ay yanlız baksana ben herşeyi seviyorum neden kilo aldığım şimdi belli oldu
kızlaaar amme hizmeti yapmaya geldin gelin bir bakayım buraya
KAÇ KİLO KAÇ BEDEN DEMEKTİR ?
Boy 1.60
75-80 kilo – 48 beden
70-75 kilo – 46 beden
65-70 kilo – 44 beden
60-65 kilo – 42 beden
55-60 kilo – 40 beden
50-55 kilo – 38 beden
45-50 kilo – 36 beden
40-45 kilo – 34 beden
Boy 1.65
80-85 kilo – 48 beden
75-80 kilo – 46 beden
70-75 kilo – 44 beden
65-70 kilo – 42 beden
60-65 kilo – 40 beden
55-60 kilo – 38 beden
50-55 kilo – 36 beden
45-50 kilo – 34 beden
Boy 1.70
85-90 kilo – 48 beden
80-85 kilo – 46 beden
75-80 kilo – 44 beden
70-75 kilo – 42 beden
65-70 kilo – 40 beden
60-65 kilo – 38 beden
55-60 kilo – 36 beden
50-55 kilo – 34 beden
valla birçok siteden baktım hepsinde aynı şey yazıyor,bakın bakalım bu aralıkta mısınız siz de
Şimdi benim boyum 1.60 kilo da yuvarlak 68 yani benim 44 beden olmam normal, aa iyi 42 bedenim ben
magickk koş koşş normaliz
fatoş sen n'apmışsın öyle nasıl spor yapmışsın sen
tarçınlı karanfilli ıhlamur yap çok severimIhlamur
Yav bende sebze et balık tavuk Allah ne verdiyse seviyorum arkadaş oy oy oyyyy yani
Bu listeye göre 42 beden olmam lazım ama ben 38 imhatta bazı bedenlerde 36
Bencede bu listeye göre hepimiz süperiz
tarçınlı karanfilli ıhlamur yap çok severim
bence de bu listeye göre süperiz ben bile aşağıda çıktıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?