yok canım ne potuyok canm en son 63 ü nezaman gördüm hatirlamiyorum demissin bende ondan benim gibi en son hamileykenmi gördün acaba dedim ama yoksa potmu kırdımsen bekar filanmiydin yoksa yaa
hıı baya kısa seninki,aslında benim de kısa ama çenemde. azıcık toplayabileyim istedim. ama ben normalde asla kısa saç kullanamam belimde olmasa bile göğüslerde falan olmalı en az. kilo verirken onu da güzel güzel uzatacağım. hem kilo hem spor hem sıcaklar,her gün duş. cinnet geçirdim en sonBende kısacık kestirdim boynuma değdiği anda çıldırıyorum yaa baya böyle tba büyüküstünün ilk kesterdiği zamanlar kadar kestirdim valla nasıl rahatladım nasıl ohhhh
güle güle kullan,aynen ilk bir mutsuz oluyor insan ama ben geleceğe yatırım olarak düşünüp canımı sıkmıyorumbende uzun saç hastası olan biri olarak aynı hatayı yaptm ya yemin ederim ilk düşündüğüm kolay spor yapmak dı bukadar olamaz bende uzun saçı daha zayifken begeniyorum evt bütün kış çok rahat spor ve duş alma işi oldu etrafimda herkesde yüzün ortaya çıktı çok yakisti desede ben çok mutsuz oldum şimdi sacim anca omzumda bende 38 e düştüm artk yakışır dedim kaynak yaptirdimşimdi tektrar belim kadar ve uzun platin sarı
dur dur sakin ol, hangi değerler tam olarak? beyaz küre dediğin akyuvarlar mı? trombosit mi ne düşük çıkmış?Ya arkadaşlar bu kansere karşı savaşan değerler var ya benim o değerlerim tuhaf çkmış elim ayağım titredi birden beyaz küre vs felan ay sabah aldığım bütün züberleri yedim bi kendime geleyim ben beni affedin
Ya kendi kendine tahlillere bakıp psikopata bağlama yorgunluktan bile değişiyor onlar hiç bişey yokken rahat ol bişey yokturYa arkadaşlar bu kansere karşı savaşan değerler var ya benim o değerlerim tuhaf çkmış elim ayağım titredi birden beyaz küre vs felan ay sabah aldığım bütün züberleri yedim bi kendime geleyim ben beni affedin
Bak sen dayanamadin dimiKızlar dayanamıycam bi gelin hele buraya bişey dicem sizlere şimdi çatladın mı yeşil ne bu sabırsızlık diyceksiniz ama napıyım yaa çatladım işte şeyyy ben bugün kan testi yaptırdım adetime 8 gün var ama sonuç 1.20 çıktı tamam nefatif ama şimdi asyanın değerini 8 gün geriye götürdüğümde 0.218 gibi bişey oluyor asyadan 1 ay öncede yani hamile olmadığım ayda adetime 2 3 gün kala yaptırmıştım o zaman 0.200 lü bişeyler çıkmıştı. Ya 1.20 görünce kafam karıştı böyle hamile olanlar da varmış katlanmış ay sağlıkçı var mı aranızda doktorumun yanında çalışan sekreter ile kanka oldum ona söyledim biraz bekle bence dedi yani kesin değildir demedi biliyorum bu konuda çok sıkıyorum sizi ama çatlıyorum meraktan ölücem yaaa ay bi el atın bana hayde yarın tekrar yaptırsam mı acaba yoksa pazar mı yaptırsam? Yoksa pazartesiye kadar meraktan çatlasam mı? @MirafatosXeroderma_pig magickk @Gunayfur @nil u mihr @hicmakam deadline @bluegreeneyes @sevilay80 @Saglikliyasamgunlugumm berceste_
Bencede sabırsız kızhaftasonu oyalancak birşeyler bul pazartesiyi bekleseni gidi sabırsız
***1. TAKIM 567. ETAP***
berceste_(84.6//%)
chihiro79 (60/61/+1%-1.66)
hicmakam(55.5/55.4/0.1/%0.18)
Sevilay80 (74,9/75/+0.1/%-0.13)
Mirafatos (71.5/70.8/0.7/%0.97)
nil u mihr(71.4/70.5/0.9/%1.26)
YeşilinBuyusu (64.4/63/1.4/%2.17 )
merkerdemus (65.1//%)
minemelek2015 (55.5/55.9/+0.4/%-0.72)
Saglikliyasamgunlugumm (65.1/63.8/1.3%1.99)
fitblack(67,3/69.3/+2/%-0.035) 484. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 83 e bölündü
Zensim(63.4/68.7/+5.3/%-0.101) 486.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 81 e bölündü
Gunayfur(59.2/59.2//%0)kilosu sabit 559. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 8e bölündü
1. takım ortalaması:%
Ama 6 ayı geçmiş hatta 2 yıl olmuş ayrılalı uzun süre geçmiş olmuyor mu ama onun için daha fazla kilo almış olması mı gerekiyordu yoksa onu vermesini beklemek gerekiyor sanirimCanım fitblack izinde hamilelik veya sağlık sorunu yaşadıysa yanına extrem durum a/1 yazman lazım. Eğer yaşamadıysa listeye giremez aldığı kilo izne ayrıldığı kilonun %5 inden fazla olmadığı için vermesini beklemen lazım. Zensimin yanına da extrem durum a/2 yazabilirsin.
Hem 6 ayı geçmiş hem %5 fazla olması gerekiyormuş canım. İkisi bir arada. 4. Takımda aynı sorunu yaşadık almadılar vermesini bekledik.Ama 6 ayı geçmiş hatta 2 yıl olmuş ayrılalı uzun süre geçmiş olmuyor mu
Evet o kadar zamanda 2 kilocuk mu alınır şöyle 5-10 kilo alsaydın anlı şanlı girerdin
Zaten sadece 2 kilo almış olduğun için onu vermen gerekiyormuş bu durumda burda takıl 2 kiloyu veririz hemen canım en fazla 2 hafta sürer
Ne kadar tuhaf canımYa arkadaşlar bu kansere karşı savaşan değerler var ya benim o değerlerim tuhaf çkmış elim ayağım titredi birden beyaz küre vs felan ay sabah aldığım bütün züberleri yedim bi kendime geleyim ben beni affedin
daha fazla kilo almış olsam mı girebiliyordum listeyeAma 6 ayı geçmiş hatta 2 yıl olmuş ayrılalı uzun süre geçmiş olmuyor mu ama onun için daha fazla kilo almış olması mı gerekiyordu yoksa onu vermesini beklemek gerekiyor sanirim
ay valla şok oldum kurallaraEvet o kadar zamanda 2 kilocuk mu alınır şöyle 5-10 kilo alsaydın anlı şanlı girerdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?