Aynen canm yaa en azindan almayim sabit kalayim raziyimevde birileri sürekli birşeyler yiyince zor oluyor kolay gelsin sana bende bu gun babamdan dolayı sürekli bir şeyler yiyorum agzi boş durmuyor bende dayanamayıp yiyorum ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canm yaa en azindan almayim sabit kalayim raziyimevde birileri sürekli birşeyler yiyince zor oluyor kolay gelsin sana bende bu gun babamdan dolayı sürekli bir şeyler yiyorum agzi boş durmuyor bende dayanamayıp yiyorum ya![]()
evet ya ne kadar doğru bende gicigim birde kilo vermek isteyince biraz dikkat ediyorlar hemen gidiyor biz burda çırpınıp duralımBen bu erkeklerin metabolizmalarina, benim erkek arkadasimda oyle surei biseyler yemek ister ben yemek istemeyince de israr eder, bir erkeklere bi de unlulere gicigim nasil hep ayni kaliyorlar ben neden yiyince hemen tartida farkediyor aaaa
O da var evetAynen canm yaa en azindan almadm sabit kalayim raziyim
Kesinlikle ya biz hemen alalim bi de gec verelim, diyete girince de neye dayanamiyorsan onu alip gelmiyorlar mi parcalayasim geliyorrrevet ya ne kadar doğru bende gicigim birde kilo vermek isteyince biraz dikkat ediyorlar hemen gidiyor biz burda çırpınıp duralım![]()
hepsi aynı bence doğaları gereği giciklik peşindeler bazen istemsiz bazen bilerek yapıyorlar ama kesin yapıyorlar yaniKesinlikle ya biz hemen alalim bi de gec verelim, diyete girince de neye dayanamiyorsan onu alip gelmiyorlar mi parcalayasim geliyorrr
ben burdayım fragman izliyodum daEe sustu herkes nereye gitti kizlarrr
Once sinemada izlemistim sonra tekrar izledim arkadaslarla guzel filmdir romantik komedi ask filmihepsi aynı bence doğaları gereği giciklik peşindeler bazen istemsiz bazen bilerek yapıyorlar ama kesin yapıyorlar yani![]()
bu arada bir film buldum kaptan 2005 filmi imdb 7.9 cennet gibi filmin adı ışte bu dedim fragmanda beni yaniltmaz umarım![]()
Turk dizisi biter mi tatlim 12 ye kadar surer buben burdayım fragman izliyodum dasenin dizi nasıl kaptan bitti mi
bende fragmani görünce anladım bir arkadasim izle mutlaka diye konusunu anlatmıştı izleyememistim o zaman izleyimOnce sinemada izlemistim sonra tekrar izledim arkadaslarla guzel filmdir romantik komedi ask filmi
Ben eskiden izliyordum da uzayinca lackalasti bence, o yuzden izlemiyorum ama film guzeldir canim oyle asklar filmlerde olur ancak dedirtiyor istebende fragmani görünce anladım bir arkadasim izle mutlaka diye konusunu anlatmıştı izleyememistim o zaman izleyimsenin dizi devam ediyormuş gördüm bu tarz benim varmış sevmedim hakan peker şarkı soyleyince aciyorum
bana kucuklugumu hatırlatıyor cok severdim oynardım şarkılarıyla![]()
kesin 9 buçuk doğru başlamıştır birde foxta kesin 12de biter bendeki de soru saatin farkında değilimTurk dizisi biter mi tatlim 12 ye kadar surer bu
Aynen canim 12 yi bulur kesinlikle, kafa dagitiyorum ben de istekesin 9 buçuk doğru başlamıştır birde foxta kesin 12de biter bendeki de soru saatin farkında değilim![]()
katiliyorum her ıkisine deBen eskiden izliyordum da uzayinca lackalasti bence, o yuzden izlemiyorum ama film guzeldir canim oyle asklar filmlerde olur ancak dedirtiyor iste
Ben de kalabilirm canim yalniz degilsinkatiliyorum her ıkisine deben zaten hep bu filmler yüzünden evde kalabilirim umut dünyası ışte nerde böyle aşklar acaba hep bu filmler yüzünden
![]()
ay bir film izleyim dedim internet gitti internet gidince burayada giremedim tabi bu bir işaret sanırım filmi sonra izlemem gerekiyorBen de kalabilirm canim yalniz degilsin
Aynen canim hayirlisi demek lazim her sey nasipay bir film izleyim dedim internet gitti internet gidince burayada giremedim tabi bu bir işaret sanırım filmi sonra izlemem gerekiyorherşey gonlumuzce olsun kaptancim daha hayat devam ediyor ne olacağı belli olmaz umut dünyası
![]()
evet aynenAynen canim hayirlisi demek lazim her sey nasip
Ben de yazin gece cikan bolumlerini izliyordum evet guzel bir dizievet aynenbenim dizim başlamış galip derviş denk gelince izliyorum hoşuma gidiyor bunu izleyim ben en iyisi
![]()
evet bende ordan izliyodum güzel diziBen de yazin gece cikan bolumlerini izliyordum evet guzel bir dizi