- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
canım bu ara telefondan çok zor girip bişeyler yazmak.. mutlaka bir nedenleri vardır diye düşünüyorum...izinli yazalım derim ben..Kizlar bu hafta ortalamamiz cok dusuk ve bildirim yapmayanlar da var eger bu hafta da bildirimde bulunmazlarsa (gerekcesiz) diskalifiye edelim diyorum ben cunku bi anlam veremedim bir kisi olsa neyse birden cok bir de, ya da izinli yazariz sonra donmek isteyince de deneme suresi olur yine ortak karar almak istiyorum sizce ne yapalim kizlar?
Paylasimda da bulunmuyorlar ama bakalim persembeye kadar hala bir gerekce yoksa yeniden gozden gecirelim diyorumcanım bu ara telefondan çok zor girip bişeyler yazmak.. mutlaka bir nedenleri vardır diye düşünüyorum...izinli yazalım derim ben..
canm evet baya düşmüş takımın ortalaması bence gec de olsa girip neden bildirmeler gerekirdi bilemedim şimdi sen ne dersen öyle olsunPaylasimda da bulunmuyorlar ama bakalim persembeye kadar hala bir gerekce yoksa yeniden gozden gecirelim diyorum
canm menun güzel bebek de sana spor oluyordur :)selam kızlar..
alıntılıyorum ama yazamıyorum..
dünkü menüm
sabah: 1.5 dilim ekmek, 1 kaşık lor, 1 dilim beyaz peynir, domates salatalık, dereotu, 1 haşlanmış yumurta, 25 gr tahin helvası
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık pırasa, yarım dilim ekmek
ara: 1 nescafe, 2 ceviz , 3-4 badem 2 kuru kayısı
akşam 4 köfte, salata
ara: 8 badem 2 kuru kayısı
su 3lt spor yok
ya diskalifiye cok ağır ama haber verselerdi keşke bilmiyorum ki kaptan izinli yazalım şimdilik bence yine hbr vermezlerse diskalifiye edersin süre verelim bence:-( bu arada misafirimiz var ani kuzenim eşi çocuğu geldi cocuk peşinde koşuyorum yeme düzenim bozuldu bugün yarina dikkat etsem iyi olacak bu haftada husrana uğramak istemiyorum kaptancim cok girmiyorum söz en geç pazartesiye burda ultra aktif olcam :-(Kizlar bu hafta ortalamamiz cok dusuk ve bildirim yapmayanlar da var eger bu hafta da bildirimde bulunmazlarsa (gerekcesiz) diskalifiye edelim diyorum ben cunku bi anlam veremedim bir kisi olsa neyse birden cok bir de, ya da izinli yazariz sonra donmek isteyince de deneme suresi olur yine ortak karar almak istiyorum sizce ne yapalim kizlar?
tamam canım ..perşembeye kadar gelmezlerse öyle yaparızPaylasimda da bulunmuyorlar ama bakalim persembeye kadar hala bir gerekce yoksa yeniden gozden gecirelim diyorum
menü güzel de küp şekeri kadar peynir neyin nesidünkü menum kızlar..
sabah 1yumurta
1bardak cay
5zeytın
1küp seker kadar koy peyniri
2dilim kepek ekmek
ara bir avuc fındık fıstık
öğlen 4kasık nohut 1tane biber dolması
yarım kase yoğurt
akşam
yarım pide kıymalı bir kase corba
bir bardak ayran küçük
küçük bi parca cikolata
dün kv deydim orada yememek gibi bi durumum olamıyor malesef kızlar biraz fazla oldu gibi ama neyse..
3saat temzilik+ 2lt su
cok küçük bi parcaydı yani öle aklıma geldi öle dedim minincik peynirditamam canım ..perşembeye kadar gelmezlerse öyle yaparız
menü güzel de küp şekeri kadar peynir neyin nesi...2 dilim ekmeği neyle yedin. ben peynir baya çok yiyorum ..
selam kaptan misafirlerimiz gitti ev topluyoruz annemle küçük cocuk olunca her yer birbirine girdiSelam kizlar keyifler nasil?
Benim de sacma sapan menulerim canim canim da sikkin onun da etkisi var sanirimselam kaptan misafirlerimiz gitti ev topluyoruz annemle küçük cocuk olunca her yer birbirine girdimenü paylasimi yapamadım ne zamandır bu günlerde de ne yediğim belli değil artık menü bildirimi yapsam iyi olacak yarından başlıyorum tekrar kaydetmeye
neden canın sıkkın kaptancim:-( hastaydin baya ya onun da etkisi var bence iyimisin nasıl oldun dikkat et kendineBenim de sacma sapan menulerim canim canim da sikkin onun da etkisi var sanirim
Hala tam anlamiyla iyilesemedim canim ya burnum falan eskisi kadar kotu degil sesim de iyi ama hirilti ve oksuruk varneden canın sıkkın kaptancim:-( hastaydin baya ya onun da etkisi var bence iyimisin nasıl oldun dikkat et kendine
gecmis olsun baya ağır atlattin galiba hastalık kötü ya en kısa zamanda iyilesmeni dilerim insan halsiz oluyor birşey yapasi gelmiyor menülerini dusunene kadar sıra gelmiyor vitaminli şeyler ye direncin artsinHala tam anlamiyla iyilesemedim canim ya burnum falan eskisi kadar kotu degil sesim de iyi ama hirilti ve oksuruk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?