• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar şu an harika bir kahvaltı yapıyorum :kk77: patlıcan salatası beyaz peynir 5 zeytin yaklaşık ince belli çay bardağı kadar çiğ fıstık bu arada patlıcan salatası değilde daha çok salatanın içine doğranmış közlenmiş patlıcan gibi oldu :KK48:
menu guzel de fistiklar cok kalori yapar gibi geldi))) ben de ceviz yiyorum ya sabahlari. gecen bi baktim. bir ceviz 124 kaloriymis)) sok oldum. Ama saglik icin sart kavrulmamis kuruyemis tabii

menu guzel de fistiklar cok kalori yapar gibi geldi))) ben de ceviz yiyorum ya sabahlari. gecen bi baktim. bir ceviz 124 kaloriymis)) sok oldum. Ama saglik icin sart kavrulmamis kuruyemis tabii

Kolay gelsin canım bende ev toparlıyorum taşınıcamya yine de girmeye çalış canım. Ben karatay yapayorum canım karatay sabah ine çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş veriyor ekmek yerine bendi öyle yapıyorum cnım.

Kolay gelsin canım bende ev toparlıyorum taşınıcamya yine de girmeye çalış canım. Ben karatay yapayorum canım karatay sabah ine çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş veriyor ekmek yerine bendi öyle yapıyorum cnım.
evet Karatay guzel aslinda ama senin kilon az olunca etki eder mi bilemedim))
Allah kolaylik versin. Ev tasimak zor ya. 7 yildir evliyim 3-4 sefer tasindim ben de

evet canim ondan soruyorum)) Karatay ideal kiloyu vaad ediyor. Cok zayif olma vaadi yok(. Senin kilonu unuttum gerci de))
zaten sadece iki öğün yiyip o öğünde de tıka basa bida acikmicak kadar yemek için baya geniş bir miğde lazm zaten kendi vücut tipide oyuzden migde ve karın kısmı geniş yani benim istedigim vücut tipinin tam tersi

:KK200:bugün ki menü:KK76:

kahvaltı: menemen,2dilim ekmek,çay

Ara: 4cilek ve sütlü kahve

öğlen:bir yerli muz

şimdiden 1.5lt su bitirdim:halay:
40 dakika bisiklet
20 dakika dans:KK73:

şimdi diş çektirmeye gidiyorum:dua: akşam sadece sebze çorbası icicem ;)

Back