Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bn de unuttum bugun sabh tartilmayi hastaneye gittim geldim ancak geldim topikeSabah tartilamadim ben kizlar zar zor yetistim o yuzden yarin tartilacagim insallah ee herkes nerde
cok iyi vermissin kilo tebriklerbuğum öğle yemeği yemedimm. biraz uyuyayım dedim onunyerine çok iyi geldi ..
ama şu an çok açımm ne yesemki, kabak yemepim var pırasa yaptım,,ama canım tost çekiyor..
yarın hastanede olucam . rapor almam lazım tekrardan.. belki çok giremeyebilirim..
GuZel gecirmissin dunu canim poaca ve kurabis yefine daha hafif bisiler yiyebilirmissin aslindayine yumuldu ya resim ben düzeltiyorum o yan dönüyor bugün bende yan yazayim düz olsun bariEki Görüntüle 1341192
Canm bn de unuttum bugun sabh tartilmayi hastaneye gittim geldim ancak geldim topike
gecmis olsun canım yarın sabah erken yapabilirsin bildirimi sanırım ama geç kalma kaptana zor olmasınG
GuZel gecirmissin dunu canim poaca ve kurabis yefine daha hafif bisiler yiyebilirmissin aslinda
off yaaa kimse girmiyor.. hiç tadı kalmadı valla buranın..
buğum öğle yemeği yemedimm. biraz uyuyayım dedim onunyerine çok iyi geldi ..
ama şu an çok açımm ne yesemki, kabak yemepim var pırasa yaptım,,ama canım tost çekiyor..
yarın hastanede olucam . rapor almam lazım tekrardan.. belki çok giremeyebilirim..
İyi bakalim tatlim napalim gitmis artik:) yok sabah 7 de kalkip ates olcuyorum mutlaka yazarim tartilipgecmis olsun canım yarın sabah erken yapabilirsin bildirimi sanırım ama geç kalma kaptana zor olmasınkurabisi de misafir geldi ben yaptım yaparken cok seviyorum yemiycektim ama dayanamadım ya yemeseydim daha iyiydi ama
![]()
canım benimde regl olmama bi hafta kala başlıyor hiç doymamak tabii İnşallah sen olmazsında bebiş gelirrKizlar ya bn uc gundur hic doymuyorum psikolojik mi yoksa fizyolojik mi bilmiorum ama kocam bugun dalga gecti kac ogun yedin hala yiyosun diye.. Normal sekilde ogunumu yiyorum 1 saate kalmiyo midem kaziniyo sanki... Yiyorum yine ayni.. Bebisi olan bi ispanyol sanirim canm bu bi belirti olabilir mi ispanyolcum?
Valla canm bn sadece tatli yemek isterim ama bu ole degil.. İnsallah cnm..canım benimde regl olmama bi hafta kala başlıyor hiç doymamak tabii İnşallah sen olmazsında bebiş gelirr![]()
Kizlar ya bn uc gundur hic doymuyorum psikolojik mi yoksa fizyolojik mi bilmiorum ama kocam bugun dalga gecti kac ogun yedin hala yiyosun diye.. Normal sekilde ogunumu yiyorum 1 saate kalmiyo midem kaziniyo sanki... Yiyorum yine ayni.. Bebisi olan bi ispanyol sanirim canm bu bi belirti olabilir mi ispanyolcum?
İnşallah hamilesindir canım..Bende regl yaklaşınca tatlı çeker canım deli gibi..Başka belirti var mı uyku halsizlik..Bide günün geçtimi..Valla canm bn sadece tatli yemek isterim ama bu ole degil.. İnsallah cnm..