Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum deadline deadline

Sabah
1 sandvic icinde 2 ucgen peynir ile

Ogle
1 sosisli sandvic
1 bardak portakal suyu

Aksam
1 kase sehriye corbasi
1 tabak firinda pismis patates yemegi ve pismis sebzeler(yagsiz)
1 dilim kek ( yagsiz yag koymayi unuttugum icin:)

Su 2 lt
Spor 1 saat ev temizligi
50 adet revoflex

Merhaba kizlar...Dünkü menümü yazim..
sabah
yarim su bardagi yulaf ezmesi
1 su bardagi süt
Öglen

1 kepekli pogaca
1 kase kisir
Ara
nescafe
aksam
1 kase mercimek corbasi
1.5 lt su
1 saat yürüys (cuma yerine yaptim ama yazim mi yazmim mi tereddüt ettim)
tabiki yaz canım ekstra sporları da ekliyorum fazladan spor yapanları haftanın elemanı ilan edicem:-)

Cok gecmis olsun tatlim
sağol canım iceceklere verdim kendimi süt limonlu su falan idare ediyorum:-)

Dunku menum deadline deadline

Sabah
1 sandvic icinde 2 ucgen peynir ile

Ogle
1 sosisli sandvic
1 bardak portakal suyu

Aksam
1 kase sehriye corbasi
1 tabak firinda pismis patates yemegi ve pismis sebzeler(yagsiz)
1 dilim kek ( yagsiz yag koymayi unuttugum icin:)

Su 2 lt
Spor 1 saat ev temizligi
50 adet revoflex
tamam kaptan senin kek ekmek niyetine olmuş yağsız da olunca:-) bugünde 10 20 birşeyler yap o revoflexte :-) listeye ekliyorum :)

Merhaba kizlar...Dünkü menümü yazim..
sabah
yarim su bardagi yulaf ezmesi
1 su bardagi süt
Öglen
1 kepekli pogaca
1 kase kisir
Ara
nescafe
aksam
1 kase mercimek corbasi
1.5 lt su
1 saat yürüys (cuma yerine yaptim ama yazim mi yazmim mi tereddüt ettim)
bu arada az önce yazmayı unutmuşum menü az olmamış mi canım özellikle aksam çorba yanına ya sebze yemeği ya da et balık birşeyler ye halsiz dusersin yemek ye azicik bir iki kasıkta olsa pogaa ve kısır yedim diye az yemissin sanırım aksam değil mi saatleri bilmiyorum tabi geç yediysen acıkmamış olabilirsin onu göz önüne alırsak sorun yok:-)

bu arada az önce yazmayı unutmuşum menü az olmamış mi canım özellikle aksam çorba yanına ya sebze yemeği ya da et balık birşeyler ye halsiz dusersin yemek ye azicik bir iki kasıkta olsa pogaa ve kısır yedim diye az yemissin sanırım aksam değil mi saatleri bilmiyorum tabi geç yediysen acıkmamış olabilirsin onu göz önüne alırsak sorun yok:-)
Saatleri cok yakindi kısırida yemicektim de ablam harika yapiyo minik kase yedim..Uyku düzenim bozuk bi türlü düzene giremedim yaa of..

Saatleri cok yakindi kısırida yemicektim de ablam harika yapiyo minik kase yedim..Uyku düzenim bozuk bi türlü düzene giremedim yaa of..
düzelir inşallah canım benimde cok duzensiz geç kalkıp geç yatiyorum gece uyku tutmuyor birde hastayım simdi benim menüde seninki gibi az oluyor :-) afiyet olsun dengelemissin ama aksam kisiri bence

SaGol canm bugun daha da beter bnm durum..
tebrikler canım aferin sana:-)

gecmis olsun canım adet günleri zaten izinli hem agri oluyor falan zorlama kendini bazen bende de oyle oluyor usuttuysen falan dikkat et kendine

tamam canım not aldım ssporu menüde iyi kalori olarak cok değil gibi ayrıca geç yatmis olduğunu da göz önüne alinca enerji lazım sana kolay gelsin:-)

canım gerçekten cok çalışıyorsun ben sana hayret ediyorum şu an tatil günün yok mu senin hergün calisiyormusun :-) bende iyi grip oldum ya baya kotuyum sporu da cok yuklenmeden birşeyler yapicam bugün mekik falan dün spor gunumdu yaptım zaten yarın spor günüm yarina yapicam:-) april spor günü bugün birde alisverisi spora eklemedim merak etme:-)

Iyi pazarlar arkadaslar, :cool:

deadline deadline bende mi gelsem acaba. :KK48: Sizin takimin durumu nasil. :KK49:
Merhaba tatlim gel tabi ki bekleriz bu ara sıkıyönetim var, ilk sayfada da kurallar var hemen katilabilirsin 2 hafta deneme suresinin ardindan bekliyorz opuldun

Merhaba tatlim gel tabi ki bekleriz bu ara sıkıyönetim var, ilk sayfada da kurallar var hemen katilabilirsin 2 hafta deneme suresinin ardindan bekliyorz opuldun

Ben carsambadan sonra biraz ara vericem. Eger ki o zamana kadar hedef kiloma dusmezsem, subatta size sporla birlikte katilirim. :KK51:

... ama teklifin icin sagol. :KK15:deadline a da goz actirma.
:cool:

Son düzenleme:
tebrikler canım aferin sana:-)

gecmis olsun canım adet günleri zaten izinli hem agri oluyor falan zorlama kendini bazen bende de oyle oluyor usuttuysen falan dikkat et kendine

tamam canım not aldım ssporu menüde iyi kalori olarak cok değil gibi ayrıca geç yatmis olduğunu da göz önüne alinca enerji lazım sana kolay gelsin:-)

canım gerçekten cok çalışıyorsun ben sana hayret ediyorum şu an tatil günün yok mu senin hergün calisiyormusun :-) bende iyi grip oldum ya baya kotuyum sporu da cok yuklenmeden birşeyler yapicam bugün mekik falan dün spor gunumdu yaptım zaten yarın spor günüm yarina yapicam:-) april spor günü bugün birde alisverisi spora eklemedim merak etme:-)

Canim ben bazen haftanin 4 gunu evde oluyorum. Mail cevaplamak gibi ufak tefek isleri saymazsan bisey yapmiyorum. Bazen evde oluyorum ama yine bilgisayar basinda is yapiyor oluyor 12 saat 14 saat fln sureyle. Bazen de h.sonu ofiste oluyorum ya da toplanti vs oluyor. Biraz degisken. Haftalik belli oluyor. Is yogunluguna gore iste.

SaGol canm bugun daha da beter bnm durum..
gecmis olsun tekrar niye oyle oldu acaba kendine dikkat et hatta olmadı bir doktora gorunursun

Neler yapiyorsunuz kizlarrr
ben her bulduğum yere yatiyorum bugün kaptan hasta olmayı hiç sevmiyorum:-)

Ben carsambadan sonra biraz ara vericem. Eger ki o zamana kadar hedef kiloma dusmezsem, subatta size sporla birlikte katilirim. :KK51:

... ama teklifin icin sagol. :KK15:deadline a da goz actirma.
:cool:
biri beni durdursun zaten şimdilik ben göz actirmiyorum ilerde sallarsam tabi bilemem o zaman :-) dinlendikten sonra bekleriz o zaman dikkat et bu arada verdiklerini alma :cool:

Canim ben bazen haftanin 4 gunu evde oluyorum. Mail cevaplamak gibi ufak tefek isleri saymazsan bisey yapmiyorum. Bazen evde oluyorum ama yine bilgisayar basinda is yapiyor oluyor 12 saat 14 saat fln sureyle. Bazen de h.sonu ofiste oluyorum ya da toplanti vs oluyor. Biraz degisken. Haftalik belli oluyor. Is yogunluguna gore iste.
iyiymiş o zaman dayan biraz işlerin azalınca dinlenirsin ben de diyorum hep işin böyleyse nasıl ayakta duruyorsun yıl sonu ından mi bu kadar yoğun simdi sana kolay gelsin ayrıca:-)

canjm sirf meraktan karadut suyunu evde nasil yapiyorsunjz? Seker var mi icinde

platesi kiminle yapiyorsun.
karadut suyunu komsumuz verdi şeker yokmus zaten tadı cok eksimsi nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum ki onada memleketten gondermisler bende tadına bakmak icin icmistim :-)
pilatesi bir ara spor salonuna gidiyordum ama simdi evde ebru salli cd siyle yapıyorum yada internette eski program videolari var ebruli diye onu yapıyorum onlar 45-50dk oluyor cd si 1 buçuk saat onu pek sevmiyorum:-)

gecmis olsun tekrar niye oyle oldu acaba kendine dikkat et hatta olmadı bir doktora gorunursun

ben her bulduğum yere yatiyorum bugün kaptan hasta olmayı hiç sevmiyorum:-)

biri beni durdursun zaten şimdilik ben göz actirmiyorum ilerde sallarsam tabi bilemem o zaman :-) dinlendikten sonra bekleriz o zaman dikkat et bu arada verdiklerini alma :cool:
yarın gidicem canım neden oldu bilmiyorum ama korkuyorum artık sürekli bi sorun cıkıyo 5 aydır bi sorunsuz gecen ayım olmadı adetten yana..

iyiymiş o zaman dayan biraz işlerin azalınca dinlenirsin ben de diyorum hep işin böyleyse nasıl ayakta duruyorsun yıl sonu ından mi bu kadar yoğun simdi sana kolay gelsin ayrıca:-)

karadut suyunu komsumuz verdi şeker yokmus zaten tadı cok eksimsi nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum ki onada memleketten gondermisler bende tadına bakmak icin icmistim :-)
pilatesi bir ara spor salonuna gidiyordum ama simdi evde ebru salli cd siyle yapıyorum yada internette eski program videolari var ebruli diye onu yapıyorum onlar 45-50dk oluyor cd si 1 buçuk saat onu pek sevmiyorum:-)

Ben o kadina dayanamiyorum. Mıymıy konusup duruyor. :)

canim ya ben eylul - temmuz arasi genelde boyleyim. Su an is haricinde baska bir freelance isim de var. Ona ayrica bu temponun haricinde kosusturuyorum (bilgisayar basinda :d)

tatil yilbasi tatilinde evde aylaklik yapabilmek icin bu hafta cok calismam lazim mesela.

yarın gidicem canım neden oldu bilmiyorum ama korkuyorum artık sürekli bi sorun cıkıyo 5 aydır bi sorunsuz gecen ayım olmadı adetten yana..

Canim bence cok stres yapiyorsun ve kafanda surekli o konu var o yuzden oluyor. Ben stresliyken dongum bozulur. Vucudun tepki veriyor olabilir beni biraz rahatlat diye. Bir sure kafani uzaklastirabilsen cok guzel olur bence

Back