Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değil canım zaten listeyi hazırladıktan sonra birşeye ihtiyacım yok telden girip kontrol edip listeye not düşüyorum bana rahat oluyor böyle pazartesi bekliyorum senden spor
biliyorum ben onu çok manyak bişey arkadaşım yapıyordu sıkılaşmak için iyi fikir yarında 50 tane yaparsan kabul ederim kaptanben iyice manyağa bağladım sana hergün 5 10 tane ödev veriyorum bana görev vermeyecektiniz boş durmaktan sıkılıyordum böyle manyak gibi oldum
![]()
bende kendime ceza verdim tartıda 66,8 gördüm bugün yine hatta burda dursun diye birazdan bir arkadaşımın fikriyle motive olmak adına profil resmi yapacam ben anlamam bu perşembe 66,3 ken bugün neden böyle bu perşembeye kadar hergün spor yapacam cezamı duyuruyorum aklınızda olsun![]()
Kizlar kek yaptim icine yag koymayi unuttum ama guzel oldu bundan sonra koymasam da olur yag demekki
Tamam canim ben hatirlatirim bende regl oncesi donemdeyim atarli giderliyim![]()
bugün şu şeyleri kendime armağan edesim var grip oluyorum galiba yüzüm kırmızı geziyorum başım ağrıyor geçmedi gitti savaş açtım yağlarıma da kiloma da![]()
güya çok fonksiyonlu ama fonksiyonunu göremedim ben kaptan kişiye özel kilo kaydediyor takip yapıyor da ben unutuyorum ayarlamayı ben kendim takip ediyorum![]()
deadline nasılsın canım :) ben bebek bakıyorum bugün...
sana güveniyorum ben yorulmuşsundur bu da sporyarın bekleriz güzel bir spor ayrıca
![]()
Ole de icime de cok sinmedi ondan dedimdi ama yapamicam sanirim cunku asiri derece kanamam var hic bole adet gormemistim bu sefer bi tuhaf oldu ilk gunden disarda rezil oldum kan olmus her tarafim tasmis camasirima pantolonuma cok fenaydi ve bu saatte daha yeni girdim evime.. Yarin da bole olmam insallah olmazsam sporumu yapari...tamam canım hiç sorun değil seni izinli yazmıştım zaten
gecmis olsun canım bende oyle tahmin etmistim yazdığını gormedim arada kaynamis herhalde
tamam canım günleri ekledim menüde güzel afiyet olsun cok gecmis olsun size bende hasta olmak üzereyim basım ağrıyor sabahtan beri burnumda tikandi simdi tam oldu cikiyorum ben hepinize iyi geceler yarın yine menü bildirimi bekliyorum![]()
tebrikler canım aferin sanaHerkes gitmiş :)
Kızlar inanılmaz yogundum ve aksam da yemegi dısarıda yemek zorunda kaldım. Ama tebrikleri istiyorum :) 45 dakika yürüdümşimdi gideyim gözleri gidiyor. iyi geceler
gecmis olsun canım adet günleri zaten izinli hem agri oluyor falan zorlama kendini bazen bende de oyle oluyor usuttuysen falan dikkat et kendineOle de icime de cok sinmedi ondan dedimdi ama yapamicam sanirim cunku asiri derece kanamam var hic bole adet gormemistim bu sefer bi tuhaf oldu ilk gunden disarda rezil oldum kan olmus her tarafim tasmis camasirima pantolonuma cok fenaydi ve bu saatte daha yeni girdim evime.. Yarin da bole olmam insallah olmazsam sporumu yapari...
tamam canım not aldım ssporu menüde iyi kalori olarak cok değil gibi ayrıca geç yatmis olduğunu da göz önüne alinca enerji lazım sana kolay gelsindeadline
benim dunku menum de soyle.
sabah 6.00
2 dilim ekmek
1 omlet
oglen 12.30
Beyaz peynirli sandvic ( baska pek secenegim yoktu bize uyacak en masumu buydu)
aksam 20.00
1 kofte
4 -5 kasik pilav
2 kasik firin mantar
1 bardak ayran
Ve 1 adet profitorol topu. Sadece topunu yedim. ( gun icinde pek bisey yiyemedigim icin olabilir gibi gozuktu.)
ara 22.00
1 mandalina
gece 2 gibi uyudum. Yemegi gec yedim ama
2 ya da 3 bardak cay ictim sekersiz
2 ltye yakin su
ve dun o yorunluga ragmen 45 dk yuruyusumu de yaptim. Deadline yukari da yazmistim ama gozunden kacarsa diye tekrar yazayim dedim.
canım gerçekten cok çalışıyorsun ben sana hayret ediyorum şu an tatil günün yok mu senin hergün calisiyormusunKizlar sabah erken uyanmak metabolizmayi hizlandiriyor. O yuzden oglene kadar uyumayin pazar diye :))
not : tatil gelse de oglene kadar uyusam :d![]()
hosgeldin canimm
gunaydin mesajını gözden kaçırmışim gunaydin diyimGunaydin kizlarrr
evet azicik cok olmuş ama gece uyudugun saate bakarsak sana da cok sorun olmadığını düşünüyorum sadece cikolata fazla olmuş o menüye geri kalan iyi yoksadeadline dünkü menümü ayzıcam ama hatırlayamadıklarım da var.. dün biraz kaçırdım.. öyle çok kalorili şeyler değil ama ..
sabah00: 1 peynirli gözleme, domates dereotu (eşim çok istedi gözleme evde yufkadan yaptım benimki yağsız)
ara: 10 badem 2 pötibör bisküvi
öğle: 2 mercimek köftesi, 2 ceviz, 2 kuru kayısı
akşam : hamsi tava, salata 1 dilim ekmek
ara: 10 tane fıstık, 2 kuru erik, 1 parmak kadar çikolata
su 4 lt
Cok gecmis olsun tatlimkızlar ben cikiyorum şimdilik sifayi kapmisim cok hastayım cok dinleneyim aralarda gelip kontrol edicem herkes menüsünü yazsın yazanlara teşekkürler![]()