Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

buğum öğle yemeği yemedimm. biraz uyuyayım dedim onunyerine çok iyi geldi ..
ama şu an çok açımm ne yesemki, kabak yemepim var pırasa yaptım,,ama canım tost çekiyor..
yarın hastanede olucam . rapor almam lazım tekrardan.. belki çok giremeyebilirim..

***1.TAKIM 392.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77/76.1/0,9//%1.16)
dagatesi(63.5/63.5/0/%0) kilosu sabit
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(55.7/55.6/0.1/%0.17)
afrodit26 (63//////%)
deadline(66.5/66.3/0.2/%0.30)

1. Takim Ortalamasi: %

Can
ama şu an çok açımm ne yesemki, kabak yemepim var pırasa yaptım,,ama canım tost çekiyor..
yarın hastanede olucam . rapor almam lazım tekrardan.. belki çok giremeyebilirim..
cok iyi vermissin kilo tebrikler

Bnm dunku menum kizlar
1 yumurta
2 dilim kepekli ekmek
Bi bardak cay
Biraz peynir
4 zeytin

Arada nescafe ictim

Oglen yarim simit
3 parca sucuk
Cay
Zeytin bikac tane

Aksam
Bi porsiyon barbunya
Bi tane dolma biber
2 lt su
Simdilik spor yapmiyorum kizlar sadece 1 saate yakin utu yaptim

Canm bn de unuttum bugun sabh tartilmayi hastaneye gittim geldim ancak geldim topike

G

GuZel gecirmissin dunu canim poaca ve kurabis yefine daha hafif bisiler yiyebilirmissin aslinda
gecmis olsun canım yarın sabah erken yapabilirsin bildirimi sanırım ama geç kalma kaptana zor olmasın:KK17: kurabisi de misafir geldi ben yaptım yaparken cok seviyorum yemiycektim ama dayanamadım ya yemeseydim daha iyiydi ama:27:

off yaaa kimse girmiyor.. hiç tadı kalmadı valla buranın..

konuşacak kimse yok hakikaten konuşcak konuda bulamadık mi bir konu acsak herkes bir şekilde yorum yapar:-)
öğlen yeseydin canım ben bugün yemedim akşama cok acikinca fazla kaçırdım doymamış gibi hissettim şimdide patlayacakmis gibiyim:KK17:

***1.TAKIM 392.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92/92/0/%0)kilosu sabit
jasmine53(76////%)
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77/76.1/0,9//%1.16)
dagatesi(63.5/63.5/0/%0) kilosu sabit
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(55.7/55.6/0.1/%0.17)
afrodit26 (63//////%)

gecmis olsun canım yarın sabah erken yapabilirsin bildirimi sanırım ama geç kalma kaptana zor olmasın:KK17: kurabisi de misafir geldi ben yaptım yaparken cok seviyorum yemiycektim ama dayanamadım ya yemeseydim daha iyiydi ama:KK53:
İyi bakalim tatlim napalim gitmis artik:) yok sabah 7 de kalkip ates olcuyorum mutlaka yazarim tartilip

Kizlar ya bn uc gundur hic doymuyorum psikolojik mi yoksa fizyolojik mi bilmiorum ama kocam bugun dalga gecti kac ogun yedin hala yiyosun diye.. Normal sekilde ogunumu yiyorum 1 saate kalmiyo midem kaziniyo sanki... Yiyorum yine ayni.. Bebisi olan bi ispanyol sanirim canm bu bi belirti olabilir mi ispanyolcum?

Kizlar ya bn uc gundur hic doymuyorum psikolojik mi yoksa fizyolojik mi bilmiorum ama kocam bugun dalga gecti kac ogun yedin hala yiyosun diye.. Normal sekilde ogunumu yiyorum 1 saate kalmiyo midem kaziniyo sanki... Yiyorum yine ayni.. Bebisi olan bi ispanyol sanirim canm bu bi belirti olabilir mi ispanyolcum?
canım benimde regl olmama bi hafta kala başlıyor hiç doymamak tabii İnşallah sen olmazsında bebiş gelirr ;)

Valla canm bn sadece tatli yemek isterim ama bu ole degil.. İnsallah cnm..
İnşallah hamilesindir canım..Bende regl yaklaşınca tatlı çeker canım deli gibi..Başka belirti var mı uyku halsizlik..Bide günün geçtimi..

bugünkü menümü yazıyorum yarın sabah işe ordanda doktora gidicem geç girersem unutmim..
Saat 1 de kalktım uyku düzenim berbat :(
1 haşlanmıs yumurta-1 dilim kepek ekmek-3 biber-1domates-1 salatalık-bi tutam dereotu maydonoz-kk peynir-5 zeytin-
yeşil çay-1tk reçel-1 tk tereyağ
Ara
nescafe sekersiz-2 minik kurabiye
akşam
yarım kase ezogelin çorba-yarım dilim kepek ekpek-1 bardak ayran-2 yaprak sarma zeytinyağlı
1,5 su
spor yok aksama kadar temizlik yaptım
geceye kadar da ütü yaptım spora hal kalmadı bende kızlar..

***1.TAKIM 392.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77////%)
dagatesi(63.5////%)
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(55.9////%)
afrodit26 (63/63/0/%0) kilosu sabit

Dünkü menüm
Sabah
Yarım simit
Bir çay
Öğle
İki kaşık mercimek çrb
4 kaşık erişte
3 kaşık amerikan salatası
Ara
İki adet tutku bisküvi
Bir çay
Akşam
İki kaşık yoğurtlu patlıcan
İki dilim ekmek
2 lt su
20 dk yürüyüş

Günaydınlar olsun hatunlar.. Hayırlı Cuma lar..
Eşimin rahatsızlığı ve iş temposu yüzünden, siteye giremedim ne gündüz ne gece :(
Kusurumu maruz görün ne olur :110:
Maalesef bu kadar tempoya rağmen bu hafta kilo verememiişim :( :KK11:
kendinize iyi bakasınız..

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76/76/0/%0) kilosu sabit :(
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77////%)
dagatesi(63.5////%)
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(55.9////%)
afrodit26 (63/63/0/%0) kilosu sabit