- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
canım dünkü menü mü bu?Sabah
1 muz
1 bardak süt
Öğle
Yumurtalı kavurma,1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Tavuk sote
Salata&Ayran
2 litre su& 45 dk yürüyüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dünkü menü mü bu?Sabah
1 muz
1 bardak süt
Öğle
Akşam
Tavuk sote
Salata&Ayran
ay canm benim çok haklısın valla bide hamilesin ne ayıp diyet menüler hazırlayıp getirmem gerekirdi taşınma telaşında sanahaklsn arkadasm valla kusura bakama kız hamileyken fazla çay kahve içmeyin diyorlar eee bitki çayı da riskli zaten ne iciricem ben sana birer süt içeriz artıkblonde ambition kızzzzzz bi kahve yapmadın bana aaaaaaa insan taşındı diye bi kahve yapar yanına da züber alır gelir aşkolsun
bizde canm bak seninle kilomuz hep aynı gidiyor zaten beraber 60lara giris yapamak uzereydik daha ordan da 50lere doğru gideceğizblonde ambition @deadline @bluegreeneyes fitblack sagolun kizlar dünki mesajlar icin, tesekkur ediyorum. Kararli olmak lazim, evet, doğru. Düşünmekteyim
sizi seviyorum
ben anlayamadm 73den 54 de dustum demistin ama burda 62 nin üstüne hiç çıkmamış gibisin?2012 yılında başladım saglıklı beslenmeye aynı yıl evlendım ve hamıle kaldım bu sırecte saglıklı beslendım kılo almadım ve 1.5yıl 2 cı hamıllelık ve 56 kılo ıle hamıle kaldım 62 ıle dogumdan cıktım ve gıne sagloklı beslenerek 53 52 kıloya duştum 1 yılda.ve 47 olmak ıstıhordu şok dıyet ve ben 50 olmuşdum nerdeyse sadece sabah yıyordum sonra.sonrası husran 58 oldum dıyetı bıkkktıım ve sagloklı beslencem dedıyımde.sonrası buraya kayıt oldum saglıklı beslenmeye 27 martta 58 60 başladım ve şu an 54 80 kıloyum.veee saglıklı beslenerek 47 olacam ınşallah.
canm valla bu kilo başa bela alacgan varsa gene farketmiyor bende senle ayni 60 ile hamile kaldm 83 ile doğuma girdim biliyorsun ama çok şükür ki benim ki emmek için cildiriyordu hep emmek istiyordu senin bu halin ne olcak kucakdan inmiyor memedn ayrilmiyor diye artk aciyordu millet sutum de sakir sakir geliyordu bol bol du şükür emzirme dönemi 83 den 68 e indim net 15 kilo gitti ve en son 67.8 i gordukten sonra bir biraktm tam biraktm tam o ara sütü kesmiş olmakla bir metobolizmanin da yavaslamasi katki oldu heralde tabi spor salonunda ayni anda birakp ev al sat tasin tatildi deniz havuz oteller derken ben yaz bitişi olmuşum geri 75.8 tekrar şimdi sizle 70.8 e kadar indim daha geçen yazki kiloma bile donemedim magic sen en azindan hamile kaldigin kiloya dondun ben daha oralara gelicem de ooooooo ooooo yol çok uzunAynı benim gibi almışsın canım ama ben emzirirken veremedim benimki fazla emmedi belki emseydi güzel verirdim
eveeettt 58 Allahm daha ne kadar çok var yaaaaİnsanın adı çıkmaya görsün
Neyse moralimizi bozacak şeyleri kapatalım
Hepsi tecrübe oldu bize
Biz de seni seviyoruz canm iyi düşün karar senin
Geçmiş olsun... Dikkat et sağlığına sıvı da olsa dengeli beslenmeye çalış bir de cuma bildirimi unutmayalım
in
Hedefler aynı canm inşallah olacak
canım dünkü menü mü bu?
Seninki tam tersi güzel emmiş canım aslında bu senin için çok iyi olmuş tabi sonrasında düzen bozuldu mu ipin ucu kaçıyor aslında geçen yaz bu kiloya düşebilirdim bende senin gibi tatildi bilmem neydi derken düzenim bozuldu ipin ucunu fena kaçırdım 10 günde 3 kilo almışım geldikten sonra bir disipline girdim bir haftada verdim gerçekten hepsi hikaye yeme düzeni çok önemli bunu anlamak ve yaşantımız haline getirmek lazım bundan sonrası için umutluyum inşallah canım sen kilona düşeceksin ben gerçekten sana inanıyorum zor olacak ama olacak çaren yok yakana yapışırız yeşilimle beraber hadi ilk hedefin neyse onu gör artık senden atak bekliyoruzcanm valla bu kilo başa bela alacgan varsa gene farketmiyor bende senle ayni 60 ile hamile kaldm 83 ile doğuma girdim biliyorsun ama çok şükür ki benim ki emmek için cildiriyordu hep emmek istiyordu senin bu halin ne olcak kucakdan inmiyor memedn ayrilmiyor diye artk aciyordu millet sutum de sakir sakir geliyordu bol bol du şükür emzirme dönemi 83 den 68 e indim net 15 kilo gitti ve en son 67.8 i gordukten sonra bir biraktm tam biraktm tam o ara sütü kesmiş olmakla bir metobolizmanin da yavaslamasi katki oldu heralde tabi spor salonunda ayni anda birakp ev al sat tasin tatildi deniz havuz oteller derken ben yaz bitişi olmuşum geri 75.8 tekrar şimdi sizle 70.8 e kadar indim daha geçen yazki kiloma bile donemedim magic sen en azindan hamile kaldigin kiloya dondun ben daha oralara gelicem de ooooooo ooooo yol çok uzun
evet canm yesil ve magic beni iyi bilir taa aylar once ben sabah kalkamadgm için kalkinca da bir iki saat kendime gelemedigm için taaa öğlen kahvaltımı yapıyordum gece de 3e 4e kadar uyuyamazdim bi yönden düzenli spor bana çok yaradi şimdi eşim illa film izleyelim cilan diye tutturunce bile gece 12ye kadar dayanacanım şu aralar sürekli masa başındayım hareket sıfır. spor yaptığım zaman uykum da düzene giriyor aslında, ona asılmam lazım
woooowwww süper yaa tebrikler buyuk basaribende şu hamilelikte aldığım 23ü versem ya artk ya bir ileri bir geri neyse gene şuan 13 kilosu gitmiş buluakta kali geriye 10 ama ben 58 istdgm için daha 12 var tabişimdiye kadar 23 kilo verdim şu an 67 kiloyum hedef 50
Seninki tam tersi güzel emmiş canım aslında bu senin için çok iyi olmuş tabi sonrasında düzen bozuldu mu ipin ucu kaçıyor aslında geçen yaz bu kiloya düşebilirdim bende senin gibi tatildi bilmem neydi derken düzenim bozuldu ipin ucunu fena kaçırdım 10 günde 3 kilo almışım geldikten sonra bir disipline girdim bir haftada verdim gerçekten hepsi hikaye yeme düzeni çok önemli bunu anlamak ve yaşantımız haline getirmek lazım bundan sonrası için umutluyum inşallah canım sen kilona düşeceksin ben gerçekten sana inanıyorum zor olacak ama olacak çaren yok yakana yapışırız yeşilimle beraber hadi ilk hedefin neyse onu gör artık senden atak bekliyoruz
hiç de çok yok dur ağlama.eveeettt 58 Allahm daha ne kadar çok var yaaaa
tamam canım planlı olmak iyidirEvet tatlım bugünün planladım akşamı da:)
ayy canım çok iyi. spor yapınca ben de öyle oluyordum işte eski halime dönmeliyimevet canm yesil ve magic beni iyi bilir taa aylar once ben sabah kalkamadgm için kalkinca da bir iki saat kendime gelemedigm için taaa öğlen kahvaltımı yapıyordum gece de 3e 4e kadar uyuyamazdim bi yönden düzenli spor bana çok yaradi şimdi eşim illa film izleyelim cilan diye tutturunce bile gece 12ye kadar dayana
myrm gozlerim kapaniyo birakp gidp yatiom hatta sanki ben calisyrm sabah da erkenden acikmis sekilde kalkiyorum
ben 23 verdim daha 17 kilo vermem lazım hadi sen hamişlikten aldın ben ergenlikte sınav dönemi bir şiştim hala eski halime dönmeye çalışıyorumwoooowwww süper yaa tebrikler buyuk basaribende şu hamilelikte aldığım 23ü versem ya artk ya bir ileri bir geri neyse gene şuan 13 kilosu gitmiş buluakta kali geriye 10 ama ben 58 istdgm için daha 12 var tabi
Canım yoksa sendemikızlar bugün sabah kaltgmdan beri kusuyorum çok fenaym daha şu saatler az az kendime geldim sayfaları gene doldurmuşsunuz maşallah şuan biraz daha rahat gibi olsamda hala bulantım varsabah ilk migren sandm ama devaminda olması gereken o şiddetli baş ağrısı malesef gelmedi bu nun ne si malesef diyecekseniz hamileysem diye çok korkuyorum napiim hastaneye gideyim mi ya ben çok riskli dönemdeym tam sokturucu şekil bitki çaylaridir ağır spordur riskli herşey de yapyrm Allah korusun birşey varsa tehlikeli olur regle olmamada tam bir hafta var
canım bence hemen git, ya da ağır spora çaylara ara ver regl olana kadar.kızlar bugün sabah kaltgmdan beri kusuyorum çok fenaym daha şu saatler az az kendime geldim sayfaları gene doldurmuşsunuz maşallah şuan biraz daha rahat gibi olsamda hala bulantım varsabah ilk migren sandm ama devaminda olması gereken o şiddetli baş ağrısı malesef gelmedi bu nun ne si malesef diyecekseniz hamileysem diye çok korkuyorum napiim hastaneye gideyim mi ya ben çok riskli dönemdeym tam sokturucu şekil bitki çaylaridir ağır spordur riskli herşey de yapyrm Allah korusun birşey varsa tehlikeli olur regle olmamada tam bir hafta var
Bu arada doktora git egerki supheleniyorsan canım yada en basiti eczaneden al hemen yapCanım yoksa sendemi
Canım çok teşekkürler evet şöyle bir bakınca vay be diyorum nasıl vermişim eski fotolarıma baktım pek resmim yok malum kilodan kendimden utanır olmuştum aynaya bile bakamıyordum kıyafet dahi almak istemiyordum ilk doğumdan sonra kıyafet almaya gitmiştim çünkü hicbir kıyafetim olmuyordu kadın kaç bedensiniz demişti bende bilmiyorum ki dedim sonra 48 beden falan bakalım diyince ne dedim o kadar değildir yani sonra denedim 48 bedeni ve oldu allah o günlere dondurmesin ama insan isteyince oluyo be yeterki iste 130 kiloymuş bir bayan 60 olmuş mesela azim ve istikrar
hangisi uyuyormuş peki damak tadına benim favorim vanilyalı ve çikolatalı olan
ben olsam hayatta bu işin peşini bırakmazdım yeşil, kendimi hasta edeceğime önce ona çektirirdim. iyiyken çok iyi ama kötüyken de çok kötüyümdür, bence herkese anladığı dilden konuşmak lazım.
Sabah
1 muz
1 bardak süt
Öğle
Akşam
Tavuk sote
Salata&Ayran
ay canm benim çok haklısın valla bide hamilesin ne ayıp diyet menüler hazırlayıp getirmem gerekirdi taşınma telaşında sanahaklsn arkadasm valla kusura bakama kız hamileyken fazla çay kahve içmeyin diyorlar eee bitki çayı da riskli zaten ne iciricem ben sana birer süt içeriz artık
canm valla bu kilo başa bela alacgan varsa gene farketmiyor bende senle ayni 60 ile hamile kaldm 83 ile doğuma girdim biliyorsun ama çok şükür ki benim ki emmek için cildiriyordu hep emmek istiyordu senin bu halin ne olcak kucakdan inmiyor memedn ayrilmiyor diye artk aciyordu millet sutum de sakir sakir geliyordu bol bol du şükür emzirme dönemi 83 den 68 e indim net 15 kilo gitti ve en son 67.8 i gordukten sonra bir biraktm tam biraktm tam o ara sütü kesmiş olmakla bir metobolizmanin da yavaslamasi katki oldu heralde tabi spor salonunda ayni anda birakp ev al sat tasin tatildi deniz havuz oteller derken ben yaz bitişi olmuşum geri 75.8 tekrar şimdi sizle 70.8 e kadar indim daha geçen yazki kiloma bile donemedim magic sen en azindan hamile kaldigin kiloya dondun ben daha oralara gelicem de ooooooo ooooo yol çok uzun
kızlar bugün sabah kaltgmdan beri kusuyorum çok fenaym daha şu saatler az az kendime geldim sayfaları gene doldurmuşsunuz maşallah şuan biraz daha rahat gibi olsamda hala bulantım varsabah ilk migren sandm ama devaminda olması gereken o şiddetli baş ağrısı malesef gelmedi bu nun ne si malesef diyecekseniz hamileysem diye çok korkuyorum napiim hastaneye gideyim mi ya ben çok riskli dönemdeym tam sokturucu şekil bitki çaylaridir ağır spordur riskli herşey de yapyrm Allah korusun birşey varsa tehlikeli olur regle olmamada tam bir hafta var
evt canm inslhhiç de çok yok dur ağlama.
haftada 1 kilo versek hedefimiz bu olsun bence zaten uzmanlar da haftada 1 kilo vermenin sağlıklı olduğunu söylüyor. hemencecik erimiş oluruz
canm o sınav dönemi hemen hemen herkesde aynı şey oluyor okadar çok etrafmda var ki anlatamam çok normal bizim akrabada öyle 100e yaklaşmıştı masa basinda otur otur çalış stres annelerde biseyler hazirlar hazirlar önüne getirip yedirir sonuç malum oda ne güzel 60lara indi hepde spor yapiyor sikilasms nasl güzel de olmuş eee o yaşlarda bunye vucut kendini çok güzel topluyor kendinizi aman aldm napalm deyip birakmadnzya önemli olan o zatn yoksa alinir verilir sorun diil bak sende 60lara inmissin ne güzel maşallah sana insallh yakında hedef kilonada inersintamam canım planlı olmak iyidir
ayy canım çok iyi. spor yapınca ben de öyle oluyordum işte eski halime dönmeliyim
ben 23 verdim daha 17 kilo vermem lazım hadi sen hamişlikten aldın ben ergenlikte sınav dönemi bir şiştim hala eski halime dönmeye çalışıyorum