ya khena cim ben de iste bunu istemiyorum. yuzumuz cokmesin. bu yuzden karbonhidrati cok azaltmayi simdi de ilerde de pek dusunmuyorum. cok dusuk kalorili olmayan bir diyetle ama aktif bir sekilde sporla zayiflamak en guzeli.
hemen sana dogal bi lifting makesi yaziyorum canimcim. hemen faydasini gorursun umarim. haftada 1 kere yap. ya da oneli bir gununde yaparsin oyle cikarsin.
2 yumurtayi iyce cirp, kar gibi olana kadar. sonra buna 1 kasik toz seker ekle. yine iyice cirp. yuzunde 10-15 dakika bekle. eger cildin cok asiri hassas bi ciltse yapma, ya da cok kisa sure yap. sonra ilik suyla yika. kalanlari ilik pamukla temizle canim.
ben de ayni seyi dusunuyodum. habire yuzumu kontrol ediyom. ee biz gurbet ellerdeyiz, bunlar yuzumuze de bi sey demiyolar. sen sanslisin arkadaslarin uyariyo. bi de sen nisanlisin galiba degil mi canim? yakinda dugun mu var, karistir miyorum demi?
insallah isine yarar. benim cok hosuma gitti bu maske.
baska yontemleri olanlar da paylassin kizlar, zayifliycaz diye yuzumuz bozulmasin.
sagol herbalcim ianan kilomu korumak bile iyi gelecek malum bu igneler haplar nasıl hormon içeriyor bilirsin kaldıki bu ayda alacam kilo inş almadan atlatırım şu kilo meselesini..bakalım şuanda regl oldugum için tartıya yaklaşmıyorum bile..pazar sabahı tartılmıştım 70 gördüm daha önceden bahsetmiştim akşam tartıldıgımda 69 idim..sabah daha az çıkmam gerekirdi çünkü..neyse perş.günü sabah tartılırım reglim ama sonuç ne merak ediyorum..
evet doğru hatlıyorsun ben evlenicem inşallah temmuzun başı gibi..
gelinlik siperişimide verdim zayıflıcam die mayıs sonu gitcem provaya o zamana kadar süper olmam lazım. bide bu maske neye iyi geliyor anlamadımm
bide bu karışım yüze çok gelmiyormu 2 yumurta 1 kaşık şeker yani çok gibi geldi bana:1hug:
ayy cok heyecanli,:dance: ne guzel. hihoyyyt insallah kugu gelin olursun khena cim.a.s. cok tatli.
hem saglik hem de guzellikle zayiflamani diliyorum. cok guzel bir hedefin var..
khenacim. bu yuzu toparlamak icin yapilan bir maske. hani cokme, zayiflayinca sarkma, ya da suzulme mi iste oyle seyler icin gergin bir cilt icin.
eger sana bu cok geldiyse bunun iki cesidi var. bak istersen ikincisini dene.
sadece 1 adet yumurta super bi sekilde cirp ayni sekilde uygula.
ben 2 adet yumurta + 1 yemek kasigi seker ile olani daha etkili buldum.
haklisin 2 adet yumurta cok oluyo. bi zarari yoktur umarim. ben suna dumankayadan okumustum.
neyse kizlar, ben kahvaltimi edeyim. cokacimcoook bakalim neler yiycek bugun herbal. devami kadinlar klubunde kaydirigubbakcemile3
kahvaltımııı :1shok: geç olmadımı senin için gün yeni başlıyor galiba gecelerin kadını sositososito
deneme sürecine başladın say kendini canımcım, burada gelip paylaşımda bulunman lazımcnm deneme süresi ne başlayalim da nasıl başlayaçagim beni yönleririmisin
portakallı çay çok süper onu biliyorum, ben bir de şeftatlili form çay denemiştim:1rolleyes:bende içtim bitki çayı böyle portakallı bişi aldım form çayı ama tadı diğerlerine göre daha hoş. yoğurt yiyebiliyorum tabi hatta çok seviyorum. ben yoğurtla devam o zaman...
tamam 31 mart 61 kilo olsun o zaman dediğin gibi sanırım böyle daha iyi olur denemekte yarar var. bu aralar kilo vermelerim durdu. belki bu bitki çayları fayda eder. wc sorunuda ortadan kalkmadı hala. hareket edersem herhalde düzelecek.
Hedefler; 31 mart ;61 kilo
31 mayıs; 55 kilo :lepi:
maske süpermiş teşekkürşler canımcım,y...
ayy kizlar ya, yarin diyetisyenimle gorusmem var. guzel haberlerle gidiyorum insallah. bi de cici defterimle..hihoyyyt :dance:
h.....bi de sey diycem acaba yuruyus yapmanin bi sakincasi var miymis bu donemde canimcim? eger yoksa tempolu yuruyus, ( her turlu spor) gerginligimizi azaltip, mutluluk hormonlari salgilanmasina vesile oluyor. hem rahatlama, hem de kilo kontrolunde ise yarar insallah. optum seni canim. sana super guzel bir hafta diliyorum. a.s.
selam kizlarrrrr
10.02.2009 Sali
10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
14.15: 4 kasik yogurt, 1 muz (karistirarak)
16.45: 1 grisini
18.15: 1 tabak mercimek corbasi, 1 dilim kepek ekmegi
20.00-21.00 arasi 1 fincan sekersiz yesil cay icilecek
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su
65 dk yurudum, 3litreye yakin su ictim.
deneme sürecine başladın say kendini canımcım, burada gelip paylaşımda bulunman lazım
bir öneri bu topik in başından sonuna kladar okumaya gayret göster burada ne yediğimizi neler yapmamız gerektiğini paylaşıyoruz.
paylaşıma gel bakalımyerimseniben
portakallı çay çok süper onu biliyorum, ben bir de şeftatlili form çay denemiştim:1rolleyes:
kupu gelin madem hedeflerini belirledin şimdi ona göre çizelgeni güncelle bakalıma.s
maske süpermiş teşekkürşler canımcım,
defterin hayırlı olsun, sağlıkla zayıflayalım bakalımmm
merak ettik ne deftermiş :)) koysana fotosunu, halaaaa defter almayanlar kıskansın:jeyyar:
evet maviş, yürüyüş de mi sakıncalı acabaa
akşam yemeğinizi yiyince kocişin elinden tut yürüyüşe gidin:asigim:
şöyle bi yarım saat- bir saat dolanın bakalıma.s.
canım süt muz karışımı duymuştumda yoğurt muz karışımı ilk kez duydumm:uhm:.. nasıl ki onun tadııııııııı
untmadım yaf geldim.
sekey zaten unuttu bizi, küstük onaa
selam kizlarrrrr
10.02.2009 Sali
10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
14.15: 4 kasik yogurt, 1 muz (karistirarak)
16.45: 1 grisini
18.15: 1 tabak mercimek corbasi, 1 dilim kepek ekmegi
20.00-21.00 arasi 1 fincan sekersiz yesil cay icilecek
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su
65 dk yurudum, 3litreye yakin su ictim.
yulafcim cok azimli goruyorum seni.eferim diyorum sana. bence guzel bi sonuc gorucen hafta biterken.
bi de bu elma sirkesi+bal+ilik su ne icin iciyodun? faydasini goruyormusun? gecen saclarim icin elma sirkesi almistim. iyi bi seyse kullanayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?