Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım mısır gevreğini kıtır kıtır mı yiyorsun

Sutude eklemem lazim tabi valla bugun oyle bezmis yorgun halsizimki kendimde degilim mazur gorun azicik çöp kovasiyla bile kavga ettim
tamam canım :) daha önce de mısır gevreği diye yazmıştın sadece ondan dikkatimi çekti

Ya bende diyorum senin menüde kurabiye görmedim ama sonradan mı yedin onu gördüm evet dün de kek mi yemişti ne chihiro79 tatlılar başını yakmasın sonra ben neden kilo veremedim deme
Yok deadline hanim, "neden veremedim" demem de "iyi ki almadim" diye sevinirim :)
Bardagin hep dolu tarafini gorurum :)

Tam mısır gevreğine oklava çıkaracaktım kiiiii devamını okudum. Çünkü onların diyet olanları felan hikaye aman dikkat.

Ya gizli sırlaımı niye aşikar ediyosun şimdi herkesin içinde oburluğumu yüzüme vurma bi kere senin yüzünden yedim zaten ben ne güzil bi türlü nirde satıldığını bulamıyodum ya ilk defa yiycem ya hangisi damak zevkime uyarsa diye hepsinden almıştım sonra tahlil sonuçları bi çıktı bende firen patladı

Canım kendi yaptığı hatayı benim sistemimden yaparak ben yapmışım gibi göstermeye kalktı bende tam suç üstü yaptım normalde hakimlere söyleseydim hem disiplin cezası alırdı hem soruşturma açılırdı ben kahrettim yaa insanlardan soğudum o gece zaten üzüntüdin zatürre oldum sonra astım ataklarım çok şiddetlendi hastaneye kaldırıldım bi dönem şurum gitmiş komaya girmişim felan öyle işte. Yani yapacağı son kişi ben olmalıydım gençliğinden beri tanıyanlar var ve o hep aynıydı kimse sevmezdi derlerdi onu seven ona değer veren tek kişi bendim iş hayatında yani ki zaten özel hayatında da kimsesi yoktu. Öyle işte Allaha havale ettim.

gece 3 oldu ama hala ayaktayım koca bir tebrikler bana

Canım ilaç felan mı kullanıyosun internette uykuya dalma videoları var bi dene istersen

İyi geceler merak etmiştim yogunmussun sonuçta iyi geceler uğra blue bizi unutma
Unutmuyorum canm sadece yazamıyorum :) ama yazmaya da çalışırım artık
Akşam akşam tüm söyleyeceklerimi söyledim artık gidip yatabilirim iyi geceler
Arada deşarj olmak lazım yoksa buranın yükü hep bir kişide kalkacak iş değil hepimiz el birliği ile birşeyler yapmaya çalışırsak zevkle yapılıyor zatn kaptanlık vs
Ayyyy yesinler seni senden kurtulmak isteyen kim asıl sen bizden kurtulamazsn hem yeşil aşkı da cekiyor bence birbirimizi
@Mirafatos kızzzzzz bi kahve yapmadın bana aaaaaaa insan taşındı diye bi kahve yapar yanına da züber alır gelir aşkolsun
Ben yapayım canm sana kahveyi benden sana gelsin ama fazla içme malum kafein
Çok geçmişler olsun canm insan böyle şeyler yazınca kimseye yakınlık kurmak istemiyor hep aynı olacak diye korkuyor ben de lisede en samimi kardeşim dediğim arkadaşımdan çok fena kazık yemiştim ondan sonra insanlara olan güvenim bitti şimdi yine çok samimi olduğum arkadaşlarım var ama yine de arama mesafe koyuyorum
gece 3 oldu ama hala ayaktayım koca bir tebrikler bana
Canm gece sahura kalkınca gördüm mesajını ama uyumussundur diye yazmamıştım sabah kaça kadar yatıyorsun peki bu saate kalınca ??? Bir de seni .okul bitti mi ?

Günaydın güzeller bol sulu hareketli sıfır cıssslı günler olsun hepimize

Günaydın canımmmmm huzurlu sağlıklı mutlu enerjik günler olsun

Y YesilinBuyusu alıntı yaptım umarım sıkıntı olmadan yazabilirim korkuyorum alıntı yapmaya

Ey Allahım tüm grubun kabusu oldum

Sağol canım insan birbirini tanımadan da sevebilirmiş burdan bunu anladım ben gitmem zaten bana çok iyi geliyorsunuz hepiniz bak yine yeşilliklere dalasım geldi ama burda hergün yağmurlu şansımıza böyle geçti bu bahar ben hiç çay içmiyorum ya canım sevmiyorum içtiğim tek şey kahve ya günde iki kare küçk fincan ya da günde bir kere şu sütlü kahve fincanlarındn içiyorum bu kadarcıktan bişey olmaz sanırım İnsünın yaşadığı kötü olaylar ne yazıkki derin izler bırakıyor benim arkadaşım dostum değildi ama emek vermiştim değer vermiştim kimsenin gvstermediği sabrı ve yakınlığı göstermiştim böyle bir kazığı grçekten haketmemiştim şunu öğrendim ki mutsuzluk birazda tercih meselesi mutsuz olmayı tercih eden bi insana ne yaparsan yap boşa

Y YesilinBuyusu kazasız belasız atlattım alıntıyı çok şükür

Evet gördüm şükür adım çıktı ya

kızlar gunaydın.şimdıye kadar kac kılo verdınız.ben 73 kılodan şuan 54 kıloyum hedef 47.

bende 78 den 63 e düştüm canım. Maşallah iyi vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…