- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu masa insanı yoldan çıkarırEki Görüntüle 1326590 Ben de arkadasin hazirladigi masayi gondereyim pek diyet grubuna uygun olmadi ama bunlar birer sinavvvv
Hosgeldin tatlim ilk sayfada kurallarimiz var bi goz at istersn takildigin yerde ben yardimci olurum yineslm kızlar daha önce topik açarak 2 ayda 7 kilo verdim ee devamını getirmedim yazın istediğimi yedim içtim veee oldu aralık tam 4 kiloyu geri aldım tekrar o formuma dönmek istiyorumbiri bana kuralları anlatabilir mi neler yapcaz bakalım
![]()
Spor yapiyor musun canim?bugün sabh bi simit yedim
öğlen yufka (çok ince) çiğköfte
akşam 1 omlet (kocam yok yemeğe erindim), 3 kaşık sac kavurma
2 lt su
şu yüzde hesaplama olayı haricinde anladım her şeyi 3 hafta topiğe yazmam mı lazım takıma lınmak için ama ben hemen başlamak isityrmmmSelam kizlar nasilsiniz
ben pump it up var çok uğraştan sonra buldum o sporu ve bir haftada onu yapark bile sırf 1 kilo gidiyordu :) 40 dk yapıyordum ama son 3 aydır yapmadım sahalara dönme zamanı eşim kilo aldın deince artık cidden balıyorumSpor yapiyor musun canim?
Hosgeldin tatlim ilk sayfada kurallarimiz var bi goz at istersn takildigin yerde ben yardimci olurum yine
spor şartı var mı canım ona göre davranayım :)Spor yapiyor musun canim?
bu arada afrodit bana dedi de geldim topiğe sanırım etkili bi topik içerde tanıdığım var alamaz mısınızSpor yapiyor musun canim?
Canim ne demek tabiki aliriz ama iki hafta deneme suresi var ki zaten populer bi uyesin paylasimda bulunursun bencebu arada afrodit bana dedi de geldim topiğe sanırım etkili bi topik içerde tanıdığım var alamaz mısınız![]()
O zaman kendine en uygun olani sec canim simdidenben pump it up var çok uğraştan sonra buldum o sporu ve bir haftada onu yapark bile sırf 1 kilo gidiyordu :) 40 dk yapıyordum ama son 3 aydır yapmadım sahalara dönme zamanı eşim kilo aldın deince artık cidden balıyorum![]()
var tatlimspor şartı var mı canım ona göre davranayım :)
tamam ben ona devam edeyim o vakit alındım mı şimdi listeyeO zaman kendine en uygun olani sec canim simdiden
var tatlim
kadınlar kulübünden çıkmıyorum evet iki hafta da burda takılırım o vakit :)Canim ne demek tabiki aliriz ama iki hafta deneme suresi var ki zaten populer bi uyesin paylasimda bulunursun bence![]()
canim listeye en erken 2 hafta sonra alabilirim cunku bunun oylamasi yakin zamanda yapildi ve ortak olarak oyle karar alindi, bu senin menulerini paylasmana sohbetlere katilmana engel degil tatlimtamam ben ona devam edeyim o vakit alındım mı şimdi listeye![]()
haklısın yoksa takibi zor oluyor benim hedef 55 şuan 60 ım senin kaç canımcanim listeye en erken 2 hafta sonra alabilirim cunku bunun oylamasi yakin zamanda yapildi ve ortak olarak oyle karar alindi, bu senin menulerini paylasmana sohbetlere katilmana engel degil tatlim
canım geçmişten okudum şu an kaç kilosun bende 1.64 üm aslında 54 olmam lazım değil mi çıtayı yüksek tutayım benim eşim çok kıskanç o sevgilin evlenincede aynı olacak yani o konu açılmışken ben düğün harici etek giymeyi unuttum gerçi küçük kapalı bi ilçedeyiz zaten o istese ben giymem lakin öyle işte çok gevezeyimBoyum 162 canim hedefim 53 ama benim bacaklarim guzeldir yaa ama giyemiyorum ben de kiskanc sevgili faktoru bi de rahat edemiyorum ama ozel gunlerde severim![]()
Evet canim ozel gunlerde seviyorum ben de, ama evlilik daha uzak gorunuyor henuz oyle bir planim yok , yas kac tatlim?canım geçmişten okudum şu an kaç kilosun bende 1.64 üm aslında 54 olmam lazım değil mi çıtayı yüksek tutayım benim eşim çok kıskanç o sevgilin evlenincede aynı olacak yani o konu açılmışken ben düğün harici etek giymeyi unuttum gerçi küçük kapalı bi ilçedeyiz zaten o istese ben giymem lakin öyle işte çok gevezeyim![]()
hosgeldin canım hergün dünün menusü diye bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarıyla paylasiyoruz toplu olarak aklında olsuncanım geçmişten okudum şu an kaç kilosun bende 1.64 üm aslında 54 olmam lazım değil mi çıtayı yüksek tutayım benim eşim çok kıskanç o sevgilin evlenincede aynı olacak yani o konu açılmışken ben düğün harici etek giymeyi unuttum gerçi küçük kapalı bi ilçedeyiz zaten o istese ben giymem lakin öyle işte çok gevezeyim![]()
bilmiyorum ki canım bu izin işi nasıl oluyor yeniSelam kızlar ooo yeni kişiler katılmış :) eskiler bilir yazın bu serüvende bende vardım ama izne ayrılmıştım sıkıntı olmazsa geri katılmak istiyorum yalnızca kilo bildirimi yapabilirim ama çünkü okulum çok yoğun vakit bulamıyorumkilo bildirim günü yine persembe günü değil mi ?? Eğer onaylıyorsanız geri dönücem kızlar :*