Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çünkü bütün gün evdeyim bi' ton işim var
senin gibi dışarılarda olsam n'apardım acaba acımdan ölürdüm ben dışarıda seçeneğim çok az
evt senin için çok zor gerçekten tebrik ederim çok istikrarli gidiyorsun maşallah bende bugün evde olucam sıkı tutucam

bugün ki sporum
1 saat kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
mekik,şinav,köprü,sguat
20 dakika dans

vee bu kadar spor yapınca daha bu saatte 2lt su bitti

valla başka diyecek bir şey bulamıyorum
ben bugün yürürsem buna şükredeceğim

Bencede bu ne kız ben kaplumbağa gibi bişey yapasım yok hatun saatlerdir spor yapıyor az enerjini bize ver
aayyy verebilsem keşke canlarm aman maşallah diyin nazar değmesin artk alışkanlık oldu hayatımda ilk sıraya koydum ondan aksamiyor eski yıllar da önce iş güç sonra fırsat bulunca spordu öyle oluncada fırsat bulunmuyor şimdi önce spor ütüyü işi gücü koyuyorum kenarı önce spor sonra iş diyorum artk alışkanlik oldu yaşam şekline dönünce insan yapmadan duramıyor kızlar

valla haklısın,benim de sabahları çıkmam lazım yoksa olmuyor aksıyor.
öğlen: 1kase ezogelin çorbası,1kase yoğurt

Ara: sütlü kahve,10fındık
süper

kızlar şimdi size kilo vermekle ilgili güzel püf noktaları yazıyorum.

1. kahvaltıdan, öğle yemeğinden, akşam yemeğinden 15 dk önce 2 bardak su için. ve gün içerisinde su miktarını 2.5-3 litreye tamamlayın.

2. yemeklerde ekmek yerine çorba tercih edin.( 1 dilim ekmek= 1 orta boy kepçe çorba)

3. günde 3 fincan yeşilçay metabolizma hızlandırır. (matcha çayı yeşil çayın 10 katı antioksidan içerir)

4. yemeklerinize baharat ekleyin.

5. oturarak yiyin,ayakta atıştırmayın.

çoğu bildiğimiz şeyler ama uygularsak daha iyi sonuç alabiliriz bence

Bal yada pekmez ekliyorum az miktar ama bu seferki şekersiz çünkü evde yoktu menüleri tek tek yazınca insan unutmuyor bide önünde oluyor en son ama toplu hali de olsa güzel olur kendi yazdıklarımızı falan da alintilayabiliriz ben bazen toplu yazıyorum yeterli yazalım önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…