Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim regline bir hafta varsa hamilelikten oturuyse bile bulanti yapmaz ki)) ins yani))
ay insalh canm ya bide izmir çabuk isiniyor bize bi sicak basti hele ki bu hafta ben hep incecik geceliklerle incecik çarşafla bide camlar açık sekilde yatm onun için havaya aldanp usutmus olma ihtimalim de çok yuksek soylemistm domdua filan da yedim diye hepsi bir ben migdemi üşüttüm çok büyük ihtimalle

sabah
1 dilim ekmek
2.5 yk kadar yumurtali melemen
2 zeytin
1 kk peynir

oglen
tahin pekmez((
2 dilime yakin ekmek
melemen 2 yk kadar
ve kizimn pogacasindan isirdim

aksam
5-6 yk türlü(kizartmasiz)
yarim kase corba

su: 1.5 lt
canım tahin pekmez mikrarı çok önemli, ne kadar?

Menü de spor da çok güzel canım

göndeririz tabi çıkarma olayı durdu canm ama bulantı az az devam ediyo hala acaba diyorum sokturu etkili olan seylerden yani bolbol maydanoz bitki çayı filan gibi tuketip olayı cozsem ne olur?

Yani bence senin sağlığın açısındanda iyi bişey değil bu canım hani bilerek düşük yapmak ne derece doğru bilemedim

Yaa sebze yemeğine kaşıkla saymak hakkaten biraz sıkıntı bilemedim diyetisyen diyetleri hiç bana göre değil yaa uyanları tebrik ediyorum

sabah
1 dilim ekmek
2.5 yk kadar yumurtali melemen
2 zeytin
1 kk peynir

oglen
tahin pekmez((
2 dilime yakin ekmek
melemen 2 yk kadar
ve kizimn pogacasindan isirdim

aksam
5-6 yk türlü(kizartmasiz)
yarim kase corba

su: 1.5 lt
çok güzel canm miktarlar filan baya az çok iyi gidiyorsun

ayy güldürdün beni ama ben bütün gereken ne varsa alicam topum var diğerleri yok alayım başlıycam
bende top bile var düşün büyüklü küçüklü hem de ben en iyisi bir salona yazılayım önce spor yapmayı öğreneyim sonra blonde ambition gibi bilgi birikimimle evde devam ederim idol

dead ben hayatımda hiç adana'da yaşamadım
ankara'daydım istanbul'a taşındım, ama baba tarafım adanalı. adanalı bir veganım diye dalga geçiyordum kendimle acaba oradan mı aklında kaldı
kız baban sana şok oluyordur en sevdillerim adana kebablar salgamlar lahmacunlar oofff oofff sende kalk vegan ol babası adanali kendi vegan bidaha da göremeyiz böylesini

+ 1 kupa yeşil çay
1 kupa rezene

woow yani hamile halinle bide süper menu ca harikasın

Çok sağol canım daha ev tam yerleşmedi bide o hallola daha düzenli olacak inşallah

dead ben hayatımda hiç adana'da yaşamadım
ankara'daydım istanbul'a taşındım, ama baba tarafım adanalı. adanalı bir veganım diye dalga geçiyordum kendimle acaba oradan mı aklında kaldı

O kebaplara nasıl dayanılır yaaaaa

bende de cd'ler falan var hatta da mat var direnç lastikleri var vs ama işte yer egzersizlerini ben beceremiyorum, aynı ters dönmüş böcek gibi çırpınıyorum hareketleri yaparken

Canım ya hep söylediğim bişey plates ya eğitmen eşliğinde yapılmalı ya da en azından daha önce eğitmenle yapılmış olmalı çünkü ters bi harekette ciddi sakatlanmalara yok açar kas yırtılır bi anda fıtık sahibi olursun yan bağlar kopar vs. Tamamen kaslara odaklı olduğu için hareketleri doğru yapmak çok önemli imkanın varsa salona git hem disipline de olursun.

olsun göbeği saymayız sende zaten o ay ay büyüyecek sen diğer kısımlara odaklan,cuma günü yazalım hepimiz, boy-güncel kilo ve ölçüler diye.

Göbek iptal tamam canım bende hamile platesine başlıycam yarın şu kanlarım yenilenicek sonuç bi çıksın inşallah doktoruma sorucam

kız baban sana şok oluyordur en sevdillerim adana kebablar salgamlar lahmacunlar oofff oofff sende kalk vegan ol babası adanali kendi vegan bidaha da göremeyiz böylesini
canım o nasıl oldu ben sana anlatayım, annem sebzeci. beni asimile etti etten balıktan tavuktan nefret eder. zeytinyağlılarla büyüdüm ben hep. zaten şu an sadece annemle yaşıyorum o da vegan. şanslıyım o açıdan yani ama acı çok severim bak acılı şalgam olsun,acı biberler olsun. menülerimde de görmüşsündür acı biber diye. kahvaltıda bile yerim bir ton, acı eşiğim çok yüksek

çok haklısın.
bir de ben çok sakarım, kapı kolunu açarken ters bir hareketle bileğimi sakatlamış bir insanım. kendi başıma pilateste başıma ne işler açarım. salona yazılıcam

bende acılı şeylere bayiliyorum evdede herseyi zeytin yağı ile yaparim egeliyiz zaten malum annemin de canakkalede zeytinlikleri var tam bir orjinal zeytin yagcilar ailesinden geliyorum yani zeytin yağlı favorimiz ama ben kebab da çok severim ay yanlız baksana ben herşeyi seviyorum neden kilo aldığım şimdi belli oldu

kızlaaar amme hizmeti yapmaya geldin gelin bir bakayım buraya

KAÇ KİLO KAÇ BEDEN DEMEKTİR ?

Boy 1.60
75-80 kilo – 48 beden
70-75 kilo – 46 beden
65-70 kilo – 44 beden
60-65 kilo – 42 beden
55-60 kilo – 40 beden
50-55 kilo – 38 beden
45-50 kilo – 36 beden
40-45 kilo – 34 beden

Boy 1.65
80-85 kilo – 48 beden
75-80 kilo – 46 beden
70-75 kilo – 44 beden
65-70 kilo – 42 beden
60-65 kilo – 40 beden
55-60 kilo – 38 beden
50-55 kilo – 36 beden
45-50 kilo – 34 beden

Boy 1.70
85-90 kilo – 48 beden
80-85 kilo – 46 beden
75-80 kilo – 44 beden
70-75 kilo – 42 beden
65-70 kilo – 40 beden
60-65 kilo – 38 beden
55-60 kilo – 36 beden
50-55 kilo – 34 beden

valla birçok siteden baktım hepsinde aynı şey yazıyor,bakın bakalım bu aralıkta mısınız siz de

Son düzenleme:
hamişlere bitki çayları yasak oluyor di mi hiç serbest yok mu?

Ihlamur

Yav bende sebze et balık tavuk Allah ne verdiyse seviyorum arkadaş oy oy oyyyy yani

Bu listeye göre 42 beden olmam lazım ama ben 38 im hatta bazı bedenlerde 36

Şimdi benim boyum 1.60 kilo da yuvarlak 68 yani benim 44 beden olmam normal, aa iyi 42 bedenim ben
magickk koş koşş normaliz
fatoş sen n'apmışsın öyle nasıl spor yapmışsın sen

Bencede bu listeye göre hepimiz süperiz

Ihlamur

Yav bende sebze et balık tavuk Allah ne verdiyse seviyorum arkadaş oy oy oyyyy yani

Bu listeye göre 42 beden olmam lazım ama ben 38 im hatta bazı bedenlerde 36

Bencede bu listeye göre hepimiz süperiz
tarçınlı karanfilli ıhlamur yap çok severim
bence de bu listeye göre süperiz ben bile aşağıda çıktıysam

tarçınlı karanfilli ıhlamur yap çok severim
bence de bu listeye göre süperiz ben bile aşağıda çıktıysam

Karanfilde pek tercih edilmiyor canım onun da söktrücü özelliği var. Ama işte papatya ıhlamur gibi çaylar nadir olarak tüketilebiliyor. Bende ıhlamuru ballı içmeyi severim ama öyle olmaz tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…