bursaya mi geldin bana da ugrasaydin....ben menumu yazmadım sanırım..
sabah evde kahvaltı yapamadım eşimle bursaya gezmeye gittik yolda termosa çay yapmıştım onunla 1 hashaşlı börek yedim
öğlen de gezerken bi tane kaynamış mısır yedim
akşam da yol üstünde meşhur bi köfteci vardı oraya girdik 200gr kadar köfte ve karışık salata yedim bir bardak da ayran içtim
1lt su içtim gün boyu da yürüdük gezdik bacaklarım koptu bi nevi spor oldu bana :)
cok guzel menun..afiyet olsunDünkü menüm ;
Sabah
Üç dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
Bes zeytin
İki çay kş tahin pekmez
İki çay
Öğle
6 kş makarna
Bir br ayran
Akşam
Üç kş et sote
Bir kş yoğurt
Bir dilim ekmek
2 lt su spor yok
dun benimde ouleydiKızlar telden girenler sizde sorun yaşıyormusunuz bende devamlı dün akşamdan beri kopma var
menun cok güzel olmuş bayildimDünkü menüm ;
Sabah
Üç dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
Bes zeytin
İki çay kş tahin pekmez
İki çay
Öğle
6 kş makarna
Bir br ayran
Akşam
Üç kş et sote
Bir kş yoğurt
Bir dilim ekmek
2 lt su spor yok
beennKızlar telden girenler sizde sorun yaşıyormusunuz bende devamlı dün akşamdan beri kopma var
tebrikler canım suyunda cok iyi masallahdunki menum
sabah :2 dilim ekmek ,1 dilimbeyaz peynir, 2 kaşık lor peyniri ,4 zeytin ,3 kaşık kadar menemen, 1 dilim tahin helvası ,1 tatlı kaşığı kuşburnu marmeladı dereotu salatalık
ara:1 mandalina7-8 tane badem
öğle :1 bardak yoğurt içinde iki kaşık nesfit 1 kaşık müsli ile
akşam: 10 tane kadar hamsi salata
ara:2 tane ayva lokumu 10 tane fındık
su 3,5 lt
Gunaydin kizlar
cok güzel bence:)Dünkü menüm ;
Sabah
Üç dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
Bes zeytin
İki çay kş tahin pekmez
İki çay
Öğle
6 kş makarna
Bir br ayran
Akşam
Üç kş et sote
Bir kş yoğurt
Bir dilim ekmek
2 lt su spor yok
menün cok guzel zaten de su süper nasi iciyosun yaa ben yurumesem hic icemiyorum,yüruyüncede 2 lt ye zorlaa cikiyorum..Neyse masallah:)dunki menum
sabah :2 dilim ekmek ,1 dilimbeyaz peynir, 2 kaşık lor peyniri ,4 zeytin ,3 kaşık kadar menemen, 1 dilim tahin helvası ,1 tatlı kaşığı kuşburnu marmeladı dereotu salatalık
ara:1 mandalina7-8 tane badem
öğle :1 bardak yoğurt içinde iki kaşık nesfit 1 kaşık müsli ile
akşam: 10 tane kadar hamsi salata
ara:2 tane ayva lokumu 10 tane fındık
su 3,5 lt
bende bugün birşey yok ama arada bir garip oluyor alıntı yapinca alıntı yapmadan yaz canım şimdilikKızlar yok yok olmuyor alıntılıyorum hoppp kopuyor sinir oldum
:) aaa bi dahaki sefere uğrarım canm ales i kaznırsam bursayı 2. memleket yapacağım çünkü:) çok kalabalıklaşmış canm yaa ulu cami etrafında iğne atsan düşmeyecek yani o derece 3 sene önce geldim okurken tezim için ne kadar sakindi oralar.. kapalıçarsı tophane taraflarında gezdik muradiye ülliyesine falan götürdüm eşimi canm inegöle falan da uğradık çok gezemedik ama bi daha gidicemGünaydın fıstıklar
bursaya mi geldin bana da ugrasaydin....
cpk ozledim gezmeyi iki cocukls gezilmiyorki...netelere gittiniz bakalim...
aaaa alt sınır mi ust sinur mi..ihmal etme sakn..test yaptirmasan da girun bence.Bu arada kizlar kac gundur uyku duzenim bozuldu gec yatip kalkiyorum..Ama sabahlari kalkinca ve aksam yatarken falan kulaklarim ugulduyo..Dun denemek icin bi cay kasigi bal yedim gecti..Kan sekerim dusuyo sanirim..Seker yukleme testi yaptirmistim gecen yil aclik kan sekerim tam sinirdi ..Bida doktora gitmek istemiyorum ya..O testten nefret ediyorum...
ay mutlaja ugra ..hatta kizkza gezelim:) aaa bi dahaki sefere uğrarım canm ales i kaznırsam bursayı 2. memleket yapacağım çünkü:) çok kalabalıklaşmış canm yaa ulu cami etrafında iğne atsan düşmeyecek yani o derece 3 sene önce geldim okurken tezim için ne kadar sakindi oralar.. kapalıçarsı tophane taraflarında gezdik muradiye ülliyesine falan götürdüm eşimi canm inegöle falan da uğradık çok gezemedik ama bi daha gidicem
aaaa alt sınır mi ust sinur mi..ihmal etme sakn..test yaptirmasan da girun bence.
Alt sınır canim deme ya direk test yapiyolar..Bakalim gecmezse giderim mecbur...
ay mutlaja ugra ..hatta kizkza gezelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?