- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
benimde geriye 600 kalori kalıyor hepteknolojiyle aram bu kadar işte biri söylerse ancak yapabiliyorum :) sağol canım akşam yemeğini de yazdım ama hala 592 calori hakkım vardemekki gecen aprilin dediği doğgru vücut korumaya alıyomus kendini böyle durumlarda ama banna regl dönemi dısında yediklerim yetiyo gibi geliyo sanki..Burda daha az yiyen çok kişi var ne bilim ben mi tuhafım..
Canm demin marankiyi dinledimde sut yapmasi icin armut ve ayva hosafi icin diyo dort kata kadar artirir diyo:) helva kilo yapar bi daha iyidinlenmeyi ayarlamıyorsun. egzersiz eklediğinde otomatik olarak dinlenme azalıyor.. yani bir saat ev işi girersen dinlenmeden 1 saat azaltıyor ..
afiyet olsun canım
güle güleee
Activia yogurtlu icecek nsil canim ben de yeni gordum de sahlebin kalorisine baktin mi ben cok diye biliyorumdünkü menü
sabah küçük sandviç
ara eti form bisküvi(4)
mandalina
öğlen
şehriye çorbası
activa yoğurtlu içecek
akşam
light dardanel ton80gr
rus salatası (yoğurtlu)
bi fincn sahlep
2 lt su
50 dk yürüyüş
SporrrDünkü menüm
Sabah
Yarım simit
Bir çay
Öğle
Bir kase yüksük çorbası
Dört kaşık nohut
İki kaşik amerikan salatası
Akşam
Bir but haşlama
Salata
İki dilim ekmek
İki lt su
Spor yok
spor olsaymış keske canmDünkü menüm
Sabah
Yarım simit
Bir çay
Öğle
Bir kase yüksük çorbası
Dört kaşık nohut
İki kaşik amerikan salatası
Akşam
Bir but haşlama
Salata
İki dilim ekmek
İki lt su
Spor yok
güzel menun canm :)dünkü menü
sabah küçük sandviç
ara eti form bisküvi(4)
mandalina
öğlen
şehriye çorbası
activa yoğurtlu içecek
akşam
light dardanel ton80gr
rus salatası (yoğurtlu)
bi fincn sahlep
2 lt su
50 dk yürüyüş
Günaydın canım.. 2 gün üst üste uzun süreli temizlik biraz yoracak ama bünyene de iyi gelecektir.. Kolay gelsin sana tatlım. :)kızlar gunaydın bugun kv ye temizliğe gitcem akşam da yemekte ordayız gece girebilcem sanırım menumu yazayım
sabah gec kahvaltı
1yumuta dört dilim sucuk
1bardak çay
1dilim ekmek
öğlen yemedim
ara 1bardak nescafe
akşam
1dilim ekmek
1porsıyon patates yemeği
5kasık ev makarnası
yarım turp
1.5lt su 2.5 saat temizlik
yorulcam evet ama spor cok fazla yapamıyorum onun yerine gibi oluyo hareket oluyo canm olsun ..kv ameliyatlı görümcemle dönüşümlü temzlik yapıyoruz bu hafta sıra bende .):)Günaydın canım.. 2 gün üst üste uzun süreli temizlik biraz yoracak ama bünyene de iyi gelecektir.. Kolay gelsin sana tatlım. :)
ooo afroditim dirençsiz kalma meyve ara öğünde bak az yemişsin ara yapkızlar gunaydın bugun kv ye temizliğe gitcem akşam da yemekte ordayız gece girebilcem sanırım menumu yazayım
sabah gec kahvaltı
1yumuta dört dilim sucuk
1bardak çay
1dilim ekmek
öğlen yemedim
ara 1bardak nescafe
akşam
1dilim ekmek
1porsıyon patates yemeği
5kasık ev makarnası
yarım turp
1.5lt su 2.5 saat temizlik
misafirim geldi ona eşlik ettim bakmadım canım ama -662 kalori hakkım vardı 60 ını ona saydımActivia yogurtlu icecek nsil canim ben de yeni gordum de sahlebin kalorisine baktin mi ben cok diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?