• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın arkadaşlar dün arazi iş güç derken yazamadım
Sabah 1 haşlanmış yumurta salatalık domates biber maydanoz zeytin peynir ve iki dilim kepek ekmegi
Yolda simit aldılar yarim simit ve peynir yedim malesef yok deyince anlamıyorlar
çikolata da vardı onu yemedim büyük başarı
Öğle bir tabak taze fasulye ve iki kaşık pilav
Akşam yulaf kepekli kabakli omlet
Spor 30 dk eliptik 40 dk plates yaptım

Günaydın arkadaşlar dün arazi iş güç derken yazamadım
Sabah 1 haşlanmış yumurta salatalık domates biber maydanoz zeytin peynir ve iki dilim kepek ekmegi
Yolda simit aldılar yarim simit ve peynir yedim malesef yok deyince anlamıyorlar
çikolata da vardı onu yemedim büyük başarı
Öğle bir tabak taze fasulye ve iki kaşık pilav
Akşam yulaf kepekli kabakli omlet
Spor 30 dk eliptik 40 dk plates yaptım

Canım menü harika spor da öyle maşallah yarım simit gitmiştir ama tabi keşke hiç yemesek işte insan o kadarına da dayanamıyor ya

Kızlar günaydın ay bugün kendimi gayet iyi hissediyorum. Salı sabahtan beri tuvalte gidememiş olsam da yine de iyi hissediyorum :KK70: Şimdi kahvemi yaptım az bi internette güzetemi okurum ohhh. :kahve: Birde şu ev işini halletsek süper olacaktı. Mutfağı öğrenci evine çevirdim iki tabak iki bardak felan kaldı:KK48: diğerlerini kaldırdım peki ortada ev var mı yooook peki neden çünkü zamanında benim kocam sözümü dinleyip bulduğum o gül gibi evi tutmadı:sinirli:

Kızlar günaydın ay bugün kendimi gayet iyi hissediyorum. Salı sabahtan beri tuvalte gidememiş olsam da yine de iyi hissediyorum :KK70: Şimdi kahvemi yaptım az bi internette güzetemi okurum ohhh. :kahve: Birde şu ev işini halletsek süper olacaktı. Mutfağı öğrenci evine çevirdim iki tabak iki bardak felan kaldı:KK48: diğerlerini kaldırdım peki ortada ev var mı yooook peki neden çünkü zamanında benim kocam sözümü dinleyip bulduğum o gül gibi evi tutmadı:sinirli:
Günaydın canm :KK36:vardr bir hayır canm bunda da öyle düşün belki daha hayırlısı denk gelir canm iyi hissetmenede sevindim:KK19: bu arada farkindamizim ben bu aralar pek bir erkenci oldum 8de ayaktaym:KK57: hayırdır inşallah:KK70: bu hafta hep 8de kalktm

Günaydın canm :KK36:vardr bir hayır canm bunda da öyle düşün belki daha hayırlısı denk gelir canm iyi hissetmenede sevindim:KK19: bu arada farkindamizim ben bu aralar pek bir erkenci oldum 8de ayaktaym:KK57: hayırdır inşallah:KK70: bu hafta hep 8de kalktm

Fatoş yemin ederim lafı ağzımdan aldın sen bu aralar ne kadar erkencisin diyecektim bende :KK48: balk kalplerimiz birmiş :KK19:ama erken kalkmak iyi oluyor canım ya insan daha dinç oluyor daha fazla vakti oluyor ohhh mis bu arada tuvalete gittim nihayetttt :KK70: veeeee çok iyi bir sonuç gördüm yarına inşallah size güzel bir süprizim olacak. :KK73:

Fatoş yemin ederim lafı ağzımdan aldın sen bu aralar ne kadar erkencisin diyecektim bende :KK48: balk kalplerimiz birmiş :KK19:ama erken kalkmak iyi oluyor canım ya insan daha dinç oluyor daha fazla vakti oluyor ohhh mis bu arada tuvalete gittim nihayetttt :KK70: veeeee çok iyi bir sonuç gördüm yarına inşallah size güzel bir süprizim olacak. :KK73:
çok sevindim canmn :KK200: ay bu şekilde diyet bana çok iyi geldi canm bişey cekmiyo tatli krizi gelmiyo halsizlik ve yatakdan kalkamama yok oldu bilmiyorum karatay benim vücuduma ters tepmisti kafamı kaldiramiyordum sabahları ama bu sekilde beslenmek tam bana göre demekki:halay: sonuçta meyve sebze bol vitamin aliyorum

günaydın bayanlar havalar ısınınca insan kendisini daha enerjik hissediyor birde şu kiloları versek tamamdır
dünkü menü
sabah:
1 kk peynir 5 zeytin
sal dom bol yeşillik 1 dilim tb ekmek
ara:
sade türk kahvesi
öğle:
1 kabak dolma 3 yk yoğurt
akşam:
2 kepçe mercimek çorba
2 yk etli pirinç pilavı
salata
su 2 lt spor yapamadım ama bugün yapacağım buradan söz veriyorum

menümü kendim değerlendirirsem pirinç fazla oldu ama yılın ilk kabak dolması helali hoş olsun:)

-bugünkü menüm-

sabah
domates,salatalık,kapya,yeşillik
1 çk çörek otu
2 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2.5 dilim tb ekmek
8 çilek

öğle
semizotu,roka salatası
7 yk maş fasulyesi
1 kupa soda-limon

ara
2 gün kurusu
1 hurma
11 çiğ fıstık
1 kupa rezene

akşam
2.5 kepçe kerevizli mercimek çorba
4 yk siyah kinoa
1 tabak bezelye yemeği
salata

ara
8 çilek

2 litre su, 1.5 saat yürüyüş

EN OBURUNUZ BENİM:olamaz::olamaz::bicak:
badem peynirini ilk defa duydum nasıl bişey nasıl yapılıyor

Benim bu hafta oyyyllesine geçti kızlar canim accik sıkıldı.hadi bana motive edici cümleler yazın noluuurrrr .
benimde biraz öyle oldu ama perşembe olsa dahi bugün toparladım kendimi bi diyetisyenin kitabında okumuştum yarın deme o yarınlar hiç bitmez demişti

Ben toparlayamadım maalesef. Bir türlü diyet olayı motivasyonu yok.
Sabah
Küçük dilim ıspanaklı börek

Öğle
Fırında balık
Salata
4 kaşık domates çorba
İrmik helva

Akşam
Yumurtalı ıspanak
4 dilim ekmek
çok kötü bir menü değil ki? irmik helvası olmasa tamammış :)

s.a kızlar bende gruba katılmak istiyorum

Kullanıcı Adı : prayingangel
İsim (İsteğe Bağlı ): seher
Mesleginiz: sekreter
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Kastamonu
Boyunuz : 158
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : su içsem yarıyor :KK70:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? 22 temmuzda düğünüm var ve 36 beden gelinlik giyme hayalim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet 13. gruba katılmıştım iş yoğunluğundan dolayı çok aktif olamadığım için çıktım
hoşgeldin çok kilon yokmuş verirsin kısa zamanda keşke sendeki bilinç düğün zamanı bende de olsaydı o zamanlar eşimle homidigırtlak yiyodum tabi üstünden 6 yıl geçti

Asyada bebek olmama ihtimali vardı doktor normal yolla olmaz demişti o yüzden baya endişeliydik ama şükür 2. Ayda olmuştu bu biraz daha farklı tabiki her zaman olmama ihtimali var ama olma ihtimali daha yüksek olduğu için beklenti daha yüksek oluyor. :KK16: ilk zamanlar ve son zamanlar gerçekten geçmek bilmiyor ya bakalım Allah hayırlısını versin baya başınızı ağrıtıcam ama o kesin :KK48:
adetin gecikti mi geciktiyse eczaneden 2 test al garanti olsun belli oluyor zaten

çok sevindim canmn :KK200: ay bu şekilde diyet bana çok iyi geldi canm bişey cekmiyo tatli krizi gelmiyo halsizlik ve yatakdan kalkamama yok oldu bilmiyorum karatay benim vücuduma ters tepmisti kafamı kaldiramiyordum sabahları ama bu sekilde beslenmek tam bana göre demekki:halay: sonuçta meyve sebze bol vitamin aliyorum

Evet canım kalori saymak sana iyi geldi herkesin bünyesi farklı işte maşallah hadi tam gaz devam yarın inşallah güzel sonuçlar alacağız

günaydın bayanlar havalar ısınınca insan kendisini daha enerjik hissediyor birde şu kiloları versek tamamdır
dünkü menü
sabah:
1 kk peynir 5 zeytin
sal dom bol yeşillik 1 dilim tb ekmek
ara:
sade türk kahvesi
öğle:
1 kabak dolma 3 yk yoğurt
akşam:
2 kepçe mercimek çorba
2 yk etli pirinç pilavı
salata
su 2 lt spor yapamadım ama bugün yapacağım buradan söz veriyorum

menümü kendim değerlendirirsem pirinç fazla oldu ama yılın ilk kabak dolması helali hoş olsun:)

Bence de menü güzel canım.

adetin gecikti mi geciktiyse eczaneden 2 test al garanti olsun belli oluyor zaten

Yok daha adet vaktim gelmedi ben sabırsızım biraz

Kızlar şu an harika bir kahvaltı yapıyorum :kk77: patlıcan salatası beyaz peynir 5 zeytin yaklaşık ince belli çay bardağı kadar çiğ fıstık bu arada patlıcan salatası değilde daha çok salatanın içine doğranmış közlenmiş patlıcan gibi oldu :KK48:
Afiyet olsun canım patlıcan közlenmiş hemde super menü bayılırım patlicana :dondurma:

Back