Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sagol herbalcim ianan kilomu korumak bile iyi gelecek malum bu igneler haplar nasıl hormon içeriyor bilirsin kaldıki bu ayda alacam kilo inş almadan atlatırım şu kilo meselesini..bakalım şuanda regl oldugum için tartıya yaklaşmıyorum bile..pazar sabahı tartılmıştım 70 gördüm daha önceden bahsetmiştim akşam tartıldıgımda 69 idim..sabah daha az çıkmam gerekirdi çünkü..neyse perş.günü sabah tartılırım reglim ama sonuç ne merak ediyorum..

evet doğru hatlıyorsun ben evlenicem inşallah temmuzun başı gibi..
gelinlik siperişimide verdim zayıflıcam die mayıs sonu gitcem provaya o zamana kadar süper olmam lazım. bide bu maske neye iyi geliyor anlamadımm
bide bu karışım yüze çok gelmiyormu 2 yumurta 1 kaşık şeker yani çok gibi geldi bana:1hug:

haklisin canimcim. bu regl donemi de cabasi, hem cok sey yemek istiyo insan, hem de vucut siskin oluyo, tarti bi garip oluyo.kafamçokkarıştı bakalim benim daha var.

tabiki de sizinle paylascam yarin diyetisyenimden ogrendiklerimi.

mavis deniz, bu hep nrymn kaptanin da dedigi bi sey var ya. ara ogunde mutlaka sut icin diyo. bana da diyetisyenim bunu soylemisti. yani protein grubundan br sey yemek ara ogunde acligi bastiriyo(kan sekerini dengeledigi icin), mesela ara ogunun 1 elma + yagsiz sut ya da 1 meyve + 2 adet ceviz gibi olursa, bir sonraki yemek vaktine kadar, cok asiri aclik hissetmeyeceksin. ya da mesela bi ornek daha 4 adet kraker + yagsiz yogurt gibi.

bi de sey diycem acaba yuruyus yapmanin bi sakincasi var miymis bu donemde canimcim? eger yoksa tempolu yuruyus, ( her turlu spor) gerginligimizi azaltip, mutluluk hormonlari salgilanmasina vesile oluyor. hem rahatlama, hem de kilo kontrolunde ise yarar insallah. optum seni canim. sana super guzel bir hafta diliyorum. a.s.

ayy cok heyecanli,:dance: ne guzel. hihoyyyt insallah kugu gelin olursun khena cim.a.s. cok tatli.
hem saglik hem de guzellikle zayiflamani diliyorum. cok guzel bir hedefin var..

khenacim. bu yuzu toparlamak icin yapilan bir maske. hani cokme, zayiflayinca sarkma, ya da suzulme mi iste oyle seyler icin gergin bir cilt icin.

eger sana bu cok geldiyse bunun iki cesidi var. bak istersen ikincisini dene.
sadece 1 adet yumurta super bi sekilde cirp ayni sekilde uygula.

ben 2 adet yumurta + 1 yemek kasigi seker ile olani daha etkili buldum.

haklisin 2 adet yumurta cok oluyo. bi zarari yoktur umarim. ben suna dumankayadan okumustum.

sağol canımm :1hug:
iyiki varsınız valla herşeyime yetişiyorsunuz. kaydirigubbakcemile5
inşallah hep berebar ip incecik olucaz.
bu maskeyide denicemm.. a.s.

cnm deneme süresi ne başlayalim da nasıl başlayaçagim beni yönleririmisin
deneme sürecine başladın say kendini canımcım, burada gelip paylaşımda bulunman lazım
bir öneri bu topik in başından sonuna kladar okumaya gayret göster burada ne yediğimizi neler yapmamız gerektiğini paylaşıyoruz.
paylaşıma gel bakalımyerimseniben

portakallı çay çok süper onu biliyorum, ben bir de şeftatlili form çay denemiştim:1rolleyes:
kupu gelin madem hedeflerini belirledin şimdi ona göre çizelgeni güncelle bakalıma.s

y...
ayy kizlar ya, yarin diyetisyenimle gorusmem var. guzel haberlerle gidiyorum insallah. bi de cici defterimle..hihoyyyt :dance:
maske süpermiş teşekkürşler canımcım,
defterin hayırlı olsun, sağlıkla zayıflayalım bakalımmm
merak ettik ne deftermiş :)) koysana fotosunu, halaaaa defter almayanlar kıskansın:jeyyar:

evet maviş, yürüyüş de mi sakıncalı acabaa
akşam yemeğinizi yiyince kocişin elinden tut yürüyüşe gidin:asigim:
şöyle bi yarım saat- bir saat dolanın bakalıma.s.

selam kizlarrrrr

10.02.2009 Sali

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
14.15: 4 kasik yogurt, 1 muz (karistirarak)
16.45: 1 grisini
18.15: 1 tabak mercimek corbasi, 1 dilim kepek ekmegi
20.00-21.00 arasi 1 fincan sekersiz yesil cay icilecek
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su

65 dk yurudum, 3litreye yakin su ictim.

canım süt muz karışımı duymuştumda yoğurt muz karışımı ilk kez duydumm:uhm:.. nasıl ki onun tadııııııııı

cnm tam olarak ben 64 kiloyum
boyum 150 evlenmeden önce kilom 50 idi şimdi kendimi çok kötü hissediyorum
bir senlik evliyim inş veririm
bişey yine listye kendimizmi bulup uyguluyoz cnm yoksa belli bişeymi varmii

canım süt muz karışımı duymuştumda yoğurt muz karışımı ilk kez duydumm:uhm:.. nasıl ki onun tadııııııııı

muzlu yogurt oldu iste hehe
kotu bir tadi yoktu ama kisiden kisiye gore degisir tabi. ben sut pek sevmedigim icin ara ogunlerde tercih etmiyorum. yogurdu tercih ederim. sutu 2 sekilde tuketebiliyorum ya kahvenin icerisinde ya da cornflakes tarzi yiyeceklerde. diger turlu kaldirmiyor bunyem.

sekey zaten unuttu bizi, küstük onaa
untmadım yaf geldim.

beslenmem aynı sekild eilerlioo sabah 2 dilim ekemk peynir 3zeytin
öğlen salata corba
aksm sebze yada et yemeği yine corbaaa
aralarda meyve ve süt

pc bozuk olduğu için giremiorum suan teysemdeim giriorum o yüzden kırılmayn ban yaaaaasenağlamasenağlama

selam kizlar,

aramizda okyanuslar var , tam 7 saat farki var. ama halen ayni dunyalarin insaniyiz.

khena'cim siz aksam yemegine hazirlik yaparkene biz, henuz kahvalti bulasiklarini yikiyo oluyoz.

yani canimcim biz Turkiye'de diil, Kuzey Amerika'da , Kanada'da yasiyoruz. listede kanada olmadigi icin ona en yakin olan A.B.D yi isaretlemistim.

bu arada aciklama icin tesekkur ederim BHK cim.

yulafcim cok azimli goruyorum seni. eferim diyorum sana. bence guzel bi sonuc gorucen hafta biterken.

bi de bu elma sirkesi+bal+ilik su ne icin iciyodun? faydasini goruyormusun? gecen saclarim icin elma sirkesi almistim. iyi bi seyse kullanayim..

hepimiz cok guzel sonuclar alcaz canim. 1. olcak bu hafta 1. takim :)

yag yakimina yardimci oldugunu soyluyorlar. faydasini gorup gormedigim konusunda birsey soyleyemicem cunku ben de yeni basladim, 4 ya da 5 gun oldu.

bugünü de bitirdik cok şükür sağ salim..

ben bugün malsef sadece 100 cal yakabildim.
gündüz hastaneye git gel olunca yorulmuşum heralde.
daha fazla yapamadım spor.

kaptan bu arada yarın çarşamba.
bizi aldığını yarın mı açıklıcaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…