Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gunaydin. 73 ten 54 mü)) super kac ayda/yilda oldu bu?
Ben 76 ile basladim. Simdi 70 küsür...
2012 yılında başladım saglıklı beslenmeye aynı yıl evlendım ve hamıle kaldım bu sırecte saglıklı beslendım kılo almadım ve 1.5yıl 2 cı hamıllelık ve 56 kılo ıle hamıle kaldım 62 ıle dogumdan cıktım ve gıne sagloklı beslenerek 53 52 kıloya duştum 1 yılda.ve 47 olmak ıstıhordu şok dıyet ve ben 50 olmuşdum nerdeyse sadece sabah yıyordum sonra.sonrası husran 58 oldum dıyetı bıkkktıım ve sagloklı beslencem dedıyımde.sonrası buraya kayıt oldum saglıklı beslenmeye 27 martta 58 60 başladım ve şu an 54 80 kıloyum.veee saglıklı beslenerek 47 olacam ınşallah.

Maşallah canım ne kadar güzel hamilelikler geçirmişsin ne kadar güzel kilo vermişsin ben maşallah ikisinde de 25er kilo aldım 60 ile başlayıp 85 ile doğuma girdim:) Allahtam emzirirken çok kolay gitti kilolar yoksa işim zordu

Ya canım böyle insanlar var malesef ne yapsan yaranamıyorsun niye kimse sevmiyo beliymiş zaten çok üzüldüm ya bu kadar kötü olmuşsun çok derinden etkilenmissin belli keşke tenhada falan sıkıstırsaymıssın cadıyı zaten yalnızmış haketmiş ama ya haklısın insanın kimseye güvenize kalmaz

kızlar gunaydın.şimdıye kadar kac kılo verdınız.ben 73 kılodan şuan 54 kıloyum hedef 47.
Ay me güzel vermişsin canım bende hamileyken çok kio aldım 60 kiloydum 85 kiloya çıktım su an kızım 2 yaşında 60 kiloya düştüm sonunda ama 60 in altına düşmek istiyorum

günaydın bayanlar diş tedavisine başladım mecburen az besleniyorum yiyesim gelmiyor hatta daha çok sıvı besleniyorum

Geçmiş olsun canım işte sıkıntı çekiyosun ama kilo konusunda işine yarar inşallah

Ohhhh ne güzel plan inşallah olur canım.

Ben üzüntüye hiç gelemiyorum canım ya hasta oluyorum bağışıklık sistemim çöküveriyor bir anda ama işte tecrübe oldu kimseye hakettiğinden fazla değer vermemeyi öğrendim şimdi üzmek isteyen insan varsa bile kolay kolay üzemiyor hani çokta tınnnn moduna aldım kendimi

Ay me güzel vermişsin canım bende hamileyken çok kio aldım 60 kiloydum 85 kiloya çıktım su an kızım 2 yaşında 60 kiloya düştüm sonunda ama 60 in altına düşmek istiyorum
başaracagmza emınım canım zaten oncaaa kılo gıtmış azı kaldı

başaracagmza emınım canım zaten oncaaa kılo gıtmış azı kaldı
Inşallah canım herkes istediği kiloya iner evet çok kilo gitti aslında 25 kilo tabi bunu hemen veremedim ama sonuçta verdim önemli olan o çok şükür

Aynı benim gibi almışsın canım ama ben emzirirken veremedim benimki fazla emmedi belki emseydi güzel verirdim

Inşallah canım herkes istediği kiloya iner evet çok kilo gitti aslında 25 kilo tabi bunu hemen veremedim ama sonuçta verdim önemli olan o çok şükür

25 kilo az mı canım şurda 2 3 kilonun lafı mı olur harika vermişsin ki onlara gidecek zaten

İnsanın adı çıkmaya görsün
Neyse moralimizi bozacak şeyleri kapatalım
Hepsi tecrübe oldu bize
@Mirafatos @deadline bluegreeneyes fitblack sagolun kizlar dünki mesajlar icin, tesekkur ediyorum. Kararli olmak lazim, evet, doğru. Düşünmekteyim
sizi seviyorum
Biz de seni seviyoruz canm iyi düşün karar senin
günaydın bayanlar diş tedavisine başladım mecburen az besleniyorum yiyesim gelmiyor hatta daha çok sıvı besleniyorum
Geçmiş olsun... Dikkat et sağlığına sıvı da olsa dengeli beslenmeye çalış bir de cuma bildirimi unutmayalım
in
Hedefler aynı canm inşallah olacak

Kahvaltımı yazayım hemen unutmadan sabah uyanınca su içtim chihiro79 yarım litreyi devirince bi uyanma oldu bende tabii artık su içmek için çoook önemli bir nedenim var sonra 1 küçük fincan türk kahvesi beyaz peynirli omlet 8 zeytin 4 ceviz su içmeye devam

25 kilo az mı canım şurda 2 3 kilonun lafı mı olur harika vermişsin ki onlara gidecek zaten
Canım çok teşekkürler evet şöyle bir bakınca vay be diyorum nasıl vermişim eski fotolarıma baktım pek resmim yok malum kilodan kendimden utanır olmuştum aynaya bile bakamıyordum kıyafet dahi almak istemiyordum ilk doğumdan sonra kıyafet almaya gitmiştim çünkü hicbir kıyafetim olmuyordu kadın kaç bedensiniz demişti bende bilmiyorum ki dedim sonra 48 beden falan bakalım diyince ne dedim o kadar değildir yani sonra denedim 48 bedeni ve oldu allah o günlere dondurmesin ama insan isteyince oluyo be yeterki iste 130 kiloymuş bir bayan 60 olmuş mesela azim ve istikrar

hangisi uyuyormuş peki damak tadına benim favorim vanilyalı ve çikolatalı olan

ben olsam hayatta bu işin peşini bırakmazdım yeşil, kendimi hasta edeceğime önce ona çektirirdim. iyiyken çok iyi ama kötüyken de çok kötüyümdür, bence herkese anladığı dilden konuşmak lazım.

yok canım işte, duruma göre değişiyor. şu aralar daha rahatım, sabah 6'da yatıp 1'de kalktım bugün böyle olunca diyet listesi de yalan oluyor tabii düzenleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…