Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşekkürler kaptan

önemli değil canım zaten listeyi hazırladıktan sonra birşeye ihtiyacım yok telden girip kontrol edip listeye not düşüyorum bana rahat oluyor böyle pazartesi bekliyorum senden spor:KK54:

biliyorum ben onu çok manyak bişey arkadaşım yapıyordu sıkılaşmak için iyi fikir yarında 50 tane yaparsan kabul ederim kaptan:KK47: ben iyice manyağa bağladım sana hergün 5 10 tane ödev veriyorum bana görev vermeyecektiniz boş durmaktan sıkılıyordum böyle manyak gibi oldum:KK45::KK70:

ay iyidir ben de bugun günlerden neydi modundayım su an

bende kendime ceza verdim tartıda 66,8 gördüm bugün yine hatta burda dursun diye birazdan bir arkadaşımın fikriyle motive olmak adına profil resmi yapacam ben anlamam bu perşembe 66,3 ken bugün neden böyle bu perşembeye kadar hergün spor yapacam cezamı duyuruyorum aklınızda olsun:mad::KK62:

canım ne zaman tartıldıgın ve afedersin ama tuvalete cıkıp cıkmadan tartıldıgın ya da su toplayacak(tursu cok tuzlu gibi) bir sey yiyip yemediğin de önemli. o yüzden bozma moralini. her gün spor agır gelmesin birden ?

Kizlar kek yaptim icine yag koymayi unuttum ama guzel oldu bundan sonra koymasam da olur yag demekki

ben de gecenlerde pogaca yaptım. yag koymamısım, tuz koymamısım. un koymasam da olurmus :D

Tamam canim ben hatirlatirim bende regl oncesi donemdeyim atarli giderliyim :KK12:

regl önceleri cok zor olur ama kendini rahatlatacak seylerle mesgul ol kaptan bence iyi gelir ;)

bugün şu şeyleri kendime armağan edesim var grip oluyorum galiba yüzüm kırmızı geziyorum başım ağrıyor geçmedi gitti savaş açtım yağlarıma da kiloma da :KK67::KK67:

geçmiş olsun dikkat et vucut direncin düşmesin

güya çok fonksiyonlu ama fonksiyonunu göremedim ben kaptan kişiye özel kilo kaydediyor takip yapıyor da ben unutuyorum ayarlamayı ben kendim takip ediyorum:KK52:

benim tartım da bir dünya para verip bir dünya(yag kas ayrı ölcüyor) özelliği var diye aldım ama ancak tartılıyorum. diğerlerine hiç bakamadım. hatta kaydını tutabiliyormussun ama daha kac aydır ilgilenemedim kendisiyle

deadline deadline nasılsın canım :) ben bebek bakıyorum bugün...

kolay gelsiiiin

sana güveniyorum ben yorulmuşsundur bu da spor:KK76: yarın bekleriz güzel bir spor ayrıca :KK25:

deadlineeee spor 45 dakika dedik, alısverişleri saymayalım. rutin yaptıklarımızın dısında yapmalıyız ki kilo verebilelim diye düşünüyorum.

tamam canım hiç sorun değil seni izinli yazmıştım zaten :-)

gecmis olsun canım bende oyle tahmin etmistim yazdığını gormedim arada kaynamis herhalde:-)

tamam canım günleri ekledim menüde güzel afiyet olsun cok gecmis olsun size bende hasta olmak üzereyim basım ağrıyor sabahtan beri burnumda tikandi simdi tam oldu cikiyorum ben hepinize iyi geceler yarın yine menü bildirimi bekliyorum:-)
Ole de icime de cok sinmedi ondan dedimdi ama yapamicam sanirim cunku asiri derece kanamam var hic bole adet gormemistim bu sefer bi tuhaf oldu ilk gunden disarda rezil oldum kan olmus her tarafim tasmis camasirima pantolonuma cok fenaydi ve bu saatte daha yeni girdim evime.. Yarin da bole olmam insallah olmazsam sporumu yapari...

deadline deadline

benim dunku menum de soyle.

sabah 6.00
2 dilim ekmek
1 omlet

oglen 12.30
Beyaz peynirli sandvic ( baska pek secenegim yoktu bize uyacak en masumu buydu)

aksam 20.00
1 kofte
4 -5 kasik pilav
2 kasik firin mantar
1 bardak ayran
Ve 1 adet profitorol topu. Sadece topunu yedim. ( gun icinde pek bisey yiyemedigim icin olabilir gibi gozuktu.)

ara 22.00
1 mandalina

gece 2 gibi uyudum. Yemegi gec yedim ama ;)
2 ya da 3 bardak cay ictim sekersiz

2 ltye yakin su
ve dun o yorunluga ragmen 45 dk yuruyusumu de yaptim. Deadline yukari da yazmistim ama gozunden kacarsa diye tekrar yazayim dedim.

Herkes gitmiş :)

Kızlar inanılmaz yogundum ve aksam da yemegi dısarıda yemek zorunda kaldım. Ama tebrikleri istiyorum :) 45 dakika yürüdüm ;) şimdi gideyim gözleri gidiyor. iyi geceler
tebrikler canım aferin sana:-)

Ole de icime de cok sinmedi ondan dedimdi ama yapamicam sanirim cunku asiri derece kanamam var hic bole adet gormemistim bu sefer bi tuhaf oldu ilk gunden disarda rezil oldum kan olmus her tarafim tasmis camasirima pantolonuma cok fenaydi ve bu saatte daha yeni girdim evime.. Yarin da bole olmam insallah olmazsam sporumu yapari...
gecmis olsun canım adet günleri zaten izinli hem agri oluyor falan zorlama kendini bazen bende de oyle oluyor usuttuysen falan dikkat et kendine

deadline deadline

benim dunku menum de soyle.

sabah 6.00
2 dilim ekmek
1 omlet

oglen 12.30
Beyaz peynirli sandvic ( baska pek secenegim yoktu bize uyacak en masumu buydu)

aksam 20.00
1 kofte
4 -5 kasik pilav
2 kasik firin mantar
1 bardak ayran
Ve 1 adet profitorol topu. Sadece topunu yedim. ( gun icinde pek bisey yiyemedigim icin olabilir gibi gozuktu.)

ara 22.00
1 mandalina

gece 2 gibi uyudum. Yemegi gec yedim ama ;)
2 ya da 3 bardak cay ictim sekersiz

2 ltye yakin su
ve dun o yorunluga ragmen 45 dk yuruyusumu de yaptim. Deadline yukari da yazmistim ama gozunden kacarsa diye tekrar yazayim dedim.
tamam canım not aldım ssporu menüde iyi kalori olarak cok değil gibi ayrıca geç yatmis olduğunu da göz önüne alinca enerji lazım sana kolay gelsin:-)

Kizlar sabah erken uyanmak metabolizmayi hizlandiriyor. O yuzden oglene kadar uyumayin pazar diye :))

not : tatil gelse de oglene kadar uyusam :d :p
canım gerçekten cok çalışıyorsun ben sana hayret ediyorum şu an tatil günün yok mu senin hergün calisiyormusun :-) bende iyi grip oldum ya baya kotuyum sporu da cok yuklenmeden birşeyler yapicam bugün mekik falan dün spor gunumdu yaptım zaten yarın spor günüm yarina yapicam:-) april spor günü bugün birde alisverisi spora eklemedim merak etme:-)

benimde dünkü menum dagatesi dagatesi uygun mudur :-) 2014-12-21 10.18.57.jpg

Iyi pazarlar arkadaslar, :cool:

deadline deadline bende mi gelsem acaba. :KK48: Sizin takimin durumu nasil. :KK49:
hosgeldin canimm :KK19: takımın durumunu toplamaya çalışıyoruz bomba gibiyiz ama:-) gel canım deneme süresi 2 hafta yalnız listeye girene kadar hedefine ulasip mezun olma :-) gel de dereceleri altust et:-)

merhaba arkadaşlaar
haftasonu girmek çok zpr oluyor nete..hele de tlfondan giremyip pcden girmeye çalışınca..
dün gece 2 de ancak yatabildim
sabah 7 gibi kalktık her zamanki gibi..
baba oğul saç traşına gittiler ben de kzıı uyuttum evi süpürdüm, çamaşır astım vs, ancak rezene çayımı alıp oturdum..
sizler ne alemdesiniz bakalım..

deadline deadline dünkü menümü ayzıcam ama hatırlayamadıklarım da var.. dün biraz kaçırdım.. öyle çok kalorili şeyler değil ama ..
sabah:10:00: 1 peynirli gözleme, domates dereotu (eşim çok istedi gözleme evde yufkadan yaptım benimki yağsız)
ara: 10 badem 2 pötibör bisküvi
öğle: 2 mercimek köftesi, 2 ceviz, 2 kuru kayısı
akşam : hamsi tava, salata 1 dilim ekmek
ara: 10 tane fıstık, 2 kuru erik, 1 parmak kadar çikolata
su 4 lt

sosyestetik sosyestetik kaptan paylasim alaninda yine bir oylama var aklında olsun yeni üyeyle ilgili şöyle bir sey yapalım diyorlar üye geldi başlangıç kilosunu aliyorsun ya onu alalim 2 hafta denedik 3. hafta listeye giriyor ya 3.hafta bir önceki haftanın kilosuyla listeye alınsın yani bölünmesin üyenin kilosu ama yanına yeni üye hedef kilosu diye yazıyorsun ya onun yanına takıma gelis tarihi ve başlangıç kilo not dusulsun oylama bu biraz karışık geldiyse gogo ornek vermiş orda bir bakıp oylarsin :-)

Gunaydin kizlarrr
gunaydin mesajını gözden kaçırmışim gunaydin diyim :-)

deadline deadline dünkü menümü ayzıcam ama hatırlayamadıklarım da var.. dün biraz kaçırdım.. öyle çok kalorili şeyler değil ama ..
sabah:10:00: 1 peynirli gözleme, domates dereotu (eşim çok istedi gözleme evde yufkadan yaptım benimki yağsız)
ara: 10 badem 2 pötibör bisküvi
öğle: 2 mercimek köftesi, 2 ceviz, 2 kuru kayısı
akşam : hamsi tava, salata 1 dilim ekmek
ara: 10 tane fıstık, 2 kuru erik, 1 parmak kadar çikolata
su 4 lt
evet azicik cok olmuş ama gece uyudugun saate bakarsak sana da cok sorun olmadığını düşünüyorum sadece cikolata fazla olmuş o menüye geri kalan iyi yoksa :-) kolay gelsin canım sen bayan aktifsin çocuklar falan arada musait olunca bir uğra yeter :-)

Back