1.59 canım boyumcanım aynen bende de basen belası var maalesef. boy kilo kaç?
bir gün bizim de civcivimiz olacak
kafayı taktım civciveböyle takımdan ayrıymışız gibi hissediyorum çünkü
hedefin kaçtı canım senin? 63 çok tatlı bir kilo en son ne zaman görmüştüm acaba
bencedeeve gıdınce salona dalacam.cam perde duvar koltuk halı vıtrın kızım sığmıyor küçük odalaara
Kıyamam yaaa verin arkadaşmın civcivini
Canım benim boy 1.60 aslında hedefim 55 ama işte ikinci bebek planı çıktığı için ne kadar giderse kar modundayım şu an
Ben evi taşıycam diye bahar temizliği yapmadım nasılsa yeni evde herşey elimden geçicekcanımın çıkmasına az kaldı [/QU
o daha kötüüü.en azından akla yemek gelmez işler cabuk bıtsın dıye.
Kızlar bu civcivi biriniz bana da anlatır mısınız:)
Rica ederim canm müsait olduğum zaman sıkıntı yokbluegreeneyes teşekkür ederim çok kazene mesaj attım fitblack o ne zaman verirse civcivleri o zaman olur
Bende zensim e bakmaya gelmiştim onu eklemeyi unuttum diye yapmışsın zaten çok tesekkurlerRica ederim canm müsait olduğum zaman sıkıntı yok
Canım verdin mi aldın mı ne durmdasın yine liste yapmamışsın merak ediyoruz
Kolay gelsinnnnnbahar temızliğim bıter bıtmez bende spora başlıyorumm
HosgeldinnnnnAmin canım inş ..
Ağırlık verecem inş hedef 55 az kaldı ama keşke eksili dönseydim daha iyi olurdu :)
canm benim yaSüpersin canım ya az kaldı baksana 6 ya kendim vermiş kadar sevindim harikasın
canm benim yasayenizde sen ve Y YesilinBuyusu olmasa çoktan birakirdim sizin sayenizde birakmakdan hep vazgeçtim ve sonunda kırdım o direnci çok şükür iyiki varsınız canm arkadaşlarım benim
tatlim imkanin varsa bisiklet tavsiye ederim biliyorsun ben evde hergün kondisyon bisikleti yapıyorum ortalama 45 dakika yaparak süper fark görürürsün canm benim baya inceldi hatta sadce şu son 3 ayda bile direk basen 5cm inceldi karinda 10 cm inceldi ve artk bazı kalıplarda 38 giymeye başladım şiddetle tavsiye ederimBenim bu basenler ne olacak yaaaa inceldiler kıyafetler den anlıyorum ama dün bi etek alayım dedim 42 beden aldım resmen basenler hala tavan..
canm sen kilomu aldn?Kaptanım 75 kilom beni de eklermsndeadline
Canım benim biz ne yaptık ki bu senin iraden senin zaferinartık kimse tutamaz seni maşallah benim arkadaşıma
oooo başarın süper çok tebrik ederimArkadaşlar bu arada yarışma için ayrılmışştım.. Biraz zor çalıştım. Yegenime epilepsi teşhisi koydular tam sınav arefesi bıraktım iyice çalışmayı falan kafama girmiyordu yeğenimi düşünmekten.. Sonra mr ı temiz çıktı ilaç kullanıyor ama hafif atakları devam ediyor yine sebebi ne bilinmiyorr.
Son 3 gün sınav için notları okudum girdim pek güzel sonuç alamadım doğrusu. Ilimde 39 ilçe de 8. Olmuşum.. Stresli bi dönemdi ya. Kv kp de köye gittiler bu arada rahatım şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?