- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
Tatlım 40 dk yapıyorum ben yeterli geliyor aynen opump it up mı yapıyorsun peki yine.. netten batım da 1 sa 17 dklık bir program ar o mu...benim koşu bandım var balkonda ama.. bebek küçük olduğundan bazen çıkamıyorum.. belki bunu yaparım tavsiye eder misin
Hoşbulduk canım :)merhaba canımm hoşgeldinn.. benim açımdan sıkıntı yok ama son söz kaptanın tabiii..
oo çok iyi vermişsin.. hoş geldin canım
1000 kalori çok az değilmiki yaa..bazal metabolizma hızına baktın mı hiç.. ona göre ayarla bence kalorini..
benim eşim de evlenmeden önce çook kıskançtı.. ama biraz yontuldu.. hala kıskanç ama bana çaktırmıyor çaktıramıyor..
ççok iyi ya.. ben de yapıcam miniğim uyursa tabii
su 2 lt olsaymış mükemmel olacakmış.. yine de çoook güzel
çok iyi ama su en az 2lt içmelisin..
menü fena değil ama su ve yürüyüş çok güzel olmuş canım
L
selam tatlim evet yeni arkadaslar geldi sen nerelerdesin bi bakmak lazim hangi ayda izne ayrildigina, evet bildirimler yine persembe gunu.
Ağustosta ayrılmıstım kilo alarak dönüs yapmıs olucam ama :/ ama bu sefer daha hırslıyı vericem hepsini tek sıkıntım menü paylaşamam sadece haftasonları paylaşabilirim o zaman ben sabah bir tartılayım yarın kilomu yazarım buraya olur mu canım :)
hee tamam canm öyleyseKullanmiyorum canim disarda yedim de tavugu baska turlu sevmiyorum pek genelde zorla yiyorum:)
menun cok guzelde az diilmi canim..Benim canim tatli cekmeye basladi regl olcam
sorma bursaya gitmiştim ya pazar bi paket kestane şekeri aldım bayyyılırım ama bitecek diye korkuma günde bitane yiyorum acaba ondan mı sabıt kaldım ki..menun cok guzelde az diilmi canim..Benim canim tatli cekmeye basladi regl olcam
Ama suanda aksam yemegini yedim biraksan dahada yerim cok acim off hep tatli seyler gözümün önüne geliyo..Esimde pusuda bekliyo sen sekerpare seversin alim mi nutella alim :)Onada yedirmiyorum ya kendide nasiplenicek:)hee tamam canm öyleyse
Aa öylemi benimde esim sever ben yiyemem onu..Bizde gecen ay gittik 2 gün kaldik..Bayildim ya trafik feci ama tam benlik yer hele o cumalikizik varya orda yasarim ben :)Epey gezdik esime dedim bigun burda yasariz belki diye yazın da kiz arkadaslarimla gidicem:)sorma bursaya gitmiştim ya pazar bi paket kestane şekeri aldım bayyyılırım ama bitecek diye korkuma günde bitane yiyorum acaba ondan mı sabıt kaldım ki..
Ayy canım var dimi sorun bende sandim tek bende var neyse İnşallah düzelir en kisa zamandaaaaSorun var aprilcim bozma moralini kusum
Var canin bende de surekli bir hata olustu deyip yeniden basliyorAyy canım var dimi sorun bende sandim tek bende var neyse İnşallah düzelir en kisa zamandaaaa
Aynen canım napalım düzelmesini beklicezVar canin bende de surekli bir hata olustu deyip yeniden basliyor
Ama suanda aksam yemegini yedim biraksan dahada yerim cok acim off hep tatli seyler gözümün önüne geliyo..Esimde pusuda bekliyo sen sekerpare seversin alim mi nutella alim :)Onada yedirmiyorum ya kendide nasiplenicek:)
Bnm icin no proplem:)KizlarMichi 373. Etapta izne ayrilan uyemiz kendisi tekrar donmek istedigini belirtti ama sadece bildirim yapmak istiyor, sizler ne dersiniz donmesi konusunda?
ben telden giriyoum gayet iyi tatlım telefonda bi sıkıntı olabilrKızlar cep tel giren varmı ? Ben sinir oldum yaaa yazılmıyor iki kelime , ya benim tel bozuluyor yada neyse o bilmiyorum ama çok gıcık bişey ya kaç gündür
benim içinde sorun yok :)KizlarMichi 373. Etapta izne ayrilan uyemiz kendisi tekrar donmek istedigini belirtti ama sadece bildirim yapmak istiyor, sizler ne dersiniz donmesi konusunda?
afrodit :) minik pasta aldı geldi hemde çikolatalıOyuna geLme tatlim onlar hep sinav bize bnmki de oyle yapiyo:)
benim içinde sorun yok :)
afrodit :) minik pasta aldı geldi hemde çikolatalıyemedim ama burnundan getirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?