- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 29
2012 yılında başladım saglıklı beslenmeye aynı yıl evlendım ve hamıle kaldım bu sırecte saglıklı beslendım kılo almadım ve 1.5yıl 2 cı hamıllelık ve 56 kılo ıle hamıle kaldım 62 ıle dogumdan cıktım ve gıne sagloklı beslenerek 53 52 kıloya duştum 1 yılda.ve 47 olmak ıstıhordu şok dıyet ve ben 50 olmuşdum nerdeyse sadece sabah yıyordum sonra.sonrası husran 58 oldum dıyetı bıkkktıım ve sagloklı beslencem dedıyımde.sonrası buraya kayıt oldum saglıklı beslenmeye 27 martta 58 60 başladım ve şu an 54 80 kıloyum.veee saglıklı beslenerek 47 olacam ınşallah.gunaydin. 73 ten 54 mü)) superkac ayda/yilda oldu bu?
Ben 76 ile basladim. Simdi 70 küsür...
2012 yılında başladım saglıklı beslenmeye aynı yıl evlendım ve hamıle kaldım bu sırecte saglıklı beslendım kılo almadım ve 1.5yıl 2 cı hamıllelık ve 56 kılo ıle hamıle kaldım 62 ıle dogumdan cıktım ve gıne sagloklı beslenerek 53 52 kıloya duştum 1 yılda.ve 47 olmak ıstıhordu şok dıyet ve ben 50 olmuşdum nerdeyse sadece sabah yıyordum sonra.sonrası husran 58 oldum dıyetı bıkkktıım ve sagloklı beslencem dedıyımde.sonrası buraya kayıt oldum saglıklı beslenmeye 27 martta 58 60 başladım ve şu an 54 80 kıloyum.veee saglıklı beslenerek 47 olacam ınşallah.
Ya canım böyle insanlar var malesef ne yapsan yaranamıyorsun niye kimse sevmiyo beliymiş zaten çok üzüldüm ya bu kadar kötü olmuşsun çok derinden etkilenmissin belli keşke tenhada falan sıkıstırsaymıssın cadıyıTam mısır gevreğine oklava çıkaracaktım kiiiii devamını okudum. Çünkü onların diyet olanları felan hikaye aman dikkat.
Ya gizli sırlaımı niye aşikar ediyosun şimdi herkesin içinde oburluğumu yüzüme vurmabi kere senin yüzünden yedim zaten ben ne güzil bi türlü nirde satıldığını bulamıyodum ya ilk defa yiycem ya hangisi damak zevkime uyarsa diye hepsinden almıştım sonra tahlil sonuçları bi çıktı bende firen patladı
Canım kendi yaptığı hatayı benim sistemimden yaparak ben yapmışım gibi göstermeye kalktı bende tam suç üstü yaptım normalde hakimlere söyleseydim hem disiplin cezası alırdı hem soruşturma açılırdı ben kahrettim yaa insanlardan soğudum o gece zaten üzüntüdin zatürre oldum sonra astım ataklarım çok şiddetlendi hastaneye kaldırıldım bi dönem şurum gitmiş komaya girmişim felan öyle işte. Yani yapacağı son kişi ben olmalıydım gençliğinden beri tanıyanlar var ve o hep aynıydı kimse sevmezdi derlerdi onu seven ona değer veren tek kişi bendim iş hayatında yani ki zaten özel hayatında da kimsesi yoktu. Öyle işte Allaha havale ettim.
Canım ilaç felan mı kullanıyosun internette uykuya dalma videoları var bi dene istersen
Ay me güzel vermişsin canım bende hamileyken çok kio aldım 60 kiloydum 85 kiloya çıktım su an kızım 2 yaşında 60 kiloya düştüm sonunda ama 60 in altına düşmek istiyorumkızlar gunaydın.şimdıye kadar kac kılo verdınız.ben 73 kılodan şuan 54 kıloyum hedef 47.
günaydın bayanlar diş tedavisine başladım mecburen az besleniyorum yiyesim gelmiyor hatta daha çok sıvı besleniyorum
Günaydın kızlar bugün bol su içeceğim cumaya 63 küsurlarda görmek istiyorum tartıyı şu son 3 günü iyi değerlendirmem lazım ramazana da 62 ile başlasam 4 kilo da ramazanda versem 58 olsam ne kadar şahane olurdu :))
Ya canım böyle insanlar var malesef ne yapsan yaranamıyorsun niye kimse sevmiyo beliymiş zaten çok üzüldüm ya bu kadar kötü olmuşsun çok derinden etkilenmissin belli keşke tenhada falan sıkıstırsaymıssın cadıyızaten yalnızmış haketmiş ama ya haklısın insanın kimseye güvenize kalmaz
başaracagmza emınım canım zaten oncaaa kılo gıtmış azı kaldıAy me güzel vermişsin canım bende hamileyken çok kio aldım 60 kiloydum 85 kiloya çıktım su an kızım 2 yaşında 60 kiloya düştüm sonunda ama 60 in altına düşmek istiyorum
Inşallah canım herkes istediği kiloya iner evet çok kilo gitti aslında 25 kilo tabi bunu hemen veremedim ama sonuçta verdim önemli olan o çok şükürbaşaracagmza emınım canım zaten oncaaa kılo gıtmış azı kaldı
Aynı benim gibi almışsın canım ama ben emzirirken veremedimMaşallah canım ne kadar güzel hamilelikler geçirmişsin ne kadar güzel kilo vermişsin ben maşallah ikisinde de 25er kilo aldım 60 ile başlayıp 85 ile doğuma girdim:) Allahtam emzirirken çok kolay gitti kilolar yoksa işim zordu
Inşallah canım herkes istediği kiloya iner evet çok kilo gitti aslında 25 kilo tabi bunu hemen veremedim ama sonuçta verdim önemli olan o çok şükür
İnsanın adı çıkmaya görsünGünaydın canımmmmm huzurlu sağlıklı mutlu enerjik günler olsun
Ey Allahım tüm grubun kabusu oldum
Sağol canım insan birbirini tanımadan da sevebilirmiş burdan bunu anladım bengitmem zaten bana çok iyi geliyorsunuz hepiniz bak yine yeşilliklere dalasım geldi ama burda hergün yağmurlu şansımıza böyle geçti bu bahar ben hiç çay içmiyorum ya canım sevmiyorum içtiğim tek şey kahve ya günde iki kare küçk fincan ya da günde bir kere şu sütlü kahve fincanlarındn içiyorum bu kadarcıktan bişey olmaz sanırım İnsünın yaşadığı kötü olaylar ne yazıkki derin izler bırakıyor benim arkadaşım dostum değildi ama emek vermiştim değer vermiştim kimsenin gvstermediği sabrı ve yakınlığı göstermiştim böyle bir kazığı grçekten haketmemiştim şunu öğrendim ki mutsuzluk birazda tercih meselesi mutsuz olmayı tercih eden bi insana ne yaparsan yap boşa
Evet gördüm şükür adım çıktı ya
bende 78 den 63 e düştüm canım. Maşallah iyi vermişsin
Biz de seni seviyoruz canm iyi düşün karar senin@Mirafatos @deadlinebluegreeneyes fitblack sagolun kizlar dünki mesajlar icin, tesekkur ediyorum. Kararli olmak lazim, evet, doğru. Düşünmekteyim
sizi seviyorum
Geçmiş olsun... Dikkat et sağlığınagünaydın bayanlar diş tedavisine başladım mecburen az besleniyorum yiyesim gelmiyor hatta daha çok sıvı besleniyorum
inGünaydın kızlar bugün bol su içeceğim cumaya 63 küsurlarda görmek istiyorum tartıyı şu son 3 günü iyi değerlendirmem lazım ramazana da 62 ile başlasam 4 kilo da ramazanda versem 58 olsam ne kadar şahane olurdu :))
Canım çok teşekkürler evet şöyle bir bakınca vay be diyorum nasıl vermişim eski fotolarıma baktım pek resmim yok malum kilodan kendimden utanır olmuştum aynaya bile bakamıyordum kıyafet dahi almak istemiyordum ilk doğumdan sonra kıyafet almaya gitmiştim çünkü hicbir kıyafetim olmuyordu kadın kaç bedensiniz demişti bende bilmiyorum ki dedim25 kilo az mı canım şurda 2 3 kilonun lafı mı olur harika vermişsinki onlara gidecek zaten
hangisi uyuyormuş peki damak tadınaYa gizli sırlaımı niye aşikar ediyosun şimdi herkesin içinde oburluğumu yüzüme vurmabi kere senin yüzünden yedim zaten ben ne güzil bi türlü nirde satıldığını bulamıyodum ya ilk defa yiycem ya hangisi damak zevkime uyarsa diye hepsinden almıştım sonra tahlil sonuçları bi çıktı bende firen patladı
Canım kendi yaptığı hatayı benim sistemimden yaparak ben yapmışım gibi göstermeye kalktı bende tam suç üstü yaptım normalde hakimlere söyleseydim hem disiplin cezası alırdı hem soruşturma açılırdı ben kahrettim yaa insanlardan soğudum o gece zaten üzüntüdin zatürre oldum sonra astım ataklarım çok şiddetlendi hastaneye kaldırıldım bi dönem şurum gitmiş komaya girmişim felan öyle işte. Yani yapacağı son kişi ben olmalıydım gençliğinden beri tanıyanlar var ve o hep aynıydı kimse sevmezdi derlerdi onu seven ona değer veren tek kişi bendim iş hayatında yani ki zaten özel hayatında da kimsesi yoktu. Öyle işte Allaha havale ettim.
canım şu aralar sürekli masa başındayım hareket sıfır. spor yaptığım zaman uykum da düzene giriyor aslında, ona asılmam lazımCanım ilaç felan mı kullanıyosun internette uykuya dalma videoları var bi dene istersen
yok canım işte, duruma göre değişiyor. şu aralar daha rahatım, sabah 6'da yatıp 1'de kalktım bugünUnutmuyorum canm sadece yazamıyorum :) ama yazmaya da çalışırım artık
Arada deşarj olmak lazım yoksa buranın yükü hep bir kişide kalkacak iş değilhepimiz el birliği ile birşeyler yapmaya çalışırsak zevkle yapılıyor zatn kaptanlık vs
Ayyyy yesinler senisenden kurtulmak isteyen kim asıl sen bizden kurtulamazsn hem yeşil aşkı da cekiyor bence birbirimizi
Ben yapayım canm sana kahveyibenden sana gelsin ama fazla içme malum kafein
Çok geçmişler olsun canm insan böyle şeyler yazınca kimseye yakınlık kurmak istemiyorhep aynı olacak diye korkuyor ben de lisede en samimi kardeşim dediğim arkadaşımdan çok fena kazık yemiştim ondan sonra insanlara olan güvenim bitti şimdi yine çok samimi olduğum arkadaşlarım var ama yine de arama mesafe koyuyorum
Canm gece sahura kalkınca gördüm mesajını ama uyumussundur diye yazmamıştımsabah kaça kadar yatıyorsun peki bu saate kalınca ??? Bir de seni .okul bitti mi ?
şimdiye kadar 23 kilo verdim şu an 67 kiloyum hedef 50kızlar gunaydın.şimdıye kadar kac kılo verdınız.ben 73 kılodan şuan 54 kıloyum hedef 47.
şimdiye kadar 23 kilo verdim şu an 67 kiloyum hedef 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?