- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Afiyet olsun canım patlıcan közlenmiş hemde super menü bayılırım patlicana![]()
Çok hafif ve doyurucu oldu canım iyi oldu valla özlemişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım patlıcan közlenmiş hemde super menü bayılırım patlicana![]()
annem burda. normalde ist da yasiyor. ablamin kolu alcili. bizde bahar temizligi))) canim cikti gibi bisey oldu))Canım yine nerelerdesin sen? Menü güzel
geldimmm) sagolasin yaN nil u mihr canım bak sabah da yazdım cevap vermedin nerdesin niye sessizsin?
Yesil super takibin arkadasimmagickk canım senin menülerini göremiyorum ben?
anaa dunden beri yokum supersiniz kizlar)) sagolunsoruyoruz gelmiyorbizden günah gitti
sormadınız bende yazmadm oyüzden yedim ettim diyemezsin busefer
hergünde sorduk nil genede yazmiyorsun
![]()
peynir, yumurta ve zeytin miktari?Günaydın kızlar kahvaltım omlet peynir zeytin 2 ceviz domates salatalık
menu guzel de fistiklar cok kalori yapar gibi geldi))) ben de ceviz yiyorum ya sabahlari. gecen bi baktim. bir ceviz 124 kaloriymis)) sok oldum. Ama saglik icin sart kavrulmamis kuruyemis tabiiKızlar şu an harika bir kahvaltı yapıyorumpatlıcan salatası beyaz peynir 5 zeytin yaklaşık ince belli çay bardağı kadar çiğ fıstık bu arada patlıcan salatası değilde daha çok salatanın içine doğranmış közlenmiş patlıcan gibi oldu
![]()
menu guzel de fistiklar cok kalori yapar gibi geldi))) ben de ceviz yiyorum ya sabahlari. gecen bi baktim. bir ceviz 124 kaloriymis)) sok oldum. Ama saglik icin sart kavrulmamis kuruyemis tabii
Dunki menum
sabah
1 kk peynir
1 haslnms yumurta
1 hurma
oglen
is dolaysyla bi yerdeydik tum oglen arasi sadece pasta vardi onumuzde ben de 4 kucuk tuzlu kurupasta yedim
aksam
1 kase yogurt
7 sarma
aralarda kahve vardi
yuruyusu 1 saat 15 dk
Karatayda miktar yok ama avuç içi kadar peynir zeytinde sınır yok ama çok sevmempeynir, yumurta ve zeytin miktari?
evet Karatay guzel aslinda ama senin kilon az olunca etki eder mi bilemedim))Kolay gelsin canım bende ev toparlıyorum taşınıcamya yine de girmeye çalış canım. Ben karatay yapayorum canım karatay sabah ine çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş veriyor ekmek yerine bendi öyle yapıyorum cnım.
evet canim ondan soruyorum)) Karatay ideal kiloyu vaad ediyor. Cok zayif olma vaadi yok(. Senin kilonu unuttum gerci de))Karatayda miktar yok ama avuç içi kadar peynir zeytinde sınır yok ama çok sevmem
sagol kaptanim)) gec de olsa geldim(( menumu yazdim ama etiketi unuttum yineMenuyazmayankar var neredeler N nil u mihr nerdesin
sen iste yeterki canmanaa dunden beri yokum supersiniz kizlar)) sagolun
zaten sadece iki öğün yiyip o öğünde de tıka basa bida acikmicak kadar yemek için baya geniş bir miğde lazm zaten kendi vücut tipide oyuzden migde ve karın kısmı geniş yani benim istedigim vücut tipinin tam tersievet canim ondan soruyorum)) Karatay ideal kiloyu vaad ediyor. Cok zayif olma vaadi yok(. Senin kilonu unuttum gerci de))
yok canm ya 70ler kesinde 69 haftaya artkblonde ambition canim 69 larda gorecek miyiz seni? nasil gidiyor?