Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sen zatan kalori saymıyor musun? Ona göre dengeliyorsun nasılsa. Ama yediklerin kalorini aşıyorsa bugün 3. Kaçamağın olmuş oluyor.

Y YesilinBuyusu canm bugün yine pazartesi idi ya diyetisyene de yine uğradım verdiğim 700grm ın tamamı yağdan mış ve 2er cm daha incelmem oldu basen,bacak,bel,karın filan... hepsi tam 2er cm daha incelmiş bu aralar niye tatlıya sardigim da anladm magnezyumum bitmişti almadm bahsetmistm ya ondan oldu canm magnezyum tatlı ve karbonhidrat isteğini kaldiriyo stresi yok ediyo hakketen bende direk oluyodu hatta tuvale cikmam da azaldi bu hafta magnezyum diyette olmazsa olmaz imis diyetisyen hakli yarın hemen gidip yine bir kutu magnezyum disporal alicam

O zaman sıkıntı yok canım
bugün sorun yok canm cumartesi-pazar 1500calori ye çıkmıştım aldığım ve yaktgm eşit oldu yani boş gitti iki gün ama bugün tekrar eksiye geçtim normal 1200caloride kaldm başara bilirsem şu 3 gün 1000 kalori ve altı yapmayı ozamn tam dengelerm

Maşallah canım çok iyi. Bende taşınma bitse platesle devam edicem evde her ihtimale karşı hamile platesi yapıcam ama sınavlarım da var ona da çalışmm lazım artık ne zaman neyi yetiştiricem bilmiyorum ya bana da fayda edicek gibi sanki canım zaten artık yoksa müsil alıcam yani

Aynen onları yakmışsındır bile canım ama dediğini yapabilirsen harika sonuç alırsın bende adet şişliği var bu haftadan ümidim yok ama bunca hengamede yine de uygun besleniyorum şükür.

hah bak mis gibi, menülerle gel hem sen de sebzecisin biraz bana da örnek olur ne yapsam diye düşünüyordum yarın türlü yapayım

Selam arkadaşlar bugun foruma cok girdim ama bu başlığa girmedim sigarayı bırakmaya ilgili bir topik vardı onu okudum sigara tiryakisiyim ve bırakmak istiyorum çok denemelerim oldu ama bırakamadım malesef
Öğle yemeğim.karnabahar ve türlü ekmeksiz
Ara 7 çiğ badem ve 3 gün kurusu
Akşam kepek ekmekli sandviç çok acıkmıştım hemen yedim
40 dk eliptik yaptim dışarda bisiklet surucem

mercimek kavurması nasıl oluyor ilk defa duydum,çok nefis gibi
gune kahveyle hele sadesiyle baslayanlara cok ozeniyorum nedense:)))
sen de alışırsın :) ben son bir sene böyleydim ancak içtiğimde iştahım tamamen kapanıyor ve kahvaltı yapamıyorum. ondan sade kahve ya da türk kahvesini ara öğüne bıraktım.

Hayırlısı canım adetini bekle en iyisi

Bu arada benim adetim gecikti adet olacakmışım gibi de gelmiyor stresten mi gerçekten mi bilmiyorum

evt canm bu karışıklıkda çok iyi gidiyorsun ben de bu haftadan cok beklentide degilim ama keşke 500gr versem razıyım yeterki gitsin bu diş beni mafetti cektirdigimden beri diş etleri ve baş ağrısı var yeyip ectigimi anlamadm hep de disarda olunca biraz da saçma sapan yedim insallh haftaya baş ağrım biter sağlıklı beslenmeye tekrar dönerim kesin karar verdim 58 i gorunceye kadar bırakmak yok gerekirse 6 ay sürsün farketmez 58e donucemm seneye yaza incecik giricem bu yaza bu kadar oldu artk hazirana 3 kilo daha versem bari bu yaza 60lar seneye 50ler

Canım soğan sarımsak isteğe göre salça pulbiber karabiber tuz vs zeytinyağı ile kavur üzerine haşlanmış yeşil mercimek koy onunla da kavur biraz su ilave et kısık ateşte suyu çeksin üzerine sarımsaklı yoğurt ben çok seviyorum başka tariflerde var nette

Hayırlısı canım adetini bekle en iyisi

Bu arada benim adetim gecikti adet olacakmışım gibi de gelmiyor stresten mi gerçekten mi bilmiyorum

Canım neden kan vermiyosun yaaaa bari evde bi ttest yap geciktiyse çıkar

Sabredeceğim :) çarşambaya kadar adet gelmez ise sabahtan vereceğim kan

Menüm
Sabah
1 muz

Öğlen
3 mercimek köftesi
2 kaşık yoğurt
3 kaşık taze fasulye

Akşam
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
Salata & yoğurt

1 litre su&45 dk yürüyüş
benim menülerim gibi olmuş çok sağlıklı bence

Benimde hedefim hep baki canım ikinci çocuk sonrası 55 i görene kadar bırakmak yok ve hamileyken mümkün oldukça kontrollü gitmeye çalışıcam. Ha gayret aferin bize

ay bana biraz ağır geldi bu menü mecbur kalmışsın ama öğlenleri mesela tam buğday ekmeğine azıcık tost yapıp yanında falan mı taşısan ben yanımda bir şeyler taşırım hep mesela
hayor canm tam 1200 kalorideyim bugün
tamam kalori olarak bayağı aşağıdaymış o zaman sorun yok

bırakırsın neden bırakamayasın. annem 20 sene içti bıraktı,ama nasıl? kanser olunca. sağlığından olmadan bırak bak çocukların da var. onlar için en başta :)
benim de hedefim seneye yaz, daha önce pes edip korumaya almıştım kiloyu bu sefer asla. yarımşar da gitse gidecek o kilolar
Araya giriyorum kalori sayısal olarak iyi de önemli olan içerik canım
Örneğin aynı kalori de cips ve kuruyemişi vücut aynı yakmıyor:)
evet bu çok doğru ben de cips bağımlısıyım özellikle pringles ama yemiyorum
nefis duruyor kesin yapacağım

-bugünkü menüm-
(çok doluydum saçmasapan oldu )

sabah
domates
5 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı tahin+pekmez

ara
2-3 ısırık hurma
2-3 yudum türk kahvesi (işim çıktı ara yalan oldu)

öğle
4 porsiyon meyve (20 çilek oluyor)

ara
1 tabak tuzlu salatalık

akşam
2 yk kinoalı salata
2 tabak nohutlu bamya

2 litre su, 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…