Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bi ricam daha olacak kizlar oncelikle yuzdelerinizi hesapladiginiz icin hepinize cok tesekkur ediyorum, ancak soyle bir durum oluyor soylemek istediklerinizi listenin altina yazdiginiz zaman ben tekrar icinden listeyi almak durumunda kaliyorum. O yuzden lutfen listenin oldugu mesajda gerekli degisiklikleri yapip alinti kisimlarini silip mesaji paylasin:) sevgiler sunuyorum opuldunuz cok

Kilolarimizi da bildirelim yarin cici cci bazi arkadaslar hic ugramiyor onlari izinli yazcm artik geldiklerinde de deneme sureci gibi uygulama yapalim diyorum ben, cunku hem motivasyonu dusuruyor hem ortalamayi dusuruyor hem de paylasimda bulunmuyorlar. Siz ne dersiniz izinli yazalim mi? Bu arada paylasim yetersizliginin diskalifiye sebebi oldugunu da hatirlatirim tatliciklarimm
şimdilik izinli olsunlar kaptan kiyamadim ben:-) sende kiyamiyorsun bulmuşlar senin gibi kaptani başkası olsa diskalifiye ederdi hepimizi :-) aslında hepimizin günde 5 mesaj yazması lazimdi sanırım buna uusak mümkün olduğunca iyi olur zaten gunaydin iyi geceler birde menü yazsak 3 oluyor :-)

şimdilik izinli olsunlar kaptan kiyamadim ben:-) sende kiyamiyorsun bulmuşlar senin gibi kaptani başkası olsa diskalifiye ederdi hepimizi :-) aslında hepimizin günde 5 mesaj yazması lazimdi sanırım buna uusak mümkün olduğunca iyi olur zaten gunaydin iyi geceler birde menü yazsak 3 oluyor :-)
Asan kesen bi insan olamiyorum iste canim ama bazen boyle oluyor iste neyse az olsun oz olsun ne diyelim, bakariz izinli yazariz artik ne yapalim

Asan kesen bi insan olamiyorum iste canim ama bazen boyle oluyor iste neyse az olsun oz olsun ne diyelim, bakariz izinli yazariz artik ne yapalim
izinli yazarsak geldiklerinde gelirlerse tabi deneme süreci şart bence o zaman veririz cezalarını 3 hafta alma listeye kaptan:-) gelmezlersede zaten birşey olmuyor değil mi takım listesinden çıkmış oluyorlar sonuçta bizi baglamaz :-) iyi geceler kaptan yarın bildirimimi yaparım inşallah bir 100 200 gitmiştir :-)

izinli yazarsak geldiklerinde gelirlerse tabi deneme süreci şart bence o zaman veririz cezalarını 3 hafta alma listeye kaptan:-) gelmezlersede zaten birşey olmuyor değil mi takım listesinden çıkmış oluyorlar sonuçta bizi baglamaz :-) iyi geceler kaptan yarın bildirimimi yaparım inşallah bir 100 200 gitmiştir :-)
Iyi geceler tatlim, aynn oyle

selam kızlar öncelikle hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum siteye uğrayamadığım için. ama söylemiştim telefonum kırıldı. ve hala kırık şuan yenisini alamıyorum. yeni işe başladım bi hafta oldu. evde internetim yok giremiyorum. işede yeni girdim internet kullanamıyorum. affınıza sığınarak beni izinli yazmanızı rica ediyorum. inanın hep aklımda burası ama giremiyorum. geçen hafta bildirimde yapamadım. şuan kilom aynı kendime dikkat ediyorum ama giremediğim için izinli sayılmak istiyorum. maaşımı alayım bi telefon alıcam kendime ozaman aranızada dönücem hemen. hepinizi kocaman öptüm iyi kilo vermeler bol eksiler

Kilolarimizi da bildirelim yarin cici cci bazi arkadaslar hic ugramiyor onlari izinli yazcm artik geldiklerinde de deneme sureci gibi uygulama yapalim diyorum ben, cunku hem motivasyonu dusuruyor hem ortalamayi dusuruyor hem de paylasimda bulunmuyorlar. Siz ne dersiniz izinli yazalim mi? Bu arada paylasim yetersizliginin diskalifiye sebebi oldugunu da hatirlatirim tatliciklarimm
Canım senin için ne uygunsa onu yap derim.listeyi sürekli güncellemel en iyisi tabiiiki

yine yumuldu ya resim ben düzeltiyorum o yan dönüyor bugün bende yan yazayim düz olsun bari :-) 2014-12-17 18.13.38.jpg

***1.TAKIM 392.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77/76.1/0,9//%1.16)
dagatesi(63.5////%)
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(55.9////%)
afrodit26 (63//////%)
deadline(66.5/66.3/0.2/%0.30)

1. Takim Ortalamasi: %